Reviews Wengen (1274m - 2300m)

Schrijf review

7.0

18-04-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Ski gebied is top. Restaurants veel te duur en matige kwaliteit maar dat weet je in Zwitserland dus niet over zeuren. Apres ski heb je hier niet of nauwelijks. Maar het gehele skigebied is fantastisch met een geweldig decor van de Eiger Mönch en Jungfrau: adembenemend mooi.

9.3

12-03-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Altijd weer thuiskomen hier in Wengen. Heerlijk!

7.0

05-03-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Fantastisch decor met Eiger Mönch en de Jungfrau toppen. Wat oudere liften die op dit moment worden gereviseerd . Uitgebreide lange afdalingen waaronder de beroemde FIS afdaling van de Lauberhorn. Zijn hier de afgelopen 10 dg geweest: prachtig weer waardoor de sneeuw iets te zacht ‘ s middags. Lekker rustig zelfs in voorjaarsvakantie. In weekenden wat drukker omdat de lokale Zwitsers er bij komen. Voor après ski moet je hier niet komen. Restaurants prima maar prijzig. Al met al superweek gehad.

7.3

09-02-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Flink ski gebied met voor ieder wat wils. First aan de Grindelwald zijde: paar flinke pistes en mn lange afdalingsmogelijkheden. Kleine Scheideck en Mandlichen: veel mogelijkheden zzwart tot makkelijk. Goede tiefsnee mogelijkheden. Erg lieflijk omdat alles ook nog met treintjes wordt verbonden. Onder aan vlak voor Wengen Prima apres Ski. De Murren kant: hooggebergte sneeuw Steile zwarte pistes en veel mogelijkheden. Ik kom hier nog steeds graag.

1.7

04-02-2019
Skigebied: 1 Après-ski: 3 Restaurants: 1

Weinig sneeuw niet mooi skigebied weinig keus en slechte gondols

5.3

02-01-2018
Skigebied: 7 Après-ski: 2 Restaurants: 7

Wat a fantastic ski Quality holiday in Wengen ! Perfect snow with perfect People !

10.0

20-12-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

is super mijn favoriet

7.0

16-03-2017
Skigebied: 6 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Vandaag Wengen Kleine Scheidegg! Slechte pistesen helaas veel tewarm. Wel een schitterende entourage met Eiger Monch en Jungrau! Volgende keer maar weer gaan als het minimaal -5 graden is!

8.7

15-01-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Wat een indrukwekkend gebied! Nee, niet het allerbeste skigebied wellicht maar het totale plaatje van wintersportdirp en ervaring heeft het volledig. De sfeer, de authenticiteit, de jungfrau bergwereld, treintjes en het heerlijke verrukelijke eten op en om de pistes maakte het voor ons geweldig. Veel gebieden gezien en hier echt enorm genoten. Ook voor de meereizende niet-skiers was het erg leuk om overal te kunnen komen met de treinen en gondels. We gaan na jaren Oostenrijk volgend seizoen weer terug hierheen!

9.0

16-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 10

Geweldige pistes, veel, lang en je kan gemakkelijk hele tochten maken. Moderne liften, relatief korte wachttijden. Super omgeving met alle toppen van Europa om je heen.

9.0

12-04-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Super!

10.0

14-03-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

mijn favoriete stekkie

6.3

31-01-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 6

Mooi gebied, romantisch en een beetje gedateerd. De lift van Grindelwald naar Mannlichen duurt 39 minuten en dat is niet meer van deze tijd. Transfers in het gebied zijn ook kritisch, weinig liften eigenlijk in zo'n groot gebied. Toch leuk om hier te zijn.

6.7

10-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 4 Restaurants: 8

Top skigebied. Lekkere lange afdalingen. Maar 1 sleeplift in hele gebied . Gemoedelijke restaurants. Schitterende vergezichten. Pittoresk treinstation op 2000 mtr. Prijzen zijn wel hoog.

7.0

25-12-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 5

Leuk gebied om een keer geweest te zijn maar niet fantastisch. We gaan altijd naar mürren dat vinden we toch net wat leuker maar we wouden eens een keer een ander dorp in de jungfrau region proberen. Het is niet tegengevallen maar Mürren vinden we leuker. Het eerste nadeel is dat je erg lang in het treintje moet zitten, in mürren ben je in 5/10 minuutjes boven met de gondel. Verder hebben we lang moeten zoeken naar een goed restaurant, en niet gevonden, er zijn wel hele mooie pistes helaas wel stukjes waar je moet 'kluunen' en dat is niet bepaald leuk. Ook vinden we het nogal massaal.

8.0

26-11-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Pittoresk, autoluw. De ervaring begint al als je de auto in het dal moet laten en met het treintje door de bergen naar het dorp moet. Goede sfeer, goede pistes, geen bral apresski. Een echt dorpje in de Zwitserse Alpen.

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. akkoord