Reviews Bramberg (819m - 2200m)

Schrijf review

8.0

11-04-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Mooi overzichtelijk skigebied. Absoluut een aanrader, zeker met (jonge) kinderen. Skischool Bramberg is klasse!

9.0

18-03-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Mooi skigebied. Leuke afdaling naar het dal. Geweldig ook met de slee. Een geweldig avontuur zeker ook voor de kids ! Absoluut een aanrader.

7.7

07-03-2017
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Mooi klein gebied, overzichtelijk voor kinderen. In de voorjaarsvakantie echter te druk. Soms 20 minuten wachten voor een lift. Neem in drukke tijden altijd een grote skipas voor het gebied Gerlos. koningsleiten en Gerlos binnen 25 minuten zeer goed bereikbaar.

8.7

01-03-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Heerlijk gebied waar we nu al 12 jaar komen. Vriendelijke mensen, goede restaurants op de piste en in Neukirchen.

7.0

22-02-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 3 Restaurants: 9

Compact en overzichtelijk gebied. Prima voor gezinnen. Goed parkeren bij grote lift Bramberg. is prima.

8.3

18-02-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Waren dit jaar tijdens de Kerstweek in Chalet Eisenrose, Smaragdresort. Mooi huis aan de piste heerlijk skigebied zeker voor gezinnen. Veel investeringen in gebied. Leuke gezellige restaurantjes, après ski gezellig maar niet tot laat op de avond!

7.7

06-02-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Leuk ski gebied met prima pistes! 2 goede dal-afdalingen en verder genoeg ruimte.

7.3

30-01-2017
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Hebben net een week Kaiserwetter in het Wildkogelgebiet gehad.
Het skigebied van Bramberg-Neukirchen is redelijk attractief.
Twee erg mooie afdalingen naar de respectievelijke dorpen, met als minpunten: goed oppassen voor de vele rodelers in Bramberg en het uitkomen op 800 m van de lift in Neukirchen.
De capaciteit van de liften in het gebied zelf zijn vrij nipt (januari) en lijken mij in het hoogseizoen ontoereikend.
Pisten preparatie zijn tip top.
Enkele zeer aangename terrassen op de pistes.
Absolute must-do in Bramberg : de 14 km lange sleepiste.

8.7

16-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Bramberg is een ideaal ski gebied voor gezinnen. Naast het ski gebied is de rodelbaan een enorme aanrader! Verder is het tevens een mooie uitvalsbasis naar Pass Turm (5 minuten rijden) en Krimml (25 minuten rijden). Wij komen hier al een aantal jaar en zullen ook blijven komen.

8.7

17-04-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

wij gaan al meerdere jaren met onze oudere kinderen en hun vrienden naar Bramberg. Het was weer schitterend met veel zon, de late sneeuwval, "warmer". Elk jaar opnieuw zien we ook de vele investeringen wat dit gebied steeds mooier maakt voor jong en oud.

6.3

20-03-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 6

met 8 personen er geweest in voorjaarsvakantie vond het niet slecht maar ook niet super een beetje saai

7.0

18-03-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Zijn er ook huisjes te huur voor ca. 10 volwassenen en 6 kinderen (2 weken kerstvakantie en oud- en nieuw)

8.0

19-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Voor de 3e keer in het wildkogel resort , hierna verbleekt elke accommodatie , perfect ! De ligging , faciliteiten, het appartement het skigebied is heel goed te doen met 3 jonge kinderen , kortom heerlijk!! Volgend jaar zeker weer ! :)

8.0

28-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Hoe lijkt het!!! ? Komt er nog wat sneeuw bij voor de 26 ste febr.

8.7

18-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Het is een heel leuk en overzichtelijk gebied! Wij komen er nu een aantal jaren, het is geschikt voor de beginnende maar ook voor de gevorderde skiër/ boarder. Voor de kinderen is het ook ideaal, zeker gezien het hoge aantal Nederlands sprekende leraren in Bramberg. Het heeft verder een leuk centrum, het is niet ontzettend groot maar er zit van alles.

7.7

15-01-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Hallo wij gaan dit jaar met zijn twaalven naar bramberg om te ontdekken of al die recensies,,, dat het zo goed is met jonge kinderen" ook waar is we hopen het ziet er wel leuk uit nou gooi jullie ervaringen er maar op hoor!!!?.....;):):);)

8.7

12-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Ik kom er al 5 jaar op rij en met stip mijn favoriet. Een echte aan rader voor families! en gerlos bewijs van spreken om de hoek. kan niet wachten om weer terug te komen dit jaar!

7.7

08-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Al vele jaren in het skigebied wildkogel geweest. Ideaal met kinderen, een overzichtelijk goed geprepareerd gebied met meerdere skischolen die ook Nederlandse leraren hebben. Er zijn veel gezellige eetgelegenheden, niet al te duur voor Oostenrijkse begrippen en de apresski is ook goed te doen (Zwischenzeit). Wil je meer, neem je de superskipas, kan je naar ca. 40 omliggende skigebieden als Kitzbühler alpen, het Zillertal (dichtbij zijn Gerlos/Köningsleiten/ZellamZiller), Kaprun, ZellamSee etc. Kortom een aanrader!

7.7

06-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Tof skigebied, maar toen wij er waren spijtig genoeg te weinig sneeuw

7.7

04-01-2016
Skigebied: 6 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Skiën was leuk maar toch papperige sneeuw.. Was haast niet op te skiën maar toch wel genoten van de après ski

7.7

03-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Afgelopen kerst hebben wij doorgebracht in het Wildkogel Resort. Schitterende appartementen met veel faciliteiten. Ondanks beperkte hoeveelheid sneeuw hebben we heerlijk kunnen boarden. Enige minpuntje was dat de rodelbaan gesloten was. Dat is in Bramberg echt het hoogtepunt.

8.0

01-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Wij verbleven in een appartement in de Wildkogel Resort . Prachtig, luxe appartement ( wellness,zwembad fitness) gelegen naast de skilift. Aanrader. Wij verbleven er de week voor Kerst. Zonovergoten pistes, heerlijk geskied ook al waren niet alle pistes geopend en genoten van het mooie weer. Met de skibus die praktisch voor het appartement stopt ook een keer naar Hollersbach gegaan (groot skigebied).
Leuke restaurants in de directe omgeving, rustig, lieflijk dorp.
Ondanks het warme weer is men er in Bramberg prima in geslaagd om de pistes van goede sneeuw te voorzien en open te houden ! Kortom, volgend jaar weer !

7.3

09-12-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 8

De Wildkogel in Bramberg is ideaal voor gezinnen, een fijn skigebied. Voor de gevorderden is uit te wijken naar Hollersbach; verbonden met Kitzbuhl, en Krimml; verbonden met het Zillertalarena. Wij logeerden in Chalet Brammetje; een zeer mooi en luxe Chalet schitterend uitkijkend over het dal en bergen, een aanrader en voor herhaling vatbaar!

8.0

17-10-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Een heerlijk skigebied. Wij zijn al 2 jaar met de kerst geweest en het is behoorlijk sneeuwzeker. De rodelbaan is geweldig, zowel voor de kinderen als de ouders. Het is echt een gebied in opkomst. Direct aan de gondelbaan ligt een geweldig appartementencomplex. Komende kerst gaan we zeker weer.

7.7

03-04-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Heerlijk kleinschalig skigebied . Ideaal met kinderen en erg gezellig op de pistes . Rodelbaan met restaurant Zwischenzeit top !

7.7

11-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Met kleine kinderen ideaal! Mooie appartementen of chalet! Prima apres-ski. Maar voor de die hard wintersporter is het gebied wat klein.

6.0

08-03-2015
Skigebied: 6 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Kom reeds jaren in bramberg. Heb gondel zien komen en enorme nieuwbouw. Prima, maar liften gondels zijn er niet bijgebouwd. In vakanties ontstaan nu dus op piekmomenten enorme rijen. Half uur kan zo. Dat kan voor 43 euro p.p. anno 2015 echt niet meer. Komende kerst gaan we dus lekker in gebied kitzbuhl skiën, 5 minuten rijen, maar je bent 20 minuten eerder boven.

7.0

05-03-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 6

Vandaag dagje in wildkogel arena wezen skiën. Ik moet zeggen dat het zeker voor de beginnende skiër een aanrader is. Het is vrij klein waardoor je het na een dag wel gezien hebt. Relatief veel blauwe en "makkelijke" rode pistes. De dalafdalingen hebben we niet gedaan. Is een erg smal pad wat ook als rodelbaan word gebruikt, dit zagen we niet zitten.

8.0

04-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Met school geweest! Was geweldig! Mooi en intiem skigebied! Leuk voor gezin, schoolreis of met z'n tweeën! Een aanrader!

6.0

26-02-2015
Skigebied: 5 Après-ski: 5 Restaurants: 8

Skigebied te klein, waardoor in de voorjaarsvakantie weken er te lange wachtrijen bij de liften staan en de pistes te kort. Je bent langer bezig met de lift, dan op de piste. De bergrestaurant, groot en massaal. De langste rodelbaan ter wereld (14km), is eigenlijk gewoon de dalafdaling wat een blauw pad is, deze is verlicht tot 22.00, alleen de laatste lift draait tot 17.15!!. Wel zeer mooie chalets en appartementencomplexen.

7.7

22-02-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Wij waren in de carnavals week in bramberg. De pistes waren ondanks de zon en warmte perfect. Tja naar het dal toe pap maar wat wil je met zon en hoge temperaturen. Het is inderdaad zo dat je naar bramberg toe af en toe op de rodelbaan zit tussen de sleetjes. Is wat lastig maar als jezelf ook een keer gaat rodelen dan heb je daar meer begrip voor. Wat wij wel een groot nadeel vonden was dat de liften de grote hoeveelheid mensen niet aan kunnen. Soms gewoon 30 min wachten voor de stoeltjes lift. Verders wel een mooi gebied voor gezinnen

9.0

11-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Wij komen al jaren in Bramberg, het is een gezellig dorp. Vriendelijke mensen. Heerlijk om te skiën, het voelt als thuis komen.

10.0

09-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Viel tegen, dalafdaling loopt samen met rodelbaan,vanwege de vele sleeën en fietsen
Levensgevaarlijk, 2 x bijna gecrasht met slee,
Tijdens sneeuwval geen pistemachines om te egaliseren

9.3

19-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Ik ga elk jaar na bramberg in een woord geweldig

7.0

03-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 1

Top pistie, dit jaar met de hele school geweest zo'n 300 kinderen! Goede gidsen en duidelijk overzicht!

8.7

30-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Bramberg is" nieuw" met vele grote familie chalets en appartementen. Sommige grotere chalets liggen zelfs aan de skipiste. De dal afvaart is verlicht tot 22 uur voor skiërs en rodelaars, avontuur verzekerd. Sneeuwkanonnen in overvloed en massa's sneeuw wat het helemaal feeëriek maakt . Sinds kerstmis sneeuwt het ook onophoudelijk. Met oudjaar wordt het dan weer zeer zonnig. Ideaal voor het vuurwerk dat het volledige dal vult in een ongelofelijk spektakel!

8.0

11-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Echt top! Met kinderen heb je hier een top week, overzichtelijk maar toch groot!

7.7

25-02-2014
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Dit is nu het 2de jaar dat we naar dit skigebied gaan. Ideaal voor met kleine kinderen naar toe te gaan.
De Rodelbaan is zo leuk om te doen, ook bij slechte sneeuwkwaliteit.
Het centrum was al iets levendiger in vergelijking met verleden jaar, maar voor ons ideaal, niet te druk, maar druk genoeg! Een aanrader.
SKigebied ben je snel rond maar met kleine kinderen hoef je niet ver te gaan.

8.7

23-12-2012
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Echt nog een onbekend maakt onbemind gebied naar mijn idee. Een aardig skigebied. Zeker met familie. Ook de restaurants zijn uitstekend. Naast het skiën en boarden kun je hier rodelen op langste baan ter wereld. JE vind er diverse sportshops die de sleetjes verhuren incl. de snelle stuurbare sleetjes.

De apres ski bij het rodelen het ik nooit eerder meegemaakt. De laatste lift om 1815 omhoog een eerste rodel afdeling van 9 km. Dan in de apreskibar tot 21.00 halverwege de berg. Super gezellig. Daar tref je ook nog skiers aan die het laatste stuk dan ook verlicht afdalen over de rodelbaan. En dan de laatste 5km nog afdalen. Dan ben je net mooi voor 22.00 beneden (dan gaan de lichten uit op de rodelbaan).

Wij hebben ons prima vermaakt.

6.0

07-12-2012
Skigebied: 7 Après-ski: 5 Restaurants: 6

Leuk gebied om met de familie heen te gaan.

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons cookiebeleid. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. akkoord