Reviews Mauterndorf (1123m - 2400m)

Schrijf review

7.3

27-02-2020
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Fijne pistes, niet zo druk, super camping aan de gondel!!

7.7

18-02-2020
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Wij komen al vele jaren op de camping Mauterndorf. Verveelt nog steeds niet. Ook het wandelpad is mooi om te doen.De wandeling near het drop is prachtig. De pistes zijn prima. Wel een aan reader voor de winter. In de zomer wel rustig. Wij hopen nog vaak terug te komen

8.7

06-03-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

voor de eerste maal geweest naar de Camping. zeer goede ervaring. ook voor de kinderen, skischool was zelf in het Nederlands. het restaurant aan de camping is zeer kindvriendelijk met zeer vriendelijk personeel. komen zeker nog eens terug van uit Belgie.

6.3

25-02-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 4 Restaurants: 7

Prima skigebied met twee leuke dalafdalingen. Geen adres ski van betekenis. Ook weinig toerisme in het dorp. Mooie wandeling naar het dorp via de camping Mauterndorf. Mooie natuur, goed bereikbaar.

8.7

17-02-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 6 Restaurants: 10

Ski al 40 jaar hier op de skipistes van de Aineck. Kan er geen genoeg van krijgen. Rustig en file vrij.

8.0

08-01-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Dit jaar voor de 14e keer met de camper op de camping. Heerlijk vertoeven met alle goeie voorzieningen bij de hand. Fijn niet te druk skigebied geschikt voor alle niveaus. Après ski doen we altijd met een gezellige groep op de camping. Mauterndorf we komen er weer aan.

8.3

05-01-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Vorig jaar voor het eerst in Mauterndorf geweest. Een echte aanrader voor gezinnen. Erg kindvriendelijk ski-gebied, overzichtelijk en mooie pistes. Skischool heel goed bevallen, restaurants goed, nauwelijks après-ski maar niet gemist, verblijf in een chalet op camping Mauterndorf ook super. Pistes dichtbij, even over de brug wandelen en dan ben je er ook. Dit jaar gaan we weer naar Mauterndorf, dan in een huis in het dorp zelf. Gezien onze zeer goede ervaringen van vorig jaar verheugen we ons er al weer op om te gaan.

8.0

16-02-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 9

Wij komen al jaren hier op de camping, lekker dicht bij de liften. Pistes altijd perfect onderhouden. Ook de nieuwe wandelweg is een aanrader .We hopen hier nog vele jaren te genieten in de winter.

8.7

08-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 10

Top voor alles,vooral dat je 4 ski gebieden bij elkaar hebt op nog geen 10 minuten auto rijden vanuit Mauterndorf,prachtig dorp met goede restaurants en zeer goed te betalen.Een aanrader .

7.7

01-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Leuk en veilig skigebied met goede faciliteiten. in de restaurants kan je prima eten en qua Après-ski is er niet heel veel

7.3

29-12-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Een mooi en leuk uitstapje als je bijv een skiweek in Obertauern verblijft. Skibus is prima te doen. Het eten is lekker en zeker niet duur. De twee dalafdalingen zijn erg leuk, zeker als je net daarvoor 3 dagen in Obertauern bent wezen skiën waar de pistes relatief kort zijn. Het was een super dag!

6.7

02-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Leuk skigebied met twee goede dalafdalingen. Camping Mauterndorf is super goed gelegen en mooie faciliteiten. Het dorp is niet veel bijzonders erg rustig, weinig winkels.

8.0

19-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 9

Prima skie gebied. Ook de gebieden er om heen zijn mooi . Prima eten voor nog leuke prijzen. Zeker aan te raden voor gezinnen.

5.7

16-02-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 3 Restaurants: 7

Fijn skigebied. Staan op de camping bij de gondelbaan. Goede faciliteiten. Niet veel après ski.

7.3

22-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Wij komen hier al een aantal jaar met ons gezin het is er heerlijk op de pistes!! Niet te druk leuke ski's school waar je elk jaar heel veel de dezelfde mensen terug ziet! Onze boeking staat alweer.

9.0

28-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Wij zijn daar voor de eerste keer geweest maar dit is voor herhaling vatbaar. Het was daar SUPER. En wat een luxe voor een op camping Mauterndorf. Prijs is perfect niet te goedkoop maar zeker niet te duur. Prachtige pistes en omgeving

9.0

02-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Super wij komen er al 10 jaar en staan dan met de camper op de camping.
sanitair super droog mogelijk heden voor je natte spullen alle dagen verse broodjes enz.

10.0

28-01-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Prima skigebied. Komen er al jaren. Camping Mauterndorf is geweldig. Heerlijk eten overal. Echt super daar.

8.0

27-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Mooie pistes en zeer goed onderhouden. Aardige mensen en een leuk dorp.

8.7

23-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 10

Heerlijk skigebied. Hele fijne skischool, waar onze kinderen het ontzettend naar hun zin hebben. Wij gaan dit jaar voor de 3e keer en zeker niet voor het laatst.

9.0

19-12-2013
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 7

Heel gezellig dorpje! Zeer goede skischool . Kom er steeds graag terug !!!!

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord