Reviews Mellau (688m - 1800m)

Schrijf review

6.3

31-12-2019
Skigebied: 8 Après-ski: 4 Restaurants: 7

Mellau is leuk gaan hier al jaren. Maar de laatste jaren super druk. Resultaat lange wachttijden aan liften en een mierennest op de piste. De sneeuwhoogte op deze app klopt wel niet in het dal zou 10cm sneeuw liggen en ligt geen druppel sneeuw

8.0

17-03-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Fantastisch skigebied. Mooie pistes en totaal niet druk, echt een groot voordeel. Ook de kinderopvang is gratis! Helemaal super! Voor volgend jaar hebben wij alweer geboekt, zeker een aanrader.

8.0

24-01-2019
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Wij waren 3de week van januari in Mellau. Na de enorme sneeuwval in de weken daarvoor was het fantastisch om te skiën! Prachtige, goed geprepareerde pistes en een geweldige dalafdaling. Mellau-Damuls is een leuk skigebied waar je je goed kan vermaken. Overwegend mooie liften. Wij hebben een aantal keren lekker geluncht in het restaurant bij de Mellaubahn, kies vooral een verse pizza!

6.3

07-01-2019
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 5

Mellau (en Damuls) zijn allang niet meer de rustige dorpen van weleer. Locale bevolking geeft ook aan dat het alsmaar drukker wordt en de parkeerplaatsen steeds drukker en groter worden. In week 1 van 2019 was het in ieder geval ontzettend druk. Als dan ook een deel van de pistes nog gesloten zijn wordt het helemaal een mierennest.
Verder bij bijna elke lift wachttijden door de drukte.

Zeker een leuk skigebied met voldoende uitdaging voor iedereen. Restaurants vond ik tegenvallen met zeker aan de Mellau kant weinig sfeer en matig eten.

8.0

26-12-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Groot skigebied. Verbinden met Damüls

8.0

06-03-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 7

Voor het eerst in Mellau (Mellau-Damüls) geweest met gezin met jonge kinderen. Het was fantastisch. Erg leuk en gevarieerd skigebied. Alleen enkele ski-routes bij Ragazer Blanken (oranje ruitenbordjes) zijn gewoon blauwe pistes (zelfs ook geprepareerd). Desondanks een mooi gebied. Uitstapje naar Warth-Schröcken met zelfde skipas is ook een aanrader.
Restaurant Simma op de piste bij Mellau is echt vreselijk. Het lijkt wel een discotheek. Echt niet leuk/gezellig. Restaurant in Damüls zijn beter en gezelliger. Après-ski in M1 (dalstation) was top! Echt ouderwets! Kortom: voor herhaling vatbaar!

7.7

06-03-2018
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 7

We komen hier al ongeveer 10 jaar en het is echt een top gebied. Voor ieder wat wils en je kunt je er makkelijk een week heel goed vermaken. Het gebied is redelijk groot maar toch ook nog wel compact te noemen. Wat betreft de après ski is het er zeker op vooruit gegaan sinds er een nieuwe gondelbaan aan de mellau kant is de dalafdaling komt nu heel mooi uit bij après ski tent. Al met al vind ik het een echte aanrader om een keer te komen wintersporten.

7.7

27-12-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

ben er de laatste 4 jaar 2 x per jaar geweest, prachtig gebied voor iedereen, mooi authentiek dorp en heerlijke restorantjes.
After ski is voor ons prima, niet zulke feesten als de grote oorden maar super vermaak bij onze favoriet Tippe Toppie onder hotel Baren.

Ronny

8.3

06-12-2017
Skigebied: 9 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Ik kom er al 16 jaar met veel plezier,

pulspunten:
-Bijna elke winter goeie sneeuw.
-Je kunt er goed offpiste als je daarna zoekt.
-Er zijn goeie skiwinkels (broger/nather(sport2000).
-Ze zijn de laatste jaren druk bezig met alle oude lift vervangen voor moderne nieuwe.
-mooie uitgaansmogelijkheden (het is geen jongeren dorp) goeie restaurants & gezellige café.
-afdaling (wanneer open) is een aanrader na een lekkere dag skiën

minder goeie voordelen:
-het is geen jongeren dorp dus tot 2 uur herrie maken is niet gewenst denk ik.
-als er weinig sneeuw ligt kan het op de open pistes druk zijn.

Marijn (16 jaar)

7.0

27-01-2017
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Leuk gebied, alles is gloednieuw. Mellau stuk vind ik leuker dan het damuls gebied omdat ik niet zo'n goede skiër ben.

7.7

31-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Geweldig gebied goede pistes. Prima restaurants naar qua adres ski wat minder maar evengoed een lekker potje bier.

8.7

20-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Geweldig ski gebiet ga er zeker nog evens heen

8.0

19-03-2016
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Zeer onderschat skigebied, gevarieerd gebied met mooie afdalingen. Vooral de ragaz afdaling naar damuls zeker de is de moeite waard. Ben er vaker geweest, met kerst en carnaval. Geen echte drukte op de piste en geen wachttijden bij de liften. Kunt er alle kanten op en zeker aan kant van damuls kom je altijd in de trechter terecht, verdwalen kun je er niet. Goede eet en drink gelegenheden. Ben er zelf nu wel uit geskied maar kom er zeker weer eens terug. Na ervaringen in Ischgl, sölden, ski amade, sankt anton en galtür zou ik dit gebied zeker aanbevelen met gezin met kinderen. Geen wilde appreski, maar gezellig borrelen en hapje eten kan er zelers. Staat bij in ieder geval in top 3.

8.0

14-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Mooi en uitgestrekt gebied met topvoorzieningen. Als het weer dan ook nog meezit, kan het niet beter.

7.0

13-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 5 Restaurants: 7

Leuk gevarieerd gebied met beperkte apres ski en goede pizzeria Sandro

7.3

09-03-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 6 Restaurants: 7

Heerlijk nog redelijk authentiek dorp.

10.0

06-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Top hier in Mellau!!

10.0

06-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Top hier. We missen alleen de jongebloetjes.

7.3

01-03-2016
Skigebied: 10 Après-ski: 3 Restaurants: 9

Leuk net nieuwe sneeuw gevallen! ?

7.3

27-12-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Mooi skigebied, met goede nieuwe liften. Leuk voor kinderen. Goede skileraren. Heel afwisselend en knus gebied.

7.3

20-12-2015
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 8

Vermoedelijk laatste dagen. Te warm. Sneeuw is aan het wegsmelten. 20/12/2015

9.0

30-11-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 9 Restaurants: 9

Super hotel engel !!! Leuk gebied !!! Lekker eten !!!

7.7

02-03-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 6 Restaurants: 9

In de zomer van 2015 komt er een betere lift. Met meer
er capaciteit. Die eerste is inderdaad uit jaar kruik. Nog even geduld dus

10.0

08-02-2015
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 10

De eerste lift heeft te weinig capaciteit dus op zaterdag even zeer vroeg uit de veren. Pistes familie vriendelijk.

6.0

03-02-2015
Skigebied: 9 Après-ski: 2 Restaurants: 7

Een echt gebied om met je gezin heen te gaan

8.0

23-01-2015
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 8

Bijzonder leuk gebied.
Zeker voor herhaling vatbaar en aantebevelen. Lekker dichtbij.

8.0

06-02-2013
Skigebied: 8 Après-ski: 7 Restaurants: 9

Een ideaal skigebied om met de hele familie naar toe te gaan. Lekker eten is het bij de Engel en bij de pizzeria. Je voelt je echt welkom in dit dorp. Plaatselijke bevolking is erg vriendelijk. Voor ons een goede reden om er ieder jaar weer met de familie naar toe te gaan.

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord