Sneeuwhoogte Spindleruv Mlyn (740m - 1335m)

Lees hier het uitgebreide wintersportweer

berg

dal

50

cm

10

cm
26-01-2020 | 10:16
Laatste update
26-01-2020 | 10:16
Pistekwaliteit
goed tot redelijk
Pistes open
19 van 27 km
Liften open
11 van 17
Sneeuwkwaliteit
hard
Dalafdaling
open
Laatste sneeuwval
20-01-2020
Laatste 24 uur
-

Op wintersport naar Spindleruv Mlyn?

Bekijk hier de sneeuwhoogte van Spindleruv Mlyn (Spindleruv Mlyn). Deze sneeuwhoogte wordt dagelijks door het skigebied bijgewerkt.

Populair zijn ook de webcams, het weer de sneeuwhistorie, de pistekaart, de reviews en de accommodaties van Spindleruv Mlyn.


Sneeuwbuien Franse Alpen

26 januari 2020
Een zwakke trogvormige storing reikt vandaag tot over het westelijke Alpengebied. Hierdoor vallen er in de Franse Alpen periodiek enkele sneeuwbuien. In het oostelijke Alpengebied wisselen zon en wolken elkaar af. In deze geografische hoek blijft het grotendeels droog. Maandagavond slaat het weerbeeld radicaal om. In een doorkomende westcirculatie gaat het van tijd tot tijd flink sneeuwen!

» Hoeveel sneeuw valt er deze week?

Last Minute naar de sneeuw?

Wil je snel naar de sneeuw en nog niet geboekt? Wacht dan niet langer, want de Sunweb Last Minutes zijn zo scherp geprijsd dat het zonde zou zijn om niet te gaan! Zo boek je jouw wintersport nu met kortingen tot wel 30%. Inclusief verblijf en skipas! Vertrek binnen twee weken, vier weken of zes weken naar de mooiste ski-gebieden in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Italië of Andorra.

» Bekijk de last minutes...

reviews Spindleruv Mlyn

8.0

19-12-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Spindleruv Mlyn is een groot en modern skigebied. Door de ligging erg sneeuwzeker. Leuke restaurants en cafes in het dorp. Helaas zijn de twee grootste delen van het gebied niet verbonden met elkaar (wel skibusverbinding). Hier komt echter in de toekomst een verandering in want ze hebben plannen om de twee gebieden te verbinden met nieuwe liften en pistes. Dit wordt waarschijnlijk richting 2025.
Ik zou hier zeker terugkomen

6.0

15-01-2019
Skigebied: 7 Après-ski: 4 Restaurants: 7

Prachtig gebied met mooie en goedverzorgde sneeuwzekere pistes. De eerste dag is het erg zoeken waar je precies heen moet, maar als je eenmaal je weg hebt gevonden met de skibus kun je zelfs prima tourtochten maken. Enkele zeer lange pistes van 2,5 km die zeer zeker niet voor de pistes in de alpen onderdoen. Voor beginners zijn er eigenlijk maar 2 lange blauwe pistes. De overige pistes zijn toch echt wel zeer pittig. Het dorp zelf is erg karaktervol en mooi. Heeft genoeg leuke restaurantjes, alleen après ski en overige activiteiten zijn er niet te vinden. Kortom; leuk voor een dag of 3

8.0

14-01-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Hierbij (bijna een jaar later) een aanvulling op mijn twee reviews van 1 maart 2018. Ben afgelopen week in Zwitserland, Jungfrau region geweest voor skivakantie. Een veel groter skigebied met langere pistes. En heel andere prijzen. Interessant om 2 gebieden eens te vergelijken. Wat je in Spindleruf Mlyn niet hebt zijn de hele hoge pistes in de wolken. Maar voor wat betreft de pistes valt me op dat je in Spindl vanaf de 1ste meter snel kan carf-skiën. De langere pistes in Zwitserland hebben lange stukken waar de pistes zo vlak zijn dat je alleen langzaam kan gaan of zelfs prikken. Ook moest je in Jungfrau Region wachten op trein of lopen naar gondel toe. Al met al blijft Spindl voor mij gewoon een heel erg goed skigebied hoor.

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord