Reviews Hinterglemm (1003m - 2096m)

Schrijf review

9.7

23-02-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Alles aanwezig voor een top vakantie! Eten is er prima, de pistes zijn uitgebreid en divers en de apres-ski in veruit de beste in Oostenrijk!! Volgend jaar 100% weer.

6.7

14-02-2019
Skigebied: 6 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Skigebied is nogal saai en niet echt uitdagend te noemen. Brede geprepareerde pistes eerder een gebied voor gezinnen. Liften zijn prima daarin tegen. Erg hoog kom je niet in dit gebied, waardoor je telkens op en neer gaat.

Van de apre ski zegt men dat de geitenstal fantastisch is, dit valt behoorlijk tegen. Met een mekkerende vrouwelijke dj word het er niet beter op.

Eten is redelijk te doen geen hoogstandje, verder zijn de prijzen wel iets hoger dan andere gebieden.

Had zelf meer verwacht van dit gebied. Volgend jaar maar weer wat anders.

9.7

16-01-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Super skigebied! Zeer moderne liften dus geen wachttijden aan de liften. En gezellige restaurant

9.3

15-01-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Een groot skigebied wat nooit verveelt ! Een van de beste skischolen van Oostenrijk (Snow & Fun), hyper moderne en snelle liften, geen wachttijden (ook niet in hoogseizoen), bijna alle restaurants met bediening en typisch oostenrijkse sfeer, alle pistes komen aan weerskanten van het gezellige dorp uit zodat je ook vanuit bijna alle accomodaties geen auto nodig hebt om bij de liften te komen en ga zo maar door ! Hinterglemm heeft een hele goede sfeer met een nederlands-duitse apres-ski. Authenthiek en toch modern ! Favoriete piste: Seekar; echter vaak dicht vanwege hoge ligging en een van de laaste sleepliften in dit gebied maar o zo prachtig !

7.3

05-01-2019
Skigebied: 6 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Mooi gebied alleen gezinnen met kleine kinderen onder de 3 hebben er niks te zoeken

9.7

28-12-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Wat een feest. Niet alleen de sneeuw is top, maar apres ski zekerrrrrrr!!???

8.7

22-03-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 8

2 x deze winter mogen genieten van Hinterglem. Wat een geweldige hoeveelheid sneeuw en daardoor super pistes. Volgend jaar zeker weer!

7.7

16-03-2018
Skigebied: 6 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Ruim skigebied. Veel moderne liften met hoge capaciteit. Wel altijd weinig keuze voor pistes bij nemen 1 lift waardoor het wel wat druk kan worden. Sneeuwkwaliteit gaat er wel snel op achteruit door de lage hoogte, maar dat weet je nu éénmaal als je naar hier komt. Wel veel sneeuwkanonnen waardoor bruine plekken weinig voorkomen. Voor de gevorderde skier heeft het skigebied toch wat te weinig pittige pistes. Veel mooie brede blauw/rode afdalingen maar weinig echt zwart waardige pistes. Uiteraard goede apres ski in saalbach en hinterglem, en veel mogelijkheden voor goed en vrij goedkoop eten op de piste.

7.3

07-03-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Mooie dagtochten te maken naar Leogang en naar Fieberbrun. Nu begin maart zijn de pistes bovenin wel goed. Onderin is het smiddags appelmoes.

10.0

26-02-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Heerlijk gebied met mooie brede pistes! Rustig en geweldige eettentjes onderweg. Koud maar met goed aankleden orima te doen

10.0

18-02-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Geweldige week gehad

8.7

18-02-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Hinterglemm, je was weer geweldig!!

9.3

07-02-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Ik kom er al ruim 50 jaar en net terug ,was super sneeuw en goed weer.
In maart nog een weekje even skien.

10.0

23-01-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Het is in één woord gewoon geweldig! Kom er al heel mn leven en het verveelt nooit!!

10.0

08-01-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Alles voor de Bourgondische skiër is hier aanwezig

10.0

10-12-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Hinterglemm heeft goede pistes en je kunt er vandaan bijna overal heen fieberbrun, Saalbach, Zell am see enz.v. Er zijn mooi restaurants gezellig praktisch en lekker warm. Er zijn ook goede uitgaans gelegenheden het dak gaat er af en er word leuke Oostenrijkse muziek maar ook veel Nederlandse muziek gedraaid. Ook is jan Smit hier regelmatig te vinden hij treed dan live op maar hij skiet hier ook graag.

8.3

30-11-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Het skigebied van saalbach-hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn behoort tot de top5 van oostenrijk na Arlberg, Ski Amade, Ischgl en Kitzbuhel. Het is wel het minst sneeuwzeker, echter de variatie in pistes maakt veel goed. Je kun heerlijk rondskieen met veel lange afdalingen tot in het dal. Voor de afwisseling kan je nu ook een dagje naar Fieberbunn ( veel kleiner gebied). Heb er nu 4 weken geskied en het verveelt nog steeds niet. Apres ski is typisch Hollands met veel herrie, zowel op de piste als in het dal. Kom hier zeker weer terug.

9.3

16-04-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Heel goed geweest jammer groen beneden nu gaat het juist veel sneeuwen Blijf open dan kom ik nog

8.3

09-03-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Mooi skigebied. Afgelopen week voor het eerst naar hinterglemm na al vele plaatsen te hebben bezocht. Een gebied met mooie rode pistes, fine brede blauwe pistes en een flink aantal uitdagende zwarte pistes. Hoewel het al begin maart was, was de sneeuw conditie prima. Verder kunnen er mooie tochten gemaakt worden zoals een rondje hinterglemm- Saalbach - vorderglemm (naar de anderde kant)- saalbach- hinterglemm.
Restaurants zijn zeer goed. Lekkere goulashsoep en pommes. Voor de beste Wiener schnitzel moet je naar de gondelstube onderaan de zwölferkögelbahn.
Ook al was het voorjaarsvakantie, wachttijden bij de lift waren er niet.
Enige minpuntje is dat de meeste pistes aan de zonkant liggen waardoor de temperatuur daar soms flink kan oplopen.

8.7

05-03-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Een zeer gevarieerd ski gebied.
Je kan er mooie tochten maken.
Volop gelegenheid voor een goede kop koffie en/of heerlijke lunch.
Een perfecte Wiener schnitzel eet je bij De Gondelstube, onderaan de Zwolferkogelbahn.

8.0

05-03-2017
Skigebied: 7 Après-ski: 10 Restaurants: 7

Gevarieerd ski gebied. Je kunt er mooie tochten maken. Als je een goede Wiener schnitzel wilt eten, beveel ik je restaurant De Gondelstube aan, ligt onderaan bij de Zwolferkogelbahn.

10.0

27-02-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Saalbach Hinterglemm is super leuk!! De Tanzhimmel en het Après-ski paleis zijn het leukst om uit te gaan. Verder js het eten top en zat dit jaar de sneeuw niet echt mee, maar alsnog was het top, als je hoog op de berg aan het skiën bent heb je daar geen last van. Het was weer een topjaar!!

8.7

26-02-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Prachtig gebied ! Ook voor beginners . Volgend jaar weer

9.3

16-02-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Top skie gebied.

10.0

15-02-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Geweldig

9.0

14-02-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Top skigebied!! We treffen het, kaiserwetter en kwaliteit pistes in de ochtend prima! Vroeg skiën en s middags genieten van de zon in een ligstoel ☀️. Ook après ski top!

8.7

14-02-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Super mooie piste veel hutten met lekker eten

9.7

12-02-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Prachtig gebied met veel berghutten en leuke apre-ski bars. Voor ieders wil zijn er diverse mogelijkheden.

9.0

11-02-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

prachtig ski gebied met meerdere prima berghutten en restaurants

6.0

10-02-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 2 Restaurants: 8

Prachtig gebied, alleen teveel hutten met zelfbediening. Ook teveel hutten met keiharde muziek. Aanrader voor de lunch PulverMacherScherm , onderaan de Tirol S lift.

9.0

10-02-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Prachtig gebied met uitstekend geprpareerde pistes . Gezellige en goede restaurants

9.0

16-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Super hier! Goede pistes, gezellige après/ski en top restaurant! Als je trek hebt in een lekkere hamburger raad ik je de maisalm in Saalbach aan!

9.0

16-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Toppie skiën en tophotel alpine palace wolf eten in hotel

9.0

15-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

werkelijk geweldig hier. veel verse sneeuw. prima après ski en top accomodatie

9.3

02-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Eten is top, kan niet anders zeggen. Après-ski ongelofelijk gezellig vooral in de voorjaatsvakantie! En de Pistes zo'n heerlijk!

10.0

29-12-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

In het ski gebied kom ik al 14 jaar de pistes zijn allemaal geweldig. bij de liften heb je hooguit 5 min wachttijd. Verder is de apresski in hinterglemm zeker een aanrader altijd gezellig met veel artiesten. De restaurants zijn niet te vergelijken met de restaurants van nederland. Het is er super lekker en je hebt er altijd goede service.

10.0

04-11-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Vorig jaar in westendorf geweest, nu weer fijn terug naar Hinterglemm 10 keer beter!!

10.0

12-10-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Kom er al 14 jaar nog steeds geweldig

10.0

27-09-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

heerlijk skigebied! aprés ski is goed (vooral der swarsacher aan de ubahn) als je echt goede pistes wilt smorgens vroeg vertrekken. ook een aanrader om een dagje naar saalbach of leogang te gaan.

10.0

09-04-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Het is mijn eerste jaar hier direct top aprés ski aanrader is der swarschacher aan de ubahn interim is biest

9.7

02-04-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Voor de restaurants ga je hier naar toe ..geweldig. .voor het skiën is het inderdaad wat laag zeker wat later in het seizoen. Liften ook geweldig. .voor het skiën moet naar Frankrijk belle plagne. .

9.7

02-04-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Jammer dat het niet zo hoog is

10.0

10-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Alles is top hier ,derde keer hinterglemm en het verveeld nog lang niet

9.3

10-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 8

echt een super gebied kom hier al een paar jaar. het gebied word elk jaar groter en vernieuwd echt een aan rader

9.0

07-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Beter gebied ken ik niet ben

9.7

06-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Gast 7711 weet waarschijnlijk niet dat pistes bijna niet te prepareren zijn als er verse sneeuw gevallen is Pas na een dag of twee krijg je dan weer strakke pistes. Gezien de weersomstandigheden vond ik de pistes vandaag goed te doen. Voor beginners kan ik me voorstellen dat de pistes wat lastiger zijn.
Hopelijk de komende dagen wat beter weer

7.7

06-03-2016
Skigebied: 6 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Als je houdt van buckle pistes, ga dan zeker naar dit gebied. Pistes zijn meteen in de ochtend al slecht. Wel top apres ski, restaurant en uitgestrekt gebied waar mooie tochten gemaakt kunnen worden.

9.7

04-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Mooi groot skigebied het mooie is is dat je echt rond kan skiën maar iedereen weet dat echt in hoger gelegen gebieden zoals vaak on Frankrijk (Val Thorens) het skiën nog mooier is vandaar een 9 maar dan mist je wel de gezelligheid want La Folie Douce(= Val Thorens) misschien gezellig maar niks kan tegen de apres-ski in de GoaBstall op daarbij komt dat de tanzhimmel en het apres-ski paleis ook niet te missen zijn in hinterglemm !! Alle bergrestaurants is het eten top !!

10.0

26-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Kom hier al 15 jaar geweldig skigebied de laatste 2 weken was het weer erg wisselvallig, helaas weinig zon gehad maar boven wel goed kunnen skiën .hotel Glemmtalerhof is een aanrader weg oversteken en dan zo de gondel in.

10.0

26-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Kom hier al 15 jaar geweldig skigebied de laatste 2 weken was het weer erg wisselvallig, helaas weinig zon gehad maar boven wel goed kunnen skiën .hotel Glemmtalerhof is een aanrader weg oversteken en dan zo de gondel in.

10.0

18-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Top skigebied!

7.3

18-02-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Met een groep vrienden bezoeken we ieder jaar een ander skigebied in Oostenrijk en eerlijk gezegd begrijpen we de louter positieve reacties hier niet helemaal. Skicircus is zeker groot maar wel doordat alles met liftjes aan elkaar is gehangen, laat staan de stukken waar je op je skischoenen door Saalbach of Hinterglemm moet banjeren. Is dat aaneengesloten? In sommige delen hadden we het gevoel meer in de lift te zitten als op de piste te staan. Bovendien is het gebied niet hoog waardoor er weinig echt lange afdalingen te maken zijn. Het mooiste deel is Leogang dat brede pistes heeft. Er zijn wel veel goede restaurants op de piste te vinden. De après-ski is redelijk al kan het niet wedijveren met Ischgl of zelfs Sölden.

10.0

28-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Er bestaat geen 20 anders krijgen ze dat! Topvakantie gehad!

10.0

26-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Reeds 25 jaar in Hinterglemm. Veel veranderd in die tijd. Veel verbeterd en comfort

10.0

23-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

10 x hinterglemm en nog steeds 100% vermaak

10.0

22-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Top gebied top mensen. THE Place too Be

9.7

14-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Wij komen hier al heel veel jaren, hebben ook andere gebieden gezien. Hinterglemm stijgt hier met kop en schouders bovenuit. Top locatie voor jong en oud, super!!

9.7

13-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Veel skigebieden gezien in Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland maar dit blijft toch favoriet. Beste combinatie van goed geprepareerde pistes, gezellige hutten (na al die jaren nog steeds niet alle hutten gehad, hoogste hutdichtheid :-)) en top après ski.

9.0

11-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Mooi groot skigebied met veel pistes maar er mogen wel wat meer zwarte pistes komen. Ook is het jammer dar er nog een aantal sleepjes liften zijn maar die zijn over een paar jaar ook weer vervangen. Apre-ski prima. Restaurant uitstekend je moet alleen wel weten waar je gaat eten. TIP WIESERALM : BIZON STEAK IS GEWELDIG LEKKERSTE WAT IK OOIT HEB GEHAD. MAIS ALM. SPAIRIBBS ZIJN ZO LEKKER NIET NORMAAL.

10.0

05-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Helemaal geweldig gebied! Zelfs onze afgelopen vakantie met kerst was top. Super hoe ze zonder sneeuwval zo veel pistes in top kwaliteit hebben kunnen prepareren. Après ski is erg gezellig, en de restaurants en het eten is tevens top. We gaan nu al enkele jaren naar Hinterglemm en zijn al in vele gebieden ook buiten Oostenrijk geweest maar Hinterglemm staat tot nu toe bovenaan!

9.7

04-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Echt een modern super gebied. Genoeg sneeuwkanonnen voor een mooie piste

9.3

01-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Hinterglemm is by far het meest complete skigebied. Er is deze week geen vlok sneeuw gevallen maar de pistes lagen er top bij! In tijden van nood onderscheiden de besten zich van de anderen.

10.0

29-12-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Top ik kom hier al vele jaren en verheug me altijd weer om er naar toe te gaan top gebied !

8.7

29-12-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Top skigebied ze er word elk jaar weer iets nieuws aangelegd ,voor jong en oud de beste plek om vakantie te houden

9.0

22-12-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

leuk veel après-ski bijna geen sneeuw gevallen maar top pistes

9.0

20-12-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Ondanks dat er niet veel sneeuw gevallen is zijn de pistes geweldig..... Pluim voor de piste mannen!!!!

