Reviews Rohrmoos (1050m - 1850m)

Schrijf review

7.7

21-01-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Mooi uitgebreid skigebied met
4 bergen. Wachttijd bij de lift ook in het hoogseizoen niet lang (max. 15 min). Veel keus uit restaurants met vers bereid eten. Weinig après ski. Goede skibusverbindingen.

7.3

09-03-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Groot gebied waar je alle kanten op kunt. Ook veel eetgelegenheden op de pistes. Omdat het gebied niet al te hoog ligt kunnen de sneeuwkwaliteiten wat minder zijn. Toen wij er waren werden een aantal pistes snel hobbelig en bobbelig. Voldoende liftcapaciteit, al zijn sommige wat verouderd, zodat je nergens lang staat te wachten (ook niet in de drukke voorjaarsvakantie). Rodelbaan erg leuk om te doen, vooral in de avond. Schladming is leuk plaatsje.

7.7

11-11-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Leuk skigebied. Mooie accomodaties. Weinig landgenoten(!).
Aardige mensen. Relaxed. Niet al te moeilijke pistes. Mooie
"langs snelstromende beek" wandelingen naar Schladming.
Klein uurtje van Salzburg. Zeer geschikt voor de leuke skimens!

feb 2016

8.0

28-11-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Helaas spreek ik uit ervaring ? hele vriendelijke en vakkundig Bergrettung. Snelle hulp ter
plekke. Dit mag ook eens gezegd worden. Veel ski plezier allemaal. Hou het heel en denk aan elkaar op de piste ?

8.3

02-03-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Wij zijn in de voorjaarsvakantie (21 t/m 28 februari 2015) geweest. Rohrmoos maakt deel uit van een skigebied met vier bergen (Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen en Reiteralm). Het zijn zeer uitdagende pistes en het merendeel is echt rood. Voor beginners kan het wel, maar dan zou ik eerst voor een ander gebied kiezen. Voor ervaren skiërs is het prima en het is niet voor niets, dat veel wedstrijdskiërs trainen op de Reiteralm. We verbleven in Rohrmoos, maar vanaf Rohrmoos-Centrum zit je via de Planai West lift zo in Schladming. De après-ski in Rohrmoos is niet bijzonder, maar dat zoeken we ook niet echt. We zijn ook een dag in Flachau geweest en daar is het op de piste veel drukker. We zijn een aantal maal in Flauchau en Wagrain geweest, maar voor een volgende keer geven we toch de voorkeur aan Rohrmoos of Schladming. Het is er rustiger en uitdagender. De laatste dag was het er overigens ook erg druk (waarschijnlijk vanwege het zonnige weer), maar op de andere dagen was het opvallend rustig.

7.0

28-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Heerlijk skigebied met goede pistes voor iedereen. Kwaliteit liften matig, kan beter

8.7

26-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Prachtig 1 nadeel dat is dat de après ski het is te doen kan beter pistes niks op aantemerken

8.3

13-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Mooi skigebied, voor ieder wat wils, vriendelijke mensen. Ieder winter weer top!

8.0

31-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 9

Een mooi geschakeld skigebied van 4 bergen. De Hauser kaibling, Planai, Hochwurzen en de Reiteralm. Apres-ski is hier niet zo veel alleen onder aan de Planai (Schladming) zit de Tenne, een groot apres-ski paradijs. Rohrmoos ligt aan de Hochwurzen. Het gebied is zeer geschikt voor familievakanties. Goede skischool is Tritscher en het maakt niet zo heel veel uit waar je verblijft. Bijna alle accomodaties in Rohrmoos liggen aan de piste. In Rohrmoos zelf is 1 supermarktje en een paar ski(verhuur) winkels. Voor ons genoeg maar als je wilt winkelen kun je met de auto of skibus naar Schladming (5 min). Mocht je voor Rohrmoos kiezen; veel plezier!

8.7

30-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Prachtig skigebied, zeker voor de gevorderde skiër. Wij gaan hier altijd met veel plezier naartoe. Je vindt hier de heerlijkste schnitzels.

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord