Sneeuwhoogte Rußbach (813m - 1600m)

berg

dal

160

cm

95

cm
22-01-2018 - 08:55
Extra info bij sneeuwbericht
Laatste update
22-01-2018 | 08:55
Pistekwaliteit
zeer goed
Pistes open
44 van 45 km
Liften open
20 van 21
Sneeuwkwaliteit
goede grip
Dalafdaling
open
Laatste sneeuwval
22-01-2018
Laatste 24 uur
21 cm

Sneeuwhoogte Dachstein West

sneeuwhoogte berg sneeuwhoogte dal meting
Abtenau 125 cm 40 cm 22-01
Annaberg 195 cm 90 cm 22-01
Gosau 195 cm 90 cm 22-01
Lungötz 195 cm 90 cm 22-01
Rußbach 160 cm 95 cm 22-01

Regen en sneeuw voor noordkant

22 januari 2018
Vandaag zorgt een neerslagband vanaf het noordwesten voor aanhoudende neerslag voor de hele noordkant van de Alpen. Aangezien de aangevoerde lucht zacht is gaat de sneeuwgrens flink omhoog. In de westelijke Alpen tot pakweg 1600-1900 meter, in de oostelijke Alpen tot 1200-1500 meter. Volgen dagen meer zon maar wel aanhoudend zacht. Vrijdag opnieuw sneeuw. 

» Vrijdag sneeuwdump voor zuidkant?

De winter maximaal beleven?

In de Duitse skigebieden kunnen wintersporters zich helemaal uitleven. Niet alleen overdag kan er worden geskied, maar ook ’s avonds, op 1 van de langste, verlichte pistes in de Allgäu. Of ga winterkamperen in een iglo! Na 3 uur sneeuwscheppen, zagen en bouwen voel je je een echte eskimo en overnacht je met 2-3 personen in je eigen iglo midden in de natuur. Naast een goede dosis Gemütlichkeit, zorgen geïsoleerde matjes, slaapzakken en kaarsen voor extra warmte.

» Lees verder...

reviews Rußbach

8.0

04-03-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 9

Topgebied lekker divers met uitdagende pistes. Sleepanker z4 na afdaling 9 kan echt niet meer in deze tijd. Iedeen richting Russbach vanuit Annaberg moet hierlangs. Voor de rest super🏂

5.3

02-10-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 1 Restaurants: 7

Komen al 40 jaar in Russbach/Abtenau. De laatste jaren met drie generaties. Top ,

8.3

26-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Klein maar zeer leuk ski gebied.

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons cookiebeleid. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. akkoord