Sneeuwhoogte Stubaier Gletscher (3000m - 3200m)

berg

dal

200

cm

30

cm
25-03-2017 - 11:12
Laatste update
25-03-2017 | 11:12
Pistekwaliteit
zeer goed
Pistes open
61 van 64 km
Liften open
24 van 26
Sneeuwkwaliteit
goede grip
Dalafdaling
open
Laatste sneeuwval
23-03-2017
Laatste 24 uur
-

Op wintersport naar Stubaier Gletscher?

Bekijk hier de sneeuwhoogte van Stubaier Gletscher (Stubaier Gletscher). Deze sneeuwhoogte wordt dagelijks door het skigebied bijgewerkt.

Populair zijn ook de webcams, het weer de sneeuwhistorie, de pistekaart, de reviews en de accommodaties van Stubaier Gletscher.


Intensiverende neerslag zuidwestelijke Alpen

25 maart 2017
Een hoogtestoring is stationair boven Spanje en wordt er aan de oostflank met een zuidelijke stroming zeer vochtige lucht richting de zuidwestelijke Alpen aangevoerd. In deze omgeving overheerst dan ook de bewolking en valt er later op de dag periodiek regen en sneeuw. De noordelijke Alpen zijn vanwege föhn duidelijk zonniger

» Wat doet de temperatuur?

wintersport reviews Stubaier Gletscher

6.0

Gast-9700 01-03-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 4 Restaurants: 6

In hoogseizoen zijn de piste restaurants volstrekt onvoldoende maar dat ligt mn aan de bezoekers zelf die een tafel bezet houden met twee koffie. Veel te druk en veel te vol, zo ook de pistes/ drukte verspreid zich eigenlijk niet goed. Capaciteit liften is wel indrukwekkend, nergens langer dan kwartier in rij bij top drukte

7.0

Gast-9134 27-01-2017
Skigebied: 6 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Nadeel van het Stubaital is dat je veel tijd verliest met van en naar de gletsjer rijden waar de meeste pistes zijn. Pistes in Neustift erg beperkt. In Fulpmes wel aardige pistes. Al met al voor mij een minder fijn gebied dan andere gebieden in de Alpen. Restaurants in Neustift zijn meer dan prima, apres ski niet groot maar wel gezellig.

7.3

Gast-8297 10-05-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 5 Restaurants: 8

Was weer heerlijk vertoeven op de Gletsjer.

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons cookiebeleid. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. akkoord