Sneeuwhoogte Axamer Lizum (1580m - 2340m)

Lees hier het uitgebreide wintersportweer

berg

dal

-

cm

-

cm
geen melding
Laatste update
geen melding
Pistekwaliteit
gesloten
Pistes open
0 van 26
Liften open
0 van 10
Sneeuwkwaliteit
geen melding
Dalafdaling
gesloten
Laatste sneeuwval
16-10-2019
Laatste 24 uur
-

Sneeuwhoogte Olympia Skiwelt Innsbruck

sneeuwhoogte berg sneeuwhoogte dal meting
Axamer Lizum 0 cm 0 cm 20-10
Igls 0 cm 0 cm 20-10
Innsbruck (Nordkette) 0 cm 0 cm 20-10
Mutters 0 cm 0 cm 20-10
Tulfes 0 cm 0 cm 20-10

Zuidenwind voert vocht aan

20 oktober 2019
Een sterke zuidelijke luchtstroming voert vandaag veel Middellands Zeevocht aan. Dit stuwt tegen de zuidkant van de Alpen en zorgt daar voor aanhoudend intense neerslag. Elders blijft het droog en is ook vrij zacht. Vanaf dinsdag krijgt een hogedrukgebied meer grip op de Alpen en klaart het overal op. De algemene tendens blijft wel vrij zacht. 

» Veel neerslag aan de zuidkant

Sneeuwhoogte.nl App

Mis niets met de Sneeuwhoogte.nl app en ontvang als eerste het laatste nieuws over weer en sneeuw!

» iPhone
» Android

reviews Axamer Lizum

6.3

04-03-2019
Skigebied: 7 Après-ski: 4 Restaurants: 8

Redelijk rustig in de periode dat wij er waren. Gebied is wel duidelijk voor gevorderden. Eten op de piste is goed, tegen zeer schappelijke prijzen. Voor apres-ski hoef je hier niet te zijn. Liften e.d. zijn al wel wat verouderd, maar je komt boven ?

7.7

16-02-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

14 feb aangekomen met prachtig weer. Pistes in de ochtend heerlijk, in de middag wel veel ijs. Zaterdag gezellig druk, maximale wachttijd 15 min bij de stoeltjeslift.

7.7

05-02-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Super mooi skigebied, als je het een beetje kan is het makkelijk te doen. Alleen niet leuke apres ski, jammer genoeg. 2 jaar terug hebben we wel leuk onder gezeten bij een biertentje! Eten smaakt goed op de piste.

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. akkoord