Reviews Lipno (760m - 900m)

Schrijf review

7.3

02-03-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 9

De 1e met onze kinderen op wintersport en naar Lipno. Wat een ontzettend leuk gebied voor de kleintjes! En zelfs voor ons was het nog een verrassing qua gebied. Je kunt geen tochten skiën, maar het ligt allemaal naast elkaar en tijdens het skiën zagen we ook onze kinderen in de les. De skischool en ski leraren zijn fantastisch!! Après ski stelt niet veel voor.
Met het zonnetje van afgelopen week erbij en het feit dat onze kinderen na 4 dagen de berg afgingen met ons , zorgde voor een geslaagde vakantie. Volgend jaar weer!

6.3

23-02-2019
Skigebied: 7 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Met drie kinderen nu voor het tweede jaar in Lipno....als je je kinderen wilt leren skieen is dit een prima gebied! Prima skileraren en voor 250 euro krijgen ze 4 dagen les en hier zit 6 dagen skipas en skihuur bij! Als geoefende skieer word je niet echt uitgedaagd maar met de zon van afgelopen week hebben mijn vrouw en ik ons prima vermaakt! De piste kwaliteit was verrassend goed ....ondanks het warme weer! (Vooral voor de middag was het prima) volgend jaar nog 1 jaartje en dan zijn ze wel toe aan een wat groter gebied! maar kort samengevat....een leuk skigebied voor Je eerste ervaring en voor een zeer betaalbare prijs !

7.0

22-02-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Prima skigebied voor het gezin met jonge kinderen. Pistes zijn mooi breed en glooiend. Het avondskien is ook erg leuk om een keer te doen.

Skigebied is klein maar verrassend compleet met funpark, snowboard heuvels en leuke skischool met meer dan genoeg (Nederlands sprekende) leraren en leraressen.

Enige nadeel van dit gebied is dat alles op de piste (en ernaast) met contant geld betaalt moet worden..

Samenvattend: leuk, klein en verrassend compleetskigebied voor beginnende skiërs

7.3

18-02-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Gezellig klein skigebied, na jaren Oostenrijk en Frankrijk wilden we met onze kinderen van 6 en 7 een wat kleiner skigebied. Ze gaan gezellig mee de pistes af en alles is dichtbij. Na veel sneeuwval is het deze erg warm, maar de sneeuwkwaliteit blijft prima. Op de skiverhuur en de skischool is niets op aan te merken. Het heeft ons aangenaam verrast!

8.0

01-01-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Heerlijk gebied met kinderen en leuk voor beginners. Alles is bij de hand en pistes op loopafstand van de landalhuisjes. Ze kunnen toveren met de sneeuwkanonnen en het beetje sneeuw dat er is. De skileraren zijn bekwaam. Nu nog hopen op beetje extra sneeuw!

6.0

10-03-2018
Skigebied: 6 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Prima te doen hier voor beginnende skiër maar als je Oostenrijk en Frankrijk bent gewend moet je hier niet veel verwachten. Het is gewoon niet te vergelijken. Zoals in Oostenrijk en Frankrijk een tocht maken zit er niet in maar als je net begint met skiën is het een aanrader en lekker goedkoop.

4.0

05-03-2018
Skigebied: 4 Après-ski: 3 Restaurants: 5

Veel kamikaza piloten zonder skiles. Skiles en skispullen moet je van te voren boeken. Mijn twee kinderen moesten 3 dagen wachten voordat materiaal beschikbaar kwam. Enkel nog privéles te boeken. Camp Holland in Tsjechië ( zal wel door de prijs komen). 1 keer geprobeerd, volgend jaar gewoon weer naar zwitserland.

6.3

04-03-2018
Skigebied: 6 Après-ski: 5 Restaurants: 8

Voor beginners en kinderen is het best aardig en vriendelijk voor de portemonnee, maar haalt het qua skiën en après skiën toch echt niet bij Oostenrijk, Italië, Frankrijk en Zwitserland.

9.3

26-01-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Schitterende week afgesloten bij restaurant Karolina. Meteen geboekt voor volgend jaar. Geldrop-Mierlo comes again.

7.7

26-01-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Hele fijne skivakantie gehad met n groep uit Mierlo en Geldrop
Goed en gezellig eten bij restaurant Karolina dicht bij de piste hele vriendelijke eigenaar Jan is echt n aanrader.

7.0

26-12-2017
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Skiën hier erg leuk voor kinderen en beginners. Gevorderrn snel uitgekeken. Lipno lake resort top qua ligging en accommodatie erg luxe. Voor herhaling vatbaar. Nog een paar dagen lekker skien.

