Sneeuwhoogte Raurisertal - Hochalmbahnen

dorp sneeuwhoogte berg sneeuwhoogte dal meting
Rauris 0 cm 0 cm (20-04) meer

Ischgl Spring Blanc

Ischgl is het evenementen-paradijs van de Tiroler Alpen in Oostenrijk! Met Spring Blanc van 31 maart tot 1 mei belooft Ischgl 3 Top of the Mountain concerten in een adembenemende omgeving met top wereldsterren. Bovendien staat de "witte lente" voor grenzeloos ski- en snowboard-plezier bij aangename temperaturen met perfect geprepareerde pistes. Daarnaast zorgen tal van andere evenementen voor puur entertainment. Boek nu jouw accommodatie! 

» Lees meer,..

Wintersportweer

Het dagelijks wintersportweer wordt geschreven van 1 oktober tot en met 31 maart. In de eerste week van mei wordt hier nog een samenvatting van het seizoen gepubliceerd. Voor de liefhebbers die hier berichten willen blijven posten zullen we regelmatig een nieuw forum openen. 

» Naar het forum...

reviews skigebied Raurisertal - Hochalmbahnen

6.3

Rauris

17-02-2024
Skigebied: 8 Après-ski: 4 Restaurants: 7

Familie gebied met veel blauwe pistes. Brede oefenpiste onderaa met eenvoudige sleeplift voor de kleintjes.

8.0

Rauris

06-03-2023
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Erg leuk plekje. Ik kom er al jaren. Heb er ook paar fimpjes over gemaakt.
https://www.youtube.com/playlist?list=PL-y685BHSK5Dah_ANkRb8lA4hDh-PoYg-

7.3

Rauris

20-02-2022
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Klein maar gezellig skigebied. Moderne gondels. Vooral geschikt voor gezinnen met kinderen. Waren er nu voor het derde jaar. Verbleven in Haus Enzian (Nederlandse eigenaren) op loopafstand van de stoeltjeslift en de rodelbaan. Skischool Karl Maier weer top.

aanbevolen accommodaties in Raurisertal - Hochalmbahnen

Goldgrube

Goldgrube is een gezellig appartementenhuis dat door de Nederlandse eigenaar is omgetoverd tot een echt vakantie domein. Er zijn 6 appartementen van verschillende afmetingen voor 2 t/m 13 pers. Dichtbij de piste.