Reviews Mayrhofen (633m - 2300m)

Schrijf review

8.0

13-04-2019
Skigebied: 6 Après-ski: 10 Restaurants: 8

enorm veel Engelsen in dorp met snowbombing festival. Geen gebied voor beginners. Pistes niet altijd goed geprepareerd en vaak korte pistes

8.3

02-04-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Heel mooi gebied, helaas alleen geen dalafdaling mogelijk. Apres ski is top met natuurlijk de Icebar en nog enkele leuke kroegjes. Ga ook eens langs bij de Metzgerei tegenover Icebar, hier kan je goed eten en voor weinig (2,50 voor halve liter bier) drinken.

9.3

20-03-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Piste 16 nr moselbahn lag er vorige week schitterend bij! Klein stukje is donkerrood maar mooi stuk om in 1 schuss naar beneden te skiën! Dit jaar in de Brucke veel meer ambiance dan in de icebar!!

8.7

11-03-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Erg gezellige apresski. (Tip: Bruckner Stadl) Hele snelle Penkenbahn, zelfs voorjaarsvakantie geen wachtrijen!

8.3

05-03-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Prima gebied met snelle liften en voldoende capaciteit.

8.3

03-03-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Mooie lange pistes. Heerlijk.

8.3

24-01-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

We zijn nu in mayrhofen en ondanks de grote sneeuwval alles goed te bereiken per auto ook zijn de pistes zeer goed

8.0

14-01-2019
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Mayerhofen is een prima skigebied. Helaas zijn de pistes vrij kort en is er geen dalafdaling. De apresski is super, eerst boven bij de gondel en daarna door in het dorp. De eetgelegenheden zijn ook erg goed, tegenover de eisbar zit een goedkope en erg goede eettent.

8.3

11-01-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Wij waren met de camper in Zillertall op een camping en op de fiets naar Mayerhofen, geweldige plaats. Paar keer geweest heerlijk om te fietsen en wandelen. Al. Weer even geleden en dan in de zomer, prachtig.

9.0

04-01-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Een geweldig ski gebied, we komen hier al jaren. Het dorp heeft een grote keuze aan restaurants, maar ook eens eten in Theresia in Bichl. Maar ook in de zomer kan je er geweldig wandelen en fietsen

8.0

29-12-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Mayerhofen is een geweldige plaats om te verblijven in de winter en zomer .

8.3

23-03-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Top gebied jammer van de mist??

7.3

11-03-2018
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Mooi skigebied met slecht onderhouden piste s

7.7

03-03-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Zeker een mooi ski gebied, met een boulevard aan grote pistes!

8.7

18-02-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Mooie ski gebied en een gezellig dorpje

8.0

31-01-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

We zijn al in veel mooie skigebieden geweest op de wereld en Mayrhofen hoort daar zeker bij! ‘Heerenveen on Tour’

8.3

17-01-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Super skiegebied met heerlijke blauwe en rode pistes. Perfecte ligging van de gondel vanuit centrum naar boven en gezellig dorp. Apres ski ook zeer goed te doen ? aankomen, auto neer zetten en pas weer nodig hebben om naar huis te gaan. Helemaal goed.

7.3

24-12-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Mooi skigebied, veel lekkere rode pistes. Voor gevorderde prima

7.3

24-12-2017
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Super gebied

7.3

07-12-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Ik kom hier al meer dan 30 jaar. Vroeger veel Apres-ski, maar nu meer skiën. Nog steeds een fantastisch gebied

7.7

13-11-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Ik kom al meer dan 30 jaar in Mayrhofen. Mijn vrouw net 7 jaar. We hebben daar altijd een fantastische Tijs.

5.3

28-04-2017
Skigebied: 6 Après-ski: 7 Restaurants: 3

Er wordt bijna overal door veel mensen gerookt in de restaurants op de piste , maar ook in het dal !

8.0

11-04-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Voor het tweede jaar op rij in Mayrhofen.
Spijtig dat het weer tegenviel. De pistes konden ook beter onderhouden worden, je zag dat het reeds einde seizoen was. Zat en zon te warm, de rest van de week bewolkt en op donderdag volledig toe van de mist.
Indien prima weersomstandigheden en voldoende sneeuw een supergebied.

8.0

25-03-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Goed skigebied met goede liften en dito voorzieningen super lift vanuit het centrum naar boven

7.3

24-03-2017
Skigebied: 6 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Mooi ski gebied. Veel variatie. Onderhoud vd pistes mag wel meer aandacht hebben.

9.7

15-03-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Geweldige vakantie gehad met perfect zonnig weer. We komen al vele jaren in dit gebied. Finkenberg is het best bewaarde geheim. Overnachten en gemakkelijke toegang tot de finkenbergbahn met goede busverbinding. Dit jaar uitstap gemaakt met auto naar kaltenbach en gerlos. Ook Hintertux is een aanrader. Volgend jaar komen we zeker terug naar Mayrhofen.

9.0

12-03-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Heerlijke week gehad in Mayrhofen ondanks veel slechte dagen met veel wind en sneeuw waardoor de pistes slecht bijgehouden konden worden. Liften zijn in spitstijden einde middag druk gezien iedereen dezelfde kant op moet. (4-11 maart). Schattig dorp, goede apres ski en ook tentjes op de piste zijn fantastisch. Wij verbleven in Gasthof Waldcafe, aanrader!

9.0

09-03-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Heel fijn skigebied! Geen files bij liften (buiten de Nederlandse schoolvakanties),

9.0

09-03-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Voor het 4e jaar hier geweest, maar blijft een supergebied!!!

8.3

21-02-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Super skigebied vooral de nieuwe lift gaat lekker

10.0

19-02-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Topvakantie!

7.7

06-02-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Voor een paar dagen prima te doen! Schitterend weer, 23-01 t/m 25-01

9.3

06-02-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Echt helemaal genieten hier!

8.0

29-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Prima en groot skigebied, met voldoende rode pistes. Mayrhofen ligt laag dus wel veel liften nodig om boven te komen. De apres ski is belangrijk in Mayrhofen, dus voldoende tenten om gezellig een biertje te drinken. Ik vind zelf dat vanaf 4 uur het gezellig moet zijn.

8.3

28-01-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Pistes lagen er goed bij desondanks er geen sneeuw is gevallen de laatste 10 dagen. Apres ski is voornamelijk een hengstenbal. Zin in een gratis versnapering? Ga naar de Schneekar hutte. Na 35 min en 6 maal aan moeten horen " mijn collega komt zo"toch besloten om verder te gaan boarden...

8.3

23-01-2017
Skigebied: 7 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Leuk gebied! Puur voor de pistes is frankrijk beter, maar voor het totaalplaatje is dit zeker een aanrader

8.0

19-01-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Prima skigebied met veel verschillende skipistes

8.7

16-01-2017
Skigebied: 7 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Apres-ski en goed eetgelegenheden compenseren de (enkele) mankementen van het skigebied.

8.0

06-01-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Gaan weer eens kijken in de eerste week van maart , zijn een jaar of 7 geleden hier geweest , dus zal ons benieuwen wat er verandert is in die tijd

8.3

04-01-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

We gaan met krokus voor de 7 de keer, hotel Berghof is top

8.0

31-12-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Er ligt weinig sneeuw maar toch maar 2 pistes dicht

9.0

29-12-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Perfecte pistes met of zonder verse sneeuw, dorpje blijft altijd gezellig en leuk!

9.0

10-10-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

ik ben denise en ik ben 11 jaar. wij gaan voor de 4e of 5e keer baar mayrhofen om te skiën. er zijn mooie pistes en de liften zijn vernieuwd. mayrhofen is echt een aanrader om te gaan skiën. er zijn ook pistes voor kleinere kinderen.

10.0

06-10-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Ik ben er nog niet op wintersport geweest maar wel in september. Wat mooi is het hier. Boven op de berg ook zo mooi!! Je kan er alle kanten op met de zillertalcard. Volgens jaar weer!!!

8.0

06-08-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 7

Geweldig gebied waar ik al jaren met veel plezier kom

8.0

22-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Het skigebied is super voor skiërs! Voor beginnende boarders kunnen blauwe pistes smal zijn. ( piste 14 is top!) De apres ski is leuk! Icebar, harikiri bar & bruckn stadl zijn eigenlijk de enigste barretjes in de buurt. Een aanrader om ergens wat te eten is bij mo's.. lekker, goedkoop en gezellige sfeer! ☺☺

9.0

20-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Super leuk dorp met veel winkeltjes, kroegen en restaurants. Mooi skigebied met veel brede rode pistes. Brucker Stadl is super gezellig iedere middag en je kunt doorfeesten tot 3 uur in de nacht. Pilzbar op de berg is ook een aanrader, deze zit aan het eind van de piste. Voor de sfeer wel jammer dat er geen sneeuw in het dorp ligt. Eten altijd goed, op de piste wel altijd zelfbediening. Wij hebben een topvakantie gehad en zouden Mayrhofen zeker aanraden!

8.7

18-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Super skiweek gehad mooi weer prima pistes zeer goed geprepareerd

8.0

05-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

We hebben een heerlijke week gehad erg mooi en groot gebied

7.3

29-02-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Mayrhofen bezocht tijdens de voorjaarsvakantie .
Mayrhofen dorp is vooral een dorp voor de jeugd .
De Apre Ski richt zich op de jeugd , echt leuke Apre Ski voor de middelbare leeftijd
is er weinig .
Als Skigebied is Mayrhofen vooral voor familie's geschikt , er zijn ook veel beginners op de
Piste wat tot gevaarlijke situatie's kan leiden .
Ervaren skiers zoals ik zelf zijn in Mayrhofen toch vrij snel uit gekeken .
De nieuwe Penken gondel vanuit het dorp is wel een top verbetering , geen wachttijden meer .
Goede restaurants in de traditionele hotels zijn er gelukkig wel te vinden , voor de jeugd zijn er
veel pizza , kebab of engels georienteerde eettentjes .

8.0

28-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Wij zijn net terug van een week Mayrhofen. Een groep van 5 mannen die best wat gebieden hebben gezien. De eerste indrukken van het dorp zijn redelijk. Helaas geen sneeuw in het dal, wat ongetwijfeld invloed heeft op de beleving. De Penken is een mooi stuk skiën, met schitterende afdelingen (breed en goed geprepareerd). Absolute hoogtepunt was Hintertux. Schitterend. Apres ski is matig in Mayrhofen. Het mist een beetje sfeer. Wij zijn regelmatig naar de Ice bar en Bruckn Stadl geweest. Er zijn heel goede restaurants in het dorp, maar je moet wel even zoeken. Een aanrader is links naast de Bruckn Stadl en pizzeria Ciao. Restaurants op de pistes, allemaal erg massaal en zelfbediening. Het dorp zit duidelijk te vol voor de horeca tijdens lunchtijd. Al met al wel een aanrader!

7.7

26-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Een prachtig gebied voor gezinnen. Ski lessen bij MTS zijn professioneel en de kids hebben er veel plezier beleefd. Praten allemaal goed Nederlands. Après ski is voor gezinnen minder. Tot vijf uur op de piste maar heel druk. In het dorp is het echt voor mensen die dronken willen worden. Ik kan het iedereen aanraden om hier naar toe te komen.

8.3

18-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Wat een mooi en breed scala aan skipistes. Fijne restaurants en aardige mensen. Top vakantie gehad.

8.3

14-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Heerlijk gevarieerd skigebied. Korte wachttijden,zelfs tijdens carnaval. Apres ski in Bruckner Stadl is echt geweldig, lekker Oostenrijks feestje met polonaise.

5.7

13-02-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 3 Restaurants: 7

Er gaat niks boven een apre ski na een dalafdaling. Apre ski is overal binnen. Icebar is een afknapper van jewelste en bin de bruckl stadl vragen ze zelfs entree van 5,00 pp. Naja. In Zell am ziller de zwarte 10 pakken en je je hebt een perfecte apre ski tent. Muziek, bier en keigezellig. Mayrhofen....voel me zwaar tegen.

8.0

09-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Heerlijk gebied, leuke plaats!!! Zeker voor herhaling vatbaar en de apfelstrudel van de Konditorei is meesterlijk!!!

9.0

31-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Super week gehad in Mayerhofen. Geen wachttijden ondanks dat het heel druk was. Top restaurantje onder hotel Jennewein in de Hauptstrasse. Vriendelijke en snelle bediening. Wel even reserveren als je rond 19 uur wilt gaan.

9.3

30-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Nu terug in Nederland brrr regen Oostenrijk was weekje toppie genoten van de mooie ambiance heerlijk weekje sneeuw en apresski en genieten van de goede restaurants

8.0

26-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Net terug van een volle dag skiën. Prima pistes, totale wachttijd bij de liften over de gehele dag ongeveer anderhalve minuut, SUPER.

9.0

25-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Wij hebben het heerlijk gehad,

9.0

21-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Net voor de 3e keer terug uit Mayrhofen. Mooi gebied, prima piste's en super apre-ski!! Volgend jaar zeker weer.

8.0

15-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Wij zijn nu in mayerhofen, top hoe alles geregeld is! Pistes goed geprepareerd ook in het begin vd week voordat er verse sneeuw was gevallen! Apresski zo leuk als je erin meegaat, lkkr de tent op zn kop, heerlijk!

6.3

12-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 5

Mooi gebied prima pistes ook voor de minder goede skier leuke banen gastvrijheid kon beter vooral de buschaufeurs waren onvriendelijk en barkeper in icebar ronduit onbeschoft

9.0

06-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Tussen kerst en nieuwjaar daar geweest. Mooi gebied. Het verwonderde mij dat ze het bij de hoge temperaturen van toen , het steeds voor elkaar krijgen om mooie pistes te creëren.

7.3

04-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Goed en modern skigebied, voor iedereen wel wat te beleven

9.7

26-12-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Heerlijk skigebied waar je niet op uitgekeken raakt. Genoeg tours te doen, korte wachttijden en leuke uitdaging. Apres ski in Mayrhofen is ook leuk.

10.0

25-12-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Ondanks de "slechte" winter toch leuk kunnen skiën dankzij het harde werk want en piste ski-baar houden bij 15 graden is geen lachertje kleine tip vertrek vroeg genoeg want later op de dag is het zoeken naar mooie stukken 18/12 tot 25/12/15

10.0

21-12-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Ondanks dat het hier nog geen winter is, zijn de pistes prima verzorgd en is er voor ieder niveau skiër voldoende te doen hier!

8.3

18-12-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Top gebied, elk jaar weer. Ondanks de matige sneeuwval prima condities en veel pistes gewoon open!

8.7

10-12-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Skien was top après-ski was leuk en restaurant post was heerlijk

8.0

08-12-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 6

Ja het was wel goed maar italiè was beter

8.7

07-12-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Super mooi skigebied en ern heel gezellig dorp.Jaren in Hotel Strass gewerkt met veel plezier!!!Toptijd gehad.

8.3

27-11-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Het skigebied is fantastisch je kan zoveel kanten op met skiën je moet dan wel de penkenbahn nemen Als je naar de ahornbahn gaat is weinig bijna niks maar het is wel heer erg relax skiën als je een lui dagje ertussen wil houden dit skigebied is wel voor de beginners De après-ski is nu wel veel rustiger dan vroeger maar wel fijn en het is als nog heel gezellig. Ik weet zelf niet zoveel van alle restaurants af omdat ik al jaren elke avond bij hotel post ga eten en daar is het eten echt heerlijk.

9.0

19-11-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Super, komen er al 15 jaar met het gezin vrienden en verder familie iedereen is happy
wij op de camping in laubichel en de kids in een appartement.

7.0

30-09-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 6

Skien is top in Mayrhofen, enige puntje is dat als je op de blauwe 28 volgens bent dat de piste erg smal is en veel klasjes skien. Veder mooie lange, brede afdalingen. Apresski is gezellig maar niet heel wild, de icebar onder aan de lift is gezellig tot 2200, en daarna bruckestadl. Wachten duurt sochtends lang met de lift maar als het goed is is de nieuwe lift klaar voor het winterseizoen!

7.3

10-09-2015
Skigebied: 6 Après-ski: 9 Restaurants: 7

Mijn aller eerste (wintersport) vakantie ooit! Met vier vriendinnen tijdens de krokus vakantie Mayrhofen op z'n kop gezet

8.0

08-04-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Leuk reisbestemming. Klein gebied maar in orde. Chalet Brugger zeer goed

7.7

28-02-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Vervelend dat je lang moet wachten om boven te komen. Mooi skiegebied. Sfeer daar vind ik onpersoonlijker dan in Hoog Catharijne in Utrecht.

7.7

28-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Oostenrijkse knusheid is daar compleet zoek. Mooi skiegebied.

7.7

27-02-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Het is helemaal top hier, eten bij gassers, apres ski bij bruck... Nadeel is wel het wachten om naar boven te gaan maar volgende winter is dat beter, ze zijn wat nieuws aan het bouwen met ruime capaciteit. Leuk dorp met een ruime mix aan nationaliteiten.

7.7

24-02-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Leuk gebied, genoeg variatie is pistes. Groot nadeel dat je bij de penken s'ochtens lang moet wachten en er geen dalafdaling naar Mayrnhofen is. Daarentegen is de Ahorn een top gebied met een leuke dalafdaling.

7.0

16-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 6

Mayrhofen Goeie pistes en een gezellige stad enige nadeel zijn de liften waar je ontzettend lang in de rij staat

8.3

05-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Veelzijdig dorp en skigebied

7.3

24-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Net terug uit Mayrhofen. (23-01.)

Hele goede condities afgelopen week. Er is nog wat sneeuw gevallen gisteren en vandaag dus het is alleen maar beter geworden.

Wij hadden een skipas zillertal 3000. Een dag de gletsjer gepakt en een dag Gerlos en 3 dagen Mayrhofen.
Overal erg goede afdalingen.

Super week!

9.3

19-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Super weer super pistes super hotel ..waldcafe

8.7

18-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Leuk gebied voor beginners tot gevorderden. Après ski ook erg leuk, alleen wel veel mannen in verhouding met vrouwen. Eten ook erg goed te doen op de berg. Prijzen vallen mee.

8.0

18-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Heel leuk gebied! Goede sfeer en lekkere restaurants

8.0

17-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Mooi skigebied, enige nadeel blijft de gondel waarmee je in de ochtend omhoog moet. Verder top, goede apres-ski bij de ice bar. Bij de pilzbar was jammer genoeg weinig te doen buiten, ook bij goed weer. Dit hadden wij anders verwacht. Het is wel een echte aanrader!

10.0

16-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Na 13 jaar is het nog leuk, dat Zegt wel iets!

7.3

14-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Voor mij de eerste keer in Mayrhofen,Hotel Laendenhof is een super Hotel,gezellige bar,leuke mensen en het eten is super,een echte aanrader.Wat jammer is ,er verblijven heel veel Oosteuropianen dat drijft de prijzen in het dorp jammer genoeg op.Een gezellig café is MON,s.Liften vrij prijzig.Normaal ga ik naar St.Johann in Tirol,vind ik toch iets knusser.

7.3

30-12-2014
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Eerste week van de skivakantie naar Mayrhofen. Sneeuwcondities niet al te best maar wel heel erg mooi weer +17 graden op de Penken. De Oostenrijkers zijn echt heel erg vriendelijk. De skileraren wonen en werken in dit gebied, gingen voor mij een beetje te snel door het gebied heen. Omdat de sneeuw niet optimaal was waren er teveel skiërs op de blauwe pistes (25 en 28, 29). Ik denk dat wanneer je hier buiten de schoolvakanties naar toe gaat en ook genoeg sneeuw hebt dat je dan een top vakantie hebt in het Zillertal 3000.

8.0

29-12-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Net terug van weer een top vakantie Mayrhofen . Ondanks de beperkte sneeuw en de geopende pistes , hebben we ons prima kunnen vermaken . Met dank aan Mayrhofner- bergbahnen Groetjes Bakkie

7.3

23-12-2014
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Gezellig en leuk dorp. Pistes leuk maar kort. Op dit moment 23/12/14 weinig sneeuw en te warm. Vanmiddag zelfs extreem in de schaduw op de piste rond het vriespunt maar bij de Penken 17 graden in de zon. Extreem warm dus. Leuk voor kids en ouderen. Wachttijd Penkenbahn heen en terug kan veel tijd kosten. In het hoogseizoen tot 1 à 1,5 uur. Verblijf een aanrader en goed eten overal eigenlijk wel goed, lekker en betaalbaar.

9.0

18-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Super gebied kom er nou voor het 4de jaar oprij,perfecte pistes,lekker eten en super gezellige barretjes,kijk nu al weer uit naar maart want dan zijn we er weer bij ;-)

8.7

14-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Super mooi gebied en overal een gezellige sfeer!

8.7

14-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Wij komen met ons gezin al 12 jaar in Mayrhofen! Het is een leuk dorp en ieder jaar is er wel verandering, zoals beneden in het dal als boven op de berg. De sfeer in het dorp is erg gezellig! de mensen daar zijn heel vriendelijk. Het skigebied is fantastisch! Er zijn mooie pistes voor jong en oud! Op de berg kan je ook heel lekker eten. Blijf niet alleen bij de lift maar ga gewoon eens lekker eten op de pistes! Overal lekker eten met mooi uitzicht! Als je klaar bent met skiën en je wilt gaan feesten ga dan ook wat verder het dorp in! Of blijf nog lekker even gezellig op de berg tot dat de liften dicht gaan. Echt een aanrader vinden wij op de berg: de ElchBar, en in het dal: BrückenStadl.
Een heel leuk, gezellig en sfeervol dorp! Hopelijk komt er nog een beetje sneeuw te liggen voor de mensen die met kerst gaan!

8.3

02-12-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Typisch Oostenrijks dorp. Heerlijk eten en goede apresski! Blijf niet alleen hangen bij de apresski bars onder de lift maar kijk ook even verder in het dorp! Zo is het ook erg leuk in de Brückenstadl!

9.0

01-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Top gebied!

7.7

23-11-2014
Skigebied: 7 Après-ski: 9 Restaurants: 7

Het is en blijft een feestdorp he..

9.0

30-10-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Al een aantal keer naar Mayrhofen geweest en ieder jaar weer een perfecte skivakantie gehad.

10.0

19-10-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Ben er al 10 jaar! SuperTop

8.3

09-02-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 10

eerste keer skieen met collega's in 2010.
Prachtige piste, mooi weer, geen ervaring, gelijk verslaafd.

8.0

19-01-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

heel fijn skigebied van waaruit je naar verschillende aanpalende gebieden kan door skien. een minpuntje is dat er op de blauwe piste nr 20 geen afscherming staat. en daar de piste nogal smal is kan dit wel een beetje gevaar geven naar beginnende groepen toe. anderrs een heel leuke afdaling voor wie graag rustig wil skien. de overige pistes zijn top

7.3

05-01-2014
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Leuk en mooi skigebied waar naderhand goed gefeest kan worden. Jammer dat het steeds erg druk was bij de lift om boven naar het skigebied te gaan.

8.3

23-12-2013
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

De Zillertal superskipas genomen waardoor je een hele week kan skiën zonder ook maar één zelfde piste te moeten nemen.

7.7

22-11-2013
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Meerdere keren geweest, MOOI!

9.0

01-11-2013
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Mooi dorp met een goed skigebied voor elke vorm van wintersport. Kindvriendelijk. Goede gevarieerde restaurants. Après-ski voor alle leeftijdsgroepen.

8.3

11-04-2013
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 10

ik was hier begin februari met 7 vrienden van de 5 dagen 3 dagen overdag sneeuw gehad gebied is voor beginners goed te doen de apreski is super
en het hotel alpenhof kristall goed kom hier zeker van de zomer terug om te lopen door de bergen want in de zomer is het bij brüke net zo als in de winter een echte aanrader dus

10.0

22-01-2013
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Als kind kwam ik al in Mayrhofen... nu zelf met mijn gezin Kerstmis doorgebracht in Mayrhofen met 2 kinderen van 5 en eentje van 3,5 jaar. Toen lag er in het dal geen sneeuw en was het voor de periode erg warm...maar dat gaf niet...Boven was het prima. De sneeuw was ok en het was niet te koud voor de kinderen die voor het eerst gingen skiën . Prima skischool waar zelfs de kleinste zich amuseerde ( roten profis ).
Volgende Kerst is al geboekt.

10.0

10-01-2013
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Echt gewelding gebied. zeer sneeuwzeker (mede door sneeuwkannonen) alleen dal ligt laag met geen dalafdaling maar daar raak je gewend aan! ECHT 100000% een aanrader. zowel met vrienden als met familie. ook goed skischolen en veel afwisseling

7.0

08-01-2013
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 6

Super week gehad met vrienden!!

7.3

08-01-2013
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

veel dronken oost-europeanen en nederlandse jeugd in het dorp, op de piste weinig last van

10.0

08-01-2013
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Met Superskipas bijna 700 km. (naast Mayrhofen o.a. Gerlos, Zell am Ziller, Kaltenbach, Hintertuxer Gletscher)
Kwaliteit pistes goed door hoge ligging.
Appres Ski geniaal.

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. akkoord