Sneeuwhoogte Harrachov (670m - 1020m)

Lees hier het uitgebreide wintersportweer

berg

dal

-

cm

-

cm
geen melding
Laatste update
geen melding
Pistekwaliteit
geen melding
Pistes open
0 van 8 km
Liften open
0 van 5
Sneeuwkwaliteit
geen melding
Dalafdaling
geen melding
Laatste sneeuwval
21-04-2022
Laatste 24 uur
-

Op wintersport naar Harrachov?

Bekijk hier de sneeuwhoogte van Harrachov (Harrachov). Deze sneeuwhoogte wordt dagelijks door het skigebied bijgewerkt.

Populair zijn ook de webcams, het weer de sneeuwhistorie, de pistekaart, de reviews en de accommodaties van Harrachov.


Wintersportoverzicht 2021-2022

Het wintersportseizoen startte sneeuwrijk aan de zuidkant. Maar na weken, maanden met een west - noord stroming bleef de neerslagschaduw permanent ten zuiden van de hoofdkam. Gelukkig zijn de Italianen experts in het optimaal gebruiken van de sneeuw die er wel lag. Aan west- en noordkant wisselden de weer-types elkaar sneller af met regelmatig een pak verse sneeuw, maar vooral aan het einde van het seizoen (maart!) ook bijzonder (record) veel zon. In het winter-overzicht vatten we het weer uitgebreid samen.

» Het volledige overzicht van de winter van 2021-2022

reviews Harrachov

8.3

05-01-2022
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 10

Hartstikke leuk skigebied om te beginnen. Ik ben hier in 2002 voor het eerst geweest en regelmatig terug gekomen. De pistes die er zijn, zijn fijne pistes. Het is geen gigantisch skigebied maar als er genoeg sneeuw ligt is het mogelijk om tochtjes te maken naar andere Rokytnice, waar iets meer liften en afdalingen zijn. Het dorpje Harrachov is gemoedelijk en de sfeer is authentiek, ook in de restaurants. De prijs voor overnachten, skipassen, en horeca is laag. Ik heb nog nooit meegemaakt dat het eten ergens slecht was. Er zijn ook andere dingen te doen zoals een middagje wandelen bij de waterval waar grappige jagershutten te vinden zijn waar je wat kunt drinken, de glasfabriek bezoeken waar glas met de mond wordt geblazen, of rodelen. Kortom een aanrader voor de beginnende skieer / snowboarder, of mensen met kinderen, of mensen die voordelig even weg willen en een afdaling willen pakken.

4.7

30-01-2021
Skigebied: 3 Après-ski: 6 Restaurants: 5

Beslist niet sneeuwzeker tijdens de kerstvakantie. Sneeuwkanonnen helpen niet als het niet koud genoeg is. Piepklein skigebied. Skipas is niet voor alle liften geldig (sommige liften worden nl. apart beheerd door een privé eigenaar). Oude en trage stoeltjesliften. Heel druk tijdens de kerstvakantie. Geen aanrader.

9.7

16-03-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 10

geweldig echt super

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord