Reviews Hochgurgl (2150m - 3100m)

Schrijf review

6.0

26-11-2018
Skigebied: 7 Après-ski: 3 Restaurants: 8

26nov2018. Zon. Rustig. Windstil. Veel pistes open. Voor 50% kunstsneeuw niet slecht. Maar....overal staat griffig (goede grip) ook op deze site, zelfs de oostenrijkers in de lift noemen het griffig... Maar het is gewoon hard!. Overal plat gestampte sneeuw. 10cm vers wordt omgezet in 1cm extra laag. Leuk voor halfrutchend of flauwe lange bochten hard naar beneden. Maar echt hard 90grd carven? 5cm+ spoor in de sneeuw zetten? Nope, veel te hard. Lange bochten op blauw voorzichtig, kan elk moment uitbreken. Rood en Zwart flauw rutchend. Dus griffig = hard packed = stevig aangestampte net geen ijs piste. Rutchen ok. Carven niet ok. Onder de sneeuwkanonnen wel lekker :-)

8.3

14-02-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Erg mooi gebied. Voor de gevorde skiër redelijk wat uitdaging. Prettige sfeer en veel fijner om hier te verblijven dan in het drukke en sterk overgewaardeerde Sölden vlakbij.

7.7

30-03-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Zeer mooie pistes. Fijne Noordhellingen voor het skieen eind Maart. Rode 5 geheim tipje?❄️.

7.3

24-02-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 5 Restaurants: 8

Heerlijk gebied , niet moeilijk maar voor kinderen perfect. Geen apres ski maar met groepje vrienden was het erg gezellig na het skiën ! Voor volgend jaar alweer geboekt !

8.7

31-03-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Prachtig gebied, ligging is perfect. Wel iets prijziger dan andere gebieden (skipassen, horeca, hotels etc.) maar dat is het zeker waard!

8.0

10-12-2012
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 10

Super skigebied ,brede pisten die fantastisch geprepareerd zijn.En geen wachttijden aan de liften ook niet tijdens de schoolvakanties. Allemaal heel mooie hotels met prachtige terrassen ,die naar het zuiden gericht zijn. Het is wel iets duurder dan een gemiddelde wintersport vakantie . Ik kom hier al voor de 10 de keer, een echte aanrader.

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. akkoord