Reviews Alpe d'Huez (1850m - 3300m)

Schrijf review

7.0

13-03-2020
Skigebied: 7 Après-ski: 5 Restaurants: 9

Naar Frankrijk ga je voor het skiën en dat is prima in dit gebied. Kan niet tippen aan Les Trois Vallees maar dat weet je van te voren. Restaurants op piste dikke prima lekker eten en goede service

5.7

09-03-2020
Skigebied: 8 Après-ski: 2 Restaurants: 7

Mooi gebied. Weinig tot geen wachtrij bij de liften. Voor de apres ski moet je er zeker niet heen gaan. Wat die Fransen niet snappen is dat je na het Skiën wat wilt drinken en een hapje wilt eten na 19 uur gaan de meeste restaurants pas open. Zal wel typisch Frans zijn.

6.0

25-02-2020
Skigebied: 6 Après-ski: 6 Restaurants: 6

Lange wachttijden bij de liften en slechte verbindingen. Dit was de eerste maar ook gelijk de laatste keer hier never again.

6.3

06-02-2020
Skigebied: 4 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Erg druk, capaciteit gebrek bij de liften. Je bent al snel 1,5h bezig om bij de top alleen te komen

8.0

18-01-2020
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Top locatie om kekker met het gezin te skiën en sleeën. Veel ski mogelijk heden voor elk niveau. Gaat echt nooit vervelen dit ski oord.

8.3

07-01-2020
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Mooi groot skigebied. Wij waren er voor 4 dagen en dan kan je elke dag een andere kant op.

8.7

12-12-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Afgelopen kerst geweest en deze kerst zitten we 'r weer. Schitterend gebied!! Groot, divers, ook erg leuk voor kinderen door de diverse snowparks. Voor iedereen wat wils: groen / blauw / rood / zwart èn: Le Tunnel! Verder kun je er ook héérlijk eten! Nee, 't is niet goedkoop maar je zit dan ook niet in zo'n massa vreetschuur! Ik ben niet zo van de après-ski dus daar ga ik ook niet voor. Als je daar wél van houdt, kun je sowieso beter naar Oostenrijk gaan, vlgs mij.
Overigens zit er op 2300 meter wel 'n terras, vlgs mij is dat bij La Foli Douce, daar hebben ze wel regelmatig 'n DJ met 'n zanger(es) en 'n trompettist. ff lekker housen in de sneeuw! Héérlijk vond ik 't. En da's toch ook 'n soort van après-ski. En 14 t/m 21 maart is 'r Tomorrowland. Kan ik helaas niet bij zijn maar lijkt me helemáál waanzinnig gaaf!

5.7

30-11-2019
Skigebied: 6 Après-ski: 5 Restaurants: 6

Vorig jaar hier met een aantal vrienden gaan skiën. (Leeftijd +/- 20 jaar). Ik blik met gemengde gevoelens terug op dit gebied. Wat er positief aan is, is de sneeuwsekerheid. Er zal door de seizoenen heen altijd voldoende sneeuw liggen . Het skigebied is ook zeer groot waardoor je eigenlijk hele dagtochten kan maken. Ook heb ik wel wat negatieve punten. Zo liggen de pistes er niet altijd even goed bij, de liftinfrastructuur is sterk verouderd, de mensen in de restaurants zijn over het algemeen onvriendelijk en het is er dan ook nog eens duur ook . Qua apres ski is er ook niet echt die oostenrijkste beleving. Over het algemeen vind ik dit wel overal het probleem in Frankrijk. Daarom verkies ik de oostenrijkse/Zwitserse gebieden boven Frankrijk

7.3

02-04-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Leuk gebied, gevarieerd piste aanbod.

7.0

06-03-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Perfect groot skigebied. Daardoor rustig.Restaurants in lager gelegen gebiden goedkoper dan de hoger gelegen. Veel mogelijheden voor tochten. Goede en snelle liftverbinding.

6.7

27-02-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Veel rode en zwarte pistes, buiten de "wei van alpe d'huez' weinig mensen. Op het eind van de dag wel veel bobbels maar verder alles perfect! Echte aanrader

8.0

17-12-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Super skigebied is een aanrader ondanks dat er weinig liften en pistes open zijn. Wij waren er in december 2016.

10.0

22-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Super skigebied!!!!! Groot en weids en heel veel hoogteverschil! Aanrader!

6.7

20-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 3 Restaurants: 7

Superweek gehad in Alpe d'Huez!! Prachtig uitzicht op 3330 meter en dan met de Sarenne naar beneden. Veel mooie rode pistes ook. Heerlijke tochtjes gemaakt door het hele gebied. Ik wil weer terug!!!

5.7

19-03-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 3 Restaurants: 7

Prima skigebied, qua liften valt hier nog veel te verbeteren. Nog veel trage liften en maar een stoeltjeslift met kap. Pistes wel van een hoog niveau.

6.0

16-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 4 Restaurants: 5

Geweldig gebied. Groot en voor elk wat wils. Wij waren er met 2 familie's. Skiërs en snowboarders. Alles goed te doen. Restaurants die wij bezocht hebben waren duur en het eten was niet al te best, vandaar een 5.

8.0

20-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Hier enkele jaren geleden geweest. Hadden een appartement in Vaujany.
Fantastisch gebied met zowel voor beginners als gevorderden uitdagende pistes. Door de grootte is het relatief rustig op de pistes, behalve op de 'groene speelweide' bij Alpe D'Huez zelf. Wij komen hier zeker nog een keer terug

8.0

13-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Wij waren hier in de eerste week van januari. Er viel aan het eind van de week een meter sneeuw, waardoor wij niet konden skiën , maar ook enkele prachtige zonnige dagen gehad en dan is dit een super skigebied ! Vooral de Sarenne ( langste zwarte afdaling van Europa= eigenlijk rood/ blauw, maar omdat je er 16 km niet af kunt zwart) was prachtig skiën ! En als je dan ook nog in La Douce Montagne in Allemont logeert, dan heb je een topvakantie!

7.3

05-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 6 Restaurants: 6

Super skigebied! Uitdagend voor ieder wat wils. Probeer zeker de langste zwarte afdaling van Europa vanaf Pic Blanc. Maar ook door de Tunnel en de gitzwarte Tunnel piste. Verder erg gevarieerd en leuk rondskieen naar Vaujany en Oz en Oissans.

5.3

05-01-2016
Skigebied: 5 Après-ski: 5 Restaurants: 6

Wij waren er met Kerst en Oud en Nieuw. Weinig sneeuw en gevaarlijke ijzige pistes. Ook veel stenen op de pistes. De sneeuwkanonnen stonden er werkeloos bij. Slechte zaak! Eigen materiaal behoorlijk beschadigd door de kwaliteit van de pistes. Paar keer naar Pic Blanc geweest, maar ook daar best wel ijzig. Jammer... Misschien een mooi gebied bij voldoende sneeuw, maar voor ons niet meer. Puur doordat er in onze omstandigeheden weinig aan de pistes werd gedaan.

7.0

04-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 8

In de week dat wij er waren lag er weinig sneeuw en waren de pistes heel erg ijzig. De pistes waren niet heel druk, behalve richting Alpe d'Huez 1800. Geen lange rijen voor liften, en ondanks de groene plekken was het heel mooi. Groot skigebied, als het tenminste open is :).

7.0

04-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

We waren er met de kerst. Overbevolkte pistes omdat er zo weinig open waren en gevaarlijk ijzig. Sneeuwkanonnen stonden er werkeloos bij terwijl het koud genoeg was. Volgende keer weer naar Italië.

6.3

03-01-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 6

tot en met 2 jan 2016 geen sneew....sneeuw kanonnen, meer dan genoeg, maar ivm de hoge kosten hiervan worden deze niet aan gezet. Super slecht!!!! Wel dure skipassen verkopen, en gevaarlijke ijs pistes

7.3

04-04-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 5 Restaurants: 8

Mooie pisten,veel keuze,prachtige landschappen.Après-ski alleen voor Engelse!

8.3

08-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 8

In een woord FANTASTISCH

7.3

13-11-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Ik woon in Frankrijk en Alpe d'Huez is ons favoriete skigebied op 2 uur rijden van ons huis. Prachtige pistes en leuke afwisseling van zwart, rood en off piste. Een gebied voor de alle type skiërs. InFrankrijk moet je niet veel van de Apres-Ski verwachten. Fransen dineren en houden niet van feestvieren. De restaurants op de pistes zijn OK maar niet geweldig. Je moet echt voor de ervaring gaan van de langste (zwarte) afdeling van 3300 meter naar het dal op 1800 meter, zonder pauze natuurlijk!

7.3

11-01-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

schitterend!

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord