Sneeuwhoogte Kreischberg - Murau

dorp sneeuwhoogte berg sneeuwhoogte dal meting
Murau 0 cm 0 cm (20-04) meer

Ischgl Spring Blanc

Ischgl is het evenementen-paradijs van de Tiroler Alpen in Oostenrijk! Met Spring Blanc van 31 maart tot 1 mei belooft Ischgl 3 Top of the Mountain concerten in een adembenemende omgeving met top wereldsterren. Bovendien staat de "witte lente" voor grenzeloos ski- en snowboard-plezier bij aangename temperaturen met perfect geprepareerde pistes. Daarnaast zorgen tal van andere evenementen voor puur entertainment. Boek nu jouw accommodatie! 

» Lees meer,..

Wintersportweer

Het dagelijks wintersportweer wordt geschreven van 1 oktober tot en met 31 maart. In de eerste week van mei wordt hier nog een samenvatting van het seizoen gepubliceerd. Voor de liefhebbers die hier berichten willen blijven posten zullen we regelmatig een nieuw forum openen. 

» Naar het forum...

reviews skigebied Kreischberg - Murau

9.3

Murau

14-12-2023
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Fantastisch skigebied ben er vorig jaar geweest en kom volgende week terug

8.7

Murau

06-02-2023
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 9

heerlijk skigebied, heel overzichtelijk, en met name goed geprepareerde pistes. We hadden al gehoord dat er hier volop wordt geïnvesteerd in de kwaliteit vd pistes, maar we hebben dit nu zelf ook ervaren. Waar in de kerstvakantie (1e week januari 2023) de kranten vol stonden van slechte pistes elders in Oostenrijk, hebben wij heel goed kunnen skiën. De pistes werden klaarblijkelijk elke dag weer opnieuw geprepareerd, geen buggles en elke ochtend weer goede kwaliteit pistes. In loop vd middag werd het slechter. (logisch met die temperaturen!) Zeker voor kinderen is dit een perfect gebied: je komt altijd weer op hetzelfde punt uit. Ook fijn: niet al te druk op de pistes. Restaurants: betaalbaarder en goed eten. Zeker het panorama restaurant is een aanrader, een hip restaurant met regelmatig een DJ. We hebben gelogeerd in Skt Lorenzen ob Murau, in een heerlijk appartement op loopafstand vd pistes. Voor de echte apres-ski moet je hier niet zijn, dit is meer een familie gebied. In Murau stad hebben we ook heerlijk gegeten.

6.3

Murau

02-02-2023
Skigebied: 8 Après-ski: 4 Restaurants: 7

Fraaie brede pistes. Skischool Richi’s bij het bergstation is echt top-10.. Blijkt een echt Hongaars skigebied te zijn. Vriend van Orban heeft hele dorp zo’n beetje opgekocht.