Reviews Westendorf (783m - 1900m)

Schrijf review

9.3

02-04-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 10

In een woord Westendorf is geweldig ⛷⛷⛷

10.0

20-03-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Perfecte sneeuw, alleen mistig

9.0

17-03-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Was weer super . Tot volgend jaar

8.0

10-03-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Super ski gebied. Lekkere blauwe en rode afdalingen. Leuke hutjes op de piste. Apres ski is ok. Niks mis mee. Gast 11556 klaagt over pap sneeuw in maart. Maar in maart strakke pistes en mooi zonnig weer verwachten in maart in een gebied met deze hoogtes is niet reëel. Aan het eind van de dag zijn veel hopen en de sneeuw is zacht. Neem nog een paar lessen en leer hiermee om te gaan. Dan kan je nog prima skiën en genieten van het mooie voorjaar weer in maart. Je vakantie is dan geweldig

8.0

10-03-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Evenementen bier in de après ski en heel Nederlands

7.0

08-03-2018
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Wij waren begin maart een week. Een mooie gebied, alles daarop en daaraan, maar als het temperatuur boven de 3 Celsius is, beter niet naar dit gebied te gaan. Alles wat beneden 1600m is gewoon een pap sneeuw en gevaarlijk, gewoon niet te gaan , ook niet als het GRATIS is. Wij waren vijf dagen op zoek naar een afdaling waar geen pap sneeuw is , en geen enkele gevonden. hier en daar par honderd meters en dan weer verder op zoek naar .....!!!!. Heel vaak moet je de weer naar de gondel. Dit is een top bestemming voor de kerst tijd , januari, februari. Een pittoreske mooie gebied , dorpjes, bomen langs de afdalingen alles is TOP , maar ALLEEN tot de mart. Sorry, maar het is niet anders.

8.3

28-02-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Prima skigebied. Vanuit Westendorf kun je eenvoudig naar Brixen im Thale, Söll, Scheffau, Ellmau en Going. Goede verbindingen en mooie dalafdalingen. Meeste pistes niet al te moeilijk.
Afgelopen week was alleen het weer een tegenvaller. Bijna hele week mist en lage bewolking. We komen zeker nog eens terug voor de zon.

8.7

25-02-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Vandaag - 14 maar daar totaal geen last van gehad. Piste en sneeuw in super conditie
Morgen voorspelling - 18
Extra laagje aan en gaan.

9.7

19-02-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Super week gehad! Pistes lagen er goed bij. Het was wel een beetje koud maar dat mocht de pret niet drukken.

8.3

15-02-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 7

Geweldig gebied . Mooie pistes en erg gezellig. Maart gaan we weer.

6.0

15-02-2018
Skigebied: 3 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Hier kom je voor de aprés ski de gevorderde skiër of boarden heeft hier geen uitdaging. Te korte pistes en liftmateriaal sterk verouderde

8.7

14-02-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Door de ligging wat korte pistes, maar over het algemeen liggen ze er super bij! Wij zijn net terug van een weekje en voor volgend jaar hebben we alweer geboekt.

6.0

11-02-2018
Skigebied: 3 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Hier ga je voor de apres-ski. Skigebied is groot maar niveau alleen voor beginners geschikt. Een beetje gevorderde skier heeft hier niets te zoeken. Het gebied ligt erg laag, zeer korte afdalingen en ook erg druk. Hier gaan we niet meer naar toe.

9.0

02-02-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Super gezellig dorp net geweest en net weer geboekt voor de feestweek je heb er alles!!

9.3

01-02-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Yes weer geboekt voor in de feestweek!!

8.7

31-01-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Volgende maand weer naar "ons" dorp. Altijd gezellig en goed skiën.

10.0

24-01-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Een geweldige tijd gehad, jammer na 44 jaar, is het niet meer mogelijk. Eerste keer nog met een stoeltjeslift helemaal naar boven, met een overstap bij het middenstation. Prachtig.

6.0

21-01-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 5

Heel veel Nederlanders, de Duitsers en Oostenrijkers die ik gesproken heb is het ook al opgevallen en merkte het me op. Vandaag was het continue aan het sneeuwen en pistes waren misschien wel geprepareerd maar door continue sneeuwval was het zwaar skiën. Apres ski nog niet ervaren

9.0

04-01-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Met de kerst weer geweest. Was weer super gezellig met alle mensen die we al jaren kennen UT Westendorf. Sneeuw was top dit jaar. Kijk al weer uit naar week 9 als we terug komen.

9.3

03-01-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Heerlijk skigebied geweldig gezellig dorp

9.0

29-12-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Het voelt als thuiskomen nu ook super rodelbaan. Perfecte aansluiting.

9.3

28-12-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Westendorf is mijn tweede thuis. Ik kom daar al ruimte 25 jaar zowel in de zomer als winter. Een echt gemoedelijk Oostenrijks dorpje met all faciliteiten die je nodig hebt voor een geslaagde vakantie. Vriendelijke mensen, goede restaurants, luxe voor elke portemonnee en je kunt je skigebied zo groot maken als je zelf wilt door alle goede aansluitingen. Voor mij maar 1 wintersportplaats en dat is Westendorf. (Trouwens zomers ook helemaal top!)

9.7

09-12-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Westendorf top gebied en hotel briem top hotel Westendorf helemaal top !!!!

8.0

05-12-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Het is als thuiskomen in westendorff..... en super gezellig altijd .....hotel aschenwalt top top top eten en super bediening

9.3

22-11-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 10

het is er zo fijn we gaan ieder jaar weer terug

9.0

24-10-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Gaan straks weer naar westendorf altijd weer thuiskomen al voor de 31e keer en het verveeld nooit hopelijk mogen wij nog heel lang genieten van het mooie dorp en omgeving .

8.0

09-10-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

zo klaar maken voor vertrek naar het mooie dorp westendorf .heb er weer zin in om daar weer te mogen werken . ik zie jullie daar weer Nederlanders /tot zo

8.7

19-09-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Super leuk dorp,skiën in het mooiste gebied wat Oostenrijk te bieden heeft. Een echte aanrader.

8.3

05-04-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

westendorf is inderdaad ideal voor nederlanders, het is relatief goed aan te rijden net over de grens bij kufstein. het gebied is groot genoeg voor zowel beginners als gevorderden, en de kinderen worden goed begeleid door de skischolen de REDS en TOP daar is niks mis mee.maar als je minder nederlanders wil tegenkomen tja dan zal je een ander gebied moeten opzoeken ( verder weg ) maar kom je voor het skien of apres ski en/of allebei dan zit je in westendorf op de eerste rij. het is maar net waar je voor kiest.wil je alleen skien en geen nederlanders tegenkomen of in ieder geval minder( nederlanders kom je overal tegen kijk dan eens in banf wistler CANADA, let wel op het kost wel wat meer eurotjes, het is maar wat je wil. nee met westendorf zit het wel goed.

5.3

03-04-2017
Skigebied: 4 Après-ski: 6 Restaurants: 6

Niet mijn gebied, korte afdalingen vergeleken met Ischgl, Solden, Frankrijk e.d.
Aprés Ski over verNederlands met te vrolijke Nederlanders.
Nee, ik kom hier niet weer.

8.3

31-03-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

In vele skigebieden in Frankrijk en Oostenrijk geweest, dit jaar in februari voor het eerst in Wetsendorf. We zijn enorm positief verrast. Vele ski-km, mooie langere afdalingen, goede verbindingen, moderne liften, geen wachttijden (waren wel buiten de schoolvakantie daar). Het dorpje is niet groot, alles ligt centraal. Onspension lag aan de piste/lift. Vriendelijke personeel, doen echt hun best voor je en geven het gevoel dat je welkom bent. Goede sfeervolle restaurants, zowel in het dorp als op de piste. En natuurlijk de apres ski! Wat een feest. Okee, veelal Nederlanders, maar daar kies je dan ook voor en hoef je niet naar toe.

8.3

19-03-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Na een uitgeregende dag was vandaag de zon weer van de partij. Zalig weertje maar iets te warm en dat merk je aan de pistes maar... toch nog lekker kunnen skieen

10.0

16-03-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Genieten vandaag! 25 graden!! maar dankzij sneeuwkanonnen tot einde van de middag perfecte sneeuw. Super!!

8.7

04-03-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Een super skigebied. Veel goeie restaurant. De apresski is perfect. Kortom het is geweldig in Westendorf!

8.3

25-02-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Dan moet je daar weg blijven is ook het beste

2.3

24-02-2017
Skigebied: 2 Après-ski: 2 Restaurants: 3

Niet zo mooi als gezegd de pistes zijn slecht en de restaurants zijnn ook slecht ze zeggen de beste apres ski heb er niks van gemerkt

6.7

23-02-2017
Skigebied: 5 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Voor wie niet beter weet , matig skigebied !

8.3

15-02-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Heerlijk dorp geweldig skiegebied☃

10.0

04-02-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Alleen maar mooi gebied

7.3

31-01-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Aftellen tot 17 februari is begonnen na 4 jaar eindelijk weer skieën. in brixen im thale ben er nog nooit geweest
Vrienden van ons wel we gaan dan ook met hun op wintersport dit jaar ik heb gehoord dat het lekker en leuk skieën en ook heb ik gehoord dat er veel Nederlandse apreskies zijn dat vind ik wel jammer je mist wel een deel van het oostrijkse/ Duitse sfeer

7.7

31-01-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Leuk uitgestrekt gebied waar je prima lange tochten kan doen. Je kan gemakkelijk van dorp naar dorp naar dorp en zo op 1 dag een grote afstand afleggen. Leuke eettentjes op de pistes en leuke apres-ski. Jammere is wel dat er erg veel Nederlanders zitten, apres-ski is grotendeels in het Nederlands. Ik moest me er even overheen zetten, maar dan is het ook wel een goede apres-ski!

10.0

26-01-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

In een woord geweldig

8.0

26-01-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Al heel vaak in westendorf geweest en ook nu was het weer geweldig. Super sneeuw en alle dagen zon. Er zijn veel sneeuwkanonnen bijgekomen maar gelukkig waren die deze week niet nodig

9.0

23-01-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

In een woord geweldig. Tot volgend jaar maar weer.

7.3

18-01-2017
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Prima ski gebied. Aardige mensen en goed eten

10.0

09-01-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Was weer toppie super sneeuw gehad volgende maand weer.

9.7

08-01-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Nog even as zaterdag komen wij er weer aan een top skigebied en een geweldige apre ski ???? tot gauw

9.3

06-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Westendorf, elk jaar weer naar verwachting. Top gebied met top apres ski!

10.0

06-01-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Nog 4 weken en dan zijn wij er ook weer. Kan niet wachten

9.7

05-01-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Westendorf jij blijft mijn tweede thuis.

10.0

05-01-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Westendorf ohhhhh Westendorf ik mis je...................

9.3

02-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Heerlijk hier! Aftellen tot februari is weer begonnen.

9.0

31-12-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Het gezelligste dorp van Oostenrijk

8.7

18-12-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 8

18 december. Super pistes. Weinig volk mooi weer. Het zit ons mee

7.3

12-11-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Ja heerlijk volgend jaar weer hoor

10.0

11-10-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Superleuk gebied, altijd gezellig en superveel Nederlanders. De après-ski hier is de beste !

10.0

21-09-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

TOP

10.0

29-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Alles top,mooi gebied

7.7

22-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Leuk gebied. Erg veel Nederlanders ook de restauranten. Wil je dit niet ga de bergen in daar authentieke restauranten en goed eten.

10.0

20-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Leve de Apres Ski

10.0

18-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

helemaal top

8.7

14-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Mooi goed weer tot volgend jaar auf wieder schnitzel

9.3

14-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 10

was weer geweldig! Super condities.. bis nächsten mal

8.0

14-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Mooie week gehad in Westendorf tot volgend jaar!!

8.7

13-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Geweldig dorp super week geweest

5.7

13-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 3 Restaurants: 6

Een Hollandse enclave. Maar dan een slechte.

7.3

13-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 5 Restaurants: 8

Bijzonder: wanneer je een kritische noot plaatst over Westendorf wordt je recentie verwijderd. Ervaringen betekent waarschijnlijk alleen maar positieve. Wat een slecht verhaal zeg...

7.0

12-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Uitgebreid, mooi en vooral niet moeilijk, dit ski-gebied. Veel paden ook. Op zoek geweest naar leuke après-ski, maar eigenlijk alleen maar ordinaire Hollandse kroegen tegen gekomen. Jammer dat het publiek zo'n leuk gebied zo omlaag haalt. Restaurants redelijk, helaas ook weer teveel Hollandse pot. Leuke skihutten op de pistes met alleszins aardig eten voor schappelijke prijzen. Ik kom niet terug in westendorf, en dat komt vooral door het goedkope Hollandse publiek.

7.0

12-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Mooi en uitgebreid ski-gebied. Voor de skiër die wat uitdaging zoekt matig. Verder valt het overwegend goedkope Hollandse publiek op. Jammer, het dorp en gebied an sich zijn aantrekkelijk. Het publiek maakt dat ik hier in ieder geval niet terug kom.

8.0

06-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Top week gehad. Ski school de Reds BEDANKT!

9.0

02-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Ik wil terug!! Wat een heerlijke week vorige week. Tot volgend jaar.

7.3

28-02-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 7

We missen het nu al, zeker omdat er tussen kerst en oud en nieuw geen sneeuw lag alleen op de piste, eerste week januari gaan we weer met ons gezin

9.3

27-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Fantastisch :) volgend jaar weer

8.7

27-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Heerlijk skigebied aanrader voor iedereen die van skiën en apres-ski houd

8.3

24-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Super familie skigebied

10.0

23-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Westendorf ik mis je!!

9.3

22-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Kom er al 36 jaar verheug mij er weer op alleen niet meer skiën met versleten knie maar ga met de artiesten week van Stefan storm echt een aanrader ⛷⛷⛷⛷

10.0

18-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Heerlijke week gehad met carnaval in Westendorf. Mooi skigebied, leuke berg restaurants waar je heerlijke Oostenrijkse gerechten kunt eten, gezellig apresski bij Gerrys inn. En savonds lekker uit eten bij hotel mesnerwirt een echte aanrader! Komen er al verschillende jaren en ik ben nu al weer af aan tellen naar kerst 2016!

8.3

18-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Het is ieder jaar weer thuis komen

7.3

17-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Leuk skigebied met niet te moeilijke pistes.

9.0

17-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Geweldige week gehad. Schitterend skigebied en gezellig dorp

5.0

15-02-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 2 Restaurants: 6

Net een Hollandse enclave

8.3

15-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Een mooi uitgestrekt skigebied. Veel rode en blauwe pistes die er allemaal super bij lagen. Goede restaurantjes en niet zo heel erg druk. Wat ik wel een groot nadeel vind is dat de bus verbinding tussen de skigebieden maar 1 meer in het uur rijd. En vanaf elmau heb je niet eens een rechtstreekse verbinding. Je moet er dus voor zorgen dat je optijd met de laatste gondel naar boven kan na een dagje brixem. Dit is een gebied waar ik zeker nog eens naar toe ga.

10.0

15-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Zo dat was weer een weekje westendorf....
Wederom zeer goede piste condities ondanks het soms warme weer +10 graden.
Skischool the reds weer goede kwaliteit ski en snowboard lessen gegeven waardoor wij nog makkelijker met de Kids rond konden skiën. Kortom een geweldige week en tot volgend jaar.

7.7

09-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Groot en divers gebied, leuke kroegjes en restaurants!

8.7

09-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Goed weer en goede pistes

9.0

04-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Top vakantie met perfecte condities en aansluitingen andere gebieden. Leuke apres ski bij Karat en Gerry's Inn.

8.7

02-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Fantastische week gehad! De piste's waren elke dag weer top & ook het weer zat mee. Vooral de lange afdalingen waren heerlijk. Het eten was prima & de apres-ski druk en gezellig. Een super week gehad in westendorf!

9.3

01-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Geweldig! Bied veel mogelijkheid voor langere tochten, en na zo'n tocht zijn er genoeg Après-ski mogelijkheden in het gezellige dorp! En tot slot kan je 's avonds heerlijk eten in de lekkere restaurants in het dorp!

7.3

28-01-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Voor 2 e keer in Westendorf. Heerlijk geskied. Leuke apres ski in de Karatbar onder hotel Mesnerwirt. Westendorf is soort Nederlandse provincie; heel erg veel Nederlanders. Ski gebied prima; brede makkelijke pistes. Genoeg mogelijkheden om naar andere gebieden te skiën.

9.0

22-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Geweldig leuk dorp leuke week gehad

8.7

21-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Een heel gezellig dorp en een mooi en uitgestrekt skigebied.

5.7

20-01-2016
Skigebied: 6 Après-ski: 4 Restaurants: 7

In tegenstelling tot de vooral positieve reacties vonden wij het januari 2015 toch een flinke tegenvaller. Het skigebied van Skiwelt is ondanks de lage ligging best oké, vooral in de richting van Söll en Elmau. Gedeelte van Westendorf doet toch wat ouderwets aan.
De aprés-ski is was wat ons betreft de grootste tegenvaller. In de kroegen is de voertaal duidelijk Nederlands. Op de vraag of er ook duitstalige aprés-ski tevinden was, werd door andere bezoekers hard gelachen. "Nee, dat ga je hier in Westendorf niet vinden". Je waant je volledig in een Nederlandse kolonie.
Voor ons géén Westendorf meer!

