Reviews St. Gallenkirch (878m - 2400m)

Schrijf review

6.7

03-03-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Restaurants weinig uitstraling, maar de kwaliteit schijnt wel goed te zijn. Vriendelijke mensen. Gemoedelijk skigebied. Geen BMW-reclames zoals in Ischgl en Mayrhofen. Ook geen dure souvenirshops en juweliers. Zegt iets over het publiek dat je hier aantreft gelukkig. Doe maar gewoon plaats. Houden zo !

10.0

21-02-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

leuk gebied, veel variatie, gebied is niet te groot of te klein. Een goeie aanbeveling is brunelle wirt een gezellig restaurantje en leuk voor apré-ski.

8.0

31-01-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Weer heerlijk geskied met het gezin Hannes de beheerder van ons park Chalet Resort Montafon in st. Gallenkirch heeft ons pad zo goed en kwaad als kon ook nog sneeuwvrij gehouden ondanks 1 meter sneeuw ! Wat eern heerlijk gebied 23 februari gaan we weer

8.7

19-01-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Biedt onverwacht veel en ligt het dichtst bij Nederland. Wij verbleven bij resort montafon in gallenkirch, super service, dicht bij lift, gezellig park, echt een aanrader

7.7

03-01-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Wat een fantastisch skigebied! Zeer veelzijdig. Voor elk wat wils. Van blauw tot zwart en dan ook nog skiroutes en een funpark. Nog niet ontdekt door de grote massa. Zelden moeten wachten bij de lift... en wij waren in de drukke krokusvakantie. Prima skischool en voldoende bergtestaurants. Geen uitgebreide aprés-ski. Perfect voor gezinnen dus.

7.0

13-12-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Kerst 2017 hier geskied met de familie. Het skigebied was absoluut goed. Mooie uitdagende pistes met best veel mogelijkheden om routes/offpiste te skieen. Je komt dan echt in mooie afgelegen gebieden terecht dat was echt genieten. Wat ik persoonlijk wel een groot nadeel vind is dat de lift in St. Gallenkirch eigenlijk per auto bereikbaar is. Je moet dus elke dag vanuit je appartement met de auto en eventueel skies, skischoenen naar de parkeerplaats bij de lift rijden, daar je schoenen en skies aandoen etc. Wij zaten op een steile helling en moesten dus elke dag voorzien van de kettingen een stukje rijden. Geen ramp hoef niet direct aan de piste te zitten maar ik vind evt. een paar honderd meter moeten lopen en dan gelijk de lift instappen toch wel veel relaxer..ook als je een drankje wilt drinken.

7.3

25-11-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

echt een heerlijk gebied, van alles wat om te skiën van blauw tot donker zwart afgelopen seizoen 2 x geweest, eerste week januari weer, we boeken altijd een appartement in chalet resort montafon in st. gallenkirch super appartement goede zorg door de parkbeheerder ! we kunnen niet wachten.

6.3

07-03-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 4

Korte afstand van Nederland. Mooi skigebied. Weinig luxe appartementen dat is wel jammer. Heel weinig restaurants en die er zijn kun je pas reserveren op een tijdstip als ze er zeker van zijn dat er geen hotelgasten meer komen. Weinig te doen voor de rest.

8.0

04-03-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Wat een geweldig skigebied is dit! Ik kom hier met mijn familie al bijna 10 jaar en we blijven nieuwe dingen ontdekken. Bijna elk jaar zijn er wel enkele veranderingen in het gebied, zo blijft het interessant. Silvretta Montafon heeft vele off-piste mogelijkheden. Je kunt met een gids skiën of je pakt zelf de iets veiligere skiroutes. Verder is er genoeg uitdaging op de pistes als je liever niet off-piste gaat; sommige blauwe pistes hebben soms best wel pittige stukken ertussen zitten en ze hebben ook zwarte schorpioenpistes, deze zijn net weer wat steiler dan de zwarte. Mijn favoriet is de zwarte 44, deze gaat door de middle of nowhere en heeft prachtige uitzichten. Dit skigebied is misschien iets minder geschikt voor beginners, omdat de kleuren (rood blauw en zwart) soms niet helemaal kloppen. Voor beginners zou ik het skigebied Gölm aantaden, deze ligt ook in het Montafondal. Après-ski ben ik niet zo van maar ik weet wel dat het altijd heel gezellig is bij Casa Nova en Brunellawirt. Restaurants zijn niet overdreven duur en kwaliteit is prima, maar het zijn geen top restaurants. Al met al een geweldig gebied die vooral interessant is voor de gevorderde skier!

7.0

12-02-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 6

Wat een mooi skigebied met geweldige offpiste. Als het gesneeuwd heeft is dit een geweldig piste en off piste gebied. Doet zeker niet onder aan andere gebieden als Serfaus etc. die maar beperkte of geen offpiste aanbieden. Alleen die (vr)eetschuren. Die zijn in Italie een stuk beter.
Maar verder...echt een topgebied!

7.7

23-01-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Lawine gevaar 5.. veel is gesloten. Hevige sneeuwval, daardoor mooie foto's kunnen maken. Andere jaren, hier heerlijk kunnen skiën.

7.3

31-12-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 7

wat een sneeuw !, toch nog maar even 3 dagen skiën volgende week met het gezin, eigenlijk pas in februari we kunnen niet zolang wachten, st. gallenkirch, here we come !

7.7

13-12-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Heerlijk ski gebied 2 x per jaar genieten van het fijne gebied ook wij hebben inmiddels al een paar jaar een appartement hier geen moment spijt

7.7

15-11-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

St. Gallenkirch is een fantastisch skigebied, zowel voor de beginnende als voor de gevorderde skiër. Het is een relatief rustig gebied waarbij ook in het hoogseizoen er nauwelijks wachttijden voor de liften zijn. Op de berg zijn er tal van mogelijkheden om lekker te lunchen of een bakje koffie te drinken.
In het dorp zijn er een aantal lekkere restaurants, een grote supermarkt en verder goede faciliteiten qua welness en sport.

Elk jaar weer met plezier naar dit skigebied.

7.0

08-03-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

heerlijk gebied, op 850 KM van Utrecht, nu een eigen appartement gekocht,
nu kunnen we nog vaker ! met een seizoenspass zeker nu er aankomende dagen
bijna nog een meter sneeuw valt, een echte aanrader.

9.0

28-02-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

We komen al 40 jaar hier met onze vrienden en zijn geeeerd dit jaar . We komen graag terug in ons motafon. Super ontvangen door Marlies kuster, onze gastvrouw Sabrina STocker ,en door het hoofd van de VVV Cristine versell .leuke middag gehad dit ski gebied is geweldig je kunt betrekkelijk vlug overal komen dankzij de goede verbindingen met de liften . en ook moet je er in dezomer beslist eens komen er zijn prachtige tochten te lopen voor elk wat wils .dus mensen kom gerust kennis maken met dit super gebied het is ook niet zo ver rijden vanuit Nederland..groeten van een tevreden klant.

9.0

15-01-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Hans Francissen.
kom hier vanaf 1971 regelmatig zomer en winter. Net terug. Prachtweek gehad met veel zon. Aanrader

9.0

15-01-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Al 40 jaar komen we graag naar ons st gallenkirch. Alles zien ontstaan van klein naar groot. Mensen zijn erg vriendelijk en ook het eten hier is uitstekend het zoeken naar onderkomen geeft ook geen problemen , alleen jammer dat na het overnemen van het gebied door andere investeerder de prijzen de pan beginnen uit te rijzen .heel veel ski plezier allen .ski heil .groeten van een fllach lander

7.3

13-01-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

heerlijk ski gebied, komen er 2/3 keer per jaar, nu ook de nieuwe silvretta lift open helemaal super !

8.7

07-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Geweldig gebied, gaan dit jaar voor de 7e keer in de voorjaarsvakantie. In deze periode altijd alle pistes open! Restaurants zijn prijzig, maar hebben goede kwaliteit eten en het is er zeer gezellig. Verder ook veel verschillende restaurants dus keuze genoeg. Après-ski is niet zoals in Tieol, maar zeker niet slecht. Mensen in omgeving zijn zeer aardig . Piste kwaliteit is ook goed, ik ben ook een keer in Skiwelt Wilder Kaiser geweest, daar was de piste kwaliteit duidelijk slechter. Verder komen in Silvretta Montafon weinig beginners, dus je kunt rustig skiën zonder dat je aangeskiet wordt en steeds om mensen heen moet skiën. Er zijn wel wat beginners, maar dat zijnvooral jonge kinderen. Al met al een geweldig gebied waar het niet te druk is en toch heel gezellig.

7.7

13-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Al meer dan25 jaar in st. Gallenkirch. Geweldig ski wandel gebied. Alleen heel jammer dat ons favoriete restaurant Montanella stopt.

7.7

13-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Meer dan25 jaar komen wij in dit geweldige ski gebied weinig restaurants in dorp helaas stopt montanella.

9.3

22-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Nu al 8 jaar in dit heerlijke gebied. Pistes zijn altijd wit en et is genoeg te vinden voor jong, oud, goed en minder goed. Ook voor een zonnetje pakken kun je hier goed terecht. Restaurants op de pistes zijn heerlijk. Perfect!

7.0

21-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Vandaag voor t eerst in Montafon geskied. Wat een superlangw afdalingen zijn we hier. Dit wordt een leuke week

8.3

03-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Heel ijzige pistes rond nieuwjaarsdag maar alsnog een fantastisch skigebied??

8.7

02-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Dit jaar alweer 39 jaar dat we in dit geweldige gebied komen . alles zien ontstaan, zowel in de zomer als in de winter .het voelt als een warm bad als we hier zijn . men kan hier van alles doen, voor elk wat wils een voortreffelijk wandel en ski gebied.Dit gebied is ons tweede huis met dank aan de zeer vriendelijke bevolking. heel veel plezier als u hier op vakantie denkt te gaan en geniet van dit wonder mooie gebied.
de jetjes uit Bredevoort.

7.7

16-12-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

We komen hier nu 5 jaar en het hoeft van ons niet anders meer. Vanuit Nederland is het 7 uurtjes. Pistes zijn fantastisch. Wachttijden zijn er praktisch niet en het gebied vernieuwd nog steeds. Toppertje hier.

8.3

30-11-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Al 39 jaar komen we hier in dit voor ons prachtige ski gebied met veel plezier ,wat toen nog een gebied was dat moest groeien naar nu is geweldig om mee te hebben gemaakt. HET gebied en de mensen als je ze kent zijn ook geweldig gast vrij het gebied is zeer geschikt voor een familie vakantie en ook in de zomer geweldig mooi. Als men van rust s,avonds houd is s.t Gallenkirch prachtig .de onderkomens zijn ook met de jaren meegegaan en zijn ruim van opzet. voor ieder inkomen is hier wel een goede slaapplaats en voor de inwendige mens wat te vinden.we hopen nog heel vaak hier te mogen komen .voor degene die voor de eerste keer hier komen heel veel ski en e.v.t.in de zomer heel veel wandel plezier. fam nagtegaal ootmarsum.

8.7

21-11-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 7

Wat een gebied, echt top. Alleen al de silvretta montafon berg zelf kan je in een week niet helemaal afskieen.
En dan te bedenken dat je nog 4 andere bergen kan beskieen met dezelfde pas. Ook de restaurantjes en eetgelegenheden zijn ronduit top. Lekker een mok chocolademelk mit sahne naar binnenwerken op een zonnige piste, niets is beter dan dat. 2016 is voor ons het tiende jaar op rij. Nog steeds genieten wij hier vollop. In die tien jaar (10 lange weken) hebben wij twee mistige dagen gehad, voorderest vollop zon. Ook zijn er veel activiteiten voor jong en oud. Zoals rodelen, optochten, enzovoorts. Ook de lessen voor de kinderen zijn zeer preffesioneel verzorgd en voor kids die geen duits kunnen verstaan goed volgbaar. Doen dus.

8.3

23-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Goed gebied, perfecte restaurants

7.0

28-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 6

Voor het eerst geweest met onze drie kinderen van 15, 15 en 13 jaar. Leuk skigebied met veel blauwe en rode pistes. Het Nike funpark vonden de kinderen erg leuk. Voor de gevorderde skiër misschien een te weinig uitdagend gebied. Wij hebben ons prima vermaakt en genoten van heerlijk Oostenrijk.

9.0

20-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Ik ski zelf al ruim 20 jaar en uiteindelijk als je het heel goed kan zoek je wat meer uitdaging. In dit gebied is voor ieder wat wils. Veilige skiroutes, extra steile pistes en voor beginners oefenweides en mooie blauwepistes. En er is zo veel;hier ben je nog lang niet uitgeskied

8.3

07-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Wij komen al ruim 20 jaar in dit gebied. Vakantiehuis, hotel en pension gehad. Af en toe naar Zwitserland (lenzer heide) en andere delen van Oostenrijk geweest. Dit gebied, het Montafon, trekt steeds weer. zowel in de winter als in de zomer. Dan zijn we hier graag met de motor. Mooie uitvalsbasis voor motortoeren. In maart weer een week skiën. Een mooi skigebied nu de grote lift richting Schruns het gebied met elkaar heeft verbonden.
Ook in Hotel Adler zijn we twee keer geweest met wintersport. Geweldig.

Veel plezier daar.

Herman en Ria

6.0

26-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 1 Restaurants: 8

Prima ski gebied. Zeer veel mogelijkheden. En voor elk wat wils. Après ski hoeft voor mij niet. Af en toe erg veel herrie bij de restaurants. Dat vind ik jammer. Geniet van de natuur en de stilte. Verder super!

7.0

05-01-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Met de Kerst lag er helaas niet zoveel sneeuw maar konden leuk skiën. Jammer dat de skischool daar niet op ingespeeld was want moesten de volle pond betalen en onze dochter heeft 2.5 dagen van de 3 lesdagen op de babypiste geskied terwijl ze al 3 jaar ski-ervaring heeft. Skischool wilde niet iets compenseren. zij hadden verzekerd dat er "gewone" lessen zouden zijn. Was wel heel treurig want ze heeft zo niets geleerd en kost toch geld.
Restaurant Vermala is echt een aanrader!

8.0

16-11-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Een fantastisch groot skigebieden met goed onderhouden, leuke en lange afdalingen ook voor de verwende skiër

10.0

27-10-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Wij komen hier al 3 zomers en 2 winters. En we kunnen niet wachten tot we weer gaan in Februari. Het is een top gebied. Ook voor ons als winterwandelaars. Heel veel wandelmogelijkheden. Ook mogelijk om op hoogte te wandelen, dus niet alleen in het dal. Aanrader is te wandelen op de Silvretta-stausee. Schitterend !!!

10.0

19-10-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Wij komen hier al 4 jaar, dit jaar voor de 5e keer! Wij hadden dit gebied als aan rader gekregen van mijn oom en tante want die komen hier al 12 jaar. De pistes zijn top, alleen aan het einde van de dag wordt het hooperig maar dat is overal wel zo. Verder is alles prima verzorgd en het gebied is zo ontzettend groot dat je de drukte niet merkt. Het dorp is verder ook top, aardige mensen. Dus dit gebied is een aanrader!!!

7.7

26-01-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 7

We zijn voor de tweede keer in dit gebied geweest. Mooie glooiende pistes en voldoende uitdagingen. Silvretta Montafon is sneeuwzeker en je kunt met dezelfde skipas in het hele gebied terecht, je kunt zelfs een rondtoer maken naar Zwitserland en terug. We hebben onze ski's gehuurd bij Bergstation1 in St. Gallenkirch, een kleine shop met verhuur, verkoop een apres ski, en pizza's. Ik heb hier nieuwe ski schoenen gekocht. Ze hebben veel ervaring en geven advies op maat. De skilerares stuurde mij naar de winkel omdat de schoenen die ik vorig jaar gekocht had bij Intersport de Leeuw in Heerenveen aan alle kanten ongeschikt bleken, bij Bergstation1 noemden ze dit klompen en vroegen zich af of we wel enig advies hebben gekregen bij de aankoop. We hopen volgend jaar in dit gebied weer terug te komen. Vele aardige en behulpzame mensen ontmoet. Zeer geschikt voor elke soort sneeuw liefhebber. Fam. van Kessel. Lemmer

8.0

25-12-2012
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 9

geweldig mooi ski gebied we komen er graag vorig jaar gehuldigd 35jaar . ook in de zomer een aanrader metmooie tochten naar o.a. de heim spitze en het matschuner joch ook boven bij de bieler hohe geweldig als je de mensen kent kom je overal.met dank aan de fam thöny en fam kuster: fam jetten bredevoort

7.3

17-12-2012
Skigebied: 10 Après-ski: 6 Restaurants: 6

Superskigebied met weinig sleepliftjes, zodat de massa snel weg is. Uitgebreid skigebied waar je mooie tochten kun maken. We gaan voor de 3e keer naar dit gebied met onze kinderen. Kijk ernaar uit om dit keer ook het skigebied van Schruns te ontdekken.

7.7

28-11-2012
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Na ook 35 jaar hier te zijn geweest voelt het nog steeds als of we thuis komen ,ook wij kwamen de eerste 20 jaar ook in de zomer . als je de mensen beter kent ben je als een soort familie van elkaar .geweldig gebied vooral nu ook het gebied van Schruns erbij is gekomen . we komen er graag . fam .Nagtegaal Ootmarsum.

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. akkoord