Sneeuwhoogte Flumserberg

dorp sneeuwhoogte berg sneeuwhoogte dal meting
Flums 0 cm 0 cm (20-04) meer
Flumserberg 0 cm 0 cm (20-04) meer
Tannenboden 0 cm 0 cm (20-04) meer
Tannenheim 0 cm 0 cm (20-04) meer

Details skigebied Flumserberg

Piste blauw: 10km Piste rood: 38km Piste zwart: 17km Piste totaal: 65km
Sleepliften 5 Stoeltjesliften 8 Gondels 4 Bergtreinen 0
Maximale hoogte: 2.222m Minimale hoogte: 1.220m Seizoensstart: Geen melding Seizoenseinde: Geen melding

Ischgl Spring Blanc

Ischgl is het evenementen-paradijs van de Tiroler Alpen in Oostenrijk! Met Spring Blanc van 31 maart tot 1 mei belooft Ischgl 3 Top of the Mountain concerten in een adembenemende omgeving met top wereldsterren. Bovendien staat de "witte lente" voor grenzeloos ski- en snowboard-plezier bij aangename temperaturen met perfect geprepareerde pistes. Daarnaast zorgen tal van andere evenementen voor puur entertainment. Boek nu jouw accommodatie! 

» Lees meer,..

Wintersportweer

Het dagelijks wintersportweer wordt geschreven van 1 oktober tot en met 31 maart. In de eerste week van mei wordt hier nog een samenvatting van het seizoen gepubliceerd. Voor de liefhebbers die hier berichten willen blijven posten zullen we regelmatig een nieuw forum openen. 

» Naar het forum...

reviews skigebied Flumserberg

8.7

Flumserberg

19-02-2024
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Wij komen al 45 jaar op de Flumserberg. Ook de 4e generatie mag weer mee… het is voor families/gezinnen een top gebied. De pistes zijn erg afwisselend, en als je een lange tocht wilt maken kun je de Tertzen afdaling doen bij voldoende sneeuw. Nee, wij raken het hier niet zat, en als mijn man met neven een paar dagen echte hoogtes willen opzoeken naast deze week dan is Engelberg of Crans Montana een goede optie…

8.3

Flumserberg

11-02-2023
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Heerlijk en mooi skigebied in Zwitserland. Mooie uitzichten over de Walenesee en Churfirsten tijdens het skiën. Veel mooie rode pistes. Ook met de familie heel goed te doen.
Liften nagenoeg geen wachttijden. Verbleven in Resort Walensee. Direct aan de skilift. Heel goed te komen met de auto. Vlak naast de snelweg. Komen we zeker vaker. Restaurants ook prima. Prijs blijft Zwitsers.

7.7

Flums

07-12-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Mooie ski locatie