Reviews Kühtai (2020m - 2500m)

Schrijf review

5.3

14-11-2019
Skigebied: 7 Après-ski: 3 Restaurants: 6

hier heb ik het 35 jaar geleden geleerd. het was leuk om afgelopen winter terug te keren. Nu is het erg modern. alle sleepliften zijn vervangen door stoelen en gondels. Wel erg druk. 35 jaar geleden geen wachtrij nu overal 15 minuten wachten...sneeuw blijft hier altijd goed en skiegebied is fijn maar klein echt voor beginners die sneeuw garantie willen hebben!!!!

7.3

21-03-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Echt een hooggelegen hoteldorp voor skie fanaten. Geen stres wanneer de bis komt en waar naartoe, nee, uit het hotel en direct op de piste. Hotel moos kan je super zwemmen op het dak!!. Verder weinig apre skie maar wel op en top wintersport. Geen super uitdagende pistes maar wel fijn overzichtelijk. En voor diegene die op grote hoogte slecht slapen door de ijle lucht en droge lucht: Öts of gries im Selrain ligt vlak bij maar wel een km lager. En goedkoper

6.7

30-11-2017
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 7

leuk sneeuwzeker skigebied, gelegen op 2000 meter. het is wel een hoteldorp met weinig extra's maar super als het skigebied klein maar knus mag zijn en sneeuwzekerheid het belangrijkste is!!!!

8.0

02-03-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Veel wind en daardoor opstuivend sneeuw. Pistes zijn goed.

7.3

27-02-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Voor de 10e keer hier. Super sneeuwzeker gebied. Wel veel rode pistes. Erg overzichtelijk.

8.0

15-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Heerlijk hier in hotel Moos Vanmorgen lekker geskied nu volop sneeuw en morgen zou de zon weer gaan schijnen Wat wil je nog meer?!

10.0

03-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Super hier! Ook erg gezellig. Lekker eten en mooi skigebied

7.3

05-01-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 5 Restaurants: 10

leuk skie gebied voor kleuters en tieners maar ee beetje klein voor het echter werk. Wel sneeuwzeker op 2000 meter en bijna altijd te bereiken zonder sneeuwkettingen vanwege de flauwe/geleidelijke stijging.

5.0

05-01-2016
Skigebied: 5 Après-ski: 6 Restaurants: 4

Wij zijn hier nu!! mega veel sneeuw, slecht zicht! Maar om weer even in te komen ok!!

7.7

07-12-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Kuhtaï is fantastische ook zeer geschikt voor een succesvolle vakantie met kinderen

7.3

06-10-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Afgelopen jaar hebben we hier voor een dag heerlijk geskied. Ik vond vooral het uitzicht prachtig, panoramisch en door de hoge ligging helemaal wit! Ook de aankomst vanaf de pas over de besneeuwde wegen is een mooie ervaring. Dit jaar gaan we terug, maar nu voor de hele week, ik heb er al zin in! Hier wat filmbeelden van mijn ervaringen in Kühtai: https://youtu.be/SSiSPTdCE9Q

8.3

19-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Gisteren morgen om 05:30 vetrokken van huis richting Eindhoven AirPort. Een kleine vlucht van ander halfuur bracht ons op het vliegveld van Innsbruck. Na een rit van 30 min met de taxi stonden we om 10:00 op de piste. Het is een klein ski gebied met veel rode piste. Ideaal voor een lang weekend skiën. Een echte aanrader is hotel Mooshaus. Heerlijk eten, goeie sauna en een prachtige ligging midden in het dorp met zeer vriendelijk personeel.

6.0

18-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 5

Skigebied is klein maar met kinderen die al iets kunnen skiën (weinig blauwe )prima en overzichtelijk en niet druk.

We zitten in kinderhotel moritz.
Prima all inclusieve hotel met kinderen bijna aan de piste.
Natuurlijk is het rumoerig van wegen veel kinderen. er is voor dus de kids ook na het skiën altijd wel wat te beleven. (“Als kinderen het naar de zin hebben, hebben ouders ook vakantie)

apres- ski en restaurants hebben we geen ervaring mee maar je kan prima op de piste ergens een drankje doen met een mooi uitzicht.

Het aanreizen via Fussen is altijd wel even een dilemma. Het staat daar altijd vast.
Maar ja, als die het enige min puntje is tijdens de skivakantie zijn wij voorlopig nog niet uitgeskied in kuhtai.

8.3

01-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Leuk gebied en voor mij zijn alle pistes ook te doen. Hotel Astoria is je aan te raden. Lekker eten , mooie kamers , zwembad en aardige mensen. Ook licht het hotel aan de piste.

8.3

29-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Skigebied zeer sneeuw zeker en alles in en uit hotel skiën auto niet meer nodig . Alleen weinig blauw ,het meeste is rood en zwart . Naast de kaiserbahn is een mooie alternatieve afdaling bij goede sneeuw. Dit gebied heeft bij ons de voorkeur daar alle hotels op de pistes liggen ,sneeuw zeker van begin december tot eind mei .Apres ski niet zo veel aanwezig de dorpstadl is een aanrader zeer gezellig . Restaurants zijn er ,maar het meeste word geboekt met half pension .

8.7

27-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Ik kom hier al jaren met mijn ouders en nu met mijn gezin. Prachtig gebied. Geen massatoerisme maar op Oostenrijkse gezelligheid op maat.

8.0

04-12-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Fijn familievriendelijk skigebied, sneeuwzeker

9.0

18-02-2013
Skigebied: 7 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Een sneeuwzeker gebied met vooral rode en zwarte pistes. Ben je een beginner dan moet je hier niet wezen, de pistes zijn smal en steil en voor kinderen te doen maar niet super. Alle beginnendekids en volwassen beginners zitten op een piste aan het begin van het dorp. De pistes worden snel ijzig omdat het koud en hoog is. Je kunt wel goed naast de pistes skieen en boarden voor de diepere ongeprepareerde sneeuw. De mensen/bewoners zijn aardig en behulpzaam. De skischool Follow me is een goede en nette skischool met niet al te grote groepen, je moet natuurlijk geluk hebben met je skileraar/res, maar dat is in ieder skigebied. Er zijn hier geen supermarkten, de meest dichtbijzijnde is 5 km onder Kuhtai, een klein ouderwets "srv achtig" winkeltje. De grotere supermarkt vind je in Kemaken ongeveer een half uur rijden vanaf Kuhtai. Dus neem genoeg voedsel mee voor in je appartement of verblijf in een hotel. Een tosti kaas op de berg kost 7 euro en in het dorp 3,50 Euro. Al met al een redelijk dorp.

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord