Reviews Seefeld (1180m - 2100m)

Schrijf review

6.3

14-03-2019
Skigebied: 7 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Ik wil niet ondankbaar zijn, maar de lovende kritieken over Seefeld kan ik niet overal mee eens zijn. Ik vind algemeen dat de hele bebouwde omgeving achtergesteld. Erg veel gebouwen zijn slecht onderhouden en de openbare ruimte mist groen en flair. Het komt bij mij over als vergane glorie en oude sjiek, zonder echt klasse te hebben. De skilift gebouwen en veel andere gebouwen zijn door slechte architecten ontworpen met geen gevoel voor esthetica. Ik kan het geen fraai dorp vinden. Restaurants op de pistes prima betaalbaar en goed. Maar missen ook de echte flair die je hier zou verwachten. Skibussen rijden prima en genoeg.

6.0

07-03-2019
Skigebied: 5 Après-ski: 4 Restaurants: 9

Seefeld is een ontzettend leuk dorp met fantastische restaurants en leuke winkeltjes. Voor de langlaufer is Seefeld echt een walhalla, met vele kilometers aan prachte loipes. Ook voor de wandelaar is Seefeld een ontzettend leuk gebied. Daarnaast heeft Seefeld een heerlijk zwembad waar het goed toeven is. Het skigebied is echter zeer beperkt. Ideaal voor beginnende skiërs, en voor gezinnen met kleine kinderen. Voor skifanaten en voor apres-skiers is Seefeld echter een stuk minder geschikt. Er is een zeer beperkte apres-ski

7.7

06-03-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 9

Mooie chique plek voor allerlei wintersporten. Als je niet alleen wil skien is dit the place to be. Wandelen, langlaufen en wellness: echt top! Ook met kinderen een aanrader. Een dagje met de trein naar Innsbruck is ook erg leuk.

7.0

02-03-2019
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Mooi gezellig dorp, mooie omgeving je kan er geweldig mooie wandelingen maken er zijn heel veel geruimde wandelpaden, we zijn er al meerdere keren geweest maar komen zeker nog eens terug

8.0

15-02-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Gaan al 19 jaar naar seefeld ,erg mooi gebied ,vroeger met de kinderen nu met vrienden,gezellig en leuk dorpje ⛷⛷

7.7

10-02-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Mooie plaats Seefeld zon en veel sneeuw we hebben genoten

7.0

10-02-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 6

Wij komen 15 jaar in Seefeld een mooie plaats

10.0

30-01-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Prachtig gebied, goede faciliteiten, zeer beschaafd publiek! Lange brede pistes met veel waanzinnige vergezichten. En niet te vergeten: bomen!

10.0

26-01-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Van 21 tot 26 januari 2019 waren we in Seefeld. Schitterende loipes, brede paden, prachtig gespoord, kortom fantastische langlaufmogelijkheden. Bovendien was het weer ons goed gezind, regelmatig zon, weinig wind en niet te koud. We komen graag nog eens terug.

8.7

24-12-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Seefeld is van oudsher een mondaine wintersportplaats. Ook voor de niet skiër genoeg te doen. Pistes zijn voldoende voor alle skiërs. Uitermate geschikt voor families die niet van hoempapa Oostenrijk houden en op zoek zijn naar een authentieke Tiroler wintersportplaats. Als je voor goedkoop gaat ben je niet aan het juiste adres. Op de parkeerplaats eerder een landrover dan een Volvo. Voordeel is dat het niet overmatig druk is. Botox viert wel hoogtij. ?

7.3

05-03-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Charmant dorp, drie heel verschillende skigebieden; birkenlift-geigenbühel, rosshutte en Gschwandtkopf. Voor ons jonge gezin was de eerste een ideale piste bij kinderangsten en de rosshutte een ideale afsluiter!

7.7

03-03-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Mooi gebied voor beginners. Als gevorderde ben je hier na twee dagen wel uitgekeken.

8.3

16-02-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Mooi en niet te massaal . Authentieke sfeer

7.7

31-01-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Niet al te groot maar heerlijk rustig! Prima beginnersgebied of om op de eerste dag van je vakantie te doen om er lekker in te komen. Brede pistes en overal fantastisch uitzicht. Het gebied rondom Gschwandtkopf telt alleen rustige blauwe pistes, bospaadjes en vooral sleepliften. Rondom Rosshutte is er meer variatie in pistes en veel snelle stoeltjesliften! In beide gebieden heel veel pisterestaurants. Tussen beide gebieden pendelt elke 20 minuten n bus (duurt ong 5 minuten). Aanrader!

8.3

16-01-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Super leuke plaats

7.3

12-01-2018
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Mooi kleinschalig skigebied. Gezellige dorpskern.

6.7

30-11-2017
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Seefeld is een gezelling dorp. Doet wel wat mondain aan met dure winkels en veel toeristen die uiteraard niet voor het skieen komen. Het gebied is klein, maar zeker aan te raden voor families met kinderen, met het treintje de Rosshutte op is al een leuke start, daarna in knus gebied kan je niet verdwalen. Ook veel neven activiteiten zoals zwemmen schaatsen, winkelen, langlaufen, paardrijden en wandelen.

7.0

14-02-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Prachtige dagen in Seefeld gehad! Mooi skigebied voor een paar dagen. Voor een hele week is er voor ons te weinig afwisseling, maar voor drie dagen skiën prima! Leuke pistes, goede busverbinding en liftverbindingen.
Mooi autovrij centrum.

7.7

13-02-2017
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Terug thuis na een weekje seefeld,was weer geweldig zoals altijd,aftellen naar volgend jaar⛷??

8.7

22-01-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 6 Restaurants: 10

Weer thuis na een heerlijke wek in Seefeld veel sneeuw mooe pistes en ekker weer

8.7

18-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 10

Super leuk gebied gezellig mooie pistes en leuke restaurants op de piste

8.7

15-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Wij komen al meer dan 20 jaar lang in Seefeld. Wat is en blijft het een fantastisch gebied. Zoals bijna iedereen hier omschrijft is zowel het skigebied als de pistes een grote gezellige boel. Nog een paar weekjes wachten en dan mogen we weer heerlijk 2 weekjes genieten. Tot snel! Fam de Vries

8.0

11-01-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Mooi skigebied voor de beginnende en gevorderde skiër. De pistes zijn prima geprepareerd. Ook als er geen sneeuw gevallen is kan er geskied worden. Ook mooi netwerk van skibussen.

5.3

05-01-2017
Skigebied: 5 Après-ski: 3 Restaurants: 8

Juist terug van skivakantie in seefeld. Camping camp alpin was zeer goed, super vriendelijke eigenaar, skipiste rosshutte was mooi maar zeer gevaarlijk door het vele ijs! Op dat moment te weinig sneeuw, maar toen we moesten vertrekken is er meer sneeuw gevallen, dus beetje pech. Al bij al super vakantie!

8.7

02-04-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Komen er al vijftien jaar, heel gezellig zeker voor gezinnen,je hebt er alles.

9.0

07-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Komen er al 25 jaar, nu eerste weekje gehad en nog heerlijk een week genieten. Wij blijven elk jaar terug komen. Fantastische restaurant, en heerlijke gezelligheid zowel op de piste als in net stadje!!

8.0

05-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Aangenaam en mooi mondain dorp. Heerlijke restaurants en zelfs ook met een mooie zomer- en wintercamping (Camp Alpin) waar je goed kan eten en een prive badkamer kunt boeken. Verzorgde skipistes en leuk voor families. Wij komen graag terug.

5.3

02-03-2016
Skigebied: 3 Après-ski: 5 Restaurants: 8

Voor beginnende skiër die niet te veel afstand wil afleggen op de piste.,maar wel de gezelligheid Van het skien wil proeven..Vooral dus voor gezinnen en ouderen. Wel heerlijke restaurants! Dus niet voor mensen die de hele dag graag skien?⛷

6.3

27-02-2016
Skigebied: 6 Après-ski: 5 Restaurants: 8

Het is een klein gebied met nauwelijks een leuke lange piste.. Maximaal 2 kilometer als langste afdaling. Apres Ski is er nauwelijks, jammer. In het dorp liggen een paar goede restaurants.

8.0

25-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Al jaren onze favoriet! Goed bereikbaar gezellig en altijd toppistes!

8.7

31-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Heerlijk vriendelijk dorpje. Paradijs voor beginnende skiërs en gezinnen. Leuke dorpjes in de buurt en je staat met 20-30 minuten in het centrum van Innsbruck. Aanrader.

8.3

29-12-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Heerlijk dorp met uitstekende voorzieningen. Perfect voor gezinnen met jonge kinderen door overzichtelijkheid van het gebied en autovrij centrum.

8.3

27-12-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 10

Net terug van vakantie in seefeld. Er lag helaas nog niet heel veel sneeuw maar er kon gelukkig wel geskied worden. Lekkere restaurants en een paar leuke barretjes

7.3

08-10-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Seefeld is mij bevallen als een klein en gezellig skigebied. Ik heb er afgelopen jaar heerlijk geskied, ook als gevorderde skiër kun je hier leuke afdalingen maken. Hoewel je liever niet je hele wintersport alleen op deze pistes wil staan is het voor een aantal dagen erg leuk. De pistes zijn goed onderhouden en redelijk divers. De toegangsprijs vond ik wel behoorlijk hoog, vooral omdat het qua kilometers niet zo'n lange piste is. Hieronder kun je filmpje bekijken van mijn ervaringen in Seefeld:
https://youtu.be/T6jYddtzldQ

9.3

28-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Seefeld is een goed, gezellig dorpje. De skipistes zijn heel goed en de kwaliteit van de skipistes is momenteel ook heel goed.

7.3

16-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Momenteel perfecte pistes in Seefeld! Heerlijk zonnetje erbij, wat wil je nog meer.

8.7

08-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Wij zijn ook meer dan 20 jaar in seefeld geweest. Ideaal gebied voor met jonge kinderen te skieën. Gezellig dorp met goede restaurantjes. Als je eens een middag niet wil skieën kun je er ook mooi wandelen en sleeen. De wildmoos is zeker een wandeling waard.

7.7

07-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Heerlijk gebied komen hier al 30 jaar eerst in scharnitz en leutasch en nu alweer zoveel jaar in seefeld het is elke keer of je weer thuis komt zodra je de grens over gaat.

8.3

01-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Wie op zoek is naar een familie skigebied dat alles in zich heeft: Dit is het! *mooi dorp met autovrij centrum * Overzichtelijke pistes met name met blauwe en rode afdalingen*Goede restaurants * Uitstekende hotels* Perfect bereikbaar met zowel auto als vliegtuig (trein direct vanaf Innsbruck AirPort naar Seefeld) Kortom: een uitstekende locatie voor mensen die sfeer en kwaliteit belangrijk vinden.

8.0

11-01-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Komen al ongeveer 30 jaar in Seefeld, nu zijn we er drie woensdag komen de kinderen en kleinkinderen ook een weekje. Heerlijk om met ze te skiën. We wandelen ook erg veel. In de zomer ook een aanrader.

8.0

06-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Mooi skigebied voor recreatie skiërs zoals wij

9.0

01-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Wij komen al 12 jaar in Seefeld maar het blijft leuk en gezzelig.

8.0

29-12-2014
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Top locatie voor onbezorgde wintersport.

8.3

24-12-2014
Skigebied: 7 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Komen al 30 jaar in Seefeld, in januari gaan we weer drie weken. In januari gaan we weer drie weken en de kinderen en kleinkinderen komen ook een week. Je kan er ook geweldig wandelen.

10.0

06-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Het is gewoon super gezellig

8.7

19-11-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Seefeld is gezellig. Zeer goed bereikbaar met het vliegtuig. Een aanrader voor gezinnen met kleinere kinderen. Wij gaan dit jaar voor de 26e keer!

8.7

01-11-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Wij gaan al meer dan 25 jaar naar Seefeld -> eerst met de kinderen en nu met kinderen en kleinkinderen ->geweldig!

7.7

18-12-2013
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 9

- Heel gezellig dorp
- voldoende goeie restaurants
- skigebied is klein (vandaar het niet zo hoge cijfer), maar fijn

- ideaal om met beginners, niet-skiërs en kinderen heen te gaan

8.7

17-10-2013
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Seefeld! Een aanrader! Heerlijke pistes! Geweldige stad! M.n. voor beginners en gezinnen met kinderen!
Sneeuwzeker! Goede busverbinding. Heerlijke appartementen, zeer betaalbaar! Geweldig mooi wandelgebied!
Ook in de zomer een aanrader! Mooie camping! Altijd wel iets te beleven, in zomer en winter

Nelly.

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. akkoord