Reviews Pertisau (950m - 1500m)

Schrijf review

7.3

20-03-2019
Skigebied: 6 Après-ski: 6 Restaurants: 10

Top bestemming voor niet skiërs, families, wandelaars en een Walhalla voor langlauf fanaten. Verblijf je bij Hotel Bergland dan mag je gratis gebruik maken van hun 2 sleepliften.

6.7

14-03-2019
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Vannacht weer enkele cm verse sneeuw gevallen. Prima gebied vooral om te langlaufen. Skimogelijkheden zijn minder maar wel goed.

7.3

27-02-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Voor het eerst naar Pertisau geweest met onze kinderen van 9 en 11. Klein maar overzichtelijk skigebied, waardoor ze al snel zelf een paar afdalingen kunnen pakken. Rodelbaan in Pertisau is erg leuk! Aanrader is het Wagner aparthotel!! Ruime luxe appartementen met alles erop en eraan en vlakbij de skilift.

9.3

14-01-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Wij komen hier voor de wintersport sinds begin jaren 80. De kids hebben hier goed leren skiën. Later, gebruikten we dit als basis om uit te kunnen wijken naar de mooie skigebieden (bv bij Kaltenbach) in de omgeving. De laatste 10 jaar gaan wij ook in de zomer er naar toe en nemen de fietsen mee voor mooie tochten in de omgeving.

7.7

02-03-2018
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 10

Het is en blijft een prachtig dorp in een schitterend natuurgebied. Wat een rust. We hebben al weer geboekt voor volgend jaar.

7.7

02-03-2018
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 10

Komen hier sinds 1985. Het is en blijft een schitterend dorp. Wat een rust, wat een prachtige natuur. En wil je een dag ergens anders skiën, dan rijd je naar Fügen of Alpbach en dat alles zonder tolvignet. Pertisau: Tot volgend jaar

7.7

22-02-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Weer een prachtige week gehad in Pertisau, schitterend wandelgebied. HoteHotel Phandler is Jammer dat er gerookt wordt in de Schimbar. Hotel Phandler is een aanrader.

7.3

08-02-2018
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Leuk dorp! Hotel Tirol een echte aanrader!

8.3

08-02-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 5

Gaan nu voor 5e maal naar
Pertisau. Fantastisch!!! Genieten van de prachtige wandelroutes en van Appartement Fortuna.

9.7

05-02-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Jaren in pertisau geweest, zowel zomers als in de winter, hierbij is hotel Christina een aanrader

7.0

31-01-2018
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Een super leuk wandelparadijs?een echte aanrader?

7.7

30-01-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Superparadijs voor wandelaars (en langlauf) , ook met kinderen 10-tallen km : je krijgt er nooit genoeg van : aanrader tot en met

7.3

22-01-2018
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Voor derde keer super wandelgebied leuk om te skiën super hotels

8.0

01-04-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Zeer knus dorpje. ???⛷?

7.0

06-03-2017
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 7

In Pertisau is een kleine Spar supermarkt.
In Maurach is een
grote M-preis bij het
Busstation.
















8.0

03-03-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Heel tof dorp we hebben er niets te kort hotel bergland was weer super voor de zevende keer normaal tot volgend jaar

6.7

24-02-2017
Skigebied: 6 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Leuk dorp met mooie hotels en apartementen, maar zonder supermarkt.
Helaas wordt er veel te weinig onderhoud aan de piste gedaan waardoor deze vaak ijzig is met oude sporen. Geen of te weinig sneeuwkanonnen en dus plekken gras in de piste. Als er wel sneeuw ligt is de dalafdaling wel mooi.
Veel sleepliftjes, dus niet fijn voor de snowboarders.

7.3

16-02-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Prachtig langlaufgebied waar we nu voor de 15e keer naar toe gaan.
Jammer dat diverse hotels zomaar ruim 20% in prijs omhoog gaan.
Dus dit jaar geen Strandhotel of hotel Karlwirt meer, heel jammer. Er komen steeds meer Bulgaren die blijkbaar meer willen betalen. Maar zich ook anders gedragen en dat is minder leuk.

Gelukkig heeft hotel Wagnerhof een leuke aanbieding voor de week van 3 maart zodat we weer van een goede kwaliteit hotel kunnen genieten.

7.7

10-02-2017
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Zeer mooi en gezellig dorp. Prima verblijf gehad!

10.0

31-01-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Gemoedelijk gebied goede Hotels en voor langlaufers een bij zonder gebied

9.0

11-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Voor de 8e keer naar Bergland..voor de 1e keer met de trein.

7.3

02-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 5 Restaurants: 8

Gaan eind van de maand voor de 16e keer naar Pertisau, dit om te langlaufen en te relaxen ! Voor de 16e keer Hotel Tyrol, een gezellig familiehotel voor een goede prijs/kwaliteit verhouding !

8.0

11-11-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Wij komen al enkele jaren bij Hotel Garni Alpenrose, bij de familie Albrecht.
Geweldig goed hotelletje met enorme gastvriendelijke uitbaters, goede keuken en heel gastvrij.
Wij hebben het daar heel goed naar onze zin en hopen dat het nu, na de verbouwing, ook nog net zo knus en gezellig blijft.
Lekker rustig, gezellig, geen drukte (weinig of geen kinderen).
Wij verheugen ons nu al weer op de a.s. wintersportvakantie.
G.J. van Kempen

8.7

13-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 6 Restaurants: 10

Na vier keer zomervakantie, nu voor het eerst met wintersportvakantie naar Pertisau. Heerlijk gebied voor beginners. Weer heerlijk verblijf in Enters Strandhotel. Fijne skiles van Cindy van Leithner Ski School. Volgend jaar zeker weer terug. Geen après ski gedaan, dus daarom neutraal een 6 gegeven.

10.0

11-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Via Pasto en Erika, restaurants waar je met heel veel plezier terug komt! Smakelijk! !

10.0

07-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Het was weer een geweldige gezellige vakantie in Pertisau en omgeving Achensee, ons tweede thuis ?

7.0

28-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 3 Restaurants: 9

top echt een geweldige vakantie gehad kan gewoon niet beter als is er goed volgend jaar maar weer

8.3

27-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Voor de vierde keer in hotel Bergland geweest. En het was weer top!genoten van de gastvrijheid en gezelligheid. Heerlijk kunnen skiën met de kinderen.

7.3

27-02-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Leuk gebied om met beginnende skiërs (kinderen) heen te gaan! De oefenweide voor de lessen vonden wij niet goed, geen transportbandje en steile helling.

8.3

26-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Wat een heerlijke week hebben wij weer gehad. We genieten volop van de gezelligheid en gastvrijheid van de mensen in Hotel Bergland. Heerlijk skiën en voor elk wat wils. Top week gehad.

9.0

24-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Dit is onze eerste keer in Pertisau en het bevalt hier erg goed. Voor de kinderen uitdagende pistes en het gebied is groot genoeg. Gezellig dorpje en mooie omgeving. Volgend jaar weer!

9.7

23-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 9

We komen hier al jaren met veel of weinig sneeuw veel sneeuw is leuk maar met weinig is het ook zeer genieten zeker een aanrader

8.3

14-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Wij komen al sinds begin haren 80 in Pertisau. In het begin voor de wintersport ervaring. Laten zijn daar ook de zomervakanties bijgekomen. Wij worden altijd zeer gastvrij ontvangen door de familie huber in het Hubertus Gasthaus. Ons tweede thuis!

9.3

10-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 8

volgende week zaterdag voor de ruim 60e keer naar Pertisau.
In de winter dikwijls 2x en in de zomer 1 x
heerlijk langlaufen, wandelen, golfen etc.
restaurant met een 10 nog niet gevonden.
misschien deze winter in Karwendel

8.0

07-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Tweede jaar in Pertisau. Prima gebiedje wanneer je nog jonge kinderen hebt die nog op les gaan. Zodra onze zoon km's gaat maken zullen we voor een groter gebied gaan maar voor nu is het prima.

8.0

24-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Wij komen al jaren naar Pertisau eerst met de kinderen en nu met de kinderen en kleinkinderen. Vooral de kleinkinderen beleven hier en fantastische week waar ze het hele jaar over bezig zijn.
Dus in de crocusvakantie gaan we weer en de voorpret is nu al begonnen

9.3

19-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Wij komen al 14 jaar in Pertisau voor ons get mooiste langlaufgebied van Oostenrijk.
Leuke uitdagende loipes met interesssante hoogteverschillen.
Diverse hotelervaringen in dit dorp zoals het strandhotel Entner, zeer goed,hotel Karlwirt ook heel goed,hotel Tyrol zeer matig en hotel Einwaller een kleine 7.
Wij willen ergens anders meer naar toe om te langlaufen.

8.3

07-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 10

Met twee kleine kinderen in Hotel Bergland. Het hotel heeft een apart kindermenu dat bij onze drabbers zeer in de smaak valt. Kinderpiste ligt voor het hotel dus na de les glijden ze zo terug. Voor ons fijn koffie te drinken met uitzicht op de skiles. De kamers zijn prima en de kinderliften (familieweide) is bij de prijs inbegrepen. Voor gezinnen zeker een aanrader!

10.0

05-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10



Binnen kort voor de 40ste keer naar Pertisau
toe. HET gebied voor langlaufers.

10.0

08-12-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Het is een kleinschalig gebied, heel erg gezellig en je komt elkaar vaak tegen, restaurants zijn heel goed en niet te duur.

Alleen is er wel een groepje van 3 jonge skiiers, die de levens van andere in gevaar brengen door met 130 van de berg af te scheuren en die elkaar omskien..

Maar, het is heel gezellig.

8.0

08-03-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 9

Dit jaar voor 6e keer naar pertisau geweest en was weer super. Vriendelijke mensen bij zowel de skischool als in de winkels en ook qua skiën prima onderhouden pistes

9.0

08-03-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 10

Komen er al een paar jaar en het is altijd gezellig en het eten was heerlijk en gewoon volgend jaar weer.

6.7

02-03-2015
Skigebied: 6 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Pertisau is perfect voor langlaufers, wandelaars en een beetje skiën. Minpunt is dat de oefenweides beneden niet bij de familieskipas horen? Dat kan wel maar dan ben je meer € kwijt. Wij zijn aantal keer in Achenkirch geweest, meer pistes en mogelijkheden. En een dag in Hochfugen. Pertisau is een prachtig dorp, mooi aan de Achensee gelegen. Wij hebben gelogeerd bij gasthaus Klara: eenvoudig maar prima pension (wel beetje kaal/saaie inrichting). Halfpension bijgeboekt, prima eten voor een prikkie! Werd ook rekening met de kids gehouden. Mooie en ruime familiekamer. Een aanrader is ook het rodelen bij de rodelnhutte. Met de tractor naar boven worden gebracht, een drankje in de hut en dan naar beneden glijden.

8.0

28-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Enorm mooie Oostenrijkse sfeer. Alles goed te belopen,voor iedereen wat te doen. Ligt prachtig aan Achensee. Boven op Karwendel lift mooie pistes, ook voor beginners. Heerlijk wandelen, skiën ,zon , apres ski en top luxe appartement in hotel Berghof. TOPWEEK!

7.3

27-02-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Wat een mooie omgeving om lekker te skiën, langlaufen, wandelen, rodelen en lekker eten! Tip: ga naar Sport Wöll voor goede service, skiverhuur en skischool. Niet zo massaal als Sport Leitner én meer ruimte!

7.3

26-02-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 9

Gezellig dorp, leuk skigebied maar voor de uitdaging hoef je hier niet te komen. Gewoon een leuk gebied voor beginners. Achenkirch is een goede optie voor meer uitdaging.

9.0

23-02-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Komen hier nu voor het 6e jaar, voor de kinderen super! Hebben het hier erg naar de zin!

6.7

20-02-2015
Skigebied: 6 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Leuk gebied voor eerste of tweede keer skiën, vooral met kinderen. Compact gebied met een beetje uitdaging.

5.0

18-02-2015
Skigebied: 5 Après-ski: 3 Restaurants: 7

Bezoek Pertisau zeer regelmatig gedurende meer dan 45 jaar. Zowel met kinderen als kleinkinderen. Altijd leuk en gezellig ook in de zomer. Bijzonder zijn de heerlijke wandelingen en lekker eten en drinken in de Hutten.

9.0

17-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Kom al meer dan 25 jaar in dit prachtige gebied en het voelt ieder jaar als thuiskomen.En gelukkig geen massa's aan après ski volk. Gewoon gezellig

8.7

10-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Komen al jaren in pertisau. Mooi en gezellig skigebied zonder de massaliteit van andere gebieden (ook een aanrader voor de zomer )

5.0

09-02-2015
Skigebied: 4 Après-ski: 5 Restaurants: 6

Bizar Mickey mouse gebiedje. 1x links om1x rechtsom en dat was het. Apres ski? 1 schirm!
Het eten in restaurants gaat wel, maar echt blij wordt ik er niet van

7.3

29-01-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Leuk en gastvrij dorp.

8.0

08-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Bijzonder mooi plaatsje aan de Achensee.

10.0

20-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Super plek en niet te duur

7.7

17-02-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Prachtige week gehad, jammer dat niet alle pistes open waren door de uitgebleven sneeuwval maar toch elke dag kunnen skiën.

8.3

14-01-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 8

wij hebben hier jaren een super vakantie gehad

7.0

24-02-2013
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Prima gebied om met kinderen op ski vakantie te gaan
Erg overzichtelijk, gezellig en leuk dorpje
Een aanrader voor gezinnen met kleine kinderen

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. akkoord