Reviews Lech (1444m - 2800m)

Schrijf review

6.3

26-03-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 6

Jammer dat de bewegwijzering zo slecht is. Verbindingsliften beter aangeven zou erg prettig zijn met zo'n aan elkaar geknoopt ski gebied

9.0

17-04-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Top skigebied mooie lange afdalingen vooral in Zürs perfect voor lange tochten. Restaurants zijn prijzig maarja dan moet je ook niet naar Lech komen. Rustige après-ski in lech en als je een dagje wil feesten kan je altijd naar St. Anton skiën. Het gebied is goed verbonden met alle andere gebiedenn

8.7

02-03-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Prachtig en stijlvol skigebied. Hier kun je mooie tochten maken over en door het vorarlgebergte.

7.0

30-11-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Lech.....wat een beleving. vooral veel sneeuw en veel schaduw in het dal. dat komt de sneeuw dan wel weer ten goede. Qua offpiste skieen een 10 zelf in Frankrijk kunne nze daar niet aan tippen, qua piste variatie en hoogte verschillen een 6 waardoor ik gemiddeld op 8 kom. dit zou wel een een 9 kunnen worden als de aansluiting met Stuben en Sankt Anton een feit is.

Een must see gebied voor met name de gevorderde skier!!!!

8.0

22-11-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 7

De ski arena ligt et al weer mooi bij. Nu maar wachten tot de liften weer gaan draaien

8.7

10-03-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Wij vinden het hier al jaren heerlijk. Advies voor mensen die het hier niets vinden: lekker wegblijven en nooit meer terugkomen, want het wordt hier wel iets TE druk... en dat is jammer.. ik ga nog een rondje..bis spater!

9.0

07-03-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Opnieuw een geweldige week in Lech achter de rug. Met de uitbreiding van de liftcapaciteit wordt het nog grootser dan het al was. Nadeel is wel dat het er drukker lijkt te worden. Het internationale publiek vinden wij aantrekkelijk dus 's-avonds geen polonaise en drinkgelagen. De (hotel)restaurants in Lech en de eet/drink gelegenheden en route zijn stuk voor stuk uitstekend. Matig eten krijg je er niet voorgeschoteld. Er hangt een prijskaartje aan maar dan ben je ook in Lech e.o. Tot volgend jaar!

9.0

07-03-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Opnieuw een geweldige week in Lech achter de rug. Met de uitbreiding van de liftcapaciteit wordt het nog grootser dan het al was. Nadeel is wel dat het er drukker lijkt te worden. Het internationale publiek vinden wij aantrekkelijk dus 's-avonds geen polonaise en drinkgelagen. De (hotel)restaurants in Lech en de eet/drink gelegenheden en route zijn stuk voor stuk uitstekend. Matig eten krijg je er niet voorgeschoteld. Er hangt een prijskaartje aan maar dan ben je ook in Lech e.o. Tot volgend jaar!

7.0

27-02-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 6

Skigebied is inderdaad super, maar de restaurants vind ik echt matig tot voldoende. Je betaald echt veel te veel voor hetgeen geboden wordt. Vind het dus zwaar overtrokken

8.7

26-02-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 6 Restaurants: 10

Is weer super in Lech! Niet echt een jongerengebied en beetje druk op de pistes, maar dit mag de pret niet drukken in dit geweldige gebied!

8.0

18-02-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Wij komen hier al jaren! Echt geweldig! De stukken off-piste zijn echt zalig!

De restaurants in Lech zijn echt geweldig!

Een aanrader in Lech om de Weisse ring te nemen. Dit is een erg lange route, maar tegelijk heel erg leuk!


Alles bij elkaar, Lech is een geweldig skigebied!

6.7

13-02-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Meest sneeuwzeker dorp en skigebied van Oostenrijk( als we gletscher gebieden niet meerekenen). Ook een gezellig gebied maar je leuk rond kan skieen. En echt super als je van off piste skieen houdt. Dorp is authentiek en kent een leuke afwissling van 'goedkope' onderkomens in de wijk Omesberg en luxe hotels in centrum en in het zon overgoten Oberlech. Apres ski speelt zich met name af in de hotels, maar en zijn ook 3 paraplu tentjes waar het met goed weer leuk vertoeven is.

9.0

17-01-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Lech is een top skigebied! Gezellig en authentiek! Goede hotels! We zitten in hotel Montana! Onze 2e thuis! Lekker eten! Op de piste! Gewoon de Max!

7.7

16-01-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 9

Lech is Lech, gaat hier om rust, kwaliteit, altijd meer sneeuw dan elders en geen lallende Nederlanders wel moet er wat gebeuren aan sommige wat verouderde skiliften.

9.7

16-01-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Laat Lech lekker Lech zijn. Wij komen er al jaren. Heerlijk rustige stijlvolle adres ski. Leuke mensen, geen geschreeuw. Heerlijk rustig. Eten is overal TOP ??

7.7

16-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

@gast-8976; ik kom al enkele jaren in Lech, maar je reactie vind ik eerlijk gezegd een beetje overdreven. Je argumenten ontbreken, dus wie A zegt moet ook B zeggen. Komop met je argumenten en als je die niet kunt bedenken moet je je afvragen waarom je een review geeft!!!

8.0

16-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

@8976; lekker overdreven reactie. Kom dan ook met argumenten!

2.7

16-01-2017
Skigebied: 2 Après-ski: 1 Restaurants: 5

Verschrikkelijk! Voor ons nooit meer

8.7

07-01-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Prima gebied en ik geef een tien voor de apres ski. Een tien? Ja, want die ontbreekt bijna volledig en dat is heerlijk in een mooi nog redelijk traditioneel gebied.

10.0

07-01-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Wij komen hier al jaren, juist omdat het gebied, met alles erop en er aan, met kop en schouders boven andere skigebieden uitsteekt. Wel is het gebied behoorlijk aan de prijs, maar daar is de 'waar' ook naar!

9.7

03-01-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Geweldig skigebied! Vanaf jongs af aan kom ik elk jaar in Lech skiën en het verveeld nooit! Mooie pistes voor klein en groot en de verbindingen zijn perfect! De après-ski is altijd gezellig en er zijn genoeg restaurant voor ieder wat wils! De skipassen zijn natuurlijk wel prijzig, maar als je het vergelijkt met andere gebieden valt het reuze mee!

5.3

27-12-2016
Skigebied: 4 Après-ski: 6 Restaurants: 6

Ijs ijs ijs, veel pistes gesloten. Slechtste jaar ooit!

7.7

10-04-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 7

De prijs/kwaliteit verhouding in de restaurants omgeving Lech zijn volledig zoek!! Wel prachtig skigebied

9.0

26-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

We zijn dit jaar 2 x in Lech geweest, het was geweldig. We hebben in Oberlech gelogeerd. In hotel Montana. Het beste hotel dat we ooit gehad hebben. De pisten lagen super en het uitzicht als je op de skilift zat was fenomenaal. Er is ook een fantastische rodelbaan van Oberlech naar Lech. Zalig... Volgend seizoen is er ook een volledig nieuwe gondel om van Lech naar Oberlech te raken.

5.7

06-03-2016
Skigebied: 6 Après-ski: 6 Restaurants: 5

Verschillende verbindingsliften zijn ouderwets. De nieuwe liften met stoelverwarming. We hadden 20 tot 30 centimeter verse sneeuw, dus off piste ( en niet geprepareerde pistes perfect. Op de geprepareerde pistes ontstonden daardoor snel veel bulten ( is normaal)

7.7

27-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Mooi gebied, ruime makkelijke pistes, après ski helaassssss

9.3

31-12-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Zalig gebied! Skien kan je er prima, maar ook wandelen en vooral de rodelbaan is geweldig! Ook beneden in Lech is het zalig vertoeven, leuke winkeltjes. We verblijven in hotel Montana in Oberlech! TOPhotel, topfamilie Ortlieb! We Love Lech! Fam. Van Roosbroeck Belgie

7.3

27-12-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Lech is meer een familiegebied. Er zijn niet hele moeilijke afdalen en dus is het erg geschikt voor kinderen. Het gebied ligt wel hoog dus de sneeuwzekerheid is goed. De Après-ski is ook wel gezellig, maar het is allemaal wat ciquer. De restaurants zijn wel goed maar ook zeer duur. Ook de skipassen zijn best wel duur. Kortom: Ik zou hier nog wel een keer terug gaan (maar niet voor de prijs;-)

5.3

25-12-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 1 Restaurants: 7

Zeer mooi skigebied ● weinig/geen apresski aan de piste alleen champagne bars ● dure skipas staat eigenlijk niet in verhouding met de aanwezige oude liften ● goede eetgelegeheden op de pistes ● beperkte hoeveelheid km. ●

6.3

19-12-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Eten cava, drank te duur, weinig apres ski buiten overprised bars met streken, pistes middelmatig, enkel komen voor te showen in ondermaatse setting zonder extra's.

4.7

16-12-2015
Skigebied: 6 Après-ski: 4 Restaurants: 4

Kom er nu al 4 jaar en de sneeuwhoogte word elk jaar aangedikt. Overal word gespoten en is het ijzig. Enorm druk op de pistes met mensen die vooral met zichzelf bezig zijn en après ski precies hetzelfde met prijzen waar je u tegen zegt.
Zeg nu eerlijk, wie wil er een naar een champagne bar als je naar een après ski bar kunt gaan?

7.0

27-11-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 4 Restaurants: 8

Heerlijk gebied om te skiën (lekker toeren). Aprés ski peper duur en niets aan.

9.7

07-10-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Super, we zitten in Oberlech. We hebben een zalig goed hotel. De bediening en de aandacht voor de klant is fantastisch.

8.0

26-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Mooi gebied met fijne pistes! Je kan mooie routes skiën. Het dorpje is gezellig en in het gebied zitten hele leuke kleine bergrestaurantjes. De wachttijden voor de lift zijn niet lang. Wandelen in de omgeving kan ook zeer goed.

10.0

13-03-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Het is er enorm mooi! Het is de beste plaats om op reis te gaan! Montana zit voor altijd in mijn vrouw en mijn hart! Het beste hotel ooit!

7.7

28-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Prachtige bergen/pistes. De restaurants zijn wel druk, maar er is een mooi uitzicht en de apres ski is leuk bij verschillende champagne bars

6.0

26-02-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 4 Restaurants: 7

Het gebied is mooi maar wel verouderd. En dan.met name de liften. De Weisse Ring is schitterend om te doen maar ontzettend druk. De hoofd verbinding zijn o.a. 2 hele lange stoeltjesliften voor 2 personen die langzaam draait. Dat is ouderwets. Ook in die route moet je nog een ankerlift gebruiken. Dat kom je bijna nergens meer tegen. Ik zeg: die liften vervangen, leuke apres ski tent erbij en je hebt een top gebied!

7.0

20-02-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Hier kom je alleen om interessant te doen. Echt een plek voor proleten om gezien te worden.
Dresscode: Bogner jas met dode wasbeerkraag en grote zonnebril inclusief trofee-vrouwtjes die de hele dag een beetje interessant lopen te doen in skikleding van designers zonder dat ze maar 1 meter skien.
Pistes zijn gemiddeld en niet goed aangesloten.
Apres-ski bestaat vooral uit 50'ers die elkaar aftroeven door de duurste champagne te bestellen en een beetje uit de maat staan te dansen op lounge house.
Waarom mensen hier komen? Tja, zoals ik al zei; Om gezien te worden want verder kan ik geen reden bedenken om hier te blijven.

9.0

07-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Echt heerlijk geskied vandaag in Lech!!! Super fijne pistes en heerlijk weer.

8.3

17-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Goed ski gebied, sneeuw zeker en bijna iedereen kan skiën. Wel aan de prijzige kant. Cola vna een halve liter 6 euro. Je ben per dag met 2 personen op de piste zeker 30 euro of meer kwijt. Verwarmde ski gondels goed geprepareerde pistes. Ik kom er al 5 jaar.

6.3

16-01-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Prima locatie voor mensen met een goed gevulde portomonee. Goede pistes en in het dorp is alles prima verzorgd. Ski gebied is niet heel groot maar prima voor een dag of 5.

6.3

09-01-2015
Skigebied: 6 Après-ski: 7 Restaurants: 6

Wat een verouderd skigebied.
Het is 20 jaar terug in de tijd. Nauwelijks gondels en veel langzame liften.

9.3

30-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Zeer mooi skigebied. Tot in de puntjes verzorgt. Het omrijden zeker waard. Mooie afdalingenen spiritueus.

8.7

29-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Heerlijk gebied, pistes zijn top enoverige faciliteiten zijn goed

9.0

27-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Super skigebied! Leuke tentjes om te eten, zelf op de berg! Veel winkels en de après-ski is altijd gezellig met veel mensen!

8.0

23-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Super gebied!!! Zeker een aanrader!!

7.0

22-12-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Sneeuw die er was smelt zienderogen weg. Nog even en alles is groen....

9.3

26-11-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 10

heerlijk gebied, komen er al jaren. Rustig dorp, met leuke, ook aangenamer geprijsde restaurants. Goede pistes

8.0

18-11-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 9

Het was super gaaf

9.0

24-10-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Een geweldig skie gebied met super pisten om te skiën

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. akkoord