8.0

07-12-2017
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Het is een leuk klein gebied voor beginners

8.7

14-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Heerlijk leren skiën voor de kleinkinderen, maar ook wij (opa en oma) hebben hier leren skiën.
Heel gerieflijk om direct vanaf de piste door te skiën tot in de kelder van het appartement van Marina Lipno.

8.7

12-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Het is hier heel leuk voor kinderen die moeten leren skien of snowboarden. Het is ook een heel mooi en gezellig gebied.

7.7

03-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Super leuke week ( 20-02 tot 27-02-2016) gehad in lipno. De sneeuw was in het begin matig, maar na het weekend was het top. De skilessen van de kids (10, 10, 8 en 7 jaar) waren ook super. Ze hadden een leuke Engels sprekende juf, die ze in 6 x 2 uurtjes (privé les) super goed heeft leren skiën. Na twee dagen gingen ze al mee de berg op. In 1 woord, genieten dus! We hebben gelijk weer geboekt voor volgend jaar.

8.0

24-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Ze doen veel moeite om zelfs bij slechte sneeuwcondities de pistes goed te houden. Vannacht gelukkig een laagje verse sneeuw gevallen.

7.3

04-03-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Super leuk skiën voor iedereen. Voor ervaren skiërs geen uitdaging!

8.3

01-03-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Super gebied voor families met kinderen, mooie pistes en goedkoop.

7.7

16-02-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Een leuk en toegankelijk skigebied voor de beginner en voor kinderen. Kun je al skiën is het leuk voor 2 a 3 dagen, daarna heb je het wel gezien. Pistes zijn allemaal blauw, twee milde rode pistes. Prijzen van eten en drinken zijn heerlijk goedkoop. Nadeel is de drukte bij de skiliften, lang wachten en korte afdalingen.

8.7

14-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Ik ben met mijn zoon geweest. Gewoon een top park en een top vakantie gehad. Gewoon heel leuk voor gezinnen en de afdaling zijn gewoon prima te doen.

7.0

24-01-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Het is een heerlijke omgeving om als beginner heerlijk te leren skien. Voor de kinderen helemaal leuk je kunt ze lekker laten gaan. Je moet altijd aan eenkant terug komen ideaal. Ga zeker nog eens terug

10.0

11-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

We gaan eind februari voor de 3e keer
Super voor de kinderen, lekker eten en prima geprepareerde piste
Lipno here we come

9.0

04-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Vandaag heerlijk geskied. Alle blauwe pistes open! Vanmiddag lichte sneeuw tijdens het skiën.

10.0

01-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Echt top veel sneeuw wel jammer dat er maar 3 pistes open zijn en het vuurwerk was ook echt fantastisch!

10.0

31-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Vannacht weer een dekentje wit erbij,veel Nederlanders,eten overal goed en goedkoop wel aanraden om te reserveren want het is druk,benieuwd hoe het vuurwerk is wordt hier zoveel gevaarlijk vuurwerk verkocht zonder gevaar staat het gewoon buiten

10.0

29-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Vandaag de pistes open sneeuw kwaliteit is goed

10.0

26-11-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Gaan we er voor 3e jaar met 2 kids van 7 en10 super super ski lessen en heerlijk goedkoop eten en drinken

8.0

14-03-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 9

Fantastisch gebied voor gezinnen met startende kinderen op de ski's.
Overigens is dit de laatste week skien hier, zondag 16/3/2014 sluiten de pistes--> geen sneeuw meer...

8.3

10-12-2013
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Wij waren met drie kinderen (4,6 en 7 jaar) tijdens de voorjaarsvakantie 2012 in het vakantiehuis Villa Lipnomeer in Lipno. De 9 voor het skigebied komt vooral vanwege het feit dat het gebied ideaal is voor kinderen en de nog niet al te veel gevorderde skiërs (zoals wij). Alles zat mee: we hadden schitterend weer, er lag een flink pak sneeuw waardoor we op het laatst skiënd vanuit het huis naar de pistes konden, het is een prachtige omgeving en wij en de kinderen vermaakten ons prima. Dus zeker voor herhaling vatbaar.
Vooral ook omdat er een leuk aanbod van gezellige restaurantjes is met niet zo'n uitgebreide après-ski als in Oostenrijk en er bovendien allerlei activiteiten worden gehouden zodat ook degenen die niet skiën en snowboarden zich niet vervelen.

8.0

03-12-2012
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Lipno is een heel toegankelijk skigebied. Uitermate geschikt voor gezin met kleine kinderen en de beginnende skiërs. Maar ook de verbindingen met twee locaties in Oostenrijk voor de wat meer ervaren skiërs zijn prima. En een prachtig wandelgebied waar het op de bospaden ook mooi langlaufen is. En als je kunt schaatsen (ik kan dat jammergenoeg niet) dan kun je schaatsen op het meer; kilometers lang!

Heerlijke vakantie gehad.

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. akkoord