Reviews Finkenberg (839m - 2278m)

Schrijf review

7.3

14-02-2020
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 6

Geweldige locatie op vanuit te vertrekken het skigebied in. Richting de penken of rastberg, allemaal binnen twee liften bereikbaar. Wij vonden het jammer dat er geen dalafdaling is naar het dorp, de afsluitende afdaling van de dag is dus altijd op de berg. Apresski kun je beneden bij de lantarnl pub, kom hier niet te vroeg want dan zit je alleen. Bovenop de berg bij de Milchbar een biertje doen, en met de laatste gondel naar beneden, dan is er wat ambiance. Qua eten en nachtleven in het dorp geen ervaring, wij zaten HP in hotel en zijn in de avonduren niet meer op stap geweest

8.0

17-01-2020
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Super mooi gebied met voldoende mogelijkheden! De gletcher is een stukje rijden of met de bus, maar met mooi weer de moeite waard! Helaas geen dalafdaling dat is het enige minpuntje. Tot volgend jaar

8.7

09-01-2020
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Wat een geweldig mooi skigebied en fijn plaatsje finkenberg mayerhofen dicht bij maar veel te druk, wij komen zeker terug

9.0

27-01-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 7

Mooie gebied wij komen hier al jaren.

8.3

13-01-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

35 keer geweest super gebied

7.7

13-03-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Afgelopen weekend een short-ski gedaan met collega's. Leuk en uitdagend gebied. Veel rode pistes. Helaas was de dalafdaling naar Finkenberg niet mogelijk omdat het echt te warm was, maar hoog op de berg was er genoeg te skiën. Je kunt ook een tochtje maken. Genoeg voor 3 dagen. Wil je langer, kun je ook nog een dagje naar de gletscher maar dat hebben wij niet gedaan. Het eten in de restaurants op de piste is vrij goed.

8.7

29-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Mooier dan afgelopen week kan niet. 8 dagen blauwe lucht en top pistes.

6.7

17-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 4

Prachtig ski gebied. Aardige mensen en heel veel sneeuw☺☺

9.0

09-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Prachtig ski gebied. Finkenberg leuk dorp. Appartement Rosenheim (12p) is absolute aanrader!

9.3

13-11-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 9

super skigebied. Kom er al 10 jaar. Je kan naar mayrhofen skien. en via mayrhoven naar voorlanarsbach. en via voor lanarsbach naar lanarsbach. je heb 2 apres ski dingen beneden. 1 bij de grondel en de ander beneden.

8.0

13-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Het is prachtig maar de dalagdaling is niet open.

10.0

29-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

WoW wat een prachtig skigebied. Je kan naar Mayerhofen skiën en dan naar Lanarsbach helaas geeft niemand een tien want dat is het waard

7.0

14-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Hier ook een logement in hotel Kristal. Héél netjes allemaal, vlotte bediening, prijs / kwaliteit top. Skigebied nu in uitstekende staat, Hintertux- gebied is prachtig. Pistes wel niet allemaal lang.

8.3

20-12-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Leuk mooi skigebied. Sneeuwkwaliteit is nog best redelijk gezien de omstandigheden. Er wordt hard gewerkt om dit voor elkaar te krijgen. Lijkt wel maart/april maar dan in december. Ondanks de verhalen van weinig sneeuw heb je er weinig 'last' van. Voor bet mooie is het leuk als alles besneeuwd is, maar dat is het dan ook wel.;-) Divers gemoedelijk gebied en met mooi weer erg leuk vanwege de vele restaurants!

8.3

13-12-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Eerste skidagje was super, mooi weer en niet te koud, goede sneeuw en weinig volk.

7.7

16-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 9

Hebben een zéér mooie shortski gehad!! hotel Kristal is zeker de moeite!!!

8.7

09-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Zeer mooi skigebied! Hotel Kristal Finkenberg een aanrader!

8.0

10-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Komen al 15 jaar in Finkenberg bij Fam Stöckl, gastvrije mensen, leuk dorpje. Prima skischool (Skischool Finkenberg)?
Het gebied tot aan de Hintertuxer gletscher is geweldig.

7.0

18-12-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 6

zillertal arena heeft een ruim aanbod aan pistes voor iedereen en je kan van verschillende uithoeken het gebied bereiken.
Leuke offpiste mogelijkheden door de bossen zelfs, zeer leuke afdaling naar finkenberg en zelfs mogelijk om naar het hotel ineens te skiën.
Beneden aan de gondel heb je een leuke après ski bar, voor de rest heb je er niet veel, dan is het nabij gelegen mayernhofen een echte aanrader.

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord