Reviews Klösterle (741m - 2300m)

Schrijf review

7.0

15-03-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Uitstekend skigebied, sneeuwzeker, met alleen maar natuursneeuw. Beginners, gevorderden, oud en jong, iedereen komt hier aan zijn trekken. Mocht je een Arlberg skipas kopen, ook hiermee heb je toegang tot de Sonnenkopf. De après-ski is erg beperkt (Kelobar).

6.3

28-01-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 3

Klösterle heeft met de Sonnenkopf een mooi skigebied, waar het rustig is op de piste en waar ze de pistes goed prepareren. Wat wij echt een afknapper vonden, waren de pisterestaurants. Het was erg druk in het zelfbedieningsrestaurant, en het was een erg groot restaurant met weinig sfeer. Het eten was in geen van de drie restaurants bijzonder.
Al met al is de prijs-kwaliteitverhouding in orde, maar het gebied mist, wat ons betreft, sfeer. Het is moeilijk daar de vinger op te leggen, maar het was het gewon net niet voor ons.

7.0

17-03-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 8

Prima gebied voor jonge gezinnen. Leuke skischool. Lekker compact en rustig. Zeker voor herhaling vatbaar.

6.0

07-02-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 5

Wij zijn her met ons gezin(3 jongens, leeftijd 12 -18) 5 keer geweest.

Sonnenkopf is een klein, compact skigebied. Ideaal voor beginners of gezinnen met kleine kinderen. Apres ski is zeer beperkt, evenals het aanbod van restaurants. Met u niet veeleisend, doch zoekt u sneeuwzekerheid, en goed geprepareerde pistes bij een nette prijs kwaliteit verhouding is het echt wel aan te bevelen. Een optie voor de meer eisende skieer is een combi skikaart (4 + 2) waarbij je 2 dagen en/of naar Lech/Zurs of St. Anton kunt gaan, waar je uiteraard de zware en uitgebreide skimogelijkheden treft. Overigens heeft Sonnenkopf wel een van moeilijkst / zwaarste zwarte pistes van de Vorarlberg.

8.7

23-11-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

altijd goed sneeuw

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. akkoord