Reviews Fiss (1438m - 2770m)

Schrijf review

7.3

19-04-2019
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Mooi skigebied met vele pistes en leuke eetgelegenheden. Voor iedereen is er wel wat te doen. Wij vonden het jammer dat de afdalingen zo kort waren. Daarom voor ons geen Serfaus-Fiss-Ladis meer.

8.0

12-03-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 4

Al vele jaren hier naar toe. Alleen lijkt het succes naar hun hoofd te zijn gestegen. Bij de liften en in de restaurants steeds meer medewerkers die minder vriendelijk aan het helpen zijn. Erg jammer!

9.0

10-03-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Voor het eerst in Fiss geweest dit jaar .
Wat een mooi en super kindvriendelijk gebied is dit
We hebben gelijk maar weer door geboekt voor volgend jaar , Fiss je was top

9.0

04-03-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Prachtig gebied, uitgestrekte pistes en, ondanks de vele opmerkingen er over, niet bijzonder druk. In deze drukke periode (carnaval) vind ik 10 minuten wachttijd bij de gondel heel acceptabel. Verder is de doorlooptijd bij de liften prima en zijn de liften modern en comfortabel. Supergezellige apresski ook in de Hexenalm, zoals het in mijn ogen bedoeld is; direct na het skiën lekker wat drinken met leuke muziek en dj. Echt een top bestemming!

8.0

27-02-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Al 17 jaar vaste prik naar Serfaus fiss ladis. Super gebied zeker voor kilometervreters

8.7

23-02-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Mooi skigebied met snelle liften waardoor wachttijden goed te doen zijn in de vakanties. Heerlijk eten op de pistes. Voor kinderen en volwassenen leuke pistes. Nu 2 jaar geweest volgend jaar weer eens wat anders, maar kom graag nog eens terug.

7.7

21-02-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Top skigebied! Vooral richting Massner . Mooie brede pistes. Moderne liften. Wel in drukke periode vroeg de berg op ivb met drukte bij gondels. Wij zijn hier met kinderen in de leeftijd van 19 jaar en die vermaken zich ook prima bij de Hexalm.

7.7

20-02-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Top gebied, komen hier al 10 jaar.
Fijn met de kids en kunnen overal komen.
23.2.19 zijn we er weer....

8.0

04-02-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Perfekt gebied met voldoende variatie qua pistes dus voor ieder wat wils. Leuke apres-ski bij Hexenalm en in Fiss vindt je leuke restaurants. Gebied begint wel wat prijzig te worden helaas. Dit jaar verblijven we in Ladis en dit dorp is qua beleving iets rustiger dan Fiss.

10.0

24-01-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Al vele jaren vaste gast hier in dit gebied. Altijd alle ruimte en plek ok te skiën . Veelal topsneeuw en in vergelijk met andere skigebieden waar we ook jaarlijks komen nog redelijk betaalbaar. Gratis parkeren kan nog steeds (niet overal) maar als je kijkt naar bijv St Anton dan ben je voor 1 dag skiën en parkeren zeker 10 euro (16%) goedkoper uit en heb je het een vd modernste skigebieden van Oostenrijk

8.0

20-01-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Sneeuw kan dit jaar geen issue zijn. Beter kan het haast niet. Nog even wachten en dan gaan wij ook weer die kant op. We hebben er zin in.👍👍👍🤣😎😎

10.0

08-01-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Voor de 5de keer in fiss- ladis geskied het blijft een leuk gebied maar jammer dat het erg druk wordt. Wij gaan al 25 jaar met skivakantie naar
Oostenrijk maar nog nergens
meegemaakt dat je moet
betalen voor het parkeren van
je auto alsof je skipas al niet duur genoeg is, Serfaus-
Fiss-Ladis wordt steeds maar duurder,Jammer!!


We denken erover om volgend jaar maar naar iets anders uit
te kijken.

7.0

05-01-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 6

Met Kerst voor het eerst naar Fiss geweest terwijl ik al mijn leven lang ski. Blij verrast door de omvang van het gebied alhoewel niet erg geschikt voor beginners omdat bijna alles rood is. Bijna geen wachttijden! Fiss en Serfaus zijn bergdorpen zonder doorgaand verkeer en dat komt de ambiance zeker ten goede. Wij gaan zeker nog een keer terugkomen maar dan naar het grotere en autoluwe Serfaus (ook meer restaurants).

8.7

03-01-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Ondanks de drukte beperkte wachttijden bij de liften. Gevarieerde pistes met voldoende uitdaging. Leuk gebied top gebied voor skiles voor kids

7.3

26-12-2018
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Wij zijn zopas 4 dagen tijdens de seizoensstart (mid-december) geweest, super rustig waarschijnlijk niet te vergelijken met schoolvakanties. Doordat het seizoenstart was fikse korting op de skipas gekregen. SFL was het enige grote skigebied dat zo vroeg op het seizoen al bijna volledig open was. Alles is zeer goed georganiseerd, moderne liften, grote pisterestaurants. Het skigebied op zich is groot genoeg maar kan zeker niet tippen aan de grote gebieden in FR. Weinig variatie in pisten (keuze tussen rood, rood of rood) 3 dagen na een grote sneeuwdump lagen de meeste pisten er al erbarmelijk bij (overal ijs op de steilste stukken). Apres-ski interesseert mij niet dus zomaar een 7 gegeven. Al bij al een meevaller in de rustige periode.

9.3

26-12-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Wat een top skigebied is dit toch. Na 10 jaar verveelt het nog niet.

10.0

25-09-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

We zijn er al 5keer geweest en we gaan dit jaar zeker weer super snelle bedienining bij de restaurants en aanrader hotel chesa monte

9.3

16-04-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Eten in de restaurants is prima en je krijgt het snel. Wij zijn nog nooit bij de après- ski geweest maar het zag er goed uit
Het skigebied heeft mooie pistes en er zijn genoeg gondels en stoeltjes enz. Helemaal toppie!!!!!!??⛷??

10.0

05-04-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Is gewoon een topgebied

7.3

16-03-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Pistes worden niet geprepareerd en gedurende de dag in goede staat gehouden. Zeer hobbelig en ongelijkmatig . Één grote buckelpiste ! Jammer

8.0

15-03-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Eerste keer in Fiss geweest. Mooie ski afdalingen vooral rode piste's. Om 8.45 in 3 min. In gondel

7.7

09-03-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Top ski gebied veel bediende restaurants Redelijk aan de prijs Charles

8.0

08-03-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Een vd mooiste gebieden waar ik de afgelopen 15 jaar ben geweest. In de week na de voorjaarsvakantie’s sws niet te druk (max 10 minuten rond de drukke tijden; 9:00u en 10:30u) bij de dalstation’s.

7.3

06-03-2018
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Wat een druk ski gebied en duur

8.3

05-03-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Gast-10740 snapt er niks van! Fiss heeft buitengewoon weinig oude liften en ook zijn er in het hele gebied maar 4!sleepliften. Als je bedenkt dat er 36 liften zijn is dit dus helemaal niet veel. Veel brede pistes en liften lopen lekker door. Je moet wel zorgen dat je voor 09.30 of na 10.30 omhoog bent. Dan is het namelijk heel druk bij de onderste twee gondels! Veel zelfbediening, waardoor je nooit lang hoeft te wachten op je eten!? kortom, een top gebied!

7.7

05-03-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Slechte verbinding om van Serfaus naar Fiss terug te gaan... een groot drama.. buckels...Verder prachtig gebied! Enige teleurstelling bij Hexenalm.. slechte slaapverwekkende DJ’s en beroerde Bretl Jause... plakjes kaas en vleeswaren uit de supermarkt.?

7.7

03-03-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Vroeger altijd in verschillende gebieden in Frankrijk en Zwitserland geweest en dit jaar voor de 9e achtereenvolgende keer in SFL. Het ski gebied is fantastisch zowel voor de beginner als de vergevorderde. Doordat we vanwege ons werk aan de Krokusvakantie gebonden zijn moeten wij altijd in een relatief dure en drukke periode. We hebben het in het skigebied SFL ieder jaar drukker (en duurder) zien worden maar dit jaar spande de kroon. Wij verbleven in Fiss en dit jaar waren de wachttijden bij de liften gigantisch lang. Niet alleen de dorpen zijn in omvang gegroeid wat meer toeristen oplevert, maar ook hele volksstammen komen vanuit het dal naar boven, ieder jaar weer meer. Wat verder opviel in vergelijking met de vorige jaren is dat het leek of de piste restaurants de drukte niet aankonden waardoor je vaak wel 1 tot 1,5 uur tijd kwijt was aan je lunch. Nogmaals een fantastisch gebied; fantastische accommodaties maar als er geen maatregelen (meer vakantiespreiding bijvoorbeeld) worden getroffen gaan ze daar ten onder aan hun eigen succes en wij denken er ernstig over na volgend jaar een minder druk gebied op te zoeken.

8.3

27-02-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Gebied gaat ten onder aan eigen succes 20 min wachten bij fiss gondels tot 1200 uur en na 12.30 uur; nog niet eerder zo druk bij de liften . Teveel nieuwe appartementen en hotels

7.0

26-02-2018
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Hier na tien jaar weer terug en geschrokken van de drukten. Gebied is mooi maar veel te druk. Erg jammer

8.7

21-02-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Kom hier nu 18 jaar. We blijven het heerlijk vinden in Fiss. Helaas zijn er meer mensen die er zo over denken ;-)

9.7

20-02-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 9

kom hier nu 3 jaar en vind het fantastich vrijdag kom ik weer

10.0

18-02-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Fantastisch hier in Fiss

7.3

07-02-2018
Skigebied: 2 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Top voor elkaar in Fiss. Lockers voor skispullen onder lift, moderne liften, gemoedelijke sfeer, leuke hutten, fijne afwisselende pistes met altijd supersneeuw in Massner-gebied, elke dag feest in de Hèxenalm. Kortom TOP!

10.0

24-01-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Het is hier echt helemaal top alles goed voor elkaar

8.7

19-01-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Top we zijn er dit jaar voor de zesde keer ???

9.3

16-01-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Gast 10740 kan niet in Fiss geweest zijn, nergens zijn de liften moderner dan in dit topgebied, sleepliften zijn er eigenlijk niet. Fiss is een topgebied! In veel restaurants op de piste is bediening en maaltijden zijn van zeer goed niveau.

10.0

13-01-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Waren jullie wel in Fiss ? Er zijn genoeg restaurants waar je bediend wordt en de meeste sleepliften zijn in het kinderland. Wij waren er dit jaar in de kerstvakantie , maar dat doen we niet meer. Volgende keer weer in deze tijd

5.7

13-01-2018
Skigebied: 6 Après-ski: 6 Restaurants: 5

Bijna alleen zelf bediening in de restaurants. Veel sleepliften en verouderde stoeltjes liften. Pistes worden goed bijgehouden.

8.3

06-01-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Fiss is een klein dorp wel een beetje saai maar sfeervol. Skigebied is top veel km aan pistes . Tip de frommes is een hele lange en mooie dalafdaling. Restaurants prima.

10.0

01-01-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Moet ik toevoegen?? Fantastisch dorp met veel km pistes

8.0

31-12-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Met de kinderen in de 90-jaren jarenlang geweest; nu nog fantastischer voor de kids. Sinds 2010 weer vaste gasten in Hotel Röck....geweldig. Kleinzoon Daan is ook al geweest!

9.3

24-12-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Wat een supermooi skigebied! En een hoop gezelligheid!

9.3

07-12-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Heel fijne plek om ieder jaar te komen ? het is met kerst niet zo druk dus we kunnen dan gewoon onze gang gaan!

10.0

27-09-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Komen al meer dan 10 jaar in Fiss. Wel massaler en duurder geworden, maar blijft een topgebied voor jong en oud

9.0

16-04-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Gebied Serfaus-Fiss-Ladis is gewoon top. Ga eens vroeg de piste op met de eerste lift. Heerlijk over die harde geprepareerde pistes. Net voor de pauzes naar het restsursnt en je eet relaxed. Net voordat iedereen na de lunch weer op pad gaat weer gaan knallen op de pistes. Dan heb he geen wachttijden. Zo doen we dat al jaren en werkt perfect.

10.0

08-04-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Beste skigebied van europa

10.0

06-03-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Kom hier 37 jaar al !! fantastisch dorp. Helaas vallen school vakanties te veel tegelijk NL DE BE SV met het gevolg dat het te druk is op de pistes. Hier kan Fiss niets aan doen wel stoppen met nieuwbouw nu anders loopt het uit de hand want uitbreiden van pistes is niet meer mogelijk.

6.3

05-03-2017
Skigebied: 5 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Dit jaar weer een dagje geskied in serfaus fiss. Wat een drama. Slechte pistes. Overal flinke hobbels. 's ochtends om 9 uur al! Eigenlijk niet geprepareerd. Voor ons nooit meer naar dit gebied, ondanks dat de omgeving mooi is. Geen goede geprepareerde piste gevonden!!!

6.0

05-03-2017
Skigebied: 5 Après-ski: 7 Restaurants: 6

Voor de derde keer met de carnaval naar Fiss geweest. En elke keer is het weer drukker. Elke keer zie ik nieuwe hotels/appartementgebouwen. Maar in het skigebied zelf wordt niet geïnvesteerd in liften. Ik heb meerdere keren 's ochtends 45 min beneden op de lift staan wachten om vervolgens bij de eerst volgende lift weer 30-45 min te moeten wachten. Gevolg: je komt 's ochtends amper aan skiën toe. Maar ook later op de dag sta je regelmatig wel 15-25 min op een lift te wachten. Gewoon te weinig resultaat voor het vele geld dat het kost. Voor mij nooit geen Fiss meer met de carnaval. Vanuit Serfaus is de aansluiting met het gebied overigens wel een stuk beter. Maar de liftcapaciteit in het gehele gebied blijft gewoon te mager voor zo'n drukke vakantie week.

8.7

13-02-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Fiss heeft een fijn ski gebied en een heel gezellig dorp ? Fiss is top

9.3

24-01-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Kwam hier voor het eerst 25jaar geleden.. nu wordt het wel steeds drukker, maar alles is wel tip top geregeld. T/m de verwarmde ski en schoenen kasten bij de lift. Perfecte restaurants en mooi ski gebied. Maar je moet van het massale houden inmiddels. Hoewel na 18:00 uur is het overal weer rustig en speelt het leven zich af in de hotels en appartementen. De Frommes ski afdaling is prachtig, en wat rustiger is het bij Masner bij Serfaus. Het dorpje Ladis is echt een stuk relaxter. Serfaus is nog meer druk en Chiq. Fiss de gulden midden weg.

10.0

08-01-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Vandaag heerlijk geskied. Ondanks de sneeuwval perfecte pistes. Maar we gaan natuurlijk voor morgen wanneer de zon hoog aan de hemel staat.

8.7

06-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Erg mooi en zeer groot gebied, echt een aanrader voor familie's. De pistes lagen er ook erg goed bij! Maar er was wel een klein nadeel, we hadden gereserveerd bij de Italian Dolce Vita in het dorp, maar ze hadden onze reservering niet goed genoteerd dus konden we niet eten. Maarja voor de rest was alles perfect!!!!! Kon niet beter!

9.0

04-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Prachtig gebied. Goede liften en voorzieningen, restaurants etc. Mooie pistes.

9.0

28-12-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

En weer een fantastische dag in het verschiet!!

7.7

27-12-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Zeer ijzige pistes....helaas.... Gelukkig prachtig weer!

9.7

30-04-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Geweldig ski gebied kom hier ook al14 jaar alles wat een mens
nodig heeft vind je in dit ski gebied

9.0

19-04-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Ruim 30 jaar geleden in Fiss leren skiën. Gebied vele malen bezocht met mijn familie. Na enkele jaren uitgeweken naar andere gebieden in Oostenrijk en Zwitserland. Dit jaar weer in Fiss neergestreken. Wat is het mooi en modern geworden, aan alles is en wordt gedacht. Fiss barst uit z'n voegen qua accomodaties maar het is nog steeds een gemutlich Alpendorp. Wij waren er begin maart, ik vond het nog erg druk voor de tijd van het jaar. Heerlijke week gehad met voldoende zon en sneeuw! Volgend jaar weer.

9.0

30-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Zalig, prachtige skireis!!!!

9.3

17-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Prachtig dorp, zeer uitgestrekt en modern skigebied. Hexenalm is alles wat je nodig hebt qua apres ski. Ze moeten hier echter wel oppassen. Zien het ieder jaar drukker worden, en het gebied groeit uit z'n jasje, zelfs buiten de vakanties om!

8.0

16-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Prachtig gebied voor de skiers maar ook nu we dat niet meer doen een prima wandelgebied. Met de speciale liftkaart voor wandelaars kan je prachtige tochten maken.

8.3

13-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Mooi dorp mooie pistes prima voorzieningen ook voor de niet-skier. Wel druk in de ochtend bij de gondels maar dit verspreidt zich snel over de vele pistes. Leuke restaurants maar raadzaam om te reserveren. Hele dorp is een groot appartementen complex maar wel erg mooi van structuur en bouwvorm. Veel goede en leuke restaurants op de pistes met kwalitatief goed eten! Volgend jaar zijn wij hopelijk weer in Fiss!

8.0

07-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Fiss THE place to Be.......komen er al 20 jaar

8.7

06-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

We komen hier al jaren. Het is en blijft een fantastisch skigebied. Genoeg pistekilometers en uitdaging voor elk niveau. Wel steeds drukker, ook buiten de vakanties om. Het dorp groeit inderdaad uit zijn voegen.

8.7

03-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Wij komen al jaren in Fiss met kinderen en kleinkinderen prima gebied wil niet anders.

8.7

03-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Wij komen al jaren met onze kinderen en kleinkinderen in Fiss.Iedere keer als wij komen is er weer een verbetering aan gebracht.De restaurants in het dorp moet je van te voren reserveren.Op de piste is het ook lekker vertoeven en de show iedere dinsdag is geweldig en lekker eten.

8.7

01-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Aantal bedden stijgt per jaar in Fiss, wanneer komen er nieuwe liften en restaurants bij? Fiss groeit uit zijn vel!

8.7

28-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Super gebied. Eerste keer in Fiss, de liften brengen je snel naar de top. Door de goede verbindingen en de hooggelegen pistes, prima ski-ervaring. Conditie pistes daarom prima. Ski lockers beneden ook een uitkomst, je hoeft niet te zeulen met je ski's (of board). Aankomst dag is wel chaotisch (iedereen moet ski's huren, het koste ons drie uur). Een voorreservering zou oplossing kunnen bieden. Lessen voor de kids zijn ook prima (met veel NL talige leraren). Restaurants op de pistes zijn prima. In het dorp (helaas) niet geprobeerd (ook niet kunnen vinden, ik begreep dat je dit tijdig moest reserveren). Fiss staat bij ons op 1, we komen volgend jaar weer terug!

9.0

27-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Aankomen in Fiss doet de stau op de Fernpass weer snel vergeten, wat blijft het ook geweldig hier, iedere keer weer

10.0

26-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Fiss is heel mooi en kind vriendelijk zekere een aanraader?

8.0

24-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 9

Wij komen hier al sinds vele jaren. Mooi gebied en vaak ook nog zonnig. Prima sneeuw en preparatie. Nu we wat ouder worden biedt het gebied vele mogelijkheden voor een lange afdeling, die lekker blauw is. Je kan dit tot op hoge leeftijd volhouden. Kortom een fantastisch gebied, dat bij ons op nummer 1 staat. Wij vinden dit een top locatie.

7.3

23-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Ik ben 10 jaar achtereen in Fiss geweest en het is een prachtig skigebied en erg kindvriendelijk. Het dorp is prachtig gelegen. Echter is de apres ski niet te vergelijken met andere grote gebieden aangezien de mogelijkheden vrij beperkt zijn.

8.7

23-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Fantastisch gebied. Wij komen hier voor het elfde jaar. Kinderen vinden het hier geweldig. Elk jaar is er wel wat bijgekomen of verbeterd. Afdaling de Frommes is een aanrader en het Masnergebied in Serfaus is ook prachtig.

8.3

21-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 10

Fiss is top, iedere keer opnieuw genieten van de vele kilometers en masner en de noordkant. Hutten naast de piste zijn super

2.3

20-02-2016
Skigebied: 3 Après-ski: 1 Restaurants: 3

Veel te lange rijen bij de liften verder is de après-ski niks en in de restaurants duurt het een uur voor je je eten hebt gekregen

10.0

17-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Eind februari wordt het 15e jaar dat wij naar Fiss gaan. En we willen nooit meer naar een ander gebied. Serfaus Fiss Ladis is geschikt voor elke leeftijd. Het is een ontzettend kindvriendelijk gebied. Er wordt veel aandacht gegeven aan de kinderen. Ook leuk voor de kinderen is kinderland, zowel in Fiss als in Serfaus. Het is dus een prima (groot) skigebied voor beginners en gevorderden. Je hebt blauwe, rode en ook zwarte pistes. Ook niet geheel onbelangrijk is de apres ski na het skiën. De apres ski in Fiss is geweldig bij de Hexenalm. Het gaat iedere dag tot 7 uur binnen door (hierna wordt het een restaurant) en buiten gaat het tot 8 uur door. Ook zijn er in het dorp genoeg restaurants waar je lekker kunt eten.

5.7

14-02-2016
Skigebied: 5 Après-ski: 6 Restaurants: 6

Mooi gebied maar veel te druk. Lange rijen bij de ticketverkoop, de liften, de restaurants... En men blijft maar bouwen in Fiss...

7.3

12-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 6

Zeer mooi skigebied met geweldig mooie pistes. Helaas komen de skiliften op een paar cruciale plekken mbt capaciteit zwaar te kort in deze drukke week met als gevolg dat de wachttijden regelmatig en half uur zijn en soms in de buurt van een uur komen. Jammer van de tijd. Après ski is gezellig maar zeer beperkt qua gelegenheden en tijd. Restaurants op de pistes zijn prima maar in het dorp zeer beperkt.

10.0

10-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Super skigebied kom hier al meer dan 9 jaar

9.0

04-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Het is een super kindvriendelijk gebied. We komen hier al ruim 9 jaar en de kinderen willen niet weg.

9.7

27-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Gaan al jaren naar Fiss altijd super vakanties TOP!!!!

8.3

26-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Het is vandaag warm maar de pistes zijn nog goed.

8.3

19-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Komen hier al 14 jaar, krijg de kinderen 17!en 20 jaar niet naar een ander gebied

10.0

18-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Voor de eerste keer geweest in fiss mooi gebied maar wel druk buiten het seizoen

10.0

16-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Top gebied voor ieder wat wils

10.0

16-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

10 × geweest met vrienden beter dan Fiss bestaat niet

8.7

15-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Kom er nu al zo n 25 jaar! Top gebied! Ben tussendoor paar keer in ander gebied geweest maar nooit zo fijn als in Serfaus Fiss Ladis.

8.0

12-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Gaan a.s. zaterdag 17 januari voor de 3e keer naar Fiss. Zeer mooi gebied. En niet onbelangrijk eindelijk verse sneeuw! ?

8.0

07-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

De sneeuw komt op tijd; over 10 dagen vertrekken we weer richting Fiss....zal al wel de 10e keer of meer zijn. Altijd goed bevallen met en zonder kinderen!

8.3

03-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

We komen al vele jaren in het gebied, overnacht in Serfaus, Ladis en Fiss, geweldig gebied en nog nooit zonder sneeuw gezeten.
Groot genoeg om tochten te maken en heerlijke Gondel liften. Ook voor de beginners ruime ski mogelijkheden, deze ervaring hadden we niet in andere gebieden.

8.0

30-12-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Heerlijk ruim opgezet skigebied. Maar ook weer niet zo vreselijk groot dat je het overzicht kwijt bent. Gezellige bergrestaurants. Wel erg druk tijdens de lunch. Zeer goede voorzieningen wat betreft skimateriaal opbergruimtes. Moderne en goed onderhouden liften. Gezellige après ski en genoeg leuke restaurants ( wel reserveren!!!) Gewoon een mooi en gezellig, knus Oostenrijks bergdorp.

8.7

23-12-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Uitstekende voorzieningen! Heerlijk gebied.

8.3

04-12-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Leuk dorp maar wel heel druk op de piste

9.0

15-11-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

We gaan dit jaar weer naar Fiss. Naar het mooie hotel: Natürlich. We kunnen uit ons hotel zo naar de piste lopen. De kinderen gaan op skiles, en dat bevalt ze erg goed, want de leraren zijn er aardig. Vorig jaar lag er minder sneeuw dan normaal. Maar dan kan je alsnog prachtig skiën aan de noordkant! Wel zijn de rijen in de ochtend en tussen de middag soms lang. Voor de rest kan je ZO MOOI skiën! Het is prachtig! en na de tijd lekker àpres skiën in de heksenalm! Love iT :)

8.7

17-10-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Wij gaan dit jaar voor het vierde jaar naar fiss. Vorig jaar naar een ander skigebied geweest maar zijn weer terug bij het mooie vertrouwde fiss! Prachtig skiegebied, leuke restaurants en leuke kinder skilessen.

9.0

27-04-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Februari 2015 voor het eerst geweest met onze 2 kids van 5 en 6 jaar. We hebben een super vakantie gehad. En ook de kinderen vonden het skieën echt leuk. Volgend jaar zijn we er weer! Uit eten was ook prima. Het enige minpuntje zijn idd de enorm lange rijen voor de liften tussen half 10 en half 11.

9.3

14-04-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Ik vind dit met afstand het beste en modernste gebied van Oostenrijk. Zeer moderne liften en zeer goede restaurants waar je goed bedient wordt zowel binnen als op terras. Skischool voor kinderen kan niet beter volgens mij. Het geld wat je hier heenbrengt wordt in ieder geval weer geinvesteerd want ieder jaar zijn er weer verbeteringen ( zover dat nog kan) aangebracht.

8.0

08-04-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Super skigebied en dit jaar goede pistes met Pasen !!

6.7

05-04-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 6

Op zich een mooi skigebied. Wel erg lange wachttijden 's-morgens bij de gondels, zelfs buiten de schoolvakanties.

8.3

25-03-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Fantastisch gebied. In onze ogen het mooiste gebied van Oostenrijk. Voor elk wat wils.

10.0

15-03-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Top gebied met voor ieder wat wils.......totaal geen drukte meegemaakt. Heb begrepen dat het in de krokus wel druk was, maar dat heeft er ook mee te maken dat iedereen om 9 uur bij de lift staat......begreep dat de skischool ook ook diverse begintijden heeft maar dat iedereen zijn kind om half 10 op les wil hebben....wij gaan altijd rond10 uur naar boven en langer dan 10 min niet hoeven te wachten.....en dat kwam nog omdat de schonjochbahn tijdelijk buiten gebruik was....bediening liften is super......voor de vrouwen wordt vaak de ski's aangepakt en de kinderen worden in en uit de lift geholpen...Wel zijn de restaurants en apres ski wat duurder geworden....maar waar niet.....en je kan het zo duur maken als je zelf wilt...........En wat een eerdere gast al schreef...de meeste ergenissen zijn die van onbeschofte mensen (vaak Nederlanders) de zich niet kunnen gedragen zowel op als naast de piste,

9.3

10-03-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 10

+ prachtig geprepareerde pistes, enorme variëteit, perfecte aansluitingen, goede sfeer! Kom hier sowieso weer terug!

8.3

05-03-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 7

In januari weekje geweest. Ons viel op dat de Oostenrijkers zeer vriendelijk waren. Hebben we in andere gebieden wel eens anders ervaren. Komt misschien ook omdat we voor de drukte zaten. Maar we gaan het volgende week weer meemaken.

7.0

04-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Leuk om andermans ervaringen te lezen. Wij zijn hier nu voor het eerst in fiss en hebben nog geen drukte gezien. Twee stellen van rond de 30. Après ski is ok. Pistes top en soms geheel voor jezelf. Off piste droom gebied. Oja en sprookjesbos mag je niet missen. ; -)

Have fun.

8.0

01-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Wij komen ruim 35 jaar in het skigebied en hebben de modernisatie meemaakt. Hardwerkende Oostenrijkers die zich laten afblaffen door Nederlanders die in een week meer uitgeven aan een vakantie dan zij het hele seizoen verdienen. Dat het druk is bij de liften is niet te wijten aan de bouwdrift van de Oostenrijkers, maar aan onze gebrekkige vakantiespreiding en dat wij geen nee accepteren. Vandaag teruggevlogen naar Nederland. Voor het eerst niet in de file gestaan rond de voorjaarsvakantie en niet moet de Duitsers meer wegen hebben aangelegd. Gisteren een heerlijke dag op de pistes, nergens wachten en geen ouders de naast de skilessen de opvoeding van hun kinderen aan anderen overlaten. Kortom, prima skigebied als de gasten zich als gast gedragen.

7.7

01-03-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Geweldig ski-gebied, super vakantie gehad. Wel erg druk (te druk in de krokusvakantie) en de restaurants zijn behoorlijk aan de prijs.

7.0

01-03-2015
Skigebied: 6 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Wat wordt het druk! Belachelijk. Ze blijven maar bouwen. Daarbij is het ons ook opgevallen dat de bediening ronduit onvriendelijk is. 's Ochtends 20 tot 30 minuten wachten bij de lift!

8.0

01-03-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Druk of niet druk. Blijft fantastisch. Prachtige pistes en alles goed georganiseerd. Wel wat duurder dan andere jaren.

8.0

28-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Blijven maar bouwen om meer mensen te ontvangen
Hierdoor wordt het te massaal...lange wachtrijen

8.0

28-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Voor de 5e keer geweest en waarschijnlijk voor het laatst, helaas. Er blijft maar accomodatie bijgebouwd worden waardoor de
aantallen gasten blijven stijgen. Tel daarbij de
mensen op die vanuit de daldorpjes iedere dag weer naar boven komen dan mag duidelijk zijn dat het een ongunstige invloed heeft op de wachttijden bij de liften. Daarnaast torenhoge prijzen voor simpele gerechtjes zoals soep of spaghetti. Jammer hoor want het skigebied zelf is geweldig.

8.3

28-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Leuk gezellig en overzichtelijk skigebied. Fantastische faciliteiten voor mensen met (kleine) kinderen. Alleen dit jaar in de krokusvakantie echt veel te druk. Voor 11 uur is het bijna onmogelijk om per gondel naar boven te gaan, tenzij je bereid bent om 20-30 minuten in de rij te gaan staan wachten..

7.0

26-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Skigebied fiss is erg mooi. Maar voor ons geen fiss meer in de voorjaarsvakantie. Rede is veel te druk en massaal. S,morgens 20 à 30 min dringen voor de gondel is geen uitzondering. Voorbeeld: wij zaten zonder ca 10 van de Kinder skischool maar door de drukte bij de gondel moesten we al om 9.00 weg om optijd bij de skischool te zijn en dan waren we er net op tijd. Ook bij de kleintjes van 4 die les krijgen zijn de klasjes veel te groot. In deze week waren er 1800 kinderen op les. Dan zijn er nog ouders die zetten hun kinderen af bij de skischool en weten niet hoe snel ze weg moeten komen. Dan zijn er 1 à 2 juffen op een klasje van kinderen van 4 en als ze dan naar het toilet moeten mag je blij zijn dat je kleine grut 4 keer in 2 uur kan glijden. Ben zelf met regelmaat gebleven om de kinderen td helpen naar het toilet te gaan. Als je er dan wat over zegt krijg je van de skischool te horen ik ben geen toiletjuf. Maar voor 4. Keer glijden 225 euro te betalen is in mijn gedachten erg veel. Voor ons voorlopig geen fiss meer veel te druk en massaal.

8.3

26-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

We komen er al jaren tot volle tevredenheid. Maar dit jaar is het wel erg druk bij de liften. Het wordt te populair. Je kunt niet elk jaar het aantal bedden uitbreiden en verwachten dat je bij de lift geen problemen krijgt.

8.7

18-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Fijn dat je de skilessen in Fiss nu ook al om 9.30u kunt beginnen, maar ook dat de groepen nu nu ook gesplitst zijn in kinderen die overblijven tijdens het middageten en degene die dat niet willen allemaal in een afzonderlijke groep worden geplaatst. Super!

8.0

17-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Erg fijn, afwisselend en groot skigebied met voor ieder mooie pistes. Voor de kinderen een goede skischool met nederlands sprekende leraren. Aan het einde vd dag apres ski onder aan de piste bij de hexenalm.

8.3

15-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Top gebied en voor ieder wat wils helemaal goed voor de kids!

9.0

07-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Erg mooi skigebied met prachtige pistes, genoeg sneeuw, een gezellige Hexenalm en een fantastisch stukje vlees in het Steakhouse. Appartement Gondeblick is een aanrader!

9.0

05-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Behoort tot de mooiste skigebieden en een gezellig dorp met goede apres ski

9.0

04-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Geweldig gebied met veel pistes! En een goede apres ski!

7.3

31-01-2015
Skigebied: 5 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Heerlijk skigebied met veel mogelijkheden voor ieder niveau. Voldoende restaurants goede après ski

8.7

30-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Fantastische vakantie, met zn vijven in een appartement, af en toe uit eten of eigen potje koken via de M-Preis, Zirbenhutte is onovertroffen!

10.0

29-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

SUPERLEUK!!!!!!! Goeie skischolen lekkere restaurants helemaal geweldig!

7.3

28-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Top vakantie gehad. Mooi en groot wintersportgebied! Hier door kan het onderaan de lift best druk zijn maar boven merk je er weinig van. Goede faciliteiten, op vele gebieden. Zeker niet goedkoop maar aan kwaliteit hangt een prijskaartje.

8.0

27-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Vroeger gingen we met de kinderen naar Fiss en nu alweer een jaar of 5 met ons tweeën. Het bevalt prima; we hebben een hotel-garni aan de gondels, dus een perfecte locatie. De verzorging is uitstekend en de accommodatie van alle gemakken voorzien. Het skigebied is groot genoeg om regelmatig eens een andere piste te nemen. De variatie in restaurants is gelukkig ook toegenomen. Wat ons betreft blijven we komen zolang we kunnen skiën. Wel hopen we dat de 'gastfreundlichkeit' blijft en zo mogelijk nog wat verbeterd. Goede service met een blij gezicht, maakt de vakantie 'af'!

10.0

26-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Zijn hier in fiss zo ongeveer 30 keer geweest. onze ervaring is dat het in het prille begin ,gezellig was
maar naarmate ze zichzelf prezen om hun geweldige dorp,het steeds onpersoonlijker werd.
zoals een oud inwoner van fiss mij eens vertelde ''es wird immer slimmer,und zie fangen an zu spinnen''
Waar men vroeger werd ontvangen bij aankomst door de familie, wordt je nu abgefertigd door een goedkope
poolof zo . jammer fiss.

9.0

25-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Mooi skigebied en erg kindvriendelijk Àpres ski is er top

8.3

24-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Prachtig skigebied, heerlijke pistes, in januari was echt niet druk, gewoon gezellig druk, prima restaurants in het dorp en gezellige apres ski in hexenalm.

7.7

23-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Wij gaan dit jaar voor de 5e keer naar SFL skigebied en nu weer in Fiss logeren. Mooi groot skigebied goede liften; pistes worden over het algemeen goed geprepareerd. Fiss is prima. Rustig dorp. Omdat wij in een ontbijthotel zitten moeten we voor de avond echt een restaurant reserveren, anders vis je achter het net. De kinderen blijven tot het eind de apres-ski in de Hexenalm; de ouders haken iets eerder af en gaan relaxen in de sauna. Veel apres ski is er niet en dat vinden wij prima. Geen lallende figuren door het dorp. Wij zijn bang dat Fiss een beetje ten onder gaat aan haar eigen succes. Het wordt alsmaar drukker en drukker en daarnaast lijkt het wel een Nederlandse enclave.

8.0

19-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Een paar dagen genoten begin januari. Ondanks de slechte sneeuwomstandigheden lekker geskied. Wel wat smallere pistes, je moet even weten waar je moet zijn. Apres ski in de Hexenalm is erg leuk, maar na 19 uur leek het dorp wel uitgestorven. Maar ach, waar niet?

8.3

18-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Wij komen al 15 jaar in Fiss, nog steeds worden we iedere keer blij als we de berg op rijden. Zowel in de winter, maar zeker ook in de zomer een prachtig gebied! Dit jaar vanwege kostenbesparing ergens anders geweest, maar volgend jaar weer terug naar Fiss!!!

9.0

07-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Fiss is een vriendelijk ski dorp , voldoende restaurants en een leuke apres ski locatie in de Hexen Alm.
De pistes in Serfaus Fiss Ladis zijn gewoonweg errug lekerrrr.
De restaurants te goed, jammergenoeg wordt het wel steeds drukker in het gebied , maar dat komt danook doordat teveel mensen hun goede ervaringen op internet zetten ;-)

8.3

04-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Leuk skigebied, wel erg druk. Moeilijk een appartement te huren.

10.0

04-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Wij komen er al 4 jaar, maar het verveeld nooit! Het skigebied is super groot, echt een aanrader!

8.3

03-01-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Goed skigebied en goede restaurant maar wel druk bij de liften

10.0

03-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Het was echt geweldig we hebben heerlijk kunnen skiën! Kinderen lekker op les en wij chillen op terras!

8.3

28-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Een heerlijk skigebied voor beginners maar ook zeker de gevorderde skiër. Prima hotels en zeer vriendelijke bediening. Wat minder sneeuw dit jaar maar op de noord zijde genoeg en deze week komt er nog het eea naar beneden vallen. Een goede bestemming om eens heen te gaan! Fam.van Nierop. Barendrecht.

9.0

26-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Wij zijn hier dit jaar voor het eerst, maar zeker niet voor het laatst. Alles hier is TOP geregeld. Overal vriendelijk personeel. Tja helaas weinig sneeuw dit jaar, maar daar kan niemand iets aan doen. Op naar volgend jaar!

8.3

24-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Wij gaan ieder jaar naar Fiss! Echt een familie ski gebied, de kinderen leren spelenderwijs skiën en ze zijn erg lief naar de kinderen toe, vind ik ook erg belanrijk!! En de kinderen vinden het fijn om te lessen.

8.7

23-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Fiss is een prachtig gebied met volop mogelijkheden richting serfaus. Dit jaar helaas alleen aan de noord kant voldoende sneeuw. Richting serfaus zijn meer pistes open

9.0

22-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Dit jaar jammer genoeg niet zoveel sneeuw. Maar aan de Noord kant prima te skieen. Volgens jaar beter!

10.0

03-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Fantastisch skigebied, uitstekende skischool en feest in de Hexenhutte!

9.0

30-11-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Prachtig gebied, na vele jaren dat we er komen(30)te commercieel druk en duur geworden

10.0

29-11-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Een super skigebied.Ook voor kinderen is het top.Restaurant Steakhouse Fassl is een echte aanrader.Over 4 weken gaan we weer en in Maart gaan we nog eens.

10.0

25-11-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Zomer en winter is Fiss helemaal top!

10.0

23-11-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Geweldig

10.0

20-11-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Komen hier al 13 jaar en gaan in het voorjaar weer. We kunnen niet wachten. Echt een super gebied!!

8.7

06-11-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Komen hier nu al 5 tot 6 jaar altijd weer goed gezellig dorpje apreski daarvoor gaan we naar serfaus bij george apreskibar (vriend van ons) het eten bij de meeste restaurants is prima en goed van smaak ook verschillende kleine kroegjes in het dorp zelf zijn altijd gezellig!

9.7

05-11-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Een en al geweldig.

8.0

31-10-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Super mooi gebied. Alles te vinden wat je als wintersporter wilt hebben in een skigebied.

8.0

30-10-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Top daar in maart zijn we er weer

8.3

09-02-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

derde keer met collega's de sneeuw in. (2012)
Prachtige piste, Armin was er ook, mooi weer. Toffe Hexenalm-apres-ski!
Eerste dag overmoedig en hard gevallen. Thuis bleek na foto's geen schade aan ruggewervel gelukkig. wel schrik en fysio om de boel weer in orde te maken.
Toch maar helm opgezet.

8.3

27-01-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 5 Restaurants: 10

Super gebied. Apres ski alleen soms te druk, en te harde muziek. Pistes zijn goed.

7.0

25-03-2013
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 6

Wij komen hier al voor de 39 ste keer waarschijnlijk worden we gehuldigd volgend jaar.

9.0

07-02-2013
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Perfect ski gebied, goede apres ski. Jammer dat deze week de Oostenrijkers Duitsers en Zwitsers vakantie hebben. Heb nog nooit zolang in de rij gestaan bij de liften ;-(

10.0

06-02-2013
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Wij gaan nu voor de derde keer terug waarom om dat het daar zo goed is alles is daar top!

8.3

09-01-2013
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Super skigebied. Niet voor begenners.
De afdalingen zijn lang. En de liften zijn snel.

8.0

09-01-2013
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Super! 3x geweest

9.0

09-01-2013
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Het waren weer super 4 dagen in Fiss! We hebben helaas geen goed weer gehad, met uitzondering van 1 dag, waarop het bewolkt was maar toch even de zon tevoorschijn kwam. Helaas was het de laatste dag beneden regen, maar boven zo veel sneeuw dat je geen 50 meter zicht had. Aan de top was het helaas mistig, wat ook de andere dagen het geval was.

We gingen dit keer voor de 5e keer naar Fiss, maar ondanks het weer toch nog een prachtige skivakantie gehad!

6.3

09-01-2013
Skigebied: 7 Après-ski: 5 Restaurants: 7

had er meer van verwacht

9.7

17-12-2012
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Prachtig gebied, waar alles tot in de puntjes geregeld is. Sneeuw zeker. Pistes voor alle leeftijden. Vooral de Frommes met zijn lengte van meer dan 10 km is bijzonder. Uitstapjes naar Ladis (blauw) en Serfaus (rood) zorgen voor de nodige afwisseling als het aan de noordzijde te koud is of ivm storm is afgesloten.
Het dorp heeft goede hotels. Ons hotel (Tirol) is gemoedelijk en perfect met vier sterren. We komen er al jaren!

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. akkoord