8.3

15-12-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 7

Geweldig groot ski gebied

8.3

13-12-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Zaterdag gaan we weer! We hebben er weer zin in, want wat is dit een ontzettend leuk gebied. We gaan nu voor het 5e jaar. Er zijn lekkere restaurant, maar we zijn soms na de après ski (wat overigens ook heel gezellig is) in de kebab tent te vinden. Alles ligt op een goede loopafstand. En ook het skigebied is erg uitgebreid en goed verzorgt. En dan maar hopen dat er nog wat sneeuw gaat vallen.

8.7

09-12-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Super skigebied!!! Bijna voor het 7e jaartje naar Hinterglemm, blijft mooi gebied!!!

8.7

06-12-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Kom er al 4 jaar met gezin. Ik vind het perfect. Ook al in Ischgl, st.Anton, Serfaus, Mayrhofen etc. geweest maar vind Hinterglemm als skigebied het leukste.

8.7

24-11-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 7

Heerlijk kijk er al naar uit, nog 51 dagen wachten:-)

9.0

22-11-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Kom hier al sinds me 3e ben nu inmiddels 16 blijft een geweldig skigebied met veel faciliteiten waaronder een hele goede skischool en de goede verbindingen tussen liften dat bijna geen loopafstanden maakt. Enige nadeel is dat ik nu wel meer wil skien nieuwe pistes wil maar je kan sinds dit jaar nu ook naar fieberbrunn wat het skigebied nu totaal 270 km aan pistes bied.

10.0

12-04-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Dit gebied geeft je de kans om elke dag weer iets nieuws te ontdekken. Van beginnend tot ervaren skiër , iedereen vindt hier zijn goesting. Een aanrader zijn de drie verschillende rondes die je hier kunt doen. Wij komen hier alvast een aantal jaren.

8.0

10-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Zeer mooi gebied met meestal heel brede pistes. Je kan heel leuke rondtochten maken zonder al te veel te moeten lopen. Ik kan het zeker aanraden. top gebied, topreis

10.0

02-03-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Is een fantastisch skiegebied! Viehhofen abfahrt is aan te raden hoewel hij wel gesloten is. Het is echt geweldig hier! Na 11 jaar Hinterglemm verveelt het me nog steeds niet!

7.3

27-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Mooi en groot ski gebied, restaurants prima niet altijd vriendelijk en alles moet snel.

9.0

23-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Wederom gezelligheid ten top! Prima gasthof, goed eten en vandaag prachtig weer en mooie pistes! Echt een topdag.

8.7

21-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Ooit in andere skigebieden begonnen. Na nog een uitstapje ergens anders tussendoor nu voor de vijfde keer in Hinterglemm. Dit blijft onze vaste bestemming. Fijn skigebied. Prima skischool voor de kinderen, prima apresski.

8.0

18-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 7

Eerste wintersport hier afgelopen week gehad, geweldig!! Ik heb genoten!! Mooie brede pistes en super apresski!

9.7

10-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Super leuk en leuke hotels en leuke tenten

9.0

05-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Leuk dorp en goed skigebied. Behoort samen met Fiss tot de toppers

8.3

04-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Geweldig ski gebied helaas was er door de vele sneeuwval weinig geprepareerd veel

10.0

01-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Superrrrrrrrrrrr leuk skigebied moet je heen gaan

8.7

26-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Voor te skiën mooiste en beste gebied wat er is, de apres ski tenten zijn januari niet top heb betere gehad en het eten zowel op de piste als in het dorp zijn super

9.3

22-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Top gebied, veel variatie. Je kunt prachtige tochten maken.

10.0

22-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Kom al 23 jaar in hinterglemm. Er is gewoon niks beters. de gezelligheid goede restaurants en de perfecte après ski. Ben op verschillende plekken geweest maar hinterglemm blijft top..

8.3

14-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Gelukkig veel sneeuwkanonnen. Leuk gebied. Soms stukje lopen. Skibus prima.

8.3

08-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

We hebben ons dit jaar voor de 4e keer weer ontzettend vermaakt in Saalbach! Goede sneeuw en nog 2 dagen vol zon gehad. Ik mis het nu al!
Groetjes.

10.0

16-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Heerlijk skie gebied heel gastvrij zeker een aanrader

9.0

14-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Geweldig gebied zeker afdaling richting Leogang. Echt een aanrader!

10.0

30-11-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Dit skigebied is top. De restaurants zijn heel goed. S'avond lekker feesten in de apress ski want dat kan daar prima.

8.7

21-11-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Top top top ! Al 5 jaar op rij in hinterglemm. Gebied ondertussen wel gezien, maar de gezelligheid en het autovrije dorp overtuigen ons toch elk jaar weer.

8.0

13-11-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Mooi skigebied, gezellige eettentjes op de piste, vaak goed weer, in een woord TOP!

9.7

10-12-2013
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Ik kom hier al 20 jaar, daarnaast ski ik ook in vele andere gebieden, maar Hinterglemm blijft toch mijn vaste stekkie. Mooi gebied, gezellig en modern.

9.3

23-03-2013
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Hinterglemm is goed skiën, lekker eten, méga après ski in Schwarzacher en 's avonds super uitgaan in de bars en discotheken. En dit tegen een betaalbare prijs in vergelijking met Frankrijk! Gewoon een Topbestemming.

8.7

21-02-2013
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Heerlijk relaxed skigebied. Zeer brede pistes, verschillende lange afdalingen, veel blauw, prima liften.
Vooral voor de 50 plussers goed skigebied met leuke apres ski .

8.0

29-01-2013
Skigebied: 7 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Hinterglemm is een leuk skigebied, maar daarvan zijn er wel meer in Oostenrijk en die zijn een stuk goedkoper.
Als je naar Hinterglemm gaat kom je om te feesten en geloof me, dat is daar dik in orde.
Je kunt hier letterlijk van 4 tot 4 los.
De echte apres-ski begint in de Goasstall en van daaruit heb je nog een klein stukje naar beneden en als er genoeg sneeuw ligt glij je zo letterlijk de Tanzhimmel binnen.
Daar ga je door tot een uurtje of 8 en zul je je even moeten vermaken in het hotel.
Om een uurtje of 10 gaat het los in het Apres-Ski Paleis en daarna kun je nog door naar de kelder van de Tanzhimmel waar een discotheek zit.
Als je dan nog niet moe bent kun je je altijd nog vermaken in de VIP bar of het pizzarestauirant erboven, waar het vaak nog een gezellige boel is.

Hinterglemm = Apres Ski met als bijkomend voordeel dat je er best aardig kunt skieen en snowboarden.

Wie een goede snowboardschool en winkel zoekt: Board.at
Deze zaak wordt gerund door de locale snowboarders en weten alle ins en outs van het gebied.

8.0

07-01-2013
Skigebied: 7 Après-ski: 10 Restaurants: 7

Groot skigebied, ook zeer geschikt voor beginnende skiërs. Degene met meer ervaring en die meer uitdaging zoeken komen hier minder aan hun trekken, maar voor een groep vrienden aan te raden. Jammer dat je vaak van de ene gondel naar de andere moet lopen, vooral als je een tochtje aant maken bent.

de après-skie is er super, voor elk wat wils!

De restaurants zijn van goede oostenrijkse kwaliteit, alleen mis ik op de berg wel wat grotere restaurants....
met een groep van 17 man kun je niet overal zitten!

7.0

05-01-2013
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7


Mooi uitgebreid skigebied met vele mogelijkheden voorvelk type skiër. Dor de lage ligging van de dalpistes niet altijd goede condities.

7.0

05-01-2013
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 8


Skigebied is uitgebreid waardoor je leuke tochtjes kunt maken. Pistes waren niet allemaal even goed geprepareerd. Apres ski was zeer matig, het dak ging er niet echt af. Eetgelegenheden aan de pistes waren gezellig en met goede kaart.

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord