Reviews Kaprun - Maiskogel (786m - 1800m)

Schrijf review

9.0

26-02-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Met de nieuwe Maiskogelbahn en de aansluiting volgend jar met de Kitschsteinhorn is het gebied natuurlijk perfect wanneer je in Kaprun verblijft. Genoeg restaurants op de piste waar je lekker kunt eten en leuke brede afdalingen waar voor ieders wat wils is.

10.0

20-02-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Verschrikkelijk mooi weer en goede sneeuw echt fantastisch

7.0

18-02-2018
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Ideaal gebied voor jonge kinderen hun eerste bochten te laten maken op een echte berg. Relatief rustig op de piste.
Wachttijden beperkt. Enkel tijdens de spits om 10uur een lange wachtrij onderaan de berg.

9.0

07-12-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Skigebied kleinschalig maar leuk! Apres-ski super bij gary in zur lederhosen! Super gezellig en hij praat zelfs een beetje nl! Genoeg keus qua eten! Ik ben in verschillende gebieden geweest, maar dit is erg goed bevallen en we komen dit jaar terug!!!:-)

8.0

27-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Bijzonder rustig op dit moment, de Maïskogel is heel goed te doen!

7.3

06-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Mooie piste met prima sneeuwkwaliteit op dit moment en heerlijk rustig. Echt genieten en voor alle niveau's prima.

7.7

29-12-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Mooi gebied ondanks dat er weinig sneeuw is prima conditie

7.7

04-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 9

Maiskogel is 1 afdaling met voor alle ervaring mogelijkheden. Rood en zwart rechtuit en blauw eromheen. Echt een geweldige afdaling. Wij zijn hier nu voor het 4e jaar en hebben dit jaar besloten meerdere gebieden te bezoeken. Zijn veel mogelijkheden binnen een half uur rijden. Gister naar hochköning geweest en daar de köningtour gedaan, echt een aanrader. Vandaag staat de wildkogel arena op de planning, beide op een half uurtje rijden. Ook saalbach-hinterglenn ligt binnen bereik.
Wat betreft t eten zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om erg goed te eten.

7.3

27-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Inderdaad voor een dag heel leuk

8.3

22-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 6 Restaurants: 9

Leuk, klein en rustig skigebied. Leuk om een dag naar toe te gaan als je in kaprun/zell am zee bent

7.7

19-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Top gebied met leuke mogelijkheden voor alle gradaties van skiërs.

6.7

17-12-2014
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Heerlijk gebied met snelle leften. Aanrader!

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord