Reviews Kössen (588m - 1700m)

Schrijf review

5.3

23-02-2020
Skigebied: 6 Après-ski: 3 Restaurants: 7

Prima gebied voor de beginnende skiër. Prijs kwaliteit klopt naar verhouding wel.

6.3

23-02-2020
Skigebied: 5 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Niet genoeg sneeuw en liften zijn erg traag je zit wel 13 min in

8.0

17-01-2020
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Februari zal hopelijk beter worden

7.7

02-03-2018
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 10

Prima gebiedje, maar wel weinig mogelijkheid tot aprés-ski

7.3

15-02-2018
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Aardig skigebiedje, zeker voor een paar dagen. Met helder weer mooi uitzicht. Gondel is wel bottleneck, bij drukte kan het wel 30 min. duren. Eenmaal boven is het wel aardig toeven. Pistes liggen op noord helling. Leuk wandelingetje van 5 min van P2 naar dalstation. Je kunt ook de bus nemen: om de 20 min.

6.0

24-02-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 3 Restaurants: 7

Twee jaar achter elkaar geweest, voor de kinderen prima en jammer dat we het niet eerder hebben opgemerkt. Overzichtelijk en redelijk sneeuwzeker. De mensen zijn hier uiterst vriendelijk en we zaten in een appartement nagenoeg direct onder aan de piste. Lopend naar de piste en de kinderen kunnen hun gang gaan. (10 en 13). Nu zijn we toe aan een groter gebied. Dienten, Kals, Obertauern, Of Saalbach. Bedankt Kössen voor de mooie tijden!

9.7

14-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 10

al 35 jaar gaan we lang laufen slechts tweemaal geen sneeuw er is technish veel verbeterering voor de spooring homer chtis

7.7

16-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Voor het 5 de jaar geweest, heerlijk familie ski-gebied. Volgend jaar komen we zeker weer...

8.0

08-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

prachtig skigebied. Redelijk sneeuwzeker en heerlijk rustig. We komen hier nu 3 jaar en tot nu toe hebben we elke vakantie optimaal genoten.

7.3

29-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Fantastisch!

7.3

06-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Mooi skigebied. Ideaal met kinderen en dan toch voor de ouders prima pistes voor elk wat wils. Nergens wachttijden bij de liften dus de capaciteit is prima. Alleen in de ochtend als alle lesklassen naar boven gaan is het even wat drukker. Verder prima voorzieningen, makkelijk parkeren en zeer goed bereikbaar. Volgend jaar komen wij heir zeker terug!

8.0

01-03-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Super gebied, overzichtelijk en dat is prettig met de kids! Deel de ervaring met vorig commentaar niiet... Voldoendecapaciteit van liften

5.3

01-03-2015
Skigebied: 5 Après-ski: 5 Restaurants: 6

Gebied voor beginners. Met voorjaarsvakantie te kleine capaciteit van liften. Stoeltjeslift 2 pers.

8.0

26-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Kom hier al 35 jaar en het is een mooi gebied. Voor wandelaars, langlaufen en skieen. Altijd een gevoel van thuiskomen.

7.3

01-01-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Wij komen hier al jaren met ons gezin, leuk en betaalbaar ski gebied je kunt geen hele tochten maken maar wij hebben er genoeg aan. Wij logeren al jaren particulier op een boerderij !

7.3

31-12-2014
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 9

Vorig jaar in voorjaarsvakantie met onze kinderen een heerlijke vakantie gehad.Er lag niet zoveel sneeuw, maar genoeg om te skien. Overzichtelijk gebied, ideaal voor beginners en kinderen. Voor de gevorde skier wel klein. De prijs voor de skipas is daarentegen gunstig. Onderaan de gondel is een apres-ski tent, wij hebben daar na het skiën gezellig gezeten. Het bruiste niet, maar met elkaar kan je het goed gezellig maken. Wij vonden het in ieder geval leuk genoeg om komende vakantie weer heen te gaan!

6.7

09-02-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 7

met gezin naar Walchsee en skien in Kossen.
Leuk pension Sonnenhof met mooi uitzicht.
Weer viel met de mist wat tegen.
iedereen op les (ik ook) en heerlijke week gehad.
Geen apreski.

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord