Reviews Leutasch (1136m - 2100m)

Schrijf review

10.0

08-12-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

In januari gaan we weer met veel plezier naar lautasch, een geweldig mooi gebied voor langlaufers altijd goed geprepareerde loipe

7.0

04-03-2018
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Heerlijk vakantie gehad! Sinds 1965 kom ik hier en volgend jaar gewoon weer!! Leutasch is top!!!

8.0

17-02-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 6 Restaurants: 8

In Leutasch is langlaufen een paradijs. En hotel Tirolerhof is een aanrader steeds vriendelijk ontvagen en de loipes vertrekken achter het hotel. Langs de loipes mogelijkheid om te eten of te drinken. Wandelen kun je hier ook. Ga eens naar het gaistall. Bus naar Seefeld of Mittenwald als je eens een dagje wil rusten. Was onze negende keer dit jaar en ik kom volgend jaar terug.

8.3

23-05-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Top gebied om meer dan een wintersport activiteit te beoefenen. Super voor fatbikes, hiking, cross country skiing en skien met jongere kids.

8.7

12-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Het is een prachtige omgeving om te langlaufen wij komen er al 25 jaar .
Ook wandelen kun je daar prachtig

8.3

11-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

We zijn net terug en hebben weer een heerlijke vakantie gehad. Wij komen hier voornamelijk om te wandelen met onze hond en de mogelijkheden hiervoor zijn zeer uitgebreid, we komen hier al meerdere jaren (zomer en winter) en nog steeds niet alle routes gelopen. We komen zeker terug.

7.3

04-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 4 Restaurants: 8

Leutasch, een geweldige omgeving om te langlaufen, Pistekaarten en kleur aanduidingen zijn erg duidelijk en kloppen ook zeer goed, er wordt goed onderhoud aan gepleegd dus altijd een goede kwaliteit. je kunt er uitgebreid wandelen en er zijn gezellige en goede restaurants in de gehele omtrek.
gelukkig hebben wij nog nooit zonder sneeuw gezeten en ook wel eens 2,5 meter gehad.
Kortom een super gebied en gaan dit jaar zeker ook weer.

7.0

22-12-2014
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Relaxed gebied om met gezin heen te gaan, nooit voor kerst gaan ivm de sneeuwzekerheid! Overal lieve mensen!

9.3

27-12-2013
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 9

wij zijn heel wat jaren in Leutasch geweest een pracht gebied voor langlaufen,Jammer genoeg zijn wij er de laaste twee jaar door omstandigheden niet geweest.Je bent er altijd sneeuw zeker wij zaten in een appertement aan de loipe geweldig.

7.0

03-12-2013
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Wij komen hier al 10 jaar met een groep op wintersport. er is voor iedereen wat te doen. Wij verheugen nu al op onze vakantie in 2014

8.0

24-12-2012
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 9

Wij zijn al 32 keer in Leutasch geweest,zowel in de winter alsook in de zomer.
Een heerlijk langlauf en wandelgebied.
In Pension Bergfrieden voel je je thuis als bij een familie.
niet duur en heel gezellig en vriendelijk

7.7

14-12-2012
Skigebied: 10 Après-ski: 5 Restaurants: 8

Wij komen reeds 25 jaar telkens in de winter om te langlaufen in Leutasch en omgeving wat ons betreft zijn hier alle mogelijke niveaus voor het langlaufen ter beschikking van licht blauw naar rood en ook zwart ,ik zou bijna durven beweren dat je moeilijk beter kan vinden dus voor ons blijft het nog steeds onze winterbestemming.Vanuit Leutasch kun je gewoon starten in Obern via Katzenlich naar muggenmoos en zo naar de Wildmoos in Seefeld een aanrader hou er rekening mee dat je start op Blauw gaat naar Rood en later naar zwart,doen!!!

Aprés ski is hier niet of weinig te vinden of je zou zelf een feestje moeten bouwen,neen aprés ski is er niet bij.

Wij verblijven in Hotel "Zugspitse"in Platzl ,degelijk familie hotel en normale prijzen.Voila dit is onze ervaring in Leutasch.

Wat wij ook eens doen is te wandelen naar een alm in de bergen die dan wel toegankelijk is ,dit kan je snel weten via tourist info,ook een aanrader. De wandelwegen zijn hier perfect geruimt en ook de langlaufsporen worden meermaals getrokken dit om maar te zeggen dat hier alles in het werk wordt gezet om de "Langlaufers" te verwennen,nog veel winterpret. Willy

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord