Reviews Flachau (920m - 1980m)

Schrijf review

7.0

15-11-2017
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 6

leuk skieen in flachau. De snelle moderne stoeltjesliften zijn slim over de berg verdeeld waardoor je leuk kan rond skien. Verbinding naar Waigrain, kleinarl, zeuchensee en alpendorf kost wel veel tijd maar geeft extra afwisseling. Dit gebied kan lang niet tippelen aan de gebieden in Frankrijk maar de apres ski is leuk in Hofstadl en hexenkessl.

6.3

13-11-2017
Skigebied: 5 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Vind Flachau zelf erg druk en in verhouding met het skiën zit je veel in de lift. De rest van het gebied is wel mooi en wat rustiger.

8.3

30-05-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Leuk skigebied! Voor ieder wat wils. Super après ski in de hofstädl. Ga hier zeker nog eens terug.

8.0

17-03-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Groot ski-gebied waar je bij meerdere liften kunt opstappen. Veel gebieden met elkaar verbonden. Ook in de voorjaarsvakantie niet te druk. Prima eten en helemaal niet duur. Zaten in een appartementen in Flachauwinkl: aan de piste super! Pistes zijn overwegend rood.

8.3

26-02-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Skigebied is goed, maar mis persoonlijk de gezelligheid van een dorpscentrum! Ik vond persoonlijk het dorp weinig uitstralen, ons hotel (Alpenwelt) was trouwens echt
super! Mis alleen effe het dorp inlopen voor een beetje gezelligheid!

9.0

19-02-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Flachau super skigebied, apresski in de Hofstadl !!

6.3

15-02-2017
Skigebied: 5 Après-ski: 8 Restaurants: 6

Veel schreeuwerige asociale Engelsen en even zoveel Denen met soortgelijke manieren. Beiden verschrikkelijk volk.

Pistes mooi breed, maar niet speciaal. Zelfs buiten vakanties om enorme wachtrijen bij de liften.

Eten op de piste zoals overal in Oostenrijk, lekker en goed. Personeel heeft er over het algemeen weinig zin in.

Lisa Alm is helemaal een aanfluiting! Arrogant en blaffend personeel. Hier denken ze met een trendy uitstraling, Ibiza prijzen voor doodgewone versnaperingen te kunnen vragen.

Volgende keer weer lekker Mayrhofen, Kirchberg, Saalbach.. ach, eigenlijk alles beter dan Flachau!

9.0

07-02-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Ach, ieder z'n beleving en voorkeur, allemaal prima, maar zeur dan niet. Ik kom al 20 jaar in Flachau en het verveelt niet meer of minder dan andere gebieden. En ja natuurlijk kun je altijd ergens anders iets verder, iets meer rood iets meer zwart. Is de apres ski leuker (al ligt dat toch vaak aan jezelf) en in die 20 jaar diverse keren in andere gebieden geweest, St Anton, Ischgl, Sölden om er een paar te noemen, ooh ja Frankrijk ook nog. Die gebieden waren ook allemaal top, maar niet altijd ideaal vanwege de ligging, afstand, verzin het maar.

De meeste wintersporters zijn geen wereldkampioen, dus verwacht dan ook niet overal een grote worldcup piste van een paar honderd km. En de worldcup pistes in Flachau en Zauchensee zijn meestal niet druk, dus waarschijnlijk voor velen te veel uitdaging. In Flachau is voor ieder wat wils, zowel op als naast de piste en genoeg uitdaging (nog altijd na 20 jaar). Dus niet zeuren en genieten.

9.3

05-02-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Helemaal mee eens

10.0

04-02-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Lekker belangrijk hoor mensen. Flachau is super

7.7

17-01-2017
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Beste Gast-xxx, meneer Oerlemans is helemaal niet gek, ik snap niet waarom je je aangevallen voelt. Of een gebied groot is hangt van je referentiekader af. Flachau is geen heel erg groot gebied. Je kan er prima skien maar er zijn veel grotere gebieden en de 700 nogwat kilometer is niet aaneengesloten dus daar heb je niet veel aan. Ik vond het skien er prima maar er zijn leukere en grotere :) gebieden. Die 120km piste heb je zo gezien en ik zou er zeker niet jaren achter elkaar terugkomen. Ik vind het vooral erg druk en Nedelanders zie ik buiten de vakantie al genoeg dus die hoef ik dan tijdens het skien niet weer te zien. Maar voor de mensen die daar lekker willen blijven, veel plezier! Ik zou toch aan willen raden ook eens ergens anders te gaan skien al vond ik Ellmau niet bepaald geweldig. Andere plaatsen in Oostenrijk (meer km's en geode apre ski) en Italie (veel meer km's en veel lekkerder weer en eten) zijn echt beter.

9.7

13-01-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Beste Cees Oerlemans, Ski Amade is een ski gebied van maar liefst 720 km piste!!! En dan zal ik er misschien nog een paar km onder zitten. Volgende keer toch de plattegrond er eens bijpakken? ??

8.7

13-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Wat een onzin van meneer Oerlemans. Te klein gebied, zegt'ie. Hij komt zeker niet verder dan de eerste baby-lift ????. Misschien eens op het pistekaartje kijken. Maar, zo ook goed hoor. Blijf lekker weg.

8.3

13-01-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Leuk dorp, de pistes zijn prima, in het hoogseizoen echter wel wat druk. Veel Nederlandse leraren bij de skischolen wat ook goed uitkomt! Flachau is een hele leuke en gezellige wintersportbestemming. Ook de wachttijden waren bij ons minimaal

7.3

11-01-2017
Skigebied: 6 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Te klein gebied. Flachau kan qua gebied niet tippen aan Ellmau .

10.0

11-01-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Top gebied
Voor elk wat wils
Skipas voor veel andere gebieden om mooie tochten te maken.
Gaan altijd met oud en nieuw is het wel druk maar toch kunnen ze vlot veel mensen naar boven krijgen.
Moderne liften
??

7.0

09-01-2017
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Een breed skigebied maar wel erg druk en omdat het zo druk is, zijn de pistes al snel hobbelig

8.0

06-01-2017
Skigebied: 7 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Mooi gebied. Bestaat uit meerdere subgebieden. Apres ski zoals het ooit is bedacht en zoals ze het nergens in Frankrijk kennen.

9.0

06-01-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Top weekje

9.0

05-01-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Super ski gebied.

9.0

04-01-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Leuk skigebied en vergeet vooral niet de après-ski. Over 3 weken zitten we daar weer met 5 marginalos. Flachau here we come.

8.0

03-01-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Prima gebied voor de beginner en de gevorderde. Zelf voor derde jaar met gezin hier. Prima geregeld voor de kinderen en altijd sneeuwzeker door vele sneeuwkanonnen. Ook al eens met vrienden geweest en de apres ski bij Hofstadl is prima!

9.0

05-11-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Eind januari na 2 jaar "vreemdgaan" weer lekker terug voor de 4e keer met 20 personen ! Flachau = Super

10.0

01-10-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Mooi skigebied

10.0

16-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Prachtig ski gebied voor de beginner en de gevorderde. De apresski is in hofstadle geweldig. Goed eten kan je in de musicstadle.

10.0

11-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Flachau ist nur einmal in Jahr....

9.3

08-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Top skigebied

7.7

07-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Boven mooie pistes en goede sneeuw meestal, dalafdaling snel slecht bij temperaturen rond nul.

9.0

01-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Na 5 jaar weer terug in Flachau. Wat is het toch een mooi gebied. Helaas iets te warm waardoor de sneeuw in het dal veranderde in papzooi. Maar boven nog prima te skiën. Mooie brede banen. Wil er zo weer naartoe volgend jaar!!!!

10.0

28-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Flachau is en blijft een fantastische locatie voor de wintersport! Veel km piste, gezellige eettentjes en qua apres-ski kan je je uitstekend vermaken! Volgend jaar zeker weer terug!

6.3

27-02-2016
Skigebied: 5 Après-ski: 7 Restaurants: 7

In de voorjaarsvakantie is het veel te druk. Je staat heel lang voor de lift te wachten alvorens je naar boven kunt. Veel liften zijn lang, waarna je korte afdalingen hebt. Doordat het gebied laag ligt, is de sneeuwkwaliteit bij mooi weer snel aan de matige kant. De afdaling zijn voornamelijk blauw en rood. De (weinige) zwarte pistes zouden in een dergelijk gebied rood genoemd worden. Kortom; er zit weinig uitdaging in dit gebied. Dit alles maakt het gebied wel geschikt voor een gezin met kleine kinderen. De faciliteiten wat betreft de après-ski en eetgelegenheden zijn daarentegen uitstekend! Je gaat hier echt heen voor de gezelligheid. Het blijft altijd iets persoonlijk, het is maar net wat je zoekt in een skigebied. Aanraders zijn: Kleinarl en Zauchensee. Daar is het veel minder druk en vind je meer uitdaging.

10.0

25-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Goede pistes, goede restaurants en leuke apres-ski. Een super plaats!

10.0

23-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

gewoon lekker skiën en jammer dat er weinig apreski tenten zijn maar maakt nu et uit

9.7

22-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Blijft elk jaar een geweldig plaats. Heerlijk eten en zeer goede pistes die elke dag goed geprepareerd zijn.

7.7

20-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Vondt het oke

9.0

20-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Kom er al meer dan 27 jaar we hebben het zien groeien tot een

7.3

19-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Veel te druk,erge lange rijen bij alle liften,slecht geprepareerde pistes.Wel een mooi skigebied .Mij zien ze niet meer terug.

6.7

19-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 6

Leuk dorpje,alleen weinig aprés-ski voor Hollanders. Wel mooie pistes!

7.3

16-02-2016
Skigebied: 6 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Twee jaar na elkaar een dagje in Flachau geweest. Mooi gebied maar met krokus is het er voor mij te druk. We hebben de oversteek van Flachau naar Alpendorf geskied. We hebben meer staan aanschuiven aan de liften dan wat anders. Nee, voor mij niet meer Flachau. Volgende keer Zauchensee eens proberen !

9.0

15-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 7

Net terug van wintersport. Top gebied en dampfkessel is prima après ski. Top

8.7

13-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Super gebied voor geZin met kids . Gezellige apres ski mooie brede pistes. Voor herhaling vatbaar

8.0

10-02-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Leuk skigebied met brede pistes, bijna allemaal rood. Na het skiën drankje doen in hofstadlin hofstadl

9.7

09-02-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Top Top Top, alles gewoonweg super in Flachau!

10.0

24-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Alles is top hier

10.0

24-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Super tof skigebied uitgebreid ?veel mogelijkheden zowel voor beginners en beteren!

8.3

12-01-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Top gebied. In principe alleen maar rood.
Mooie afdalingen. Brede pistes en heerlijk eten + apre ski

10.0

06-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Vandaag tocht gemaakt van 37 km start 8.30 am van Flachau - Wagrain - Wagrain Grafenberg - kleinarl - Flachauwinkl - zauchensee - Altenmarkt/Radstadt heerlijke tocht 16:00 einde tocht

9.7

01-01-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Het is een mooi ruim skigebied met heerlijke restaurants zoals LisaALM

9.0

30-12-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Echt top hier in Flachau. Prima pistekwaliteit ondanks het warme weer. Wel erg druk, omdat veel mensen hierheen komen door gebrek aan sneeuw elders

8.3

24-12-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Ongelooflijk hoe goed de pistes zijn met deze temperaturen en weinig sneeuw heerlijke week zonnetje en toch super skiën genieten!

8.0

24-12-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Ondanks warme weer en weinig sneeuwval liggen de pistes er super bij. Heerlijk skiën met kerst in de volle zon!

10.0

11-12-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Gewoon 1 woord en dat is Prachtig!!

8.3

07-12-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Fantastisch gebied. Ga er al jaren heen. Goede aansluitingen en bus vervoer. Echt gezellige apres ski en super bediening overal. Duur ach waar niet. Neem is een drankje in Nederland op het terras.

8.0

20-11-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 7

Gezellig dorp , mooi skigebied. Eten duur.

8.3

17-11-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Gezellig gebied, voor ieder wat wils. Kinderen kunnen goed uit de voeten.
3 liften die je naar boven brengen. Bij elke dalafdaling apres ski aanwezig.

10.0

04-11-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Gewoon super leuk en super gezellig!!!

10.0

01-11-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Topplek. Kom er al jaren!!

8.0

13-10-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

De kinderen kijken er nu alweer naar uit om er dit jaar weer heen te gaan wel de laatste keer waarschijnlijk omdat wij als ouders ook wel weer eens wat anders willen proberen.

Ja het is er druk en soms erg druk maar de pistes zijn ruim en prima te skien. Ik ben al in heel veel plaatsen geweest maar het liften systeem behoort mijn inziens tot de betere in de alpen. Zelfs met enorme rijen sta je echt niet langer als een minuut of 10-15. Ik heb weleens in een "modern"gebied in Frankrijk 47 minuten moeten wachten voor een lift. Ook kun met gemak uitwijken naar andere gebieden op maximaal 20 minuten rijden (zelf gaan we soms nog verder) en prima parkeren bij de liften. Aanrader is Flachauwinkel (rustiger) en Zauchensee (ietwat verouderd maar prachtig off piste mogelijkheden) Het is een echt gezinsgebied en het enig wat mist is een beetje een leuk winkelstraatje en een leuk barretje zonder dat er 500 man staan te hossen met de skibroek op de enkels met 14 glazen bier in de hand (op zich wel amusant om te zien).

Voor een gezin met kinderen vanaf een jaar of 10-12 moet je hier heengaan. Onze kinderen vermaken zich prima en kunnen ondanks hun leeftijd prima alleen het gebied door. Het is een ideaal gebied voor de gemiddelde en licht gevorderde skier. De echte cracks moeten wat anders zoeken.

Skischolen zijn echt heel erg goed (fischis skischule is een aanrader)

9.7

22-05-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Goed skigebied ga er volgend jaar weer heen

8.3

16-04-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 7

In een woord ' super' echt prachtig en groot

8.7

25-03-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Eerste x Flachau, maar zeker niet de laatste. Heerlijk skigebied. En een hartelijk ontvangst in het Kohlerhaus. 4 mooie dagen gehad, veel te kort

9.0

21-03-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Heerlijk skigebied en helemaal niet druk, we hebben geboft met het weer de afgelopen week, bijna alleen maar zon. Ook de andere gebieden zoals de Zaugensee en Wagrain zijn super.

7.3

19-03-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Het gaat ook niet om de wachttijden bij de liften dat valt mee. Er is echter te weinig kilometer piste en teveel liftcapaciteit wat resulteert in overvolle pistes en eetgelegenheden. Geen drukke liften dus maar wel erg volle pistes.

8.3

08-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Ik snap niet waarom iedereen het over de drukte heeft (ook vorige week). Net terug en nauwelijks wachten bij de liften. Na 5 jaar Kirchberg voor het eerst Flachau en erg goed bevallen! Mooie brede pistes en top apres ski.

8.0

06-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

We hebben vorige week een schitterende week gehad. Ondanks dat het zo druk was bleef iedereen vriendelijk en behulpzaam. Het was TOP

8.7

05-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Flachau is een echte topper. Goede pistes, veel leuke restaurants, Nederlandse skileraren,en een heerlijke apresski.

8.3

04-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Topgebied qua faciliteiten en ideaal voor beginners en gevorderden. Gebied mist wat uitdaging op steilheid, maar die is te vinden in naastgelegen gebieden zoals Zauchensee. Wel hele mooie brede carve-pistes.
.

10.0

26-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Flachau is een super gebied, super weer gehad met de carnaval. We komen er nu al bijna 10 jaar en alles is nog steeds super !

9.7

24-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Erg mooi skigebied! De pistes zijn voortreffelijk en het liftsysteem werkt goed. Eten en drinken is goed betaalbaar, Ansitz en Waldgasthof zijn niet duur.

10.0

24-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Wat hebben we vorige week een geweldige week gehad. Fantastisch weer en fantastische pistes. Komen er al verschillende jaren en het is altijd goed. Ook kun je er zeer goed eten en aprrsskien.

8.0

23-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 7

Een geweldige week gehad in flachau! De pistes waren erg druk, maar ondanks de drukte nog in redelijke staat. Door de drukte was het in de ochtenden wel erg lang wachten bij de liften. De après-ski in de Hofstadle is een grote aanrader, wat kunnen ze daar feesten. Verder een prachtige week door 6 dagen vollop zon te hebben gehad.

8.7

21-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Heerlijk ski-gebied vooral
voor families. Na het skiën is het een groot feest in de hofstadl! Dit voor zowel jong en oud. Appartementen van happy flachau zijn een aanrader. Ruime kamers en dicht bij de piste.

10.0

19-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Flachau is een super leuk gebied! Sommige mensen moeten eens wat minder zeuren

7.7

19-02-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Lange wachttijden voor de liften en heel erg duur

8.3

18-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Goed ski gebied, wel druk maar als je op de goede moment gaat is het te doen

7.7

18-02-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Mooi gebied, wel druk en duur

3.7

06-02-2015
Skigebied: 4 Après-ski: 4 Restaurants: 3

Tsja Flachau. Lijkt veel maar is eigenlijk niets. Er zijn veel mooiere en minder dure gebieden te vinden in Oostenrijk. Te veel mensen op te weinig piste. En de restaurants. Rookverbod kennen ze niet en een pinpas gebruiken is niet mogelijk. Ook bij de betaling van ons pension niet mogelijk. Zegt mij genoeg. Snap niet dat daar nog zoveel mensen heen gaan. Maar ja, het zal wel het zon, zuipen, ziekenhuis publiek zijn. Dat daar heen gaat.

7.3

01-02-2015
Skigebied: 6 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Flachau, tja wat zal ik er is van zeggen. Liften zijn allemaal top en up-to-date. Net als de restaurants. Ben in mijn leven in een groot aantal gebieden geweest en ga al jaren in 3e week januari maar mijn god wat is het in Flachau verschrikkelijk druk op de pistes. Ook in de rustige weken niet te doen. Ook zijn de skipassen in Flachau erg duur vergeleken met andere populaire gebieden wat ook geld voor de skihuur en apres ski. Kortom vergeleken met andere gebieden als Solden, Gerlos en Hinterglemm erg aan de prijs. Geen verkeerde week gehad maar ik krijg in bijna alle andere gebieden veel meer waar voor mijn geld. Biertje in Flachau 3,60 voor een klein pilsje ik de kroeg!! Volgend jaar weer Gerlos!

8.0

25-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Flachau was geweldig, ben er 4 keer achtereen geweest en de kwaliteit van de pistes was altijd zeer goed. Restaurants zijn ook een aanrader, op de piste kun je lekker eten. Een groot nadeel aan Flachau is de drukte, er zijn altijd wachttijden bij de liften. Om die reden zijn wij uitgeweken naar Grossarl, het is daar een fantastisch rustig skigebied met weinig tot geen wachttijden voor de liften! Wil nog wel altijd een keer terug naar Flachau om herinneringen op te halen :)

8.0

21-01-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Nog een keer naar flachau dan is het wel mooi geweest we gaan vlgd jaar weer terug naar Gerlos herinneringen ophalen.?

7.0

18-01-2015
Skigebied: 6 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Met een hoge verwachting afgereisd naar Flachau, onderdeel van Ski Amade. Het doet vermoeden dat er een enorm gebied is gelegen waar je heerlijk kunt toeren op je lange latten. Helaas is dat niet het geval. Flachau heeft veruit de mooiste afdalingen. Wagrain is meer lift dan piste en Zauchensee is niet per ski bereikbaar.

Opnieuw vielen de kosten op de piste tegen. Dat begint een trend te worden in Oostenrijk. Dat er iets verdiend moet worden akkoord, maar woekerpolissen zijn toch inmiddels verboden?! Vandaar dat we liever naar Italië gaan om te skiën. Grote gebieden die per ski te bereiken zijn en normale prijzen op de pistes.

De accommodatie was mooi en ook de FIS afdaling vrouwen was erg leuk als ervaring. De top-10 apres-ski bar de Hofstadl hebben we slechts overdag bezocht voor een kop koffie. We hossen niet graag op Hazes met skischoenen aan en een bak bier achter de kiezen in het buitenland. Dat kan in Nederland ook wel. We zijn er om te skiën en dat viel qua afwisseling en grootte wel tegen. Conclusie: leuk om een keer te zien, maar geen tweede keer.....

9.0

15-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Mooi skigebied spijtig dat ze niet verbonden zijn en men altijd de bus moet nemen.Geen nevenactiviteiten (shoppen enz ...)

8.0

10-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Voor de 2e keer in flachau wezen skiën en weer super genoten. Wat drukker dan 2 jaar geleden maar was nog goed te doen.

8.3

06-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Mooi gebied vooral flachau winkel

8.7

04-01-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Vorig jaar als beginner in Flachau begonnen en kan nu toch wel zeggen dat het me aardig goed afgaat! Lekkere brede pistes en goed geprepareerd! Voor beginners én gevorderden (iets minder) wel iets te vinden! Dit jaar weer!

8.0

04-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Erg leuk skigebied, lekkere dalafdaling.

8.3

30-12-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Wat leuk om zoveel positieve dingen te horen over Flachau.
Het is een prachtig gebied en nadat de G-liner naar Wagrain is open gegaan de mogelijkheid
om een tochtje te maken naar Alpendorf.
Ook is het een fantastisch gebied om elke dag naar wat ander te gaan oa. Zauchensee, Altenmarkt,
Radstad, 4 Schauglen route te beginnen bij Reiteralm.
Wat opvalt is dat wij nog nooit een gebied hebben gezien waar de pistes zo goed worden geprepareerd.
Een ski pas is best aan de prijs maar daar krijg je wel wat voor terug.
Prachtige verwarmde liften en bijna altijd een kap ervoor, zeker nu bij deze koude heel erg fijn.
Een ding is minder , het is zo druk.........

8.3

30-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Afgelopen Kerst voor het eerst naar Flachau (ook Wagrain en Zauchensee) geweest. Het is supergoed meegevallen, ik was een beetje bang omdat het gebied niet zo hoog gelegen is, maar mijn zorgen waren onterecht.
Allemaal top liften, mét kap en zelfs zetelverwarming!! dat laatste had ik nog nooit meegemaakt :-)
Ondanks de povere sneeuwval waren er voldoende pistes open en lagen ze er nog vrij goed bij, we hebben heel de week goed kunnen skiën!
Tot vorig jaar was ik nog nooit in Oostenrijk gaan skiën, ik ging 2 keer per jaar naar Frankrijk (Paradiski, Les Sybelles en Grand Massif) in Frankrijk worden de pistes duidelijk minder goed geprepareerd, en ze investeren niet voldoende in liften, 1 op 10 zetelliften heeft misschien een kap... als je wil gaan skiën met sneeuwval geef je het in Frankrijk al snel op omdat je steeds zit te verkleumen in de liften...

9.0

30-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Heel mooie piste en leuke apreski en restaurants dus het is top

8.7

29-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Flachau is een mooi skigebied. Aanrader hotel: tirolehof .

9.3

28-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Ja van af dat ik 4 ben elke jaar naar Flachau toe en vind geweldig ski gebied. Kan niet wachten tot voorjaarsvakantie is en ik weer een week mag geniet van de sneeuw.

9.0

28-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Ik ga ieder jaar in de voorjaarsvakantie naar Flachau en als ik de foto's zie kan ik bijna niet wachten. Het is eenprachtig skigebied.

7.7

28-12-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Dit jaar voor het eerst in Flachau. Kerst kennen ze hier niet. Verder erg gezellig en mooie pistes. Ondanks de matige sneeuwcondities. Restaurants prima kwaliteit, maar vergeten dat Nederlanders wel iets met kerst hebben.

7.0

28-12-2014
Skigebied: 7 Après-ski: 6 Restaurants: 8

mooi gebied, maar niet super groot. met kerst dit jaar geweest, helaas nog niet zoveel sneeuw. het appartement van hotel Salzburgerhof was werkelijk super. de kluisjes op de pistes hadden we eerder moeten ontdekken. voor apres ski hebben we een zes gegeven. we moesten iets invullen, maar wij doen niet aan apres ski

10.0

28-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Geweldig mooi gebied dit jaar is minder geweest met sneeuw maar nu is het weer goed

10.0

26-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Kei geweldig gebied, goed eten, geweldige Apres ski, nog een beetje meer sneeuw en dit is de beste vakantie van mijn leven!

7.3

26-12-2014
Skigebied: 6 Après-ski: 8 Restaurants: 8

De verwachtingen waren hoog vanwege het grote aantal km's aan pistes die wordt opgegeven door sunweb. Het viel ons flink tegen omdat, er nog niet eens 100km piste aaneengesloten is. Wanneer je verder wil moet je reizen met de skibus of auto. Ook vind ik dat je veel te veel in de lift zit in vergelijking met andere gebieden. Helaas was de sneeuwkwaliteit niet van dermate kwaliteit dat er perfect geskied kon worden en waren de meeste dalafdalingen gesloten.

8.0

26-12-2014
Skigebied: 6 Après-ski: 10 Restaurants: 8

de apreski in hofstald was erg goed maar ook erg druk. de pistes vielen mijn erg tegen. ze geven aan dat het een groot gebied is. maar flachau zelf is erg klein. het zijn allemaal kleine gebieden. die bij mekaar een groot gebied maken. maar daarvoor moet je telkens met de skibus. je kan niet overal heen skiën zonder skibus.

9.0

26-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Hotel Felsenhof is super, lekker cullinair eten, uitstekend voor kids en luxueus voor volwassenen.

8.7

25-12-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Hofstadl echt fantastisch. Zeker aanrader, maar wel duur. Pisten goed, maar niet heel veel uitdaging voor de goede skiërs.

8.7

23-12-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Flachau is niet mondain maar wel luxe en geweldig goed geregeld. Skieen is rop en pars is super

7.3

22-12-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 8

Weinig sneeuwval geweest. Maar toch goede pistes. Daardoor wel wat druk. Goed te doen.

9.7

22-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Het is echt heel mooi daar maar wel wat gladde stukken

9.7

22-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Super mooi met goede hotels en gezellige barretjes op de piste. De pistes zijn ruim en overzichtelijk.

8.3

21-12-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Wij zij er 5 jaar geleden geweest en het jaar daarna het was erg luk dit jaar gaan we weer maar we hopen wel dat we normaal kunnen skiën

10.0

21-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Je kan op alle niveau's skiën in flachau en het bijbehorende gebied, we zijn er jaren geweest en hopen in maart terug te gaan.

9.0

19-12-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 10 Restaurants: 9

Het is echt super in Flachau wij gaan elk jaar alleen nu licht beetje weinig sneeuw. Dis heb ik nog nooit mee gemaakt

8.0

17-12-2014
Skigebied: 7 Après-ski: 9 Restaurants: 8

het is een leuk skigebied voor beginners maar voor gevordende iets te makkelijk

9.0

16-12-2014
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 10

Ik ben nog maar jong , maar ik vind het een heel mooi skigebied! Aanrader: hotel tirolerhof!

10.0

16-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Gaan nu voor de 4e keer naar Flachau, super! Hopelijk gaat het nog even flink sneeuwen.

10.0

16-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Mooi gebied.nu nog hopen op sneeuw voor over 2 weken :)

8.0

10-12-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Maar wat als er nog geen liften open zijn en er niet genoeg sneeuw ligt?

9.7

08-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Mooi lekker groot en hoog

8.3

07-12-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 9 Restaurants: 8

Komen er al jaren.. Dampfkessel heren we come

10.0

02-12-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Voor het derde jaar naar
toe flachau.

Top gebied en top skischolen

10.0

17-11-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Hele mooi liften prachtig skiën echt een aanrader

9.7

15-11-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 9 Restaurants: 10

Geweldig

8.0

28-10-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Heel goed skigebied! We komen er al jaren en het blijft top. je hebt ook een rechtstreekse verbinding naar wagrain! Als skischool zou ik hermann maier aanraden!

8.0

22-10-2014
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Leuke pistes en sneeuwzeker. En zeer moderne liften.

10.0

18-10-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Komen er al 19 jaar en vinden het nog steeds top

10.0

10-01-2014
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

top skigebied met altijd sneeuw.
Fijne skischool Hermann Maier.
Kom er al 18 jaar.

8.3

29-12-2013
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Nu voor het 4e jaar naar Flachau.
Veel nederlandse ski leraren en leraressen, komen steeds dezelfde tegen, wat wel prettig is voor de kids.

Makkelijk skigebied en nu ook verbonden met naastgelegen gebied dus nog meer mogelijkheden.

Zeker de moeite waard !!!!

9.0

15-12-2013
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 10

flachau is een geweldig skiegebied met veel perfecte pistes

7.7

14-11-2013
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Fijn gebied met veel km pistes en veel mogelijkheden. Oostenrijkers zijn super vriendelijk.
Tip: Skischool Hermann Maier.

7.7

09-11-2013
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Leuk dorp in het mooie Skigebied Amade.
Overnacht in hotel Montanara direct aan de piste gelegen. Inmiddels al diverse keren geweest. Het is en blijft een heerlijk gebied

7.0

05-01-2013
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Hele leuke vakantie, mooie pistes en sneeuw garantie

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons cookiebeleid. Door gebruik te maken van deze website, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. akkoord