Reviews Lofer (626m - 1700m)

Schrijf review

7.3

11-07-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Goed skigebied voor beginners/families.
Ervaren skieërs/snowboarders zullen de pistes al snel gemeesterd hebben.
Wel veel omliggende gebieden die met de auto snel/makkelijke te bereiken zijn.

Aprés-ski stelt niet veel voor maar wordt wel wekelijks een show met vuurwerk gehouden.

Restaurants in het dorp zijn over het algemeen erg goed, heb nog niet in een restaurant gezeten waar ik me niet op mijn gemak voelde of slecht behandelt werd.

6.7

25-02-2018
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Mooi klein gebied voor families. Presenteert zichzelf als heel gunstig geprijsd...valt behoorlijk tegen! Mooie blauwe pistes en compact

10.0

21-02-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Elk jaar weer gezelligheid, vreugde en genot in het o zo mooie Lofer

10.0

07-02-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Super leuk gebied

10.0

17-01-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Extreem goede pieste, voor ieder wat wils

8.0

09-01-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Mooie brede pistes perfect voor beginners

10.0

22-02-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Wederom weer genoten in lofer

8.7

01-02-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Súper skigebied voor ons als senioren en mooie brede blauwe pistes en niet druk...héérlijk. We hebben gewéldig genoten vorige week 21-28 jan.
?⛷☉?

10.0

01-02-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Storm beste ski school

9.0

06-04-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 10

Super skigebied voor beginners maar ook voor gevorderden die voor rustige, ruime pistes gaan. Je vindt hier nagenoeg geen snelheidsduivels, jongeren en snowboarders. Het is er overzichtelijk en heerlijk om er een familievakantie te vieren. Wil je touren of hou je van snel dan moet je hier zeker niet zijn. Prijstechnisch echt geweldig. Zeker met kinderen t/m 15 jaar.

9.3

24-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Wat een fantastische gebied voor de beginnende skieer of voor ouders met kinderen. Echte aanrader dus. Tevens prijstechnisch gezien zul je weinig gebieden/plaatsen vinden in Oostenrijk waar het goedkoper en plezierige is (ruim 30 jaar kennis en ervaring met diverse ski gebieden in Europa). Dus ben je een kilometer vreter of een echte après skiër ben je hier aan het verkeerde adres. Succes met je keuze.

10.0

06-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Wat een top gebied, zeker voor de kinderen, met dank aan Eline en Mike van skischool Lofer Herbs.
Skigebied niet al te groot maar zeker voor de kinderen groot genoeg, goede restaurants en....lekker veel sneeuw gehad.Gaan hier zeker naar terug kinderen hebben zich prima vermaakt(4 en 8).

8.0

05-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Wat een geweldig mooi gebied om met kinderen te skiën! Heel overzichtelijk. Alles komt uit bij 1 punt. Mensen zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Leuke eettentjes. Voor heel ervaren skiërs die tochten willen skiën te klein en helaas minimaal funpark. Maar voor leeftijd 4-12 jaar perfect!

8.7

04-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Geweldig skiën samen met
onze kinderen.
Voor het vijfde jaar in Lofer !!
Een dikke tien voor ski school sturm.
Dit jaar hebben onze kinderen voor het eerst snowboard les gehad.

7.0

01-03-2016
Skigebied: 6 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Op de alm eenvoudige, leuke maar wat kortere pistes. Veel restaurants. Skilessen zouden gunstig zijn qua prijs maar 150 euro voor drie keer vier uur is niet goedkoop. En dan ook met 14-18 kids in de voorjaarsvakantie! Dus veel wachten. Dan is Duitsland een beter alternatief. Verder wel leuk!

10.0

25-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Elk jaar weer, en altijd leuk! Ook in de zomer!

10.0

14-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

:)! Top

6.7

13-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 6

Super voor de kinderen. Gebied is geschikt als je tussen de lessen door met de kids gaat eten. Je bent binnen 15 minuten van de ene naar de andere kant van het gebied.

10.0

19-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

We komen er al heel lang en het is altijd met of zonder sneeuw altijd weer genieten, het is heerlijk voor beginners er zijn niet zo veel lastige liften en alles werkt heel goed. Als gevorderde kun je er ook wel op pad maar het is minder uitdagend. Het ligt allemaal mooi met elkaar verbonden en het is makkelijk om van de ene piste naar de andere piste tr gaan, maar touren kan je er niet echt. Heerlijk eten in de restaurants en helemaal niet duur, echt een aanrader voor families.

8.0

19-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Leuk gebied en gezellige sfeer

10.0

17-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Goed skigebied met niet te moeilijke pistes voor de kinderen.

7.3

04-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Familie gebied, vriendelijk en ontspannen omgeving

7.3

03-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Leuk dorpje. Ideaal voor families met kinderen. De inwoners zijn super vriendelijk.

7.3

13-12-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Leuk dorpje met skigebied wat ideaal is voor beginners en kinderen.

8.0

02-10-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Het is een prachtig dorpje, met gast vrije en leuke accomodaties.
Het ski gebied is niet al te groot en je zou niet echt kunnen 'touren'.
Maar de piste's liggen er elk jaar weer heel mooi bij, en doen ze daar erg hun best voor.

Off-Piste is ook echt super mooi om te zien en te rijden.
Eigenlijk is de hele natuur daar echt super mooi en echt om iets van te genieten.

Er is niet echt heel veel après-ski gelegenheid, maar er is wel wat te vinden.
De een vind de ander wat leuker dan de andere, maar beneden aan de piste staat er een après-ski hut,
genaamd: Karussell waar het altijd echt super gezellig is en je wel met iedereen kan lachen!!

De restaurants in de buurt zijn wel echt top, het eten is erg lekker en zijn ook erg vriendelijk.
Natuurlijk zijn ze niet veel anders dan andere restaurants in oostenrijk (kwa recepten/menus).
Maar ze zijn zeker wel gezellig en is het altijd erg cozy.

Dit dorp is erg aan te raden als je een beginnende skiër of snowboarden bent.
Ook voor gezinnen is dit een perfect dorp!

De leraren zijn super aardig, en ook ski schule lofer herbst heeft de prijs gewonnen van beste ski school van oosterijk in 2014. Ze hebben ook in het nederlandse ski bladen gestaan.

Ik raad dit dorp erg aan.

10/10 volgens jaar ben ik er weer.

7.3

28-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Rustig, overzichtelijk en gemoedelijk vriendelijk gebied.

8.7

08-03-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Voor de 5e x achterelkaar weer een mooie week gehad hier,goede slager Rams en er tegenover goede bakker. Mooie lange pistes

8.0

06-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Heerlijk skigebied! Overzichtelijk en veel blauwe, brede pistes, dus erg prettig voor beginners en kinderen. Als gevorderde ben je hier waarschijnlijk snel uitgekeken.

7.0

04-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Mooi overzichtelijk ski gebied . Ideaal voor gezinnen. Lekker rustig zo naar de voorjaarslied vakantie. Zeker een aanrader

7.7

03-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Wij zijn 2 senioren van 59 en 62 jaar. Zijn hier voor het eerst naar toegegaan doordat het bekend staat als mooi skigebied met brede pistes
om relax te skieën. Dit is inderdaad zo en gaan volgend jaar weer.

7.0

01-03-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Voor het eerst in Lofer geweest. Ondanks dat je qua pistes wat beperkt bent hebben we ons met de kinderen prima vermaakt. Super weer gehad, paar dagen zon en paar dagen verse sneeuw! Volgend jaar staat al weer gereserveerd!!

8.0

27-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Heerlijk compact en mooi gebied. Ideaal met kinderen. Zeer vriendelijke "bewoners " en alles goed geprijsd. Skischool Sturm goed geregeld. Super week gehad.

8.0

25-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Voor de tweede keer naar Lofer geweest. Heerlijk overzichtelijk skigebied, zeer geschikt voor beginners. Skischule Sturm is een echte aanrader, wij hebben erg goed les gehad en konden vlug zelfstandig de blauwe piste af. Volgend jaar gaan wij zeker weer naar Lofer.

7.7

24-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Heel leuk Ski ge
bied. Overzichtelijk en veilig. Gezellig dorpje. Fantastisch voor families. Voor gevorderden snowboarders iets minder maar goed te doen.

7.3

16-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Eerste keer Lofer was super! Wij zijn beginnende skiërs dus voor ons was het prettig dat het lekker rustig was, met genoeg blauwe en rode pistes. Mooi skigebied, goede nieuwe liften en leuke terrasjes langs de pistes. Apres ski is niet echt aanwezig, maar vanaf een uur of 2 zijn de terrasjes bovenaan erg gezellig met een biertje en muziek. Echt een aanrader!

7.3

02-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Al 2 jaar achter elkaar geweest. Eerste jaar gevorderd skien. Leuke pistes. En leuke lessen voor gevorderden. 2de jaar beginnend snowboarden. Ook prima te doen! K ga dit jaar voor de 3de keer heen. Weer snowboarden. Verveeld nooit. Leuk voor gezinnen. Of grote groepen. Omdat het een redelijk kleim gebied is (vergeleken de rest) kan je allemaal je eigen kant op gaan en toch elkaar weer vinden. Super!!

7.0

02-02-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Voor de ervaren skiër wat klein en minder uitdagend, maar voor het gezin met kinderen een ideaal gebied, zeer toegankelijk en overzichtelijk. Over een paar weken ga ik voor de tweede keer naar dit gebied met mijn samengestelde gezin met 5 kinderen :-) zin in!!

9.0

20-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Geweldig ski gebied en overzichtelijk

7.7

03-02-2013
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 9

Lofer is en blijft een behoorlijk sneeuwzeker gezellig familie dorp.
Goede skischolen en leuke piste's voor de hele familie.
De meters makers vinden hier onvoldoende mogelijkheden maar de pistes zijn afwisselend en van voldoende lengte.
Ook veel wandel en langlauf mogelijkheden en het eten en drinken is prima.
Uitgaandmogelijkheden voor de jeugd van 16 - 25 zijn beperkt
Philip Modijefsky

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. akkoord