Reviews Neukirchen (858m - 2200m)

Schrijf review

8.3

22-02-2024
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Mooi gebied voor gezinnen, wachttijden bij de lift vallen reuze mee, pistes liggen er goed bij en onze dochter van 7 heeft 4 dagen les gehad en ook dit was super geregeld. We gaan volgend jaar zeker weer 😄

8.3

21-02-2024
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Helemaal top, de wacht rijden bij de gondel naar boven vallen mee, als je er een beetje op tijd bent loopt de rij gewoon door. Pistes zijn super goed te doen ook daar vallen de wacht tijden mee. Onze kinderen zitten op les, super aardige skileraren waar ze veel bij leren! Ze skiën na 3 dagen al super goed! Kortom super plek!

2.7

19-02-2024
Skigebied: 3 Après-ski: 3 Restaurants: 2

Eerste dag achter de rug en aan het opmaken voor dag 2. Gisteren met verbazing de dag beleefd. Enorme rij van ca. 60 min bij de gondel vanuit het dorp. De gondel blijkt - nu ik oude recensies lees - nog steeds zoals meerdere jaren geleden: gedateerd en net geschikt voor 6 personen zonder plaats voor je snowboard aan de buitenzijde.
Onze kinderen zijn op les geweest en hebben in 2 uur tijd slechts twee afdalingen kunnen doen op de oefenweide met sleeplift vanwege de enorme drukte. "Vorige week kon ik er 10-12 doen", zei de skileraar.
We hebben 2 restaurants ontdekt op de piste waar de rijen tot buiten stonden. Mensen zochten overal plaats om maar te lunchen.

De pistes zijn over het algemeen goed verzorgd en gevarieerd. Dalafdaling niet gedaan, maar is momenteel ook niet aantrekkelijk vanwege te slechte sneeuwkwaliteit.

Al met al een dikke onvoldoende voor de drukte in de voorjaarsvakantie. Er zijn andere gebieden waar het wachten niet zo nadrukkelijk aanwezig is.

8.7

03-02-2024
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Neukirchen is een klein dorpje met vele mogelijkheden. Het skigebied is niet groot maar super goed geprepareerde pistes. Die ook nog eens breed zijn.Ideaal gebied voor de kinderen je elkaar nooit kwijt heel overzichtelijk. Wil je een dagje wat anders dan ben je met de auto binnen enkele minuten bij de lift van Hollersbach het skigebied van Kitzbuhel. De andere kant op de liften van Hoch Krimml het skigebied van Koningsleiten. Dus voor iedereen wat wils. Ja het kan druk zijn in het hoogseizoen maar dat is het overal met de voorjaarsvakantie of kerstvakantie. Elke dag is er wel ergens een leuke apres ski met lifemuziek.Restaurants op de pistes en in het dorp overal goed en je kan er heerlijk eten. Wij zijn fan en komen hier meerdere malen per jaar.

8.7

31-01-2024
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Super skigebied, meestal zeer goed geprepareerde pistes. Nagenoeg geen wachtrijen voor de liften. Groot genoeg om om steeds verschillende pistes te pakken. Paar goede restaurants! Kortom prachtige plek om steeds weer terug te komen.

9.0

04-01-2024
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Superleuk gebied voor zowel de kleinere en grotere skiers.

8.0

31-12-2023
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Dit jaar in de Kerstweek voor de eerste keer in Neukirchen geweest. Een beetje geschrokken na het lezen van alle verhalen over de drukte, gelukkig viel dit in onze periode reuze mee. De eerste dagen extreem rustig met nagenoeg geen wachttijden. Vanaf de woensdag na de Kerst werd het wat drukker maar nergens langer dan 10 minuten staan wachten. Dit is ook de reden dat wij altijd met Kerst gaan dit is minder druk dan andere vakantie periodes.

Wildkogel Arena is een super mooi gebied, overzichtelijk maar ook weer groot genoeg om geen dubbele pistes te hoeven te skiën. Het is echt een gebied voor mensen die lekker relax willen skiën. Bijna alle pistes zijn mooi breed, maar er zijn ook sommige smalle paadjes waar je met name als het wat drukker is goed moet opletten. De dalafdeling naar Bramberg vond ik niet zo fijn. Dit is ook de rodelpistes en dit zorgt voor slechte omstandigheden.

De liften etc is allemaal wat minder modern dan bv in Saalbach maar je kunt op 1 na alle pistes bereiken met stoeltjeslift of gondel. Je hoeft dus geen gebruik te maken van sleepliften.

Het dorpje Neukirchen biedt alles wat je nodig hebt. Twee supermarkten genoeg restaurants en een aantal apres ski bars. Wij gaan volgend jaar weer

8.3

08-04-2023
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Mooi en gezellig skigebied , ideaal voor families

7.0

01-03-2023
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Skigebied vanwege omvang geschikt voor families met goede pistes bovenin. Veel blauw tot blauw-rood. In voorjaarsvakantie probleem met veel drukte vooral bij toegangsgondel heen en terug. Dalafdaling naar dorp in de middag af te raden vanwege pap sneeuw met bulten (blauw wordt rood-zwart) en eind van de middag rijdt het treintje niet meer en volgt na vermoeiende lange afdaling nog flinke voettocht richting startpunt.

8.0

06-02-2023
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Heel mooi gebied! Mooie pistes. Liften zijn dik in orde! Gelukkig geen drukte. Mensen verspreiden zich wel in het gebied bij drukke dagen. Veel blauwe pistes. Aanrader.

6.3

05-02-2023
Skigebied: 6 Après-ski: 5 Restaurants: 8

Pas op met het avond rodelen. Na dat we !! €1700 hadden afgetikt voor de weekkaart voor 6 personen, bleek dat voor het avond rodelen nog niet genoeg te zijn. Aangezien de weekkaart om 1615 afloopt, dat scijnt overal gecomuniceerd te worden, maar ik zal wel sneeuwblind geweest zijn, mocht ik nog ff €93 extra afikken om met zn zessen omhoog te gaan. Dan wordt dat ritje op de slee wel een erg dure. Dat he voor de sleetjes €50 moet betalen is heel redelijk. Maar met t kaartje erbij voelt het alsof je nog ff een poot wordt uitgedraaid. Beetje jammer.

6.7

21-01-2023
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Ik ga nu over 2 weken voor de 3e keer naar neukirchen.geen lange wachttijden meegemaakt. De apreski zuo beter mogen.

8.7

16-01-2023
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Geweldig mooi skigbied De beste geprepareerde pistes ooit. En ook nog 2 andere skigebieden in de naaste omgeving wat wil je nog meer. Puur genieten!

5.0

29-12-2022
Skigebied: 6 Après-ski: 1 Restaurants: 8

Hoe kan het zijn dat na alle slechte recensies mensen toch dit gebied opzoeken. Doe het niet want je krijgt er spijt van voldoet niet aan de eisen van de moderne wintersporters lift in het dal blijft zo’n grote bottleneck. Niet van deze tijd.

7.3

25-03-2022
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Prima skigebied, zeker aan het einde van het seizoen. Veel pistes liggen gunstig tov de zon. Zal in het hoogseizoen wel wat druk zijn, maar waar is dat nou niet. Met wat creatief denken kun je hele leuke afdalingen aan elkaar rijgen.

5.0

10-03-2022
Skigebied: 2 Après-ski: 5 Restaurants: 8

Boven zijn er mooie pistes, breed en gloeiend. Super voor beginners. Alleen lange wachtrijen bij de liften, zowel boven als bij de gondel. Dalafdaling komt uit aan de andere kant van het dorp, dus dan moet je wachten op de bus.

4.7

06-03-2022
Skigebied: 5 Après-ski: 5 Restaurants: 4

Neukirchen is perfect voor beginners en kinderen. Voor de ervaren skiër is het geen uitdaging, maar je zit binnen een kwartier rijden Jin het gebied van Gerlos. Het grootste probleem van Neukirchen is de beperkte liftcapaciteit. Als ze daar niet in gaan investeren zal menig skiër dit gebied overslaan.

4.3

06-03-2022
Skigebied: 5 Après-ski: 5 Restaurants: 3

De lift vanuit Neukirchen omhoog is in het hoogseizoen een drama. Veel te lange wachttijden. Voor de gevorderde skiërs is dit gebied geen uitdaging. Voor kinderen en beginners is het perfect. Maar je ziet ze overal bouwen qua hotels en appartementen, dus als Neukirchen niet gaat investeren in liften zal het snel over zijn voor dit gebied.

5.7

21-02-2022
Skigebied: 6 Après-ski: 4 Restaurants: 7

Druk, liften kunnen de aantallen niet aan. Leuk gebied voor 1 dag, daarna heb je het wel gezien hier.

3.3

18-02-2022
Skigebied: 6 Après-ski: 2 Restaurants: 2

Ik ga er niet meer naar toe. 1 ouderwetse gondel met te weinig capaciteit, wachttijden in hoogseizoen tot wel 1 uur in de ochtend. Een dalafdaling zonder lift omhoog waardoor je weer terug moet met de bus op lopend naar die ene lift. Wie verzond dat nu. 1 restaurant waar alle skilessen samenkomen waardoor het daar veel te druk is. Zeker met corona. Kortom. Niet doen dit gebied in hoogseizoen

9.0

05-02-2022
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Super leuk skigebied. Geen wachttijden bij de liften. De pistes zijn breed en goed geprepareerd! Restaurants in het dorp en boven super goed. Prijs ook prima Neukirchen is een leuk dorpje. En wil je eens een ander skigebied in de buurt ? kitzski op 5 min rijden naar de Hollersbach gondel.Krimml 10 minuten rijden. En zomers een heel leuk fiets en wandel gebied.

5.3

25-12-2020
Skigebied: 7 Après-ski: 2 Restaurants: 7

Prima skigebied voor beginners. De gevorderde skiër vindt hier niet de uitdaging. De liftcapaciteit in dit gebied onvoldoende om tijdens drukke perioden zoals de krokusvakantie mensen adequaat en snel te vervoeren. Neukirchen is hard gegroeid de laatste jaren maar de infrastructuur is niet meegegroeid. Een wacht tijd van 1,5 uur bij de gondel is niet erg wenselijk. Ook het restaurant op de berg kan de drukte in deze periode niet aan. Je staat zo een uur in de rij voor je lunch. Neukirchen heeft een prachtige dalafdaling alleen loopt daar geen lift terug naar boven waardoor je naar de andere kant van het dorp moet lopen om daar weer naar boven te gaan. Niet van deze tijd.

6.0

13-03-2020
Skigebied: 8 Après-ski: 2 Restaurants: 8

Wat later in het seizoen is het prima vertoeven. Geen wachtrijen en relaxt sfeertje in het dorp. Prima met kleine kinderen.

5.3

28-02-2020
Skigebied: 6 Après-ski: 3 Restaurants: 7

Het moet echt niet gekker worden in neukirchen. Na mijn vorige review maakt neukirchen het nog bonter. Het skigebied is dicht vanwege zogenaamd het weer. Alle omringende skigebieden zijn gewoon open en hier laten ze het gewoon na om de pistes te prepareren en doen vervolgens geen enkele moeite om de pistes klaar te krijgen. Ben nu helemaal klaar met dit gebied

2.7

27-02-2020
Skigebied: 4 Après-ski: 2 Restaurants: 2

In het hoogseizoen is dit echt een veel te klein gebied! Beter hier nniet naartoe gaan in de voorjaarsvakantie/krokus/carnaval. Uur in de rij bij de lift en meer dan half uur in belachelijke rij in het restaurant om iets te eten te krijgen. Ga echt niet meer terug naar Neukirchen/Bramberg

2.3

27-02-2020
Skigebied: 4 Après-ski: 2 Restaurants: 1

Veel te druk gebied. Is men bij alle liften en restaurants niet op berekend. Dalafdaling zonder lift naar boven. Maf toch. Wachttijd bij de Wildkogel bahn 1 uur in de morgen. Lunch half uur wachten. Onacceptabel

6.3

19-02-2020
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 6

Perfect ski gebied. Alleen nu even niet storm en kinderen op de berg vast.

2.7

17-02-2020
Skigebied: 3 Après-ski: 2 Restaurants: 3

Wat een slecht gebied!! Duizend bedden bijbouwen en nog de liftcapaciteit alsof er niks is gebeurd. Overal rijen, vanaf dat je naar boven moet tot en met de lunch. Dan heb ik het nog niet eens over de sleepliftjes gehad. Pfffff nooit meer hierheen. Ook al zouden ze meer liften bouwen, het gebied is gewoon te klein in relatie tot het aantal mensen hier

7.7

09-02-2020
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Prima skigebied als het niet te hard waait.

8.0

05-01-2020
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Een heerlijk gebied met goede sneeuw en ruime pistes. Ideaal voor gezinnen

8.7

01-12-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Gewoon een leuk gebied voor gezinnen!

8.0

03-03-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Met nieuwe gondel zelfs in drukste week geen wachttijden. Prima familie skigebied.

8.0

02-01-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 9

Erg leuk gebied. We hebben genoten. Wel Een belangrijke tip voor als je s avonds wilt gaan rodelen: je kunt NIET op de skipas naar boven na 16:15u. Dat kost 12,50 pp extra. Hebben wij niet gedaan met 5 personen. Het staat nergens goed aangegeven, dus wij waren erg teleurgesteld. Als je 880 euro uitheeft aan 5 skipassen voor 6 dagen vind ik dit erg belachelijk.

8.3

05-12-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Heerlijk klein gebied met zeer goede liften en goed verzorgde pistes. Het dorp is gemoedelijk met een aantal goede restaurants en gezellige Oostenrijkse bars. De dalafdaling komt middenin het dorp uit en met een goede busverbinding met 5 minuten weer in de lift. Een heerlijk gebied in een mooie omgeving. Ook in de zomer prachtig om te zijn.

7.7

16-03-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Het is een prima skigebied voor gezinnen. Blauwe en rode pistes bijna 50/50 verdeeld en een klein aandeel zwart. Op de berg zijn er genoeg lekkere restaurants aanwezig om even wat te drinken of eten. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Verder een gezellig dorp met genoeg winkels en 2 supermarkten. Even gezellig wat drinken na het skiën kan prima. Geen Gerlos maar dit gebied is ook met name geschikt voor gezinnen.

7.0

03-03-2018
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Prima skigebied voor beginners en gezinnen met kinderen. Veel blauwe en rode piste. De nieuwe gondel is een enorme verbetering de wachtrijden waren in de voorjaarsvakantie minimaal. Zowel kleine knusse als grote restaurants op de piste.

4.3

03-03-2018
Skigebied: 3 Après-ski: 4 Restaurants: 6

Klein gebied, maar de prijs vd skipas is gelijk aan die van een groot gebied. De meeste pistes komen op 1 punt uit, de dalafdaling komt niet uit bij een lift maar bij de skibus. Die skibus komt maar om het uur. Voornamelijk grote eetschuren langs de piste. Apres-ski is hier meer gezellig een biertje drinken dan een feestje bouwen.

6.3

20-02-2018
Skigebied: 6 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Te klein in het hoog seizoen. Wel leuk voor kinderen

8.3

20-02-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Perfect gebied voor wintersport met het gezin. In december 2017 nieuwe gondel geopend. Hierdoor zijn de wachttijden bij de liften zeer kort.

7.0

13-02-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Erg leuk gebied, voor beginners en familie. Leuk dorpje met genoeg restaurantjes en winkels.

8.0

27-01-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Top gebied voor gezinnen met kleine kinderen

7.7

16-01-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Top gebied

7.7

01-01-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Top gebied. Rodelbaan is geweldig: een uur lang naar beneden en halverwege een leuke après ski bar. Skiën is super. Veel leuke gevarieerde pistes. Rettenstein is een lekker restaurant op de piste. super leuk gebied voor kinderen.

8.0

21-12-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Goed gebied niet al te druk het is wel de rodelbaan. Leuk ook heel hele succes de weg is super steil

8.3

28-03-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Top locatie, het was zeer rustig in het skigebied. Tot 14 uur goede sneeuw daarna werd het wat meer pap.

6.7

07-03-2017
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Zeer druk bij de liften. In de middag liggen de pistes er slecht bij.

6.3

07-03-2017
Skigebied: 6 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Lange wachttijd bij de lift. De pistes liggen er slecht bij.

6.7

06-03-2017
Skigebied: 6 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Leuk ski-gebiedje. Zeker voor beginners. De bouw van de laatste 5 jaar eist nu zijn tol. Om 08:45 uur 50 minuten wachten voor de smaragdgondel naar boven is echt onacceptabel. In de kom staan ook enorme rijen (20 minuten) en omdat het zo druk is geworden, zie je regelmatig de heli's langskomen. Leuk gebied, maar niet in vakantieperioden. Is kitzbuhl een veel betere optie.

5.7

24-02-2017
Skigebied: 5 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Wat betreft skiën een behoorlijke tegenvaller. Pistekaart is onlogisch, kwalificatie voor de piste is hier en daar raadselachtig te noemen, prepareren van de pistes heb ik vele malen beter meegemaakt en de liftfaciliteiten zijn gedateerd. Maar het ergste was toch wel de drukte!!!! Dorp is wel van alle gemakken voorzien. De mensen zijn vriendelijk, het eten is goed en voor kinderen die het moeten leren is alles goed geregeld.

7.7

23-02-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Perfect skigebied voor gezinnen. Niet een heel groot gebied maar wel leuke afdalingen. Met name blauw en rood. De restaurants op de pistes zijn top!

5.7

21-02-2017
Skigebied: 4 Après-ski: 7 Restaurants: 6

Aardige mensen, maar die is wel het slechtste gebied waar ik ben geweest. Onlogische pisteplan. Rode pistes waar je bij moet prikken om vooruit te komen met gewaxte ski's. Dan zijn er kleinere gebieden die veel groter en leuker aanvoelen.

8.3

07-02-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Heerlijk gebied mooie pistes en restaurants

7.7

30-01-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Wij gaan nu voor t tweede jaar. Fijn ski gebied met gemoedelijke mensen. Wild kogel skipas is leuk voor een paar dagen en kan je prima vermaken. Wanneer je meer uitdaging zoekt is de Zillertal Arena pas perfect. Je kan dan al skiënd maar diverse mooie gebieden zoals Krimml, Gerlos en Zell Ziller. Lekkere restaurantjes in t dorp. Novum is een aanrader! Ook leuk voor de kleinste met een "kinderland".

8.7

18-01-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Heerlijk skigebied, aardige medewerkers in de liften. Goeie sneeuw maar soms ijzig. Apres-skien kan zeer goed in de Kanne!

8.7

06-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Lekker gebied! Goede restaurants en niet overdreven druk.

7.7

08-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Neukirchen is echt een gebied als je met kleine kinderen heerlijk wil skien. 1 of 2 liften en he bent overal. Sja soms doe je een aantal pistes achter elkaar. Nou en! In snowplanet doe je hem ook 2 uur achter elkaar. Nee gelukkig is dit niet een dorp als gerlos, met al z'n nadelen erbij. Geen lange wachttijden, prijzen enz

7.7

08-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Ideale lokatie voor gezinnen en families. Geen extreme pistes maar genoeg keuze. Leuk dorp met genoeg aprés-ski mogelijkheden. Dalafdaling mogelijk tot in de hoofdstraat (Marktstrasse).

6.7

04-03-2016
Skigebied: 5 Après-ski: 6 Restaurants: 9

Helaas niet uitdagend skigebied en niet de Ares-ski zoals ik hem in hinterglemm ken eten overal wel top!

9.0

29-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Lekker ski gebied leuk als je met je hele familie op vakantie bent van jong tot oud veel te doen

9.7

27-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Top gebied, wat hebben we weer genoten!!

9.0

27-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Heerlijk en super gebied! Echt
top!

6.7

24-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Mooi skiegebied met lekkere pistes, maar voor gevorderden is het 'saai'; na een paar dagen heb je alles een paar keer gedaan. Verder zijn de restaurants prima met lekker eten, maar de prijzen zijn soms abnormaal. Après-ski in Neukirchen is er wel! Maar is veel minder gezellig dan bijv. Gerlos... De apresski in Neukirchen is bedoeld voor een biertje, maar zeker niet voor een dikke party. Verder top gebied om te leren skien!

6.0

21-02-2016
Skigebied: 6 Après-ski: 6 Restaurants: 6

Vanochtend wat regen en geen zon. Vanmiddag beter maar door hoge temperaturen komen de groene plekken door de sneeuw. Hard werken in de sneeuw. De dalafdaling wordt minder.

10.0

09-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Wat een wind vandaag. Je waait zowat van de piste. Maar wel goede sneeuw en piste. Jammer dat door de wind liften worden gesloten. Gelukkig hebben we jägertee.

7.7

30-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Leuk skigebied voor de hele familie. Voor gevorderden ook voldoende vertier. Er is tevens een combi skipas te koop voor een van de twee omliggende gebieden.

7.7

27-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Wij waren er met de Kerst en lag er weinig sneeuw. Ongelofelijk hoe goed de pistes waren geprepareerd. aLs de dalafdaling dicht is, is het wel een beperkt gebied voor iemand die een tocht wil maken. Kan je rodelen is het er top! Gemoedelijk en heerlijk voor een weekje skiën en snowboarden met het gezin.

7.3

22-12-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Leuk gebied alleen de dal afdaling is op dit moment niet open

8.0

17-12-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Super mooi gebied met zeer goed verzorgde pistes.

8.3

28-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Prima compact skiegebied waar je niet verdwaald. Zeer geschikt voor gezinnen.

6.0

19-03-2015
Skigebied: 6 Après-ski: 6 Restaurants: 6

Leuk gebeid voor beginners voor gevorderden kan je in 1 dag alle pistes pakken

9.0

28-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 10


Top dorp! Schitterend skigebied! Leuke restaurantjes!

7.0

21-02-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Leuk skigebied, wij zitten bovenop de berg bij de gondel. Sneeuw is wel minder nu, hard op veel plaatsen en ijzige plekken. Nieuwe sneeuw nodig deze week.

7.0

20-02-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Perfecte week, goede skipistes , fantastisch weer en zeer kindvriendelijk !!uitstekend gebied om te leren skien

7.3

25-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

We hebben het getroffen met een heerlijke sneeuwval.... Super pistes.... Een perfect appartement Alpenchalet Moschl. Direct aan de gondel en voor de kinderen een speelweide voor de deur.

9.3

28-12-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Vandaag lekker met het hele gezin geskied op verse sneeuw.
Boven wel koud door harde wind in combinatie met sneeuw
Morgen weer zo'n dag

8.0

27-12-2014
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Gezellig familiedorp! Aanrader : Hotel Kammerlander!

6.7

26-12-2014
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Prachtig gebied als je met kinderen gaat, die nog skiën leren, bijna allemaal Nederlands sprekende leraren, de ski school is echt heel goed. Gebied niet groot maar wel heel overzichtelijk. Ook niet heel druk, geen hele lange wachttijden bij liften. Wij gaan er weer naar toe met onze drie kinderen.

7.3

24-12-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Leuke plaats. Ondanks dat er weinig sneeuw ligt weten de sneeuwploegen de pistes redelijk begaanbaar te houden. Wel erg ijzig maar het is niet anders. Zeker met kinderen een leuk en overzichtelijk gebied. Voor oudere- en ervaren kinderen mist een funpark en zal je elders je vertier moeten zoeken.

6.7

22-12-2014
Skigebied: 6 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Het is lastig er ligt veel ijs dus het skiën is moeilijk maar de rest is top

8.0

17-10-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Heerlijk ski gebied en ongedwongen vakantie gebied. Zeker een ijsje gaan eten bij Ziggi.

7.3

22-03-2013
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Wij zijn er 3 keer geweest en we vinden het zalig, rustig, lekker eten, niet druk...prachtig weer, goede sneeuw. Goed onderhouden pistes, en veel mogelijkheden om ergens anders te gaan skieen bv. Gerlos, Krimml, enz.....een echte aanrader.