9.3

20-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Al meer dan dertig jaar mijn wintersportgebied, en dat zal nog jaren zo blijven

9.0

17-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Ski al ruim 20 jaar, maar dit is toch wel een van de beste Ski oorden waar ik geweest ben. Hotel ligging tv de piste is top, evenals de apresski in bruchstall. Voor ons als iets oudere super

9.7

16-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Top plek.
kom er al jaren

10.0

14-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Super skigebied!! Vriendelijke mensen, en toplocatie voor de kids. 1 week per jaar een top vakantie in hotel Jacobwirt!!

8.7

07-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Top wintersportdorp!! Ook al lag en met oud en nieuw weinig sneeuw hebben de mensen toch nog voor veel ski plezier gezorgd !!

8.3

07-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Wij komen er 31 jaar en ook 2016 zijn er er weer bij.
Het is gewoon thuis komen.

9.7

03-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Dit word in februari de 4e keer in Westendorf. Geweldig skigebied en daarna een heerlijke Après Ski. Ski al ruim 20 jaar maar dit blijft voorlopig ons stekkie

8.3

31-12-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Leuk gebied, ondanks dat de helft van de pistes open waren heerlijk kunnen skiën, de hele week! Ze zorgen goed dat de sneeuw ligt waar het moet liggen. Ook helikopters worden ingezet voor het droppen van sneeuw.

8.3

21-12-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

alles super je kunt er goed vertoefen apre ski super alleen jammer van de sneeuw

9.3

21-12-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Geweldig gebied met de beste apré ski van Oostenrijk !!

9.0

20-12-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Kom al sinds mijn geboorte in Westendorf. Tussendoor ook 2x in Zell am Ziller geweest maar Westendorf is toch wel echt top. Het skigebied is groot en voor ieder niveau skiër/boarder zijn er leuke uitdagingen. Apresski is buitengewoon goed! Lekker biertje doen bij de Bruckstall of Gerry's Inn en daarna doorpakken in de Moskito bar.

10.0

20-12-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Mooi gebied, goede overnachtingsmogelijkheden! Altijd fijn bij appartementhaus Kurz.

8.3

20-12-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Mooi gebied!

8.0

19-12-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Mooi gebied , maar ligt geen vlokje sneeuw !

7.3

18-12-2015
Skigebied: 6 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Veel nederlanders, genoeg apres ski en eetgelegenheden. Het skigebied zelf viel me erg tegen; heel veel korte afdalingen en relatief eenvoudig.

9.0

17-12-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Supermooi gebied! Voor ieder wat wils met een leuke apre ski

10.0

27-11-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Wat een super skigebied ik ga er altijd graag naartoe en hou nu ook de webcams in de gaten want het sneeuwt er lekker je kunt er heerlijk eten en het hotel schermer is top de apres ski bij Gerry's inn is ook top dus in een zin omschreven westendorf is helemaal top

8.0

27-11-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Komen al jaren in westendorf. Hoop alleen dat de pistes dit goed geprepareerd worden. Dat was de laatste jaren echt minder.

10.0

27-11-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Is een heel groot skië gebied met lekker pistes en het is altijd gezellig tijdens de après-ski . Ook kun je niet heel duur. is gewoon beste

9.3

23-11-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Leuk ski gebied alleen ligt het er laag dus vaak tekort aan sneeuw après-ski is geweldig restaurants ook goed sommige wel prijzig

10.0

22-11-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Superleuk skigebied, gezellig dorp, leuke en goede restaurants, en als we naar het pension gaan waar wij altijd naar toe gaan, voelt het als thuiskomen bij familie.

9.3

18-10-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Het mooiste en gezelligste plekje van Oostenrijk, altijd gegarandeerd een goede vakantie, elk jaar weer.
We zien er weer naar uit om bij haus schmid te logeren, gastvrij en supergoed.

10.0

01-04-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Super gezellig en heel mooi ski gebied ! Aanrader ;)

9.3

17-03-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Wat betreft het skien in een woord geweldig!
Je kan vanuit Westendorf skien in Skiwelt Wilderkaiser Brixental en in Kirchberg-Kitzbuhel.
Het gebied Kirchberg-Kitzbuhel heeft geweldige pistes en aan de kant van Skiwelt Wilderkaiser vind je vele gezellige berghutten langs de pistes.

Wat betreft de apres ski is het wel heeeeel Nederlands.
Strak aan de piste naar Gerry's Inn waarbij de apres ski al op het terras vanaf 1600 los barst.
In het dorp vind je nog een aantal apres ski barren waar het lang door gaat.
De apres ski is wel heel Nederlands.... Dus apres skien vanaf 1700 (gedouched en in spijkerbroek???!!! heel apart). In de avond merk je wel dat je op straat schijnbaar moet schreeuwen en boeren als je een drankje op hebt. Dit was een stuk meer dan bijvoorbeeld in Gerlos en Kirchberg.
Je hoeft verder geen Oostenrijks te spreken in het dorp. 's avonds kan je in het restaurant gewoon in het Nederlands je eten bestellen.

9.3

08-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Mooi skigebied. Dit jaar voor de 2e keer geweest en meteen weer voor volgend jaar geboekt. De oefenpiste is leuk voor de kinderen als ze les hebben. Vandaar uit aansluiting op de gondel. Skigebied Westendorf is niet heel groot maar als je via Brixen im Thale met de gondel oversteekt kom je in een mega groot gebied waar je je zeker een week kunt vermaken. Conclusie, topgebied voor beginners en gevorderden in een erg leuk en gezellig dorp.

9.3

01-03-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Super ski gebied alleen ze prepareren te vroeg. Als het snachts nog sneeuwt ligt dat er los boven op. Er ontstaan daardoor vrij snel in de morgen hopen. En de 3 lift op route 117 mag best een keer vervangen worden. Andere voorzieningen goed voor elkaar of piste mogelijkheden ook genoeg. Verder natuurlijk de Geweldige apreski. We hebben overnacht in hotel schermer daar ook alles goed. Kan dus niet oordelen over de restaurants. Maar Oostenrijks eten is meestal heel goed. Wij gaan zeker weer voor de 5e keer ?

8.3

25-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Super, ski gebied is heel groot en er zijn genoeg pistes om je te vermaken. Een 7 voor apres ski omdat ik daar niet veel ben geweest dus niet kan oordelen

9.7

25-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Echt super mooi skigebied dit jaar voor de 4 de keer volgend jaar weer en natuurlijk ook een top après ski bij gerry's inn

8.0

22-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 7

1 maart gaan we met de Ezels weer naar Westendorf. Super gezellig met 18 mannen bij app. Sonnwend. Mooi skigebied en gezellige bars en restaurants.

9.0

20-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 10

We gingen jaren lang naar Saalbach-Hintherglemm om het hoge aantal km pistes dit jaar voor het eerst op wintersport in Westendorf geweest omdat mijn vrouw wel eens wat anders wilde.
Er is veel minder km piste maar het dorp is s, avonds een stuk gezelliger volgend jaar waarschijnlijk weer Westendorf

9.0

19-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Wij komen dit jaar voor de 65 ste keer ( 20 x zomers en 45 x 's winters ) in Westendorf. Wij doen aan skiën en langlaufen, ook heel goed te doen in de hele omgeving. Het is een fijne omgeving voor jong en oud. Kortom.......we houden het nog wel een paar jaartjes vol in Westendorf......het blijft genieten!!!!

9.0

14-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Ik ga nou al ongeveer 30 jaar naar Westendorf en kan alleen maar over positieve ervaring spreken.
Hele nette en spontane mensen uitstekend ski gebied, voor beginners alsook gevorderden met ander woorden voor elk wat wils.
Vanavond rijden wij er weer naar toe
Have fun......
Ps: Slaap al die tijd bij de zelfde Fam particulier.

10.0

13-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Elk jaar weer een super vakantie gehad in Westendorf, mooi, groot skigebied, gezellige apresski(vooral wat later op de avond) heerlijk eten & gezellige mensen! Ik kom vanaf mijn 6e al in Westendorf en ben nu 24 dat zegt al genoeg toch?

8.7

11-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Goede pistes, moskitobar erg gezellig en voldoende restaurantjes al met al een prima wintersport gebied waar wij al jaren komen.

10.0

10-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Het is een geweldige omgeving!
Ik noem het mijn tweede thuis, het is een gezellig dorp voor jong en oud.
Gezellige restaurants, apres ski is hartstikke leuk in het dorp en onwijs mooie afdalingen.
Dit jaar ga ik voor de 8e keer...

TOP

9.0

09-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 7

je kunt alle kanten op. zowel overdag als s´avonds. Goed rondvragen voor een lekker restaurant. Ski-school TOP een aanrader.

9.3

09-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Week 11 zijn wij weer aanwezig. Super gebied

10.0

08-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Over 2 weken gaan we al weer voor de derde keer op rij naar Westendorf. Met jonge kinderen een ideaal gebied. Niet te groot dus je komt je kinderen regelmatig tegen op een ski dag. Geweldig!!

9.3

07-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Super skigebied!!!! Week 10 weer van de party

10.0

04-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Nog 2 weken en dan komen ook wij genieten. Het is in westendorf inderdaad goed toeven

10.0

30-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Altijd super in Westendorf kom er al meer dan 20 jaar en wil nergens anders heen hier is alles wat je zoekt voor een goede wintersport. Mooie pistes groot aan een gesloten gebied en gezellig apresski bij oa moskito en Gerry's inn .. En lekker eten bij mesnerwirth! Westendorf is een echte aanrader!!

8.0

27-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Super leuk gebied. Heel goed les gehad bij skischool TOP. Hoop volgend jaar hier weer te komen en weer les te krijgen van deze fantastische Nederlandse leraar. Echt een aanrader

7.7

25-01-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Gelukkig waren de pistes dit jaar weer goed geprepareerd. En jammer dat er geen liftpas meer te koop is voor alleen Westendorf. De mensen die wat ouder worden hebben geen behoefte meer aan een grote pas. Zo word het voor de wat ouderen onder ons onnodig duur of onbetaalbaar .

9.0

24-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Fantasties alles was gewoon top!!

8.3

22-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Gezellig en gastvrij dorp

10.0

15-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Was een week om nooit te Vergeten! Alles was perfect!

8.7

11-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Eerste week van dit jaar weer met mijn kids (8,12 en 15) weer naar westendorf geweest. Altijd goed, makkelijk vanuit nederland aan te rijden, mooie pistes om te snowboarden en skieen (vooral op de K2 als het mooi weer is), goede aansluiting met Brixen, gezellige apres ski en goede restaurants. Volgende week komen we er weer, alleen dan met vrienden :-)

9.3

09-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Dit jaar voor de 50 ste keer het blijft een topper op naar de 100

8.7

03-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Een geweldigdorp ons kend ons. Al 30 jaar

9.3

02-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Ik ging altijd naar westendorf.
Eerste jaar niet .. zoek nog een ski maatje. Westendorf. Super super leuk en geweldige apreski .. gr mellany

9.0

02-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Geweldig dorp , mooi skigebied ,helemaal top

7.7

02-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 5 Restaurants: 8

In Westendorf kun je heel leuk Skieën en gezellig eten, maar de après-ski valt me tegen

10.0

28-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Het is hier een heel gezellig en mooi dorp waar je leuk dingen kan doen!

8.7

23-12-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Kom er pas 4 jaar. Zo te zien nog een paar jaartjes te doen. Het weer moet natuurlijk niet veranderen.

8.7

20-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Beste plek tot nu toe, alles is er. Groot skigebied met prachtige pistes. Genoeg facaliteiten en super apres skies

10.0

17-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Westendorf is echt top ik kom er al 32 jaar :)

10.0

17-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Voor mij het beste en mooiste gebied, nooit ergens anders heen alleen Westendorf!

8.0

17-12-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Kom er al voor het 39 dertigste jaar , blijft mooi

9.0

15-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Top bestemming!!

10.0

13-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Super kan niet wachten dat het februari is

8.7

12-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Super skigebied zien er al naar uit naar volgend jaar.

10.0

10-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

prachtig skigebied met veel gezellige terrasjes erbij heb zin in komend jaar !!

9.7

09-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Prachtig en enorm aaneengesloten skigebied waar je je echt nooit verveeld. De apres-ski is vooral gericht op Nederlanders maar wel super gezellig tijdens de kerstperiode. Het eten is heerlijk, met als aanrader hotel & restaurant Post. Kom inmiddels al twintig jaar in Westendorf en zal er ook altijd terug blijven komen. Zijn weleens naar andere plaatsen geweest maar die halen het gewoon niet bij Westendorf.

10.0

26-11-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Voelt als thuiskomen in Westendorf!!!
Mooi gebied, leuke apres ski en heerlijk eten

8.0

23-11-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 6

Zeker een feestdorp met Gerry's in als topper (wel 99,9 procent NL publiek), en de Wilder Kaiser is magnifiek qua kilometers en mogelijkheden. Het eten in Westendorf zelf vond ik matig, weinig ervaring nog met de hutten in het gebied.

10.0

19-11-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

super gebied om te skien en pension Rainer is helemaal geweldig!

10.0

27-10-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Geweldig

9.0

24-10-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Gezellig dorp waar veel nederlanders komen, veelzijdig skigebied, waar je alle kanten op kunt, zowel naar Brixen naar kirchberg. Als je via key west gaat en onderaan de bus pakt naar kichbuhdel dan zit je in een heel ander gebied en is op 1 dag heel goed te doen. De Gerrie's Inn is de place to be wat betreft apre ski. En het gebied is niet druk, geen lange wachtrijen voor de gondel en de liften. Ook niet met carnaval. Echt een top gebied!!!!

8.7

22-03-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Super leuk dorp alles aanwezig perfekt pension elisabeth en hotel mesnerwirt

5.7

11-03-2014
Skigebied: 7 Après-ski: 3 Restaurants: 7

Dorp is georienteerd op Nederlanders. Hierdoor is de Oostenrijkse autenthiek verloren gegaan. Als je van apres ski houdt die om 20.00 uur begint in je spijkerbroek, dan ben je hier aan het juiste adres. Nee voor ons geen Westendorf meer, wat een ongezellige bende. Het skigebied met de aansluiting naar Brixental en Kirchberg is als er voldoende sneeuw is goed.

8.3

16-02-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Komen al 37 jaar in Westendorf. Eerst alleen met partner en later ook met de kinderen. Er zijn veel vernieuwingen de laatste jaren en het is daardoor een compleet skigebied geworden. Vooral de verbinding met Brixen is een toegevoegde waarde.Wij zijn ook op andere plaatsen wezen skieen maar iedere keer als we Westendorf binnenrijden komen we een klein beetje thuis.

8.3

04-09-2013
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Wij zijn nu 66 en 69 jaar oud. Hebben onze dochter in 1978 vanaf haar eerste jaar meegenomen naar Westendorf.. Later ook onze 2 zonen, zowel in de zomer als de winter .Ze gaan nog graag mee elke winter.
Het is een prachtig uitgestrekt skigebied.. In september kub je er heerlijk wandelen met een liftkaart van ongeveer Euro 74 voor 14 dagen en kun je ook allerlei liften gebruiken in de nabije omgeving. Geen geld natuurlijk.

8.0

19-01-2013
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 6

Wij komen hier al ruim 26 jaar, in het begin had je hier meer restaurantjes die zijn nu flink ingekrimpt. Hotel schermer had vroeg een super lekker restaurant waar ook mensen van andere hotels en appartementen, nu mogen alleen klanten van het hotel daar nog komen. Het apres ski is daar echt top je hebt meerdere mogelijk heden voor oud en jong. Wij komen hier altijd buiten het seizoen maar zelfs toen was het gezellig druk in het dorp en op de piste had je hier weer geen last van want je kunt zoveel kanten op en naar andere dorpen skieen dat het soms lijkt alsof je alleen op de piste bent. Zelfs voor een ervaren skieer als ik vind het hier nog steeds super, vooral als je bijna hee het dorp kent omdat ze me als klein kindje al kennen. Ook skischool top is een echte aanrader voor mensen en kinderen die willen leren skieen voor de kinderen is het echt een genot om te zien hoe ze die kinderen het leren enige ergernis wat er 3 jaar later bij komt is dat ze jouw voorbij stuiven met het blik op oneindig. Ook vind ik het super zoals de wedstrijd groep van westendorf met mij en mijn broertje omgaat. wij mogen hier namelijk iedere jaar een aantal dagen mee trainen, dit omdat er geen wedstrijd klassen zijn bij skischool top door te weinig gegadigde.

9.0

07-12-2012
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Wij komen sinds 1979 in Westendorf, ook op andere plekken geweest maar altijd weer terug naar Westendorf en iedereen die door ons naar Westendorf is gegaan gaat nu nog en dan heb ik 't over zo'n 20 mensen.

7.7

07-12-2012
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 9

De sfeer was niet heel erg gezellig dit jaar. Après-ski was niet echt heel druk, maar wel lekker. De restaurants zijn het zelfde gebleven.

De piste was van 1-12 tot en met 6-12 echt bagger. Niet echt een aanrader als je niet van natte sneeuw houdt

9.7

06-12-2012
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Het is een ontzettend leuk en mooi skigebied! Wij komen hier al jaren en nog steeds bevalt het ons elke x weer. Een echte aanrader.

9.0

21-11-2012
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 7

Wij komen hier al 20 jaar en vind het nog steeds een superdorp waar het altijd groot feest is. Skigebied ook super met mooie aansluiting op Brixen!

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons cookiebeleid. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. akkoord