Reviews Zell am See (750m - 2000m)

Schrijf review

7.7

09-04-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Ik vind dat er minder als de helft van de pistes open is dat je niet de volle pot aan skipassen moet vragen

9.3

10-03-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Leuk skigebied voor kinderen tot 13 jaar

7.0

06-03-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 6

Jaren geleden ook hier geweest (buiten hoogseizoen) en vond het toen een leuk maar redelijk klein en beperkt grbied. Nu met twee kinderen hier in het hoog seizoen en ik moet zeggen dat ik een beetje bevreest voor de drukte. Het valt me alles mee. Zoontje (8) heeft snowboardles en dochter (6) op de ski’s lessen toevallig voor beide in het Nederlands dus da’s prettig. Zelf hele dag een beetje toeren maar altijd in de buurt om de kids weer aan het einde van de middag op te pikken. Daarna nog samen een paar afdalingen op relatief rustige pistes. Voor herhaling vatbaar. Restaurants zijn goed maar prijzig en tussen de middag erg druk. Liever lunchem voor 12:00 of na 13:30.

8.0

05-03-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Weer heerlijk gegeten bij Edder Hutte!! Lekker in het 🌞

7.7

05-03-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Mooi ski gebied goede restaurants en gezellige apres ski

7.7

23-02-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Prima te doen hier!

7.7

18-02-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Leuk gebied, je kan meerdere kanten uit, ook met bospaadjes. Als je wat anders wil ben je zo in Kaprun of Maiskogel, heerlijke week gehad!

6.7

10-02-2019
Skigebied: 6 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Gebied is matig en naar kaprun is toch nog best ver. Apres ski valt is ook matig. In de week dat wij er waren veel Russen gezien die toch vrij asociaal zijn. Restaurantjes zijn goed op de pistes. In het dorp moet je alles reserveren

8.0

29-01-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Wij zijn hier sinds zaterdagavond. De wegen zijn mooi schoon het was alleen druk onderweg. Het is hier prachtig, heel veel sneeuw, prima kwaliteit. ‘s Nachts valt er regelmatig een klein beetje sneeuw bij. Een goede mix van blauwe, rode en zwarte pistes. De onderste piste naar Schüttdorf is ‘s middag wel ijzig. Heerlijk vertoeven hier.

9.0

23-01-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Vandaag een prachtige dag in Zell met zon en rond -5 graden. De pistes waren prachtig, vooral als je met de eerste liften omhoog gaat. Ondanks alle sneeuw is Zell am See gemakkelijk te bereiken.

7.7

21-01-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

1ste dag pre ski ook top

8.0

19-01-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Mooi gebied

9.3

16-01-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Geweldig skigebied.🎉🎉⛷⛷

5.3

23-12-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 1 Restaurants: 5

Stom skigebied er is helemaal niets aan ??het is een heel leuk gebied

9.3

22-11-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Het is heel gezellig en sneeuw was goed restaurantjes ook goed niet al te groot

10.0

12-04-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Heel gezellig we komen al 25 jaar en vinden het nogsteeds geweldig de gezelligheid vriendelijkheid en hopen dat we nog lang kunnen terug komen

10.0

07-03-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

super gezellig

9.0

06-03-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Top skigebied ook voor wat kleine kinderen het is heel kindvriendelijk gebied en ook voor de wat ouderen leuk gebied!

7.0

03-03-2018
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Leuk ski gebied, voor de grote kilometer makers is het gebied te klein. Pistes waren dagelijks goed geprepareerd!

9.7

21-02-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Wij komen zaterdag aan zo zin in ,volgens mij word het alleen heel koud

9.0

07-02-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Heerlijk met de sportlijn leerlingen geweest van 31-1 t/m 3-2. Lekker overzichtelijk gebied!

9.3

22-01-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Tweede week van januari in Zell am See Geweest.
Super weer gehad en super kunnen skiën.
Heerlijke pistes en voor ieder wat wils. Piste 14 de Trass lag er iedere dag super bij. Super gezellig dorpje goed eten en betaalbaar.
De beste plek voor een super lunch is bij Hotel Schmitten, ( Schnaps Hans )
Niet het goedkoopste ski gebied maar wel super daar ! In maart komen we weer !

8.0

30-12-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Nieuwe areit express echt een super vooruitgang, niet meer wachten tot je naar boven kan de areitafdaling blijft een uitdaging. De sonnkogel echt schitterend.

10.0

06-04-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Wij zijn hier al 25 jaren dit is geweldig ?

7.7

29-03-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Leuk, mooi en overzichtelijk skigebied. Zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen! Wij zijn hier nu voor de 2e keer geweest met onze kinderen, 5 en 7 jaar. Voor de Kids is het echt geweldig! Veel faciliteiten voor de Kids op de piste. All in one package van skischool zell am see is een aanrader. Het gebied is niet echt heel groot, maar over 3 jaar is het verbonden met Saalbach Hinterglemm, dan is er ook voor de gevorderde skiër zeker meer uitdaging. Niet druk bij de liften, gezellige hutjes op de piste. Wij gaan volgend jaar zeker weer terug!

6.0

28-03-2017
Skigebied: 6 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Prima skigebied voor beginners. Pistes lijken soms niet geprepareerd te worden. Apres Ski is niet zoal in de andere dorpen met Duitse muziek. Daarnaast heeft het dorp een hoog Arabisch toeristen gehalte.

7.7

18-03-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Zijn voor de 4e keer in Zell am See en we blijven dit een leuk gebied vinden...opnieuw voor herhaling vatbaar

8.3

14-03-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Heerlijk skigebied, hele fijne restaurants, apres ski moet je weten te vinden maar zeker wel aanwezig!

6.3

11-03-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 1 Restaurants: 9

Super skigebied met mooie zwarte pistes. Zonde dat er gewoon geen echte après-ski is. Hans Schnaps is wel erg gezellig.

7.7

26-02-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Op zaterdag naar boven.
Heerlijk rustig en fantastische pistes. Kids kunnen op
zaterdag voor een tientje skiën!

8.0

23-02-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Zelfs in de krokusvakantie geen lange rijen! Meerdere goede, restaurants

7.7

21-02-2017
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Rustig en verzorgd skigebied. Sneeuw boven op de piste goed, maar onder aan bij de dalafdaling slecht .

7.7

19-02-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Vandaag de nieuwe rode afdaling nr 21 gedaan; helemaal goed. Lekker lang, goed overzicht op de piste en goede sneeuwcondities. Wel wat lastig om deze piste te bereiken.

8.7

16-02-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Heerlijk afwisselend skigebied met super voorzieningen. Heel mooi uitzicht.

8.0

15-02-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Mooi skie gebied piste ligt er goed bij! Hele week al heerlijk zonnig, top gewoon!

7.3

27-01-2017
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Leuke en gezellig skigebied. Voor de echte kilometervreters is het gebied niet groot genoeg. Op dezelfde pas kan je ook naar kaprun - kitzsteinhorn skien. Helaas alleen per bus verbonden. Voor de niet skiërs is ook meer dan genoeg te doen, gezellig autovrij centrum met leuke winkeltjes, wandelen langs het meer, prachtig winterwandelpad dwars door het schmitten skigebied. Apresski is gezellig maar verwacht geen enorm carnaval. Restaurants erg goed, vooral het restaurant van hotel Steinerwirt is fantastisch!

8.7

12-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Heerlijk skigebied, met gevarieerd piste aanbod. Mooi uitzicht op zeller see en de hohe tauern. Mooie rode pistes op de sonnkogel, sprookjesachtig als er sneeuw op de bomen ligt.

8.0

11-01-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Wij gaan al jaren naar Zell am See. We weten er nu de weg en vinden juist het tussen de bomen skiën erg leuk. Voor ons als ervaren skiërs nog steeds goed genoeg voor een leuke skivakantie.

9.0

05-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Geen super gebied? Dan snap je er echt helemaal niks van

6.7

03-01-2017
Skigebied: 5 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Qua skipistes en aansluitingen echt geen Supergebied


8.3

21-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Het skigebied is compact en zeer overzichtelijk. Ideaal voor gezinnen. Het dorp is gezellig met goeie restaurantjes zo ook op de piste. Apres ski bij Schnapps Hans bar is super gezellig! Goeie liften, geen sleepliften. Modern skigebied

6.0

15-03-2016
Skigebied: 5 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Het skigebied is klein en er is alleen maar een busverbinding tussen Zell en Kaprun. De apres-ski is oke maar niet top. Voor langer dan een paar dagen zou ik naar een ander gebied gaan.

7.7

13-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Mooi gebied, voor ieder wat wils. Zelfs met monoski goed te doen. Leuke restaurants rond de pistes

7.0

08-03-2016
Skigebied: 6 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Echt een heel goed hotel, maar zou in een beter skigebied moeten staan. Het gebied is klein en de liftcapaciteit te groot voor het gebied, waardoor het op de piste te druk is. Liften zijn goed onderhouden en modern, maar wachttijden te lang. Volgend jaar weer naar de Dolomieten, maar zal hotel Amiamo dan wel missen.

7.3

05-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Voor t vierde jaar hier geweest en weer genoten. Voor de beginnende en gevorderde skiër genoeg te beleven.

7.7

05-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Heel leuk gebied. Zeker met kinderen. En fantastisch kinderhotel Hagleitner.

7.7

29-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Leuk gebied, mooie pistes.

8.7

28-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Heerlijk familie ski gebied. De kids leren er prima skiën. Gezellige plekjes voor lunch en drankje op piste met Glocknerhaus als onze favoriet.

9.7

28-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Erg uitgebreid skigebied perfect voor de ultime vakantie apres ski doe k niet aan maar is wel goed volgens de meeste mensen en war ik zie

6.3

25-02-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 4 Restaurants: 8

Voor het eerst sinds zeker 10 jaar weer in Zell am See geskied. Geen aanrader in de voorjaarsvakantie, leek Winterberg wel qua drukte en beginnende skiërs. Grote voordeel, blauwe pistes zijn hier echt blauw maar voor ons pas weer als de aansluiting naar Saalbach er is.

10.0

25-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Hier is iedereen wel graag!❄❄❄❄⛄

6.3

23-02-2016
Skigebied: 6 Après-ski: 5 Restaurants: 8

Klein skigebied voor skiers met wat ervaring. Bewegwijzering op piste ronduit slecht. Horeca. Op berg mooi verzorgd en lekker eten. Geen aanrader voor skiers die van wat uitdaging houden.

6.7

19-02-2016
Skigebied: 6 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Met een beetje ervaring heb je het snel gezien. Pak de superskipas voor 16 euro meer kun je ook naar Saalbach hinterglemm . Apres ski bij dorfschenke is top.

7.3

16-02-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Drukte viel mee! Sneeuw viel mee. Na jarenlange afwezigheid (we bezochten andere gebieden) waren we weer eens in Zell am See!
Super goed bevallen.

6.7

10-02-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Leuke maar gemakkelijke afdalingen. Pittige zwarte stukken.

6.7

10-02-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 5

Veel nieuwe sneeuw en veel wind boven op de berg. Gonn en Fran

6.7

03-02-2016
Skigebied: 6 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Heel druk op de pistes verder leuk gebied wel klein

6.7

03-02-2016
Skigebied: 6 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Klein gebied. Piste onderhoud zeer matig. Haal die pistebully's eens tevoorschijn.

7.0

01-02-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Leuk geskied, niet echt groot dat viel wel tegen!

6.7

01-02-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 5 Restaurants: 8

Skigebied is prima maar niet al te uitgebreid, na een aantal dagen heb je het wel gezien. Voor de apres ski moet je toch wel wat verder zoeken, viel wat tegen. Restaurantjes zat, eten prima!

6.7

29-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 4 Restaurants: 8

Skieen en boarden helemaal top ook super weer maar spreek ski echt super slecht gister in Saalbach wezen apre skie

8.0

24-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Prima skigebied, voor ieder wat wils. Kaprun - Kitzsteinhorn echte aanrader. Gezellige apresski en genoeg restaurants met prima eten.

6.7

24-01-2016
Skigebied: 6 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Van 16 tot 23 januari geweest, goede sneeuw verder is het ski plan niet indrukwekkend. Apres-ski is nogal afwezig aan het einde van de piste. Voor de kids niet echt op 1 plek een school wel drie kleintjes. Kaprun is goed te bezoeken al duurt het wel anderhalf uur voordat je boven ben vanuit zell am see.

8.0

17-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Gaan al jaren naar Zell am See, heel tevreden hopelijk krijgen we weer ☀️⛷ zoals vorig jaar

7.7

15-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 7

We vonden het top in zell am see. Er was voldoende sneeuw. De meeste drukte is al voorbij. De omgeving is super. Ook een dag in kaprun geweest, maar toch is zell am see een mooiere belevenis.

8.3

11-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Leuk gebied alleen te druk voor de rest top

7.0

08-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Op zicg een prachtig skigebied maar door de huidige sneeuwcondities was alleen de ochtend goed te doen. Beetje apres Ski maar moet je wel zoeken. Relatief weinig restaurants maar die er zijn zijn wel goed

7.0

07-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 6

Mooi gebied toch zeker als er voldoende sneeuw ligt. Aantal restaurantjes vind ik beperkt in drukke weken van te voren even reserveren. Apreski onderaan de piste vind ik ook elk jaar wat terug lopen.

10.0

30-12-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Wow het is echt vet leuk

8.3

26-12-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Wat minder sneeuw maar als je op les gaat zie je toch wel het hele gebied wat open is.

8.3

26-12-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Vandaag mooie eerste dag. Weinig sneeuw maar die er is is prima. Super weer maakt wat minder sneeuw meer dan goed.

7.0

24-12-2015
Skigebied: 6 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Erg klein skigebied.
Korte afdalingen, waardoor je vaak in de lift moet.
Doordat het niet erg hoog ligt zijn de mogelijkheden de laatste jaren beperkter. Sneeuwkwaliteit niet zo best.
Voor decrekeningde skiër oké, om te oefenen.

7.7

15-12-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 7

mooi gebied perfect restaurants

10.0

29-10-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Super gebied, alles wat je nodig hebt voor een skivakantie is aanwezig

8.3

26-10-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Super gebied, zowel in de winter als in de zomer. Zeer gastvrije mensen. Komen hier al 15 jaar

8.3

14-10-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 7

Skigebied goed! Misschien een beetje klein, maar verder top! Restaurant wat minder.

9.0

13-09-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Skigebied wel druk maar wel mooi. Verder heel mooi!

8.7

10-04-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Het was weer geweldig deze week

7.0

09-04-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Nog goed skieen in de ochtend maar 's middags pap. Wel heerlijke zon. Veel liften en restaurants zijn al gesloten. Morgen maar weer naar de gletsjer bij Kaprun.

7.3

15-03-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Heel leuk ski gebied en zeker niet druk

8.3

13-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Super genoten! 's morgens wat druk bij gondel, maar was goed te doen. Heerlijk skiën en eten. Kunt ook naar Kaprun (vond ik pistes mooier) Après skiën in de Dorfschenke is helemaal top :-)

6.7

10-03-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 5 Restaurants: 5

Super hier vooral chefkok Richard ... Mooi gebied super mooi weer prijzen? Goed tedoen

7.3

10-03-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Leuk klein compact gebied met mooie pistes. Leuk voor een paar dagen, maar is te klein voor een week. Was deze week lekker rustig. Liften hebben capaciteit genoeg.

6.0

08-03-2015
Skigebied: 6 Après-ski: 6 Restaurants: 6

Teveel mensen voor dit gebied. Rommelig en zo druk hebben wij nog niet meegemaakt.

10.0

07-03-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Gaan al 21 jaar naar zell am zee en is altijd prima ! Tuurlijk heb je veel buitenlanders in een groot skigebied en soms staan ze in de weg op de piste of bij de liften maar dat mag je eigen pret niet drukken. Dus wat dat betreft zell am zee is top !

7.7

06-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 9

Brasserie trauben in het dorp echte aanrader en Apres ski bij de Diele. Mooi skigebied. Lekker rustig op de pistes. Wel luidruchtige voetbalelftallen die de boel onveilig maken. Jammer

7.7

28-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Ik ga al 15 jaar met het gezin naar dit skigebied. Elke jaar gaan we ook een weekend naar een ander gebied. Waarom iets anders zoeken als je iets goed hebt. Zullen nog dikwijls terugkomen. En als het in zell minder sneeuw ligt kun je gewoon naar kaprun.

6.0

28-02-2015
Skigebied: 6 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Voor het eerst een week naar zell met de hele familie.Maar wat valt het toch wel kleine gebied tegen met wel hele volle pistes en lange wachttijden voor de liften.En na het skien ergens gezellig wat drinken doen ze in zell niet aan.wel paar keer goed gegeten maar dat kun je in oostenrijk bijna overal wel..geen aanrader.

8.3

27-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Inderdaad het is een heel mooi skigebied, van de drukte merk je weinig

8.0

27-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Ik begrijp de negatieve reacties niet. Geen lange wachttijden voor de liften, geen overvolle pistes en een prima sfeer. Restaurants op de piste waren goed, wachttijden nauwelijks. Wij hebben wel eens wat anders mee gemaakt. Dus een mooi en goed gebied.

6.7

26-02-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Dit gebied is overbevolkt. Niet meer in vakantie periode.

6.3

26-02-2015
Skigebied: 6 Après-ski: 7 Restaurants: 6

Leuk skigebied, maar niet nu. Gevaarlijk druk, te lange wachttijden bij de lift. Voor mij geen herhaling.

8.3

24-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Heerlijk genieten van een geweldige omgeving en vriendelijke mensen. Gezellig druk. Goede sneeuwkwaliteit.

7.7

24-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Vast een erg mooi skigebied maar gewoon te druk in alle opzichten. Nergens zo druk meegemaakt tijdens vakantie.... jammer

6.0

23-02-2015
Skigebied: 6 Après-ski: 6 Restaurants: 6

Teveel mensen, te weinig sneeuw... Druk bij de lift, druk op de piste. Waarschijnlijk nooit weer.

9.0

23-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Top skigebied... Zalig skiën en zalige après ski... We hebben 4 dagen zalig genoten... Hotel zum hirschen... Een aanrader...

10.0

03-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Geweldig skigebied, ik kom nu voor de 6e maal, nog steeds bevalt het prima! Skigroet M'jet

6.0

01-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 5

Ik deel de mening van carlo kasterman, dat er te veel Russen zitten daar.

8.0

18-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Mooi gebied, voldoende mogelijkheden voor allen. In de week van 10 tot 16 januari heel rustig. Je hoeft hiervoor niet naar de gletsjer, alhoewel dat natuurlijk ook een mooie ervaring is

5.3

30-12-2014
Skigebied: 3 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Wat een drukte! Lift naar de top heeft tussen half 10 en half 12 een wachttijd van een uur. Op de piste is het vooral file skiën/ snowboarden... Prima gebied opzich, alleen deze week veelste druk.

7.3

27-12-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Eergisteren en gister veel verse sneeuw gevallen!! Super!! Alleen die snowboarders moesten een eigen piste afdaling krijgen. Ze maken de hele piste tot puckelpiste Verder helemaal toppie! Hotel glasererhouse In Zell am see. Fantastisch!! Helaas super!!

4.7

25-12-2014
Skigebied: 7 Après-ski: 2 Restaurants: 5

Heel fijn overzichtelijk ski gebied. Alleen er valt nu echt bijna niet te skiën. Veel ongelukken door de slechte sneeuw. Maar paar pistes open. Ook veel liften gesloten. Heel jammer maar dit is al een paar weken zo. Je. Ket wel betalen voor de liftpas open of niet. Komen hier al aantal jaren maar dit nog nooit meegemaakt. Alles is groen. Zou vandaag gaan sneeuwen maar er komt voorlopig niks. Heel jammer van onze wintersport vakantie. Niks aan te doen. Volgend jaar maar weer naar Frankrijk is veel sneeuw zekerder. Daar liggen meters sneeuw nu. Hier hoop geld kwijt en je kunt bijna niets.

8.7

17-12-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Wij gaan al jaren naar Zell am See, zeer goede pistes , mooi auto vrij dorp met een zeer groot meer
Gebied voor heel het gezin
Nu de verbinding met Saalbach-Hinterlem er komt kan het alleen nog beter worden
Wordt dan het grootste aaneengesloten gebied van Oostenrijk, we kijkken er al naar uit , maar zal nog 2 jaar duren vooraleer de werken voltooid zijn
Dus goede vooruitzichten

8.3

19-11-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

het is een super skigebied en je kunt er heerlijk eten! ik heb nog nooit zo lekker gegeten!

5.3

18-02-2014
Skigebied: 6 Après-ski: 6 Restaurants: 4

Beginnen met de conclusie, niet best. Het skigebied viel ons tegen qua grootte en differentiatie. Het leven op de piste was onfatsoenlijk duur. Doordat het gebied klein is zijn de pistes al snel omgewoeld tot een grote losse massa prut wat af en toe wel leuk is maar een halve dag is teveel van het goede.
Een groot minpunt zijn de enorme hoeveelheid Russen. Zelfs de menukaarten zijn in het Russisch vertaald. Op zich zou het niets uit mogen maken, ware het niet dat de normen en waarden erg verschillen met die van ons. In groepen stil blijven staan op plaatsen waar het niet kan, zonder te vragen aanschuiven aan je tafel, voorkruipen bij restaurants etc. Voor ons geen Zell am See meer...

7.0

13-02-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 6

Zowel als beginner als gevorderde, is het een goed skigebied. Restaurants zijn goed op de piste. Apres-ski, doen wij in ons huisje in Fusch.

7.7

06-02-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Het is heerlijk skiën op de schmittenhohe. Mooie en overzichtelijke pistes. Hoofdzakelijk rood en blauw. Goede gondels en sneeuw zeker. Hoogte ligt tussen 750 en 2000 meter.

8.3

18-10-2013
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Top locatie, geweldig skiën, heerlijke Apré ski!

8.3

14-02-2013
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Zell am see is een compact skigebied, met 5 dalafdalingen, die wel zwart zijn. De berghutten zijn zeer gezellig, vooral de pinzguaer hutte, hier wordt je met een scooter teruggebracht naar de piste. Het is niet een heel gemakkelijk gebied, maar wel gevarieerd. de apres ski is wel degelijk aanwezig, zowel op de piste bij Schnapps Hans en Mittelstation, als beneden in het dorp bij bv de Diele en Crazy Daisy. De restaurants zijn zeer gevarieerd, uitstekend en niet duur. Het dorp ligt fantastisch aan het meer. Leuke winkels en barretjes. Kortom het is zeer goed toeven in Zell am see en is zeker een aanrader!

7.7

07-12-2012
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

zeer leuk en gevarieerd skigebied. Vooral een aanrader voor families en begingers.
Skihutten zijn gezellig met lekker eten. Apres ski aan het einde van dag valt wat tegen daar de downhilpistes niet verlicht zijn en beneden niet al te veel te beleven valt. Diverse zeer goede hotels met welness en topkeuken.
Spijtig dat er geen roddelbaan of meer winterwandelpadden zijn (slecht 1 winterwandelweg)
Zell Am See zelf is zeer gezellig en romantisch.

MVG

Christophe

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. akkoord