Reviews Alpe d'Huez (1850m - 3300m)

Schrijf review

7.3

02-04-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Leuk gebied, gevarieerd piste aanbod.

7.0

06-03-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Perfect groot skigebied. Daardoor rustig.Restaurants in lager gelegen gebiden goedkoper dan de hoger gelegen. Veel mogelijheden voor tochten. Goede en snelle liftverbinding.

6.7

27-02-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Veel rode en zwarte pistes, buiten de "wei van alpe d'huez' weinig mensen. Op het eind van de dag wel veel bobbels maar verder alles perfect! Echte aanrader

8.0

17-12-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Super skigebied is een aanrader ondanks dat er weinig liften en pistes open zijn. Wij waren er in december 2016.

10.0

22-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Super skigebied!!!!! Groot en weids en heel veel hoogteverschil! Aanrader!

6.7

20-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 3 Restaurants: 7

Superweek gehad in Alpe d'Huez!! Prachtig uitzicht op 3330 meter en dan met de Sarenne naar beneden. Veel mooie rode pistes ook. Heerlijke tochtjes gemaakt door het hele gebied. Ik wil weer terug!!!

5.7

19-03-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 3 Restaurants: 7

Prima skigebied, qua liften valt hier nog veel te verbeteren. Nog veel trage liften en maar een stoeltjeslift met kap. Pistes wel van een hoog niveau.

6.0

16-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 4 Restaurants: 5

Geweldig gebied. Groot en voor elk wat wils. Wij waren er met 2 familie's. Skiërs en snowboarders. Alles goed te doen. Restaurants die wij bezocht hebben waren duur en het eten was niet al te best, vandaar een 5.

8.0

20-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Hier enkele jaren geleden geweest. Hadden een appartement in Vaujany.
Fantastisch gebied met zowel voor beginners als gevorderden uitdagende pistes. Door de grootte is het relatief rustig op de pistes, behalve op de 'groene speelweide' bij Alpe D'Huez zelf. Wij komen hier zeker nog een keer terug

8.0

13-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Wij waren hier in de eerste week van januari. Er viel aan het eind van de week een meter sneeuw, waardoor wij niet konden skiën , maar ook enkele prachtige zonnige dagen gehad en dan is dit een super skigebied ! Vooral de Sarenne ( langste zwarte afdaling van Europa= eigenlijk rood/ blauw, maar omdat je er 16 km niet af kunt zwart) was prachtig skiën ! En als je dan ook nog in La Douce Montagne in Allemont logeert, dan heb je een topvakantie!

7.3

05-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 6 Restaurants: 6

Super skigebied! Uitdagend voor ieder wat wils. Probeer zeker de langste zwarte afdaling van Europa vanaf Pic Blanc. Maar ook door de Tunnel en de gitzwarte Tunnel piste. Verder erg gevarieerd en leuk rondskieen naar Vaujany en Oz en Oissans.

5.3

05-01-2016
Skigebied: 5 Après-ski: 5 Restaurants: 6

Wij waren er met Kerst en Oud en Nieuw. Weinig sneeuw en gevaarlijke ijzige pistes. Ook veel stenen op de pistes. De sneeuwkanonnen stonden er werkeloos bij. Slechte zaak! Eigen materiaal behoorlijk beschadigd door de kwaliteit van de pistes. Paar keer naar Pic Blanc geweest, maar ook daar best wel ijzig. Jammer... Misschien een mooi gebied bij voldoende sneeuw, maar voor ons niet meer. Puur doordat er in onze omstandigeheden weinig aan de pistes werd gedaan.

7.0

04-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 8

In de week dat wij er waren lag er weinig sneeuw en waren de pistes heel erg ijzig. De pistes waren niet heel druk, behalve richting Alpe d'Huez 1800. Geen lange rijen voor liften, en ondanks de groene plekken was het heel mooi. Groot skigebied, als het tenminste open is :).

7.0

04-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

We waren er met de kerst. Overbevolkte pistes omdat er zo weinig open waren en gevaarlijk ijzig. Sneeuwkanonnen stonden er werkeloos bij terwijl het koud genoeg was. Volgende keer weer naar Italië.

6.3

03-01-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 6

tot en met 2 jan 2016 geen sneew....sneeuw kanonnen, meer dan genoeg, maar ivm de hoge kosten hiervan worden deze niet aan gezet. Super slecht!!!! Wel dure skipassen verkopen, en gevaarlijke ijs pistes

7.3

04-04-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 5 Restaurants: 8

Mooie pisten,veel keuze,prachtige landschappen.Après-ski alleen voor Engelse!

8.3

08-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 8

In een woord FANTASTISCH

7.3

13-11-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Ik woon in Frankrijk en Alpe d'Huez is ons favoriete skigebied op 2 uur rijden van ons huis. Prachtige pistes en leuke afwisseling van zwart, rood en off piste. Een gebied voor de alle type skiërs. InFrankrijk moet je niet veel van de Apres-Ski verwachten. Fransen dineren en houden niet van feestvieren. De restaurants op de pistes zijn OK maar niet geweldig. Je moet echt voor de ervaring gaan van de langste (zwarte) afdeling van 3300 meter naar het dal op 1800 meter, zonder pauze natuurlijk!

7.3

11-01-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

schitterend!

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord