Reviews Schruns (700m - 2400m)

Schrijf review

6.0

21-02-2020
Skigebied: 9 Après-ski: 1 Restaurants: 8

Komen hier al verschillende jaren met kinderen en kleinkinderen en het is hier nog steeds : voor elk wat wils.
Après ski onbelangrijk voor ons,

7.0

16-02-2020
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Waar ze de 15 cm in het dal vandaan halen is een raadsel ligt niks meer. Boven prima skiën. Gewoon vroeg beginnen en s middags wordt het wat minder

8.0

12-01-2020
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Mooi ski-gebied voor elk niveau! Met name rondom het gebied Valisera is er de meeste afwisseling. Als de dalafdalingen dicht zijn, zit je wel wat langer in de liften. Goed eten in o.a. het Kappelrestaurant. Kies dan wel het Pfenneli-gedeelte op de 1e etage.

7.0

04-01-2020
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Geweldig skigebied voor gezinnen. Kwalitatief hoogwaardige privé les gehad voor de kinderen. Ondanks de vele sneeuw, een geweldige week gehad.

9.0

20-11-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Heerlijk skigebied. Hoewel misschien niet "uitdagend" genoeg kan je hier heerlijk skieen. Met name voor gezinnen is het hier fantastisch, iedereen kan een week lang elke dag genieten op de verschillende pistes.

Eten en drinken vrijwel overal meer dan goed, wachttijden beperkt en met de Urmunti onderaan de piste een mooie afsluiter van de dag met Apres Ski.
Schruns is een perfecte locatie voor een weekje skiplezier. Ook de restaurants in het dorp zijn van goede kwaliteit en variërend genoeg.

8.3

21-02-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Hier samen met volwassen zoon geweest. Helaas voor mij op 2e dag een ernstige blessure, maar zoon heeft heerlijk geskied. . Après ski niet uitgeprobeerd, maar restaurants zijn prima en voor onze begrippen goedkoop. Nooit lange wachttijden voor liften en gondels.

7.3

09-02-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Afgelopen week in schruns geweest,na 8 jr weer terug . Het blijft een fijn gebied voor elk wat wils

8.0

02-02-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Aangenaam wintersportgebied. Dankzij goede sneeuwcondities kwamen zowel de skiërs als de langlaufers aan hun trekken. Ligging van ons appartement in Schruns vlakbij Hochjochbahn was zeer interessant. Lift en piste dichtbij. Langlaufloipe op 10 minuten wandelafstand. Bakker, Billy, Spar in directe omgeving. Voor herhaling vatbaar.

8.7

01-01-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Heerlijk skigebied. Niet druk, veel ruimte op de brede pistes, liften kunnen de hoeveelheid goed hebben

7.7

21-03-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Eerste keer voor ons in dit gebied. Vinden aprés ski niet belangrijk, wel de variatie op de pistes. Dat laatste is prima hier. Vindt gebied rond St. Gallenkirch en gebied(je) Golm het mooiste met prettigste bergrestaurants. Zijn er niet veel overigens. Willen hier absoluut naar terug!

9.3

17-03-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Een prachtig gebied zeg .we zaten overal dicht bij ,mooi appartement .overal heerlijk kunnen eten ,dit was onze eerste keer ,maar we gaan zeker weer deze kant op.Een top vakantie gehad

10.0

21-02-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Kom hier al 10 jaar

7.0

16-01-2018
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Mooi gebied met geen overdaad aan Nederlanders. Hopelijk blijft dat zo.

7.7

10-01-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Superleuk en gevarieerd gebied. Voor elk wat wils en niet te druk bij de liften. Voldoende hutjes en restaurants. We gaan er graag heen (en ook goed te bereiken vanuit NL)

6.7

14-12-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 3 Restaurants: 8

Piste's altijd goed.
Sneeuwzekerheid is goed
Apres-ski is niet zoals in tirol/uitgestorven

7.0

12-03-2017
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 7

2e jaar leuk gebied

8.7

05-03-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Geweldig ski gebied. Ik kom er al 35 jaar. Dit jaar voor het eerst na 15 jaar met de kinderen geweest. Tijdens de voorjaarsvakantie was het zelfs rustig. Nauwelijks lange wachtrijen (10 minuten vind ik niet lang. Vroeger stond ik wel eens een half uur in de rij.)
De kabine baan vanuit St.Gallenkirch is geweldig. Je bent direct op de Grasjoch, waar veel blauwe pistes zijn en waar beginners uitstekend uit de voeten kunnen. Ook het snowpark is geweldig.
De prijzen van de skipas is normaal. Ik ken gebieden waar het duurder is. Volgend jaar weer!

6.3

28-02-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 3 Restaurants: 8

Heerlijk skiën, mooie afdalingen. Niet echt druk, zelfs nu niet in de carnavalsweek. Enige wat jammer is, is dat de skipasprijzen toch wel erg hoog zijn. Misschien daarom wel minder druk!

10.0

14-01-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Ik vind het een heerlijk ski gebied!!!!

8.3

08-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Dalafdaling is al sinds vrijdag 6jan 2017 open! Heerlijk om daar vanaf te skieen

8.7

04-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 10

Eindelijk vandaag de lang verwachte sneeuw❄nu zijn de pistes fantastisch

8.7

16-11-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Ik kom al 4 jaar in schruns. Het blijft altijd leuk.
Het is groot mooi. GOede pistes

8.0

06-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Heerlijk skigebied.

8.0

27-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Het skigebied is vrij goed, jammer is alleen dat in het dorp geen sneeuw ligt en de dal afdaling echt slecht is. In Schruns zelf zijn een tal van restaurants van de Oostenrijkse keuken en een paar goede Italianen. Echter kun je eigenlijk beter in in het dorp st. Gallenkirch zitten, dit ligt in het midden van het skigebied dit is omdat als je vanuit Schruns naar het andere deel van het gebied wil dit met de lift heel lang duurt. Over het algemeen goed skiën dus!

7.3

22-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Mooi gebied en leuke skilessen

6.7

09-02-2016
Skigebied: 5 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Wel een mooi skigebied , maar de liftgondel vanuit Schuns is een drama de eerste dag waren wij om 10:15 onderaan in de rij bij de lift en 11:45 waren wij pas boven ,de derde dag was de lift gesloten ivb te veel wind , wat wel raar is je betaald wel voor die skidag maar je krijgt je geld niet terug voor die dag ,erg weinig restaurants wel een goede pizzeria

8.0

29-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Super sneeuw en skieen. Maar Als het zo blijft dan zijn binnen een week de bergen helemaal groen. Laatste dag prima skiën. Het is 5 graden. Gevoelstemperatuur 32 graden. ?

7.7

27-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Lange afdalingen. Aan het eind Vd dag is de dalafdaling wel een beetje papperig aan het worden. Maar ja de hele dag schijnt de zon :)

6.7

20-01-2016
Skigebied: 6 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Niet alle pistes worden even goed bij gehouden. Voor echte beginners en ouders die zelf met hun kinderen willen skien is het in Schruns vrij matig. Eerst langs moeilijke stukken om op de beginnerspiste te kunnen komen. En je moet een stuk lopen om weer bij het restaurant te komen. Dal afdaling redelijk. Wel via rode piste. Restaurant is wat verouderd en lastig met kinderwagen maar eten en drinken is goed. Wel een leuke tijd gehad :)

10.0

06-04-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Schruns tschagguns zijn hele mooie plekjes en ski gebieden
Zijn super je kunt iedere dag een ander opzoeken en de afstanden vallen reuze mee.
Wij komen er al 15 jaar.en het blijft geweldig.

8.0

31-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Wij vinden het een heerlijk skigebied.Fijne liften, maar een sleeplift. Super!!!

7.7

16-03-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Tip voor de minder ervaren skiër als je met de Panorama gondel naar boven gaat. Je mag er niet mee terug! Dan moet je dus over donker rood terug skiën.

7.0

16-02-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Skigebied: ok, mooie brede pistes, maar wanneer je graag kilometers maakt een beetje korte afdalingen , gezien je lift rijen bij de gondel wil vermijden. De verbindingslift is er, maar de bus is toch sneller.. Misschien heeft golm dan nog de langste afdaling ..? Apres ski bij ur monti gezellig!

8.0

30-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Mooie gebied alleen jammer dat je met kinderen altijd de lift in moet voor skiles.

7.0

18-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 4 Restaurants: 8

Wij (Leo,Gupfish en Jan)gaan nu voor het 4e jaar naar dit gebied het heeft veel te bieden voor alle elke categorie skiër mooie afdelingen we vertoeven er vanaf 28 feb voor 8 dagen in een leuk appartement als je lekker wilt eten is Diana s schnitzel Stuble een aanrader Peter in de keuken maakt een lekker stukje vless klaar, we zitten in Gorthipol met Schruns op bus afstand hebben er zin in! Veel plezier all g JH

9.3

31-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 10

We gaan nu reeds 7 jaar naar dit skigebied. In vergelijking met onze eerste keer hier is het ongelofelijk hoeveel dit skigebied heeft geïnvesteerd in nieuwe liften. Enkele jaren geleden was er de aaneensluiting van de hochjoch met de silvretta berg hierdoor moet je niet langer met de Wagen van de ene berg naar de andere maar kan dit gewoon per lift. Sinds vorig jaar gaat onze dochter op de hochjoch naar de graf hugo skischool nu in januari gaan we weer naar dit skigebied en de dochter die dan net 4 zal zijn kan al niet wachten om terug naar de skischool te mogen.
We hebben ook elk jaar wel iemand in onze groep die voor de eerste keer gaat skiën, voor deze mensen is dit ook een zeer goed skigebied om samen met een ervaren skiër het skiën onder de kni te krijgen ( ik kan het weten was zelf hier ooit een beginner die nu af en toe mee de zwarte scorpion skiroute mee afdaald).

Wat de uitgaansgelegenheden betreft zijn er inderdaad geen grote disco's maar vele kleine apre ski tentjes waar je alles kan krijgen wat je wil.
'S Avonds gaan we ook vaak eten in 1 van de vele typische Oostenrijkse restaurantjes.
Mijn persoonlijke favoriet in de Litz, een gezellig kelder restaurantje waar het eten wordt opgediend in Oostenrijkse klederdracht en de borden zeer goed gevuld zijn.

Wij hopen dan ook nog vaak in dit skigebied te kunnen vertoeven.

6.0

30-12-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 2 Restaurants: 8

Prima ski gebied. Ik ski nu 25jaar meerdere malen per seizoen. Als ik het moet vergelijken met andere ski gebieden dan is het gebied wel Ok. Niet erg groot maar gemiddeld. Après ski is hier geen tot weinig en niet de sfeer en gezelligheid die in andere ski gebieden wel te vinden is. Voor een paar dagen skiën is het wel prima.

10.0

05-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Ik ga in januari 2014 voor de 34ste maal dus reeds 34 jaar naar dit skigebied. Ik kan alleen maar de beste cijfers geven aan dit gebied. Ik heb hier zeer goede ervaringen opgedaan.Ik hoop tevens hier nog een aantal jaren te kunnen terug komen, ben intussen 71 en God zij dank geen ongevallen gehad, wat wil zeggen dat de pistes hier veilig en goed in orde zijn. Ik kan dit gebied alsook heel Montafon van harte aanbevelen!
Michel uit Lommel in België.

7.0

22-10-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 1 Restaurants: 10

Top skiën , slechte apres ski. Aanrader voor de echte skiër, niet aan te raden bij doorsnee Rotterdammer.

10.0

11-08-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Wat een topgebied en vooral met kleine kinderen, Heerlijk gewoon Nederlands spreken en super mooie piste met een groot gebied!! Ga nooit meer ergens anders heen

9.7

28-12-2013
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Reeds meer dan 30 jaar komen we hier een week skiën in januari, zo ook volgende maand. Men maakt het hier steeds aantrekkelijker. We hebben hier velen leren skiën. Michel en Pierre weten er alles van.

7.7

01-12-2013
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Komen al 15 jaar in Schruns. Prachtig wijds en modern en groot ski-gebied.
Het apres-skigebeuren is minder dan in andere bekende skigebieden. Eigenlijk een groot cafe onder aan de berg en verder gezellig na-borrelen in cafeetjes en restaurants.
Zijn ook in andere gebieden geweest, St. Anton, Ischgl, Hopfgarten, Zell am See, Mayrhofen, Serfaus etc, toch ook niet de minste gebieden, maar dit gebied skiet het fijnste vanwege de brede pistes, goed onderhouden en moderne liften met heel weinig sleepliften!!
Komen altijd in januari, soms hele stukken piste voor ons zelf.
Dus als U hier niet naar toe wilt, vooral niet doen, lekker rustig!!!

8.3

01-01-2013
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

geweldig gebied en niet zoals veel gebieden overvol maar lekker relext en veel ruimte ,beste tijd om te gaan is week na nieuwjaar tot net voor carnaval en week na carnaval tot eind maart en heel goed betaalbaar alles . ik ga 13 jan weer terug en in 10 maart met vrienden TOP GEBIED EN SNEEUW ZEKER

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord