Reviews Valmeinier (1650m - 2594m)

Schrijf review

9.0

21-01-2020
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Zie vol verwachting uit neer 6de maal Valmeinier / Valloire. volgende week
Voldoende groot ski gebied om niet dagelijks zelfde piste te moeten doen. Lange en mooie afdalingen. Zie uit naar nieuwe skilift in Valmeinier en de vervanging van 2 oude liften in Valloire. Hoop dat volgende jaar de grote sleep lift naar Grand Plateau ook vervangen zal zijn. Dan kunnen we terug die mooie afdaling naar Valmeinier doen. Gezien ik niet mee doe aan apres-ski buiten mijn appartement en ook zelf kook zijn die cijfers minder relevant.

7.0

06-01-2020
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Met mijn twee kids (9 en 12) met de kerst gaan skiën in Valmeinier. Heerlijk ski-oord voor de beginner en licht gevorderde. Lange pistes mooie afdalingen en genoeg variatie. Weer was wat minder helaas, maar we komen vast nog eens terug. Elke dag gegeten in Le Chardon Bleu, was lekker en gevarieerd.

7.3

03-03-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

De combinatie Valmeinier - Valloire levert een leuk skigebied voor families. De ‘pistiers’ zijn heel vriendelijk. Wel zijn er weinig bergchalets om iets te drinken of eten. Aan de voet van de berg is er wel voldoende mogelijkheid om dit te doen.

7.3

26-01-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 9

Perfect voor families en begin ende skiërs

7.7

25-12-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Klein maar fijn! Niet veel pistes maar wel hele lange. Erg leuk gebied met (kleine) kinderen of beginners. Ski lessen zijn hier per dagdeel wat prettig is voor de kleintjes.

Apres ski is niet veel. Daarvoor moet je hier dan ook niet zijn.

Eten is goed. Er zijn een paar goede betaalbare restaurants waar men ook een beetje Engels spreekt en echt hun best doen en super lief naar kids toe zijn.

Absolute aanrader dit gebied.

7.3

17-01-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Mooi gebied met veel lange afdalingen, goed voor iedere skier beginner en gevorderd. Voor de Apres Ski moet je hier niet zijn maar in het dorp veel leuke restaraunts met gezellige bediening altijd vriendelijk, piste personeel is ook vriendelijk kortom een gebied om terug te gaan, wat we ook doen dit jaar.

7.3

23-03-2017
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Mooie lange pistes , weinig korte routes. Klein dorp maar vriendelijke mensen. Spreken beperkt andere taal dan Frans.

7.0

05-03-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Erg mooi gebied, zeker met kinderen. Veel groene, blauwe en rode pistes en veel keus in afdalingen. Skikaart zo goed als niet nodig gehad omdat alles goed staat aangegeven. Ik heb veel ervaring in de grotere gebieden in Frankrijk maar dit gebied doet daar zeker niet voor onder. Ondanks dat dit gebied 'slechts' 150km aan pistes heeft hebben we ze in 1 week niet allemaal kunnen doen. Volgend jaar dus weer naar Valmeinier. Ondanks de vakantieperiode weinig tot geen wachttijden bij de liften. Restaurants zijn echter beperkt qua hoeveelheid en eten op de pistes. Kortom een prima gebied en de gevorderde wintersportwe.

8.3

19-01-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 10

Erg gezellig alleen de ski school is heel arrogant en ze nemen je ( te ) snel mee op de rode piste. Verder zijn de restaurant medewerkers uiterst vriendelijk. Voor de après-ski hoef je hier niet heen maar echt een super locatie verder. Helemaal top!

7.0

15-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 6

Fijn gebied, weinig apres ski op de piste.

7.7

13-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Perfect domein om met kinderen te komen

7.0

02-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Valmeinier is een top ski gebied met zeer gevarieerde pistes. Voor de Apres Ski moet je hier niet naar toe gaan maar verder echt een top skigebied

5.7

23-12-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 2 Restaurants: 8

Nou gezien dat er geen sneeuw is gevallen sinds half november kun je toch fantastisch skien! Kanonnen staan elke nacht aan en de kwaliteit is top! Personeel in hele gebied supervriendelijk en de hele sfeer is gezellig. Elke dag een superzon die t afmaakt! Voor mij kan de skiweek niet meer stuk. Valmeinier je bent geweldig!!

7.0

09-03-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 1 Restaurants: 10

We zijn voor de eerste keer op wintersport geweest in valmeinier met de cm het was top zeker voor beginners .alleen de Franse ski school dat zijn gewoon arrogante mensen niet te geloven als beginneling nemen ze je gewoon mee naar blauwe en zelfs een stuk rode piste s .Om steeds terug naar het hotel te skien want dit is dus dood normaal daar vinden we top moet je wel rekening houden dat de piste er in de namiddag slecht bij ligt en dan plots een rode is . zorg er ook voor dat je kan slapen aan de goede kant van je hotel want de jeugd fuift hier door tot wel 5 uur s morgens . Als beginneling moet je er ook voor opletten dat de sleepliften niet het zelfde zijn als in de indoor ze gaan tot drie maal sneller en natuurlijk veel steiler en niet alle stoeltjes liften nemen je even zacht mee sommige schepen je brutaal op .
al bij al was het weer ook wat minder een dag volle bak zon schitterend de rest een paar halve dagen met wat zon en al de rest volle bak sneeuw maar let wel het moet hier sneeuwen mensen anders kan je hier niets komen doen ?
We zijn ook met de trein gekomen de max 4 uur tegen 300 km per uur en een uur en een half met de bus en we waren op de bestemming .
Al wie toen op de dag met de wagen was heeft uren in de file gestaan er viel een pak sneeuw onderweg wij waren er om half drie zij s nachts .de trein dat is het zeker ook geen busrit van meer dan 10 uur .
Wat valmeinier betreft we komen terug .

5.3

24-02-2015
Skigebied: 6 Après-ski: 3 Restaurants: 7

Als je veel in Oostenrijk of in de topgebieden van Frankrijk bent gaan skiën, kom je hier niet echt aan je trekken. Met voldoende sneeuw, en die ligt er op dit moment heb je wel fijne ofpiste mogelijkheden.

7.3

15-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Wij komen nu al zo'n 12 jaar in Valmeinier, en Volloire en we vinden het nog steeds heerlijk om naar toe te gaan.
Prachtige pistes.
Wij zijn geen apre ski'ers dus dat vinden we niet belangrijk.
We kijken we weer naar uit om er binnenkort er naar toe te gaan.

7.3

23-12-2013
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 6

Geweldig groot en uitgestrekt skigebied.

7.3

21-12-2013
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Valmeinier is een super gezellig gebied om een geweldige wintersport vakantie te beleven. Valmeinier 1800 is een ruim opgezet gebied met voldoende verschillende pistes. Ga je naar de overkant, Valloire dan heb je voor de gevorderde wintersporters genoeg te vinden. De restaurantjes onder aan de piste ( la glisses ) altijd gezellig en vriendelijk personeel. Weer geboekt voor januari, voor de 5e maal.

7.3

19-04-2013
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

We zijn er nu 2 jaar gaan skieen, en het was telkens super.

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord