Reviews St. Anton am Arlberg (1304m - 2800m)

Schrijf review

7.3

15-03-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Groot skigebied. St Anton is erg massaal en duur. Oostenrijkse charme ver te zoeken. Veel nationaliteiten en vervelende Engelse. Apres ski is prima, op de berg 20:00 afgelopen. Mooserwirt place to be, wel erg druk. Op zich prima vakantie gehad maar ga niet meer terug.

5.7

10-03-2019
Skigebied: 4 Après-ski: 7 Restaurants: 6

Duur gebied en dan krijg je ook nog eens op belangrijke verbindingen oude langzame tweepersoons stoeltjesliften of, nog erger, sleepliften. Voor het geld dat je hier voor een skipas moet betalen mogen ze wel eens rap het e.e.a. gaan moderniseren.
En dan de bewegwijzering. je kijkt op de kaart welk pisten je moet hebben en vervolgens valt die bij het uitstappen van de lift nergens terug te vinden op een bord. Maar als je dan al een heel eind een andere kant op bent geprikt kom je ineens alsnog een bord tegen waarop je het pisten of naam wel vind staan.
Al met al kan ik iedereen die al jaren alleen maar in dit gebied komt aanraden om eens ergens anders naar toe te gaan. Kijk eens in Italië (bijvoorbeeld Val Gardena) of in Frankrijk (bijvoorbeeld La Plagne) en ik weet zeker: je komt nooit meer terug in St Anton.

5.3

09-03-2019
Skigebied: 5 Après-ski: 6 Restaurants: 5

Wat een drukte. Echt niet fijn. En belachelijke prijzen. Voor een kopje koffie bijna 4 euro op de berg. Dat vinden wij normaal gesproken niet erg als er veel kwaliteit tegenover staat maar dat ontbrak nou juist. Onduidelijke bebording, drukte (maakte het levensgevaarlijk) en eten niet bijzonder. Blijf allemaal maar daar skiën, gaan wij weer naar rustig Italië waar je nog bij ‘die mama’ eet. 😜

8.0

03-03-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 6

De pistes worden inderdaad weinig geprepareerd. Dat wordt gedaan om onervaren skiërs (die disproportioneel veel ongelukken veroorzaken, overigens zowel op de piste als tijdens de apres ski) te ontmoedigen om naar St Anton te komen. Dit resulteert in pistes waar ervaren skiërs heerlijk kunnen skiën in de wetenschap dat ze niet op elk moment kunnen worden aangeskied. Ook de apres ski is erg relaxed doordat er weinig ‘nieuwkomers’ zijn met onaangepast gedrag. De restaurants, behoudens enkele op de piste, kunnen een kwaliteitsimpuls gebruiken.

6.7

31-01-2019
Skigebied: 4 Après-ski: 9 Restaurants: 7

Ik begrijp niet dat de pistes niet of nauwelijks worden geprepareerd. Vooral de verbindingspistes zijn erg slecht! Blauwe buckelpistes?! Vandaag een dagje naar Lech geweest, zoveeeeel beter, strak en zelfs nog prima aan het einde van de dag.

8.7

18-01-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Heerlijk skigebied. Grote lange pistes en altijd matige wachttijden bij de liften. Kom er al jaren.

Genoeg restaurants en apréski bij de Mooserwirt en Basecamp is niet te missen natuurlijk.

Eind maart gaan we voor de 2e keer dit jaar.

8.7

14-01-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Geweldig gebied zeker voor de gevorderde skieer. Als beginner zou ik een ander gebied kiezen.

7.3

31-12-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 6

Mooi skigebied, redelijk zwaar voor de beginner maar voldoende blauwe pistes als alternatief. Kleine eethutjes zijn er niet in overvloed zoals in het oosten van Tirol. Terug van Sint christof is het stilvallen op de 78 niet te vermijden. Verder in het dorp is de horeca onvoldoende ten opzichte van het aantal slaapplekken. Even doorrollen vanuit de apresski in ski-outfit zorgt voor verbaasde blikken door bedienend personeel. Prijsniveau is behoorlijk, 6,90 voor een halve liter is daar normaal. Kortom; gebied lekker uitdagend, dorp matige horeca

7.0

25-12-2018
Skigebied: 6 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Allemaal waar en zowel skigebied en apres ski en restaurants goed. Alleen een groot en eigenlijk heel groot nadeel is dat je erg afhankelijk bent van de verbindingslift om st anton uberhaupt uit te komen. Als die dicht is en dat gebeurt veel te veel, dan heb je vervolgens het kleinste gebied van oostenrijk waar de drie mooie pistes in no time volledig kapot geskiet zijn en veranderen in een mierennest. Dan moet je wel de apres ski in

10.0

21-12-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Heerlijk gehiked in St Anton

8.7

24-03-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 7

Een van de beste skigebieden ter wereld. Veel (semi) off piste mogelijkheden en de beste apres ski in de Alpen. Lekker eten moet je tijdens de lunch doen (er zijn verschillende goede restaurants op de piste); in het dorp zelf valt nog heel wat te winnen op culinair gebied.

9.0

21-03-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Geweldig gebied voor alle ski liefhebbers en een geweldige apres ski

7.0

21-03-2018
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Erg druk skigebied, ook buiten het hoogseizoen. Eind van de ochtend waren pistes al erg slecht. Skigebied viel tegen zeker gelet op de prijs van de skipas. Ook apresski viel tegen. Te druk en weinig sfeer. Leuk om een keer geweest te zijn.

8.0

19-03-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Leuk om een keer gezien te hebben. Vond het geen gebied voor de beginnende skiër. De weinige blauwe pistes die er waren, werden al snel in loop vd dag lastig door drukte en buckels. Weinig kleine(re) hutjes op de hellingen, veel grote (vr)eetschuren. Apres-ski is er leuk, maar ook erg massaal en druk. Gebied is erg groot, da’s leuk maar je redt het toch niet om alles te doen, daarvoor ben je te lang bezig en zit je dan weer te lang in de liften. Veel vlakke stukken / prikpaadjes om van de ene op de andere piste te komen.

8.7

04-03-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 6

Fred komt hier al jaren met zijn brabantse matties top gebiet woensdag rijden we weer om 09:00

10.0

03-03-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Geweldig gebied! Hier verveel je je nooit!

10.0

24-02-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Top gebied! Kom hier ook niks voor niks al 15 jaar.

9.7

02-02-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 10

St. Anton gewoon geweldig!!!

8.3

01-02-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Diegenen die de pistes slecht geprepareerd vinden geef ik de tip om eens met de eerste lift omhoog te gaan, zij zullen dan pistes aantreffen die de vergelijking met een biljartlaken kunnen doorstaan! Dat pistes bückelig worden in de loop van de dag ligt aan de populairiteit (aantal bezoekers) van het gebied in combinatie met de sneeuwaard en weersgesteldheid van die dag en heeft absoluut niets met de mate of kwaliteit van het prepareren te maken, die is namelijk uitstekend.
Uit veiligheidsoverwegingen wordt er gedurende de tijden dat het skigebied geopend is niet geprepareerd, maar dat is voor zover mij bekend in ieder gebied het geval, met uitzondering van wellicht de Franse gebieden, maar dit heeft dan te maken met de zgn Franse slag :).
Wat betreft de aprés-ski heeft St. Anton een aantal lokalen onderaan de dalafdaling, waar het gezellig vertoeven is voor diegenen die het op prijs stellen om in de schemer van de invallende duisternis, al dan niet vergezeld van lallende, brallende en menigmaal kotsende medesneeuwsportbeoefenaars, het laatste stukje naar het dorp afteleggen.
Alwaar een leger aan taxis, direkt onderaan de piste, je kan van je skis of board zo de taxi in flikkeren, staat te wachten om de dronkaards aftevoeren!
Voor meer sophisticated avond/nacht amusement heeft Stanton, behoudens een te klein aantal goede restaurants en enkele drinklokalen, weinig te bieden.
Maar who cares, als je van het immens grote skigebied met zn honderen kms aan piste- en offpiste routes en afdalingen optimaal wil genieten!

9.0

28-01-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Top gebied! Erg snowboard vriendelijk! ik kom net uit ischgl om eens te kijken of dat wat is. maar daar is geen 1 afdaling leuk voor al niet voor boarders. En vind de andere pistes allemaal te vlak, Als beginnende snowboarder zou ik het niet aan raden om naar ischgl te gaan. Nou moet ik wel zeggen de aprèsski en het dorpje zijn wel erg leuk! Voor mij is en blijft Anton het mooiste en beste gebied.

7.0

27-01-2018
Skigebied: 6 Après-ski: 8 Restaurants: 7

In St Anton zelf heel weinig mooie afdalingen, veel vlakke verbindingsstukken. Voor snowboarders niet fijn. Bij sommige liften is het gigantisch druk. Je moet veel liften nemen om bijvoorbeeld in Zurs te komen. Vergeleken met Ischgl vonden wij Ischgl op alle vlakken er ver bovenuit steken! Voor 1 keer prima, maar we gaan er niet meer terug.

10.0

24-01-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Top locatie!

10.0

23-01-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

❤️St. Anton❤️

6.3

20-01-2018
Skigebied: 5 Après-ski: 8 Restaurants: 6

Matige hutten op de piste, verbindingspistes veel vlak, nog nooit zoveel boarders zien lopen op vlakke stukken, begrijp niet waarom dit gebied veel duurder is dan Kirchberg, Saalbach, Brixen etc. Apres-ski: veel aanbod maar onnodig duurder dan Goatstall, Cin-Cin, Icebar, Mosquito in andere plaatsen. Meerendeel stoeltjesliften i p v gondels objectief een matig en te duur skigebied.

8.3

13-12-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Wij zijn 4x in Sankt Anton geweest. Het is een mooi en gevarieerd skigebied. Voor ieder wat wils. De pistes aan de Rendl zijde zijn in mijn optiek de meest fijne pistes, alsook dichtbij Sankt Anton. De wachttijden bij de liften waren dit jaar onbehoorlijk lang. Wij hebben de Run of Fame kunnen skiën, maar alleen omdat het die dag yeti-weer was. Wij gaanw weer eens wat anders ontdekken, maar zullen hier graag terugkomen voor de heerlijk relaxte Sankt Anton Vibe.

6.0

24-03-2017
Skigebied: 5 Après-ski: 7 Restaurants: 6

Groot gebied, maar om tochten te maken niet erg vriendelijk. Pistes worden niet goed geprepareerd al werken de sneeuwcondities niet mee. Veel smalle paden waar iedereen bij elkaar komt. Zijn veel mooiere gebieden in Oostenrijk en Frankrijk.

8.3

17-02-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

De nieuwe verbinding via de Flexenbahn is goed op kalme momenten,maar bij de terugkeer rond 15u30 stond er een massa om de terug weg via Stuben naar St Anton aan te vatten in volle vakantieperiode zal dit niet te doen zijn,Zelfs de locals hadden het hier al over,de lift splitst zich,zodat er iedere keer een gondel gesloten blijft,maar in de andere richting nam er geen kat die gondel,misschien goed om deze zomer dit probleem op te lossen.

7.7

14-02-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Ja lastig die dronken mensen ze zwaaien met hun ski's verder leuk gebied

6.0

13-02-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 1 Restaurants: 8

Erg leuk ski gebied, goede restaurants. Enige nadeel zijn de dronken engelsen die als een magneet op sankt anton afkomen. Massa's jongeren die tot 4 uur 'snachts lallend en kotsend over straat huiswaarts keren. Volgende keer weer naar Lech, daar kennen die idioten het gelukking niet betalen. Nooit meer Sankt Anton!!!!

9.7

06-02-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 10

het is een super gebied ook met kinderen.
we komen er nu al veel jaren en vinden het altijd gezellig.
verder is de eet gelegenheid veel.
vooral de hospiz alm st.christoph de pistes zijn lekker begaanbaar alweer de rode piste terug naar st.anton altijd wel een mieren hoop is.

verder is het echt aan te raden.

9.0

27-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Kom er al vele jaren , top gebied om te skiën vooral met een heerlijk ?

7.7

25-01-2017
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Mooi wijds gebied, maar vooral aantrekkelijk vanwege uitgebreide off-piste mogelijkheden. Voor puur piste-skiers zijn er betere/aantrekkelijkere gebieden in zowel Oostenrijk en Frankrijk als ook in Zwitserland. Maar het ziet er geweldig uit en de Mooserwirt is wel een mooie belevenis.

8.0

20-01-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Mooi en uitgestrekt gebied

10.0

18-01-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

heeft er iemand de "Run of Fame" al geprobeerd?

7.3

16-01-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Met de nieuwe flexenbahn is het een waanzinnig groot skigebied geworden. Voor iedereen wat wils, voldoende blauwe en rode pistes en afgewisseld wat zwarte voor de gevorderde wintersporter. Een walhalla voor de offpiste cracks... verder wel een prijzig dorp maar dat weet je zodra je een hotel gaat boeken. Wel een echt dorp met een winkelstraat. Leuk om een keer te zijn geweest!

9.0

14-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Supercondities na de sneeuwdump van de afgelopen dagen!

8.3

11-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Fantastische gebied, maar als niet geoefende skier heb je er niet veel te zoeken. Je moet wat geluk hebben met de sneeuw. Ik kom er al een aantal jaren en het lijkt of de sneeuwval steeds later is. Met kerst is altijd een gok. Maar ondanks dat, ze doen er alles aan om het gebied aantrekkelijk te houden. 4 nieuwe liften dit seizoen en dus ook geen bus meer nodig om naar Zurs/Lech te gaan. Ik lees over verouderde liften, maar die ben ik niet tegen gekomen. Juist erg moderne en snelle liften. Met de nieuwe liften behoort het gebied nu tot de grootste in Oostenrijk. Echt een aanrader. Pistes perfect geprepareed. Rendle ook zeer fijn om te skien. Kortom een van de beste gebieden. 's avonds is er ook genoeg te doen. Mooserwirt is leuk voor een avond, maar vrij prijzig.
fijne vakantie iedereen.

7.7

10-01-2017
Skigebied: 7 Après-ski: 9 Restaurants: 7

Uitdagend gebied voor de gevorderde skiër. Slecht onderhouden pisten.

9.0

05-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Voor ieder wat wils. Supermooi ski-gebied een gezellig dorp. Genoeg apres-ski en rustiger borrelmogelijkheden. Verschillende goede restaurants. Wij komen hier nu al een aantal jaren en ook volgend jaar zijn wij weer van de partij!!

8.7

03-01-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Heerlijk weekje St. Anton, rendl is momenteel top, Lech is erg matig (bruine pistes met stenen) St. Anton is prima. Apreskien blijft in st anton het beste van europa in de moserwirt.

7.0

26-12-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Rendl erg matig, slechts twee ijzige pistes. Kant Gampen erg goed, perfecte pistes! Dalafdalingen ook goed! Knap werk verricht zodat iedereen toch kan skiën!

8.7

18-12-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 7

3 dagen geweest , ze hebben met de kunstsneeuw al redelijk wat pistes kunnen openen . De après-ski speelt zich grotendeels op de piste af , dus hierna nog een leuke afdaling in het donker te maken .Restaurants prima ..

9.0

23-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Top vakantie gehad , helaas zit het er weer op. Mooie pistes , lekker eten en apres -ski top bij de Mooserwirth

9.3

22-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 9

super mooi en niet echt heel duur was super week
ik hou van st anton

7.7

03-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 7

super mooi skigebied ,alleen voor beginners best pittig.
verder een super vakantie gehad.
i love sankt anton

8.3

02-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Fantastische tief schnee vandaag in St. Anton. Ongeprepareerde rode piste was pittig opwarmertje vanochtend.

9.7

28-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 9

De vakantie zit er weer op! Veel sneeuw was er niet , maar genoeg op de berg af te gaan. Ze werken zich elke dag in het zweet om genoeg sneeuw te maken en de pistes top te prepareren. Zaterdag 27/02 topdag !!! Zon zon zon en heerlijk gezeten bij Rendl! Achteraf hamburger gegeten bij de hamburger stop! Inderdaad mooserwirt enorm duur bij de andere vergeleken. We hebben maar gelijk weer geboekt voor volgend jaar!! Sankt Anton bedankt !!

10.0

27-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Gast7352 er gaat vanuit alpe rauz (valfagerbahn) een gratis skibus naar zurs en lech.

9.0

25-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 7

Mooserwirt???? Belachelijk duur!! Hamburger met een paar frietjes €18,00. Glas cola € 6,10. Toch niet normaal!! Beneden bij hamburger stop een betere en grotere hamburger voor €5,20!!! Voor ons nooit meer naar mooserwirt! Voor hoe veel moet je daar neerleggen om bezopen te worden. :)

7.0

25-02-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Ik ski zo'n 30 jaar, ben overal geweest in Europa: Zwitserland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, maar nog niet in Sankt Anton en had daar goede verhalen over gehoord. Het viel me een beetje tegen. Het gebied waar je met 1 pas kunt skiën is weliswaar groot, maar is niet aaneengesloten. De blauwe pistes zijn allesbehalve blauw, maar meer rood en bovendien vrij smal, vooral de langste, waar iedereen af gaat om weer in het dal te komen. Voor mij was dat niet zo'n probleem maar ik zou het gebied niet voor beginners aanraden. Dan zou ik naar Lech/Zurs gaan, in hetzelfde gebied met dezelfde pas. Die pistes zijn geschikter en mooier dan in Sankt Anton, zo heb ik zelf ondervonden. Ik heb daarbij wel een tip: Je kunt met de betaalde bus naar Lech rijden want er gaat geen gratis skibus naar toe maar als je een auto bij je hebt: Parkeer die dan gratis in Zurs en rij met de skibus naar Lech. Dat is maar 10 minuten. Je kunt eventueel ook via een (ongeprepareerde) skiroute (dus geen echte skipiste) via een paar liften van Zurs naar Lech. Ik moest ook een cijfer geven voor apres-ski en voor restaurants maar daar heb ik geen gebruik van gemaakt, dus tel die cijfers niet mee. Het skigebied krijgt van mij een 7.
Favoriet skigebied blijft voor mij de Dolomieten in Italië: een super skigebied.

7.3

18-02-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Skigebied wordt over gewaardeerd. In het skigebied nog veel verouderde liften. Hierdoor op mooie dagen lange wachtrijen.

8.3

12-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Top hier! "Ongeprepareerde" pistes en "grote" hopen sneeuw komen door de vele sneeuwkanonnen!!!

9.3

07-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Begrijp niets van de vorige schrijver. 's Morgens vroeg zie je , terwijl het nog donker is , hoe alle pistes geprepareerd worden. Heb nog nooit zo'n mooi ski gebied meegemaakt. Verzorgd tot de hoogste toppen. Blij zijn als het 10 dagen verder is.... Here we come sankt Anton !!!!!

7.0

22-01-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 7

2 de week januari 2016 in St. Anton met partner. Veel sneeuw gevallen, helaas wordt er niet geprepareerd. Je begint de dag al met grote hopen sneeuw op de piste. Jammer ook dat na het hoogseizoen niet alle pistes open zijn. Gebied wordt daardoor zeer beperkt. Voor ons geen St. Anton meer. Horeca en apres ski zijn oke.

10.0

17-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Echt een super gebied. Sneeuw altijd genoeg. Mooie piste , mega groot. Allees 1 minpuntje de ski week is te snel op.

8.3

13-01-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Mooi skigebied. Maar zeker betere gehad. Top apres ski en verder overal zeer goed eten!

9.0

24-12-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Al jaren komen wij in St. Anton, dit gebied is ideaal voor de gevorderde (après-)skiër. Voor een dagje Lech skie je in de morgen naar de Valfagehrbahn waar je in nog geen kwartier gratis heen kunt. De Mooserwirt is de topattractie van St. Anton, mooi om te zien hoe iedereen rond 20:00 in het donker de laatste afdaling neemt..

9.0

07-12-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Top skigebied!!!Als ervaren off piste skieer gaan we hier al 10 jaar naartoe en meestal 2 a 3 keer per seizoen.
Prachtig om met gids het gebied te leren kennen en je kan er zoveel buitenpiste skieen waar je geen mens tegenkomt.Zonder gids ga je het gebied niet leren kennen want er is echt veel te doen.Voor een niet gevorderde skieer is het gebied misschien iets te moeilijk ook al blijf je op de piste.Je ziet daar dan ook veel goede skieers.Je kan ook zeer gekontroleerd de off pistes doen bvb de backsite en dan kom je steeds in het dalpad terecht.Is ideaal om dit te leren.
Apres ski is ook 500% leuk en wie daar zegt in het dal niet veel te vinden , die heeft echt niet goed gezocht.Zoveel keldertjes waar het leuk is te vertoeven of gewoon kletsen in een van de gezellige barrekes.
Kortom voor mij althans een van de beste gebieden en ik kan u vertellen dat we al op zeer veel plaatsen geweest zijn tot in Rusland toe in Kaukasus .
Veel beter dan Ishgle of solden waar menige hun mond van vol hebben , maar ieder zijn mening!!!
STANTON HERE WE COME

9.7

07-12-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Prachtig gebied Sankt Anton. Wel voor de gevordere skieer. Beginners hebben hier niets te zoeken

9.0

28-11-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 7

Je moet vlot kunnen skiën, anders is St Anton niet interessant. Machtige buitenpistes, gratis busverbinding met Zurs, Lech. Vergelijkbaar met topgebied in Zwitserland, Verbier.

10.0

02-04-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Week 12 was ik er weer en zoals de 27 keer ervoor blijft het een feest om hier te komen.

6.7

29-03-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Prima week gehad, fijne pistes en sneeuwzeker. Paar (kleine) minpuntjes: sommige blauwe pistes hebben redelijk vlakke stukken waardoor er vaak "gekluund" moet worden (ik ken geen ander gebied waar dit zo erg is); apres ski in de mooserwirt is leuk, maar als je in het dorpje zelf op zoek bent naar leuke apres ski ben je heel snel klaar...; dagje skieen in Lech (zeker "Der Weisser Ring") is aan te raden, helaas is het bijna 40 minuten met de bus (11 euro retour-- geen gratis skibus dus). Volgend jaar weer naar Ischgl wat qua verhouding een stuk beter is naar mijn mening.

8.0

28-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Lekker zonder kids paar dagen skiën. Is ook deels gelukt. Gisteren aangeskied van achter en linkerbovenarm gebroken. Met een ark de berg af en naar ziekenhuis voor foto's. Moet nu afwachten of alsnog geopereerd moet. Jammer dat dame die ongeval veroorzaakte er snel vandoor ging.

8.7

28-03-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Mooi gebied met veel afdalingen. Helaas moeten boarders nogal eens lopen. Echter is geen showstopper. Volgend jaar weer.

7.0

24-03-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Zwaar overschat gebied. Slechte prijs-kwaliteit verhouding. Ischgl en SFL veel beter.

7.0

24-03-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Het gebied bied veel mogelijkheden om te skiën maar een gevorderde skiër moet je wel zijn. Drama is van diverse kanten de afdalingen eind van de dag enorme ophopingen van mensen en sneeuw. Daardoor valpartijen en totaal bezweet beneden aankomen. Het is een belevenis maar voor mij maar een keer. Trouwens prijzen liggen hoger dan wat ik gewend was van eten en drinken.

8.0

23-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 7

Dit jaar voor de derde keer in St. Anton. Groep van vijf. Wederom goed bevallen. Het was dit jaar (krokus) wel enorm druk. Fijn skigebied met variatie. Weisse Ring in Lech een absolute aanrader, deze start/finish is in Zurs.

7.3

21-02-2015
Skigebied: 6 Après-ski: 8 Restaurants: 8

We hebben een mooie week gehad wat betreft het weer. De ervaring met de skischool in st Anton is niet zo best. Niet heel erg goed georganiseerd. We zijn wat dat betreft verwend met de skischolen in Fiss en Ischgl. Ook de liften zijn in die gebieden heel wat moderner. Daar zijn bijna of helemaal geen ouderwetse onoverdekte langzame tweepersoons liften meer. Ook hoef je in die gebieden veel minder vaak vaart te houden om een bepaalde piste of lift te halen. Verder wel lekker geskied. Zeker in het Rendl gebied

9.0

21-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Super gebied , al 4 keer geweest, aardige en gezellige mensen die er wonen en werken. Underground is zeker een adresje waar je een hapje moet gaan doen. Probeer deze winter nog een keer te gaan ..

9.0

04-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Mooi gevarieerd skigebied! Super gezellige après-ski en een leuk dorp met mooie winkels. Zeker nog een keer terug!

8.7

26-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 7

Prachtig skigebied, wel voor gevorderde skiërs. Après ski is fenomenaal! Dorpje is erg verzorgd net als de liften die zelfs verwarmd zijn (sommige stoeltjesliften) Wij gaan zeker terug!

6.7

22-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 6

Mooi groot gebied, maar prijzen zijn echt te hoog. Ik ski al vele jaren in Oostenrijk, maar 5 + euro voor een gewoon biertje is echt absurd. Ook eten heeft een zeer dubieuze prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast veel (dronken) Ieren en Engelsen, het lijkt meer op Salou in de zomer dan een leuke skiplek. Voor mij geen Sankt Anton meer.

9.3

21-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Wat is het fantastisch in sankt Anton. Elke x al wij er zijn genieten we volop! We komen er zeker al 30 jaar. En wat een heerlijke frisse lucht dankzij het autovrije dorp. Nergens zo'n heerlijk ski-gebied!!

8.0

09-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Het skigebied kent weinig brede blauwe pistes; de blauwe pistes zijn er smal. Het is vooral geschikt voor de meer gevorderde skier. De pistes waren heel erg druk, maar wij waren er rond Oud en Nieuw, dus ik weet niet hoe het is op een ander moment. Voor iets meer rust, kun je prachtig skien bij Rendl of richting Stuben. Ik vond de horeca onderweg met skien wat weinig (zeker boven bij de Nassereinbahn). In het dorp zelf zijn zeker genoeg leuke en lekkere restaurantjes. Het dorp is heel gezellig met veel winkeltjes. Het is erg verzorgd.

9.0

29-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Top3 ter wereld voor de geoefende skiër

8.3

21-12-2014
Skigebied: 7 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Niet alle afdalingen open en dat is jammer, maar hierdoor goed te skiën op de pistes die wel open zijn. Boven ligt 90 cm

10.0

15-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Geweldig

10.0

01-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Super skigebied! Een aanrader is om Der Weisse Ring in Lech te skiën. In vergelijking met Ischgl heeft St. Anton veel betere horeca gelegenheden. De tentjes op de piste zijn knusser en de sfeer is top!

8.7

30-11-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Geweldig skigebied

10.0

23-11-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Super! Altijd veel sneeuw.en gezellig.1 van de mooiste gebieden

9.3

27-10-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Geweldig voor de gevorderde skiërs

10.0

22-10-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Wat heerlijk raad jullie het echt aan!!

7.0

10-02-2014
Skigebied: 4 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Diegene die dit een topgebied vinden hebben een roze skibril op gehad, of iets teveel gedronken bij de Mooserwirt of weinig andere gebieden gezien.
Steil, druk, smalle pistes, veel paden, weinig afwisseling in landschap (weinig bomenpistes die voor beter zicht zorgen als de zon niet schijnt) en dit jaar dan niet al teveel sneeuw en vrij papperig. Maar dat geldt voor meer gebieden. Er zijn wat extreme routes die wel aardig zijn, maar vrij kort. Als je beneden staat en je kijkt naar de bergen dan vraag je je überhaupt af of er wel pistes mogelijk zijn. Dus wat dat betreft hebben ze een wonder verricht. Nee voor een top ski ervaring moet je hier niet zijn. Zeker voor de echte beginners zal ik dit gebied niet aanraden. 's Middags tussen drie en vijf met zijn alle door een smal valleitje naar de apres ski is vragen om ongelukken. Is ook wel via rood bereikbaar maar die zijn soms stiekem een beetje zwart. Dat waren trouwens nog de leukste en beste pistes, de zwarte, maar die zijn dan weer niet lang. Kan ook niet daar is het hoogte verschil te klein voor. Merendeel piste loopt van rond 2200 naar de 1300 meter. Er is 1 echt hogere top maar die is het extra wachten voor de lift niet echt waard, behalve voor het uitzicht dan.
Nee je komt hier voor de apres ski en voor de andere faciliteiten. De Mooserwirt is berucht en is gaaf, goede muziek en buiten op het terras apres skiën is wel een gave ervaring. Zeker als je dan nog een stukje moet skiën. Maar idiote prijzen en arrogante en chagrijnige bediening, dan is de krazy kangeruh een stukje beter. liever iets rustigere apres skiën dan is Basecamp helemaal top, helemaal onderaan de piste met ook een zeer goed lunchkaart! Eten was overal vele male beter dan verwacht. Zeker voor Oostenrijkse begrippen. Wel opletten op je ski's, zeker bij de Mooserwirt, zou haast zeggen neem een slot mee. Op een avond op een plek 23 paar ski's gejat, je zou haast denken dat er verhuurmaffia bezig is. Al met al leuk om eens gezien te hebben, maar niet voor herhaling vatbaar. Tenzij je een groep vriendinnen bent op zoek naar, verhouding mannen vrouwen is dan zwaar in je voordeel

8.3

21-01-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Ben net terug van st Anton geef toe heel mooi ski gebied goed onderhouden pistes mensen werken er hier dag en nacht aan maar wat mij verwonderd is dat ik overal lees dat dit een gebied is met steile hellingen en niet zo geschikt is voor beginners ik heb hier ervaren dat dit gebied zeker voor beginners is en van heel stijl pistes is hier geen sprake . Maar toch heb ik mij hier als gevorderd skieer geamuseerd. Apre ski een woord te gek fantastisch mooserwirt is wel wat te druk en over roepen maar
r Taps dat is gewoon Fantastisch beste apre ski ooit meegemaakt in mijn vele jaren skieen Groetjes

9.7

16-12-2012
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Ik kom al jaren in dit gebied, en het is nog steeds top. Ik ben in aardig wat skigebieden geweest in Europa en de VS, maar St. Anton staat stipt op nummer 1. Altijd (echt altijd) veel sneeuw en zeer veel kilometers om te skien. Niveau van de pistes is wel wat aan de moeilijke kant, dus voor beginners is het niet aan te raden. Prijs niveau ligt wel hoog, maar voor kwaliteit betaal je bij alle dingen in het leven nou eenmaal wat meer. De apres ski is ongeevenaard, met de Mooserwirt, Krazy Kanguru en de Sennhuette als schoolvoorbeelden. Ook is het mogelijk om met de pas in Lech en Zurs te skien, dit is zeer aan te raden. Het is niet voor niks dat er tijdens de apres ski gezongen wordt: Im St. Anton ist's am besten!!

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. akkoord