Reviews Kaprun (786m - 3000m)

Schrijf review

7.0

22-02-2019
Skigebied: 6 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Skigebied Kaprun erg klein, jammer dat er geen dalafdaling mogelijk is. Veel te druk in de voorjaarsvakantie, 3 skibussen voorbij moeten laten gaan omdat ze allemaal propvol zaten. Op de terugweg weer hetzelfde probleem, iedereen stormde op de bus af, dit doen we niet meer. Zell am See is leuket, qua ski-gebied, maar ook erg druk om boven te komen. Eenmaal boven viel het wel mee. Wel leuke restaurants op de piste en in Kaprun. Apres-ski wel gezien maar niet actief aan deelgenomen.

7.7

18-02-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Leuke afdalingen, prima liften, topwerkgever gehad!

7.0

12-02-2019
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 7

De Kitzsteinhorn is niet supergroot om te skiën. Wel mooi en perfecte sneeuwcondities. Wil je echt kilometers maken kan je beter een ander gebied zoeken. Snelheid bij de liften was top. Sommige melden dat het allemaal te duur is maar dat valt reuze mee. Skiën is sowieso niet goedkoop toch? Zell am See heb je meer kilometers en vonden wij leuker.

8.3

10-02-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Alles top, eigen vervoer naar de piste, condities goed, apre ski gezellig op de piste en in de kroeg in het dorp tot 1 uur.

7.0

10-02-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Ski gebied top, restaurants erg duur. Met de bus als haringen in een ton dat is minder

8.7

07-01-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Veel te duur.

8.0

09-05-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Erg fijn skigebied en altijd sneeuwzeker. Vanaf dit jaar (2018) en het jaar daarop 2 nieuwe liften die vanuit het dorp rechtstreeks naar de gletsjer gaan. Ook staat een verbinden van de maïskogel en Zell am See op de planning dus het wordt er alleen maar beter.

6.7

01-02-2018
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 6

Is me als skigebied erg tegengevallen. De gebieden zijn niet aaneengesloten en je reist vanuit het dorp heel wat af met de bus. Kitzsteinhorn gebied is mooi maar niet zo mooi als ik verwacht had. En dan weer terug met de bus...Pistes zijn op zich prima maar niet speciaal. Het dorp Kaprun is vrij sfeerloos.

8.3

27-01-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Top dag en pistes ..!!?

3.7

26-01-2018
Skigebied: 5 Après-ski: 1 Restaurants: 5

Haalt het niveau niet van Westendorf. Dit kwa piste, restaurants en apréski

5.0

20-01-2018
Skigebied: 5 Après-ski: 4 Restaurants: 6

Was hier voor het eerst. In januari super druk. Erg klein gebied, vond er niet veel aan. Behalve de Maiskogel alm hütte (super aardig personeel) zijn ze overal sacharijnig. Ga er nooit meer heen. Beter naar Vorarlberg of Tirol

8.0

08-01-2018
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Skigebieden zijn mooi, gletsjer op de top winderig en dure restaurants maar lekker geskied. Maiskogel kleinschalig maar lekkere brede piste en heerlijk goedkoop gegeten. Kaprun vele restaurants en niet duur, heerlijk gegeten. Dorfkrug geen aanrader!

9.0

08-01-2018
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

apres ski bar op de piste en aan het einde van de piste en midden in het dorp zit er een. Goede verbindingen van skigebieden. Mooie funparken. en lekkere gezellige restaurants.

8.7

04-01-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Voor het eerst in dit gebied en het is fantastisch! Mooie brede pistes en er was elke dag verse sneeuw, dat helpt altijd natuurlijk ;)

7.7

17-12-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Heerlijk geskied half november! Pistes lagen er prachtig bij. Er waren meer mensen op de gletcher dan wij verwacht hadden maar geen wachttijden bij liften. Prima restaurants! Après-ski kan ik niet beoordelen. Geen gebruik van gemaakt. Het waren een paar fantastische dagen.

5.7

08-07-2017
Skigebied: 6 Après-ski: 3 Restaurants: 8

Ik was met me school naar Kaprun gegaan. De piestes waren klein en niet heel erg fijn de begin van half 9 tot 13:00/14:00 Zijn de piestes nog gewoon goed.

7.3

30-04-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Top weekje op de gletsjer gehad met het gezin. Al jaren komen wij hier in de Mei vakantie. Relaxte sfeer en geen extreem dronken lui op de piste. Mega boarderpark..

8.0

17-03-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Super mooi weer deze week en heerlijk lange afdalingen.

8.0

06-03-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Vond het dorp zelf beetje tegenvallen niet groot en weinig winkels alleen veel sportzaken van intersport...heeerlijk restaurant baubar echt een aanrader! Piste in het dorp iid klein en oude lift maar de kitzsteinhorn echt super! Mooie brede pistes en grote restaurants. Het uitkijkpunt op de top ook echt een aanrader!

10.0

24-02-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Helemaal goed veel veranderd super rustig mooie sneeuw en goede restaurants bij hotel toni weer was ook top

10.0

13-02-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

echt helemaal top

9.0

04-02-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 10

Mooi gebied. Lekker restaurant gevonden en heerlijk kunnen skieen

9.3

03-02-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Heel mooi gebied alles onder sneeuw

7.0

16-01-2017
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Kaprun zelf is erg gezellig. Alleen moet ik wel zeggen dat het skigebied in kaprun zelf erg klein is. Van boven naar beneden 7 km, en er zijn twee liften. Wel zijn de pistes erg breed, en in deze tijd van het jaar is het lekker rustig, dus je hebt alle ruimte. Je kan vanuit kaprun de bus pakken naar de gletser, zo'n 10 min en naar Zell am see, zo'n 15 a 20 min. Als je echt tochten wilt maken, dan kan je beter naar een ander gebied gaan. Ook zijn de skiliften niet heel nieuw, vergeleken met Saalbach zijn ze wat verouderd, en dus niet verwarmd zoals de nieuwe liften. Maar goed, we mogen niet klagen! Al met al een knus gebied! (Zeker een aanrader voor gezinnen met kleine kinderen)

7.7

12-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Prachtige omgeving, top kwaliteit skiën, altijd goede sneeuw en in deze tijd lekker rustig. Zeker aan te raden.

10.0

07-01-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

helemaal goud

8.7

19-10-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Top skigebied na plaatsing nieuwe liften echt top

8.7

14-10-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

super leuk skigebied ben er al 10 keer geweest

9.3

09-08-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Heel, heel mooi gebied. Kaprun is een prachtig en sfeervol dorp. Sneeuwzekerheid is een zekere garantie!

8.3

15-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Fijn ski gebied voor ieder wat wils. Op de gletsher heerlijke sneeuw en zon.

6.7

09-03-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 6

Na 12 jaar weer eens terug in Kaprun - Zell am See. Hebben een fijne week gehad met veel verse super fijne sneeuw. Voor beginners kan ik mijn voorstellen dat dit geen fijn gebied is want het is op de makkelijke piste druk met veel bulten sneeuw en overdag wordt er niet geprepareerd. Mijn advies geen gebied voor beginners! Voor gevorderden prima maar een week is meer dan genoeg want het is niet groot

5.7

14-02-2016
Skigebied: 5 Après-ski: 6 Restaurants: 6

Jammer dat het 3 gebieden zijn en je altijd met de bus moet. Bent veel tijd kwijt met bussen en liften voordat je op de piste staat.

7.7

12-02-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 10

Pistes mogen smiddags een keer geprepareerd worden de apres ski is wel leuk maar zeer druk eb de restaurants zijn heerlijk!

6.7

07-02-2016
Skigebied: 6 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Pistes mogen beter geprepareerd worden ook tijdens de dag bij sneeuwval. Altijd de bus nemen naar een gebied waardoor je wel veel tijd verliest, is niet altijd even fijn. De apres-ski kan wel beter maar de restaurants zijn overheerlijk!

7.0

25-01-2016
Skigebied: 6 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Kaprun bestaat eigenlijk uit 3 losse gebiedjes waardoor je eigenlijk altijd wel de auto moet pakken om ergens te komen. De maiskogel is erg klein en niet leuk. De Kitzsteinhorn is juist wel erg leuk maar te klein voor een hele week. Als ervaren wintersporter houd ik er niet van om iedere dag alle pistes 4 of 5 keer te zien. Na 2 dagen waren we daar dan ook wel klaar. Daarbij moet ik zeggen dat ik de echte offpiste stukken niet heb meegepakt omdat dat niet bij ons gezelschap paste. In Zell am See vonden we ook maar 1 echte leuke piste. Het was er erg druk (buiten seizoen), het 's middags waren pistes erg ijzig, de zon was weg in de middag en het is er ook erg klein.
Kaprun is erg leuk als uitstapje voor 2 of 3 dagen maar ik snap werkelijk niet dat mensen hier al ... (zoveel) jaren heen gaan. Als afsluiter zijn wij de laatste 2 dagen naar Saalbach/Hinterglemm gegaan (30 min rijden). Dat beviel erg goed. Voor ieder wat wils en je kunt er verschillende leuke tochten houden. Ik heb van diverse mensen begrepen dat Zell am See volgend jaar aangesloten gaat worden op dit gebied. Dat zou perfect zijn omdat je dan veel meer mogelijkheden krijgt. Nog een dikke tip: halverwegen de week zijn wij gaan rodelen in Bramberg (30-45 min rijden). Zeker met een groep van 8 man was dat hilarisch en zeker de rit waard. Daarna lekker pizza eten onderaan de berg.

8.0

23-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Kaprun is een mooi gebied om te skiën ook de kitsteinhorn is een aanrader het was voor ons het eerste jaar hier maar we komen volgend jaar terug.

8.0

22-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Jammer dat je altijd met de bus moet en dat de gebieden niet op elkaar aansluiten

8.3

19-01-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Wij komen hier al 16 jaar en het bevalt ons nog steeds

8.0

17-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Heerlijk geboard. Bijna geen mensen op de piste. Let wel even op de pistes die gesloten zijn. Wordt bij de piste zelf niet zo goed afgeschermd.

9.3

08-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 9

fantastisch ski gebied

5.7

01-01-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 3 Restaurants: 7

Drukte is te doen. Sneeuw voldoende maar houdt niet over, weinig geprepareerd hierdoor veel hopen op de piste.

5.7

29-12-2015
Skigebied: 5 Après-ski: 6 Restaurants: 6

Het is hier net de ochtendspits.files naar de gondels. Boven waan je je in een mierenhoop. Omstandigheden zijn blijkbaar voor velen aantrekkelijk . Helaas een slechte eerste ervaring.

10.0

21-12-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Wij komen hier al 30 jaar. Het verveeld nooit. Kaprun is net thuiskomen voor ons. Zeer vriendelijke mensen.

10.0

21-11-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Vorig jaar was het echt een topvakantie mooie sneeuw alleen geen sneeuw in het dal. Hopelijk nu wel met het pak sneeuw dat is voorspelt het zijn makkelijke blauwe pistes en moeilijkere en het is een ideaal skigebied voor gevorderde.

7.7

22-10-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Heerlijk skiweer. Zonnetje, prima sneeuw boven de 2400m en niet druk.

7.7

03-05-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Heerijke pistes alleen een beetje papperig maar wel voldoende sneeuw alleen jammer dat als je naar de hoogste pistes wil dat je met een sleeplift moet

7.7

09-04-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Nog fantastisch skieen in april. Afgelopen dagen veel verse sneeuw en nu heerlijk zonnig.

8.3

04-04-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Heerlijk verse sneeuw in april. Pistes zijn weer top. Nu heerlijk aan de koffie met strudel in AlpineCenter.

8.3

03-04-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Schitterend skigebied goede apresski, en leuke restaurants geweldig gewoon

6.7

21-03-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Bijzonder om op de gletsjer te skien maar het skigebied is niet groot. Bij slecht weer gevaarlijk. Ook terug met de gondel dus omslachtig. Veel bezoekers uit het voormalige oostblok. Appartement gletscherpanorama was uitstekend. Uiteindelijk een aantal dagen in het nabij gelegen Zell am see geskied. Vroeg op de piste en op tijd gestopt wegens drukte. (2e week kerstvakantie) Kaprun staat niet in mijn top tien.

7.3

03-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Kom hier al jaren. De combinatie met zell am see is ideaal. Bij minder weer skiën tussen de bomen in zell am see. Bij zon skiën op de gletsjer. Voor een rustige dag is de maiskogel ideaal. De après ski is gezellig maar je ziet gelukkig geen jongeren die zich ongecontroleerd laten vollopen.

5.0

01-03-2015
Skigebied: 4 Après-ski: 8 Restaurants: 3

Jammerlijk gebied, veels te druk en jammer genoeg geen dalafdaling van de gletsjer. Après ski is wel oke maar de restaurants zijn overvol en zijn niet van goede kwaliteit...

7.3

27-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 6

We zijn in de voorjaarsvakantie geweest, en dan weet je dat het druk is. De wachttijden zijn echt acceptabel voor de liften en restaurants. De pistes zijn prachtig geprepareerd. Heerlijke vakantie gehad!!!!

5.3

26-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 1

Ook hier te druk. Mooie pistes goede sneeuw maar gewoon te druk. Restaurants kunnen het niet aan. Half uur bij de zelfbediening in de rij is te gek. Niet voor herhaling vatbaar in vakantieperiode.

6.7

16-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 6

Het skigebied is echt supergoed! De sneeuw ligt er goed bij en het is niet te druk. Als je met de sleeplift naar de top gaat, is de wind wel koud, maar als je naar beneden gaat, merk je er weinig van. Het grappige aan dit gebied is dat er "gecontroleerde off pistes" zijn. Hierbij staan bordjes aangegeven waar je off piste mag en dat wordt ook veel gedaan, aan de sporen te zien.

6.3

06-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 5

Ik vond Kaprun niet zo. Veel te modern, weinig sfeer. Weinig goede eetgelegenheden. Echter skiën op de gletsjer was wel enorm gaaf! Aanrader om te doen als je daar bent.

7.7

05-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Zeer gevarieerd skigebied. Zowel beginners als gevorderde skiërs kunnen hier terecht. Pistes zijn vrij ijzig maar goed te doen. Ook de funpiste is een pluspunt, dit is echter een goed onderhoude piste! Buiten de funpiste zijn al de andere pistes (blauw,rood&zwart) ook goed onderhouden. Restaurants zijn er weinig, je moet al vroeg eten om een plekje te vinden, dit is zéér moeilijk met een grotere groep. Verder is er niets meer op aan te merken. Een echte aanrader voor familie's,vrienden of scholen!

6.3

03-02-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 6

Skigebied Kitzsteinhorn is prima maar ligt een flink stuk buiten het dorp. Helaas geen dalafdaling mogelijk, altijd met gondel terug. Maiskogel gebied ligt bij dorpskern maar is erg beperkt. Apres ski is beperkt.

7.0

01-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 4

Het gebied om te skieen was erg goed maar in het dal had je weinig keus uit goede restaurants.

7.3

22-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Skigebied is uitgebreid en voor ieder wat wils, wel een ruim en wisselend begrip wat blauwe pistes zijn. Kunt naar Maïskogel, Zell am See en de Kitsteinhorn in Kaprun met dezelfde skipas. Wij zijn vooral op Kitsteinhorn geweest, goede sneeuw maar wel regelmatig harde wind en minder zicht gehad, hier wordt echter goed over geïnformeerd. Je kan bovenop de piste ski huren en ook depot, erg handig, prijzen hetzelfde als in het dal. Wij vonden skipas 232 euro per 6 dgn en skihuur 143 euro per 6 dgn aan de dure kant in vergelijking met andere plaatsen waar we zijn geweest. Weinig
apres ski maar genoeg mogelijkheden voor boodschappen en gezellige dorpsrestaurants. Zeker voor herhaling vatbaar.

7.3

05-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Een prachtig skigebied met vele grote pistes. Voor zowel beginners als gevorderden een prachtige plek. Het enige minpunt is dat de liften niet erg modern zijn en dat er richting de top alleen sleepliften zijn. De restaurantjes hebben een uitgebreid menu, alleen het is er wel erg druk vanwege beperkte capaciteit. Maar ik zou er zeker nog eens naar terug gaan!

7.7

03-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Een super leuk ski gebied! Voor elk wat wils. Tis wel een hele klim om boven op de gletsjer te komen, maar zeker de moeite waard. Mooie blauwe (oefen)piste en bij helder weer een prachtig uitzicht!

8.3

03-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Geweldig mooie gletsjer! Inderdaad erg koud maar als je aan het skiën bent heb je daar weinig last van. Echt een aanrader!!

8.3

02-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Het is daar erg koud, maar dat verwacht je wel als je op een gletsjer skiet. Verder rest een mooi skigebiedje

6.0

26-12-2014
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 5

Het is wel een goed skigebied. alleen de piste's zijn een beetje kort en moet veel met de liften.
er zijn weinig restaurants je moet daardoor erg vroeg eten om een plekje te krijgen. En jammer dat je niet skieëend de top kan bereiken.

6.0

25-12-2014
Skigebied: 5 Après-ski: 5 Restaurants: 8

Weinig sneeuw dat zeker. Maar los van het sneeuw loze gebied vind ik het ski gebied in Kaprun niet echt indrukwekkend... Erg veel ijs en belachelijk veel en lange sleep/anker liften. Daarnaast is het bereiken van de top oen dan weer af te dalen ook een drama... Dat moet met een klein treintje... Waarna je lopend naar een blauwe piste kunt. Al met al een nogal saai gebied... Wel zijn de funparken goed onderhouden.

7.0

24-12-2014
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Ondanks huidige omstandigheden (beperkt sneeuw in Ooostenrijk) kan er goed geskied worden in Kaprun. Pistes zijn enigszins ijzig, maar goed te doen voor geoefende skiërs. Goed alternatief is Mölltaler Gletscher, rustiger en betere sneeuw. Dit is wel een kleiner gebied met weinig Horeca, maar erg geschikt voor één dag

6.7

23-12-2014
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Kaprun is een goed skigebied
Maar er ligt veel ijs en dan kan je moeilijk remmen
Restaurant. Zijn er veel in kaprun, en het is goed

7.7

01-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Ik vind het een super gebied, heerlijke, breede pistes. Super toffe funparks en je kunt je er super goed vermaken. Ik vind de marketing van een gebied ook interessant en ik vind dat hier super goed gedaan. De vormgeving van het gebied word overal in doorgevoerd, kleur gebruik, logo's, fotografie. Een plezier om te zijn!

7.7

31-10-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 5

een super ski gebied!!!

7.3

09-10-2013
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 9

Mijn ervaring met Kaprun was goed. In zell en op de kitzsteinhorn kon je lekker skieen. Het apresskien was iets minder, maar je kon wel heerlijk eten in kaprun. We verbleven in Gastehaus Steger en dat was netjes en verzorgd.

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. akkoord