Sneeuwhoogte Spindleruv Mlyn (740m - 1335m)

Lees hier het uitgebreide wintersportweer

berg

dal

-

cm

-

cm
geen melding
Laatste update
geen melding
Pistekwaliteit
gesloten
Pistes open
0 km
Liften open
0
Sneeuwkwaliteit
geen melding
Dalafdaling
gesloten
Laatste sneeuwval
26-04-2024
Laatste 24 uur
-

Sneeuwhoogte Spindleruv Mlyn

Actuele sneeuwhoogte en wintersport informatie van Spindleruv Mlyn (skigebied Spindleruv Mlyn).

Bekijk ook de webcams, het weer, pistekaart, sneeuwhistorie, reviews en accommodaties van Spindleruv Mlyn.

Download de gratis app van Sneeuwhoogte.nl en doe vanuit Spindleruv Mlyn een live (foto) update.

Wintersport in Zweden

Ga samen met je hele familie met TUI op wintersport in Zweden. Laat je verrassen door skigebied Stöten, Sälen en Kläppen. De doorgewinterde skiër haalt zijn hart op bij de verschillende pistes. Of nog beter: sjees samen met je kids van de piste of leer ze snowboarden. Beleef samen het ultieme Scandinavische sprookje en laat je voorttrekken door husky’s of cross op je sneeuwscooter door het witte winterwonderland.

» Bekijk het aanbod bij TUI...

Wintersport 2024-2025

Het dagelijks wintersportweer wordt geschreven van 1 oktober tot en met 31 maart. Voor de liefhebbers die hier berichten willen blijven posten zullen we regel-matig een nieuw forum openen. 

» Naar het forum...

reviews Spindleruv Mlyn

7.0

04-03-2022
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

komen al 10 jaar met plezier in Spindleruv, laatste jaren in pension Svycarsky dum met zeer plezierige eigenarsse , goed eten en mooie ligging, goede taxi service met vaste prijs. Pistes naar ons idee goed en altijd sneeuw. Mooi gebied.

7.0

02-03-2020
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Ski pas is een stuk duurder geworden. Er zijn geen extra km voor in de plek gekomen . In verhouding vind ik €210,00 voor 6 dagen veel te duur voor dit gebied

8.0

21-02-2020
Skigebied: 10 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Erg mooi gehad met veel sneeuw. De app klopt niet helemaal er ligt meer dan aangegeven. Gaan al vele jaren hier na toe. Echt super. Morgen helaas weer naar huis. Prima hotel . Goed eten. 😁⛷⛷

8.0

19-12-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Spindleruv Mlyn is een groot en modern skigebied. Door de ligging erg sneeuwzeker. Leuke restaurants en cafes in het dorp. Helaas zijn de twee grootste delen van het gebied niet verbonden met elkaar (wel skibusverbinding). Hier komt echter in de toekomst een verandering in want ze hebben plannen om de twee gebieden te verbinden met nieuwe liften en pistes. Dit wordt waarschijnlijk richting 2025.
Ik zou hier zeker terugkomen

6.0

15-01-2019
Skigebied: 7 Après-ski: 4 Restaurants: 7

Prachtig gebied met mooie en goedverzorgde sneeuwzekere pistes. De eerste dag is het erg zoeken waar je precies heen moet, maar als je eenmaal je weg hebt gevonden met de skibus kun je zelfs prima tourtochten maken. Enkele zeer lange pistes van 2,5 km die zeer zeker niet voor de pistes in de alpen onderdoen. Voor beginners zijn er eigenlijk maar 2 lange blauwe pistes. De overige pistes zijn toch echt wel zeer pittig. Het dorp zelf is erg karaktervol en mooi. Heeft genoeg leuke restaurantjes, alleen après ski en overige activiteiten zijn er niet te vinden. Kortom; leuk voor een dag of 3

8.0

14-01-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Hierbij (bijna een jaar later) een aanvulling op mijn twee reviews van 1 maart 2018. Ben afgelopen week in Zwitserland, Jungfrau region geweest voor skivakantie. Een veel groter skigebied met langere pistes. En heel andere prijzen. Interessant om 2 gebieden eens te vergelijken. Wat je in Spindleruf Mlyn niet hebt zijn de hele hoge pistes in de wolken. Maar voor wat betreft de pistes valt me op dat je in Spindl vanaf de 1ste meter snel kan carf-skiën. De langere pistes in Zwitserland hebben lange stukken waar de pistes zo vlak zijn dat je alleen langzaam kan gaan of zelfs prikken. Ook moest je in Jungfrau Region wachten op trein of lopen naar gondel toe. Al met al blijft Spindl voor mij gewoon een heel erg goed skigebied hoor.

7.3

03-01-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Mooie goed verzorgde, korte pistes. Ideaal om met m'n dochter de kerst door te brengen. Voor de snowboarders zijn er gelukkig ook goede fun-parks.

8.0

01-03-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Nog een aanvulling op mijn review. Sneeuwzekerder dan Winterberg/Willingen. Daar lag afgelopen 3 jaar 40 cm in voorjaarsvakantie. Spindl 80 cm.

8.0

01-03-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

15 jaar geleden naar Harrachov geweest en toen 1 dag naar Spindl. Daarna naar Oostenrijk en trois Vallee. Sinds we kinderen hebben tweemaal naar Willingen geweest. Nu voor het eerst weer naar Tsjechie en naar Spindl. De pistes doen niet onder voor gemiddelde piste Oostenrijk. De meeste liften en horeca ook niet meer. Goedkoper, weer eens wat anders. Veel (luxe) grote hotels. Sneeuwzeker. Nr. 1 skigebied van Tsjechie dus de jetset komt er ook. Je kan daardoor mooi mensen kijken. Nadelen, je moet met bus naar sommige delen. Is met dochter van 7 jaar geen punt overigens die vindt dat wel leuk. Skischool bij Hotel Harmony vond niet super vanwege taalbarrière. Er worden 3 liften gebouwd waardoor alle delen met elkaar verbonden zijn : ) Personeel vond ik wel ok. Een enkeling (operator kleine lift of een enkel glazenophaler kan slecht Duits of Engels. Weten zich dan geen houding te geven en komen dan nors over. Maar zijn van goede wil hoor. Top vakantie gehad. Oh ja direct na passeren grens vignet kopen. Niet duur.

6.7

26-02-2018
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Heerlijk ski gebied, zekers als gezin. Onze 3e keer in dit gebied, maar zeker 2019 weer. Heerlijk genoten