Reviews Gosau (767m - 1620m)

Schrijf review

7.0

26-02-2020
Skigebied: 7 Apr├Ęs-ski: 7 Restaurants: 7

Russbacher horn lekker baan goed te doen vandaag... ­čśÄ­čĹŹ­čĆ╝

6.3

25-02-2020
Skigebied: 7 Apr├Ęs-ski: 6 Restaurants: 6

Leuk gebied, vooral voor gezinnen met (kleine) kinderen

7.0

05-01-2020
Skigebied: 7 Apr├Ęs-ski: 6 Restaurants: 8

Uitdagende pistes en zeker wanneer er veel verse sneeuw is leuke ski-routes. Regelmatig kom je langs een restaurantje waar je voor betaalbare prijzen lekker kunt lunchen. Beetje om en om qua bediening en selfservice. De eerste week van januari was het er een gekkenhuis. Wachttijden voor de liften en heel druk op de pistes. Wat waren we toen gelukkig met de ski-routes en off piste mogelijkheden. Alleen oudejaars- en nieuwjaarsdag was het er heerlijk rustig zoals omschreven in onderstaande reviews. Mooi gebied maar voor ons toch net wat te klein.

7.7

02-03-2019
Skigebied: 8 Apr├Ęs-ski: 6 Restaurants: 9

Super leuk skigebied lekker rustig ook in voorjaars vakantie

7.7

28-02-2019
Skigebied: 8 Apr├Ęs-ski: 7 Restaurants: 8

Mooi ski gebied met leuke pistes en weinig tot geen wachttijden bij de liften

7.0

17-02-2018
Skigebied: 8 Apr├Ęs-ski: 6 Restaurants: 7

Ben met gezin hier geweest deze krokusvakantie en was positief verrast. Mooie pistes, goede skischool voor de kinderen, geen lange wachttijden en ook nog eens betaalbaar. Was vorig jaar in een van de grote skigebieden en er is geen vergelijk. Hier geen massa-toerisme, dronken russen op straat, racende tieners die de piste onveilig maken met hun speed apps enz. Dit is nog bijna authentiek zoals ik herinner van vroeger. Aanrader voor wie een rustig maar toch uitdagend en vooral authentiek ski-gebied zoekt. Inderdaad nauwelijks apres-ski maar dat zoeken wij niet.

8.0

11-02-2018
Skigebied: 9 Apr├Ęs-ski: 7 Restaurants: 8

Wat een leuk skigebied!! Mooie lange afdalingen en leuke eettentjes? wij verblijven zelf boven op de piste? heerlijkÔŤĚ!!!!

8.7

09-12-2017
Skigebied: 10 Apr├Ęs-ski: 7 Restaurants: 9

Top bestemming voor beginner en ook voor de gevorderde skiër. Restaurants zijn goed en bij de liften hoef je bijna nergens te wachten ook niet in het hoog seizoen. Voordeel voor families met drie kids: 5 skipassen halen = 4 betalen. Kortom een aanrader voor iedereen!

7.7

17-03-2017
Skigebied: 8 Apr├Ęs-ski: 7 Restaurants: 8

Weldegelijk apr├Ęs ski, maar waar zijn al die klagende mensen?

5.7

19-02-2017
Skigebied: 9 Apr├Ęs-ski: 3 Restaurants: 5

Dit jaar voor het eerst. Prachtige ├ęn gemoedelijke omgeving. Erg mooi.

7.7

28-02-2016
Skigebied: 9 Apr├Ęs-ski: 6 Restaurants: 8

Dit jaar voor eerst geweest met ons gezin leuk skigebied en nog betaalbaar
Word wel veel gebouwd hier

8.3

28-02-2015
Skigebied: 8 Apr├Ęs-ski: 7 Restaurants: 10

Al vele jaren ook elders geweest. Toch weer terug naar Gosau. Prachtig ski├źn in mooie omgeving en niet druk. Gelukkig nog geen hoempapa omgeving.

6.7

27-02-2015
Skigebied: 8 Apr├Ęs-ski: 5 Restaurants: 7

Leuk ski gebied lekker rustig je hoeft nauwelijks te wachten voor de liften voor oudere jeugd is er weinig te doen

10.0

24-02-2015
Skigebied: 10 Apr├Ęs-ski: 10 Restaurants: 10

Het is een prachtig ski gebied
Echt een dikke aanrader

8.7

15-02-2015
Skigebied: 9 Apr├Ęs-ski: 8 Restaurants: 9

Heel mooi gebied wel meest geschikt voor families. Leuke en betaalbare restaurantjes waar je heerlijk kunt eten

8.3

10-02-2015
Skigebied: 9 Apr├Ęs-ski: 7 Restaurants: 9

Heel leuk gebied eigenlijk meest geschikt voor gezinnen. Zeer betaalbaar mooie pistes zijn vaak helemaal niet druk. Verder mooie restaurants met zeer goede sfeer

7.0

07-12-2014
Skigebied: 7 Apr├Ęs-ski: 7 Restaurants: 7

Mooi familie ski gebied. Goed te doen met kinderen (6, 8 en 12 jaar). Apr├Ęs ski is kleinschalig aan/op de piste. Eten tussen de middag is goed, leuke restaurants op de piste. Vakbekwame ski-instructeurs.

6.3

20-11-2014
Skigebied: 7 Apr├Ęs-ski: 5 Restaurants: 7

Komen er al meer dan 20 jaar. Leuk familie skigebied dat nog betaalbaar is. Apr├Ęs ski alleen op de piste

9.3

12-11-2014
Skigebied: 9 Apr├Ęs-ski: 9 Restaurants: 10

heerlijk ski gebied voor elk wat wils en betaalbare prijzen.
zeer goede restaurants en aan de weide gezellige apres ski
ook aan de kinderen is gedacht zeer veel mogelijk heden voor de klientjes
Her is voor ons een feest om naar Gosau te gaan al 30 jaar lang.
Nu met de kinderen en kleinkinderen .Allen voelen zich dar zeer happy

7.7

07-11-2014
Skigebied: 8 Apr├Ęs-ski: 7 Restaurants: 8

Leuk skigebied is nog lekker rustig

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord