Reviews Arolla (1998m - 2900m)

Schrijf review

6.3

29-12-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 4 Restaurants: 7

Mooi skigebied, nog puur natuur.
Perfect voor hors piste.
Après-ski voorzieningen zijn niet echt aanwezig.

De skiliften zijn aan vernieuwing toe maar leiden wel tot heel mooie uitzichten boven aan de top. Aanschuiven duurt hier ook niet lang.
Perfect voor een groep, je komt elkaar veel tegen en niet veel ander volk, dus heel gezellig.

In Hotel Kurhaus kan je typisch Zwitsers eten in een gezellige omgeving.

7.7

16-12-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 9

Prachtig klein skigebied. veel afwisseling, zeker rekening houdend met het kleine aantal pistes. Veel minder druk dan de grotere gebieden dus nooit aanschuiven aan de liften. Uitstekend restaurant iets lager gelegen dan Arolla (Lamonta), waar je niet alleen traditioneel Zwitserse schotels geserveerd krijgt maar ook verfijnde Frnase keuken. (hotel restaurant La Tza).

6.0

03-02-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 4 Restaurants: 6

Is een mooi gebied meestal niet zo druk als grote ski gebieden.Er zijn niet veel liften ,en die er zijn zijn alleen sleep. De afdalingen zijn lang en zeer mooi maar als je veel veschillende afdalingen wilt zit je hier verkeerd.Wij vinden het een prachtig gebied en komen hier al jaren.

5.0

25-01-2013
Skigebied: 6 Après-ski: 4 Restaurants: 5

Smalle vallei, dus steile pistes! Alleen sleepliften, en die zijn niet voor beginners geschikt. Twee liften die je van 2000 meter naar 3 meter brengen.Dat duurt een tijdje, en tegen dat je boven bent, ben je bevroren. Hoog tijd voor vernieuwing van de installaties dus. Voor de geoefende skiër is het skigebied te klein (op een halve dag heb je alle pistes gedaan). Voor tourskiën (off-piste) is de streek echter fantastisch. Kijk naar de wensite "patrouille des glaciers".