Reviews Dorfgastein (812m - 2000m)

Schrijf review

8.7

29-02-2020
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Weer een top week gehad in de voorjaars vakantie van Noord in Dorfgastein. Leuk skigebied vooral met kinderen. Tot volgend jaar.

10.0

19-01-2020
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Was echt super. Geweldige skischool voor de kids en gezellige hutjes aan de piste

8.7

27-12-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Heerlijk skigebied! Mooie pistes en fijne liften. Jammer dat er sommige restaurants op de piste zelfbediening hebben, maar er zijn er ook genoeg waar je nog bediend wordt!

8.3

16-03-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Veel lekkere restaurants op de pistes goed gebied voor mensen die wel een beetje ervaring hebben een goede reis maar het is de moeite zeker waard.

8.0

27-02-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Mooi gebied, vooral voor degene die iets meer ervaring hebben. Voor beginners zijn er misschien wel iets te weinig makkelijke blauwe pistes te vinden voor een hele week naar mijn mening. Genoeg goeie eettentjes te vinden op de pistes. Alleen jammer dat kinderen van 3 of 4 jaar nog een pas nodig hebben voor de oefenpiste (betaald) terwijl ze wel gratis voor de rest van de liften gebruik mogen maken.

8.0

27-02-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Zelfs nu in het hoogseizoen niet echt druk op de piste. Zijn voor elk niveau genoeg pistes te vinden, maar wel voornamelijk rode. Genoeg eet hutten op de pistes.

6.0

06-04-2017
Skigebied: 5 Après-ski: 6 Restaurants: 7

slecht onderhouden pistes in het laagseizoen of bij slechter weer

8.7

27-02-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Het skigebied Dorfgastein is een leuk gevarieerd skigebied samen met Grossarl (niet voor de kilometer veter) met in het gebied diverse hutten waar je lekker kan eten en drinken. Skischool Angerer is ons zeer goed bevallen en heeft een goede service. Het dorp Dorfgastein heeft alles wat je nodig hebt. Tot volgend jaar.

8.7

23-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Wij komen al in Dorfgastein al 19 maal , waarvan al 15 maal in het zelfde pension, prima en mooi ski gebied , en vriendelijk en behulpzame bewoners

8.7

12-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Fijn en overzichtelijk skigebied. Komen hier al ruim 7 jaar met veel tevredenheid. Super voor gezinnen met kinderen

9.3

02-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Klein maar fijn !!!

7.7

29-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Mooi skigebied met veel variatie. Vriendelijke en behulpzame bewoners en goede pensions.

8.7

16-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Komen er al 9 jaar....heerlijk gebied met veel mogelijkheden in SkiAmadé

8.3

18-03-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Opvallend leuk skigebied. We hadden er qua skigebied niet al te veel verwachtingen van vooraf maar konden een prachtige (nieuwe) en goedkope accomodatie (Bergparadies) onderaan de pistes boeken. Toegegeven het gebied is niet erg groot en dorfgastein is niet te vergelijken met de gezelligheid die je in Sölden, St. Anton etc. aantreft maar het was de 3-4 dagen dat wij er waren prima vertoeven. Veel lange rode afdalingen, lekker authentiek eten in berghutten, etc. Prima weer deed de rest.

8.3

27-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Al 12 jaar degelijk en goed. Goed geprepareerde pisten en een gezellige omgeving

6.7

01-01-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Kerstweek 2014 weinig sneeuw, zoals overal, maar geen moeite werd gespaard om de kinderpiste in het dorp te kunnen gebruiken: er werden minimaal 30 vrachtwagens met sneeuw van de Grossglockner ingereden. Persoonlijk hebben wij goede ervaring met skischool Angerer, zeer professioneel, onze zoon heeft goed leren skiën, skilerares Manu had zeer veel ervaring!!
Verder leuk, gemoedelijk dorp met knusse kerstmarkt.

7.3

31-12-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Dit gebied heeft voor mij de voorkeur boven Bad Hofgastein! Leuk skien hier.

7.7

22-12-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Nu in 2014 weinig sneeuw maar nog steeds bere gezellig en zeer vriendelijke mensen
Wij komen hier zeker nog een keer terug!!

7.7

13-02-2013
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Goede ski pistes en vriendelijke mensen in heel Dorfgastein.

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord