Reviews Tannheim (1097m - 1800m)

Schrijf review

7.3

03-02-2020
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Was er om te langlaufen.
Prachtig gebied, goed geprepareerde loipes,makkelijk door het dal, maar er zijn ook uitdagende mogelijkheden wat hoger op de berg.
Mooi wandelgebied!

8.3

07-11-2017
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Een dal voor langlaufers. zeer gemakkelijke pistes in het dal zelf. Moeilijker richting Oberjoch Duitsland. Komen hier reeds meer dan 15 jaar en het verveeld nog steeds niet. Echte Oostenrijkse charme. Zeer vriendelijke mensen en logies voor elk wat wils van eenvoudig tot 5 sterren hotels met alles erop en eraan.

8.0

02-04-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 9

Voor beginners een prachtig overzichtelijk skigebied. Boven op de berg moeilijkere pistes, en meer in het dal de makkelijkere afdalingen en een weide voor de kinderen. Het gebied is redelijk sneeuwzeker en heeft echt nog de Oostenrijkse charme. Daarnaast is tannheim vanaf de a7 uitstekend te bereiken vanuit Nederland. Kortom een aanrader voor beginners met kinderen.

6.0

24-02-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 4 Restaurants: 7

Voor het eerst in tannheim met 2kinderen van 11 en 7. In tegenstelling met de andere ervaringen vind ik de helling gen boven voor mijn jongste erg pittig. De sneeuw beneden is erg slecht (vannacht veel gev allen dus nu wel beter denk ik). Maar ik hoef hem echt niet mee naar boven te nemen. Die pistes zijn veel te heftig. We gaan uitwijken naar nesselwangle voor de laatste dagen. Ook leuk maar ik had het gezien de berichten eenvoudiger verwacht.

8.7

14-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 10

10 jaar met de kinderen geskied. Super skiërs schooltjes. Moeilijke en gemakkelijke afdalingen. Klein en overzichtelijk dus ideaal voor kinderen en beginners. Knus gebied met heerlijke restaurants. In de herfst een paar jaar gaan wandelen bij Visalp See en omgeving. Prachtig zonnig dal. Sinds 5 jaar gaan we met ons 2 en naar Ischgl om wat uit te gaan. Dit is het Mallorca van sneeuwgebieden. Heerlijk en vsuper afdalingen.

8.0

14-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Met ons gezin 10 jaar geskied. De kinderen altijd in een klasje. In de herfst gingen we terug met opa en oma. Toen de kinderen niet meer meegingen zijn wij naar een ander gebied gegaan waar wat meer te doen was. Goede restaurants en gastvrije mensen. Prima voor gezinnen en beginnende skiërs . Schatwald en Was ook prima. Kortom heerlijke periode gehad.

8.0

06-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Ik kom hier samen met mijn vrouw al 9 jaar. Om te langlaufen schitterend gebied. Misschien soms iets te gemakkelijk, maar er zijn ook een paar mooi lopende rode loipes. Bevolking doorgaans erg vriendelijk.
Als skigebied voor een beginnende skieër erg goed. In Tannheim een paar prima skischolen. Restaurants zijn van een goed gehalte.

7.3

16-11-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Als langlaufgebied uitstekend.. Zeer sneeuwzeker. Loipes steeds op ca. 1100 meter hoogte. Skigebied voor beginners, maar vooral voor ouders met kleine kinderen.
Onbedorven gebied. Bijna geen Nederlanders. Veel (oudere, welgestelde) Duitse langlaufers en wandelaars.
Zeer vriendelijke en behulpzame bevolking.
Prachtige natuur, loipes slingeren van dorp naar dorp door het gehele dal met weinig hoogteverschillen.
Groot voordeel is de bereikbaarheid vanaf de A7 nog een twintig kilometers overeen rustige weg met een zozeer geleidelijke stijging naar 1100 meter. Weg wordt prima sneeuwvrij gehouden.

8.3

13-12-2012
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Als langlaufgebied ongelooflijk mooi, misschien cirquit wat makkelijk, maar prachtig om te lopen.

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord