Vrij zonnig weer

Een eerste paar sneeuwbuien zorgden gisterenavond en afgelopen nacht voor wat sneeuw in de Oostelijke Alpen, en ook tijdens de ochtend kan er vandaag nog een beetje sneeuw vallen. De hoeveelheden zijn wel eerder beperkt. Daarvoor ligt een hogedrukgebied te dichtbij waardoor de atmosfeer niet vochtig genoeg geraakt en ook wat stabieler blijft. De nabijheid van het hogedrukgebied, of toch zeker van een hogedrukrug, zorgt ook vandaag voor meestal zonnig Alpenweer. Januari eindigt aangenaam!


Lage wolkenvelden met daarboven een zonnig weertype bij Gaschurn. @LiveUpdates


Zonnig in Saint Sorlin, met enkele mooie lenticularis wolken. @LiveUpdates


Kaiserwetter in Westendorf. @LiveUpdates

Vrij zonnig, oosten nog aanvankelijk nog grijs
Onder de invloed van een hogedrukgebied met kern zo'n 1000 km ten noorden van de Azoren is het in de Alpen (vrij) zonnig weer. Enkel de Oostelijke Alpen kampen tijdens de ochtend nog met restbewolking en zelfs wat lichte sneeuwbuien ten oosten van Salzburg. De toenemende invloed van de hogedruk zal deze wolken wel doen oplossen waardoor de zon overal uitbundig zal schijnen. Na de middag verschijnen er in de Oostelijke Alpen alweer wat meer hoge en middelhoge wolkenvelden waardoor de zon het moeilijker krijgt. Vervolgens, tegen de avond, kan de vochtophoping weer geforceerd worden waardoor er enkele sneeuwbuien kunnen ontstaan (sneeuwgrens rond 500 m). De nulgradengrens klimt vandaag wat hoger. Tot gemiddeld 1200-1400 m in het NO, 1600-1900 in het (N)W en ZO, en tot meer dan 2500 m in het zuidwesten (föhn). 


Hogedruk strekt zich vandaag uit tot over de Alpen, met daardoor gunstig en aangenaam weer. @KNMI 

Vannacht wordt de hele noordkant getroffen door wat meer bewolking, maar de buien/eventuele neerslag blijft wel spaarzaam. Het is duidelijk een beetje gerommel in de marge. Morgen delen we de Alpen in 2 met volop zon in het westen en zuiden, en meer wolken in het noorden en vooral noordoosten. Het blijft overdag wel droog. Pas tegen de avond neemt de kans op enkele sneeuwbuien, vooral in Vorarlberg, weer toe. Sneeuwen doet het vanaf 400-600 m. Morgen ligt de nulgradengrens tussen 1200 en 1600 m aan de noordkant en tussen 1600 en 2400 m aan de zuidkant. 

Donderdag sneeuw in de Oostelijke Alpen
Donderdag richt de straalstroom zich recht op de Oostelijke Alpen. Vochtige en koele luchtmassa's worden dan opgestuwd, condenseren, en leveren sneeuw op in de Oostelijke Alpen. Ten oosten van het Berner Oberland blijft het de hele dag grijs met sneeuw boven 400-600 m. Ten westen blijft het droog met zon en ook ten zuiden van de hoofdkam domineert de zon. Zoals ik gisteren al wel vermelde wordt het opletten voor de wind die vooral in de bergen (vrij) krachtig zal doorwaaien, met sneeuwverstuivingen en onstabiliteit als gevolg. Het wordt dus weer extra opletten voor lawines. Vrijdag zal het weer vanaf het westen wat sneller stabiliseren, waardoor de stuwing wegvalt en de sneeuw verdwijnt/oplost naar het oosten. De Oostelijke Alpen zullen wel nog de hele dag in de wolken vertoeven. In het westen/zuiden blijft het (vrij) zonnig. Cumulatief verwacht ik tot vrijdagmiddag 20-30 cm sneeuw op de meeste plaatsen, en 30-50 cm in de hogere massieven, met lokale uitschieters tot 60-80 cm (bijvoorbeeld Hohe Tauern, Salzburgerland). Rond het Berner Oberland valt zo'n 5-15 cm. 


Sneeuw ten oosten van het Berner Oberland. @Wetteronline

Weekend nog wat sneeuw, maar ook veel zon
De weersverwachting blijft enigszins complex. De vaste lezers zullen wel gemerkt hebben dat de sneeuwhoeveelheden vaak wat worden bijgesteld. Dat komt omdat we niet echt met neerslagzones te maken hebben, die altijd beter te voorspellen zijn, maar met stuwingsfases. Hierbij hebben kleine verschillen in de positie en snelheid van de wind ten opzichte van de bergen (stuwing dus) grote gevolgen. Op zaterdag liggen de Alpen voor 90% onder de dominantie van een hogedrukgebied met kern over het zuidwesten van Europa. Ten oosten van Salzburg blijft er echter ruimte voor wat stuwing, op basis van de huidige weerkaarten, met daardoor bewolking en kans op sneeuw in deze hoek van de Alpen. Zondag is de kans op sneeuw langs de hele noordkant (ten oosten van Berner Oberland) weer wat groter. De temperaturen als ook de sneeuwgrens blijven gelijkaardig. 

Begin volgende week tonen de weermodellen nu opnieuw een forse stau-fase in de noordelijk en Oostelijke Alpen. Tezamen wordt de aangevoerde lucht weer fors kouder uit het noordoosten. De westelijke en zuidelijke Alpen zitten aanhoudend meer weer begunstigd. We volgen het op de komende dagen!

Een fijne dag nog!

Met vriendelijke groet,

Lander Van Tricht, weerman Sneeuwhoogte.NL
Twitter: @LanderVanTricht

We zijn altijd erg blij zijn met de vele reacties van iedereen. Als jullie tevreden zijn over onze app, dan zouden we een review in de App- of Play Store zeer waarderen.

» iPhone
» Android

Reacties

Karin

Mooie berichten (weer) het aftellen begint nu echt!

Karin | 31-01-2023 - 08:01

P O

In het dal van Mayrhofen-Zell am Ziller 10cm verse sneeuw, dat wordt poederen boven.

P O | 31-01-2023 - 08:09

Chris Ski

En de grote hoeveelheden sneeuw lijken grotendeels verdwenen :(. Of verder naar het oosten te vallen

Chris Ski | 31-01-2023 - 08:19

Sara van Grootel

Ja jammer hè... Werd er eerst nog gesproken over een meter sneeuw deze week, dat werd 50 cm en nu bijv in Kirchberg waar wij volgende week heen gaan nog maar een centimeter of 20. Weg is de sneeuwdump 😔

Sara van Grootel | 31-01-2023 - 08:29

Mike

Ehrwald lijkt ook ineens weer minimaal sneeuw te krijgen waar eerst nog gesproken werd over 50cm 🤔

Mike | 31-01-2023 - 08:33

Rita

Geen paniek Sara, in Kirchberg kan je nu uitstekend skiën, zelfs de Fleckalm afdaling is sinds afg vrijdag open!! ⛷️⛷️⛷️

Rita | 31-01-2023 - 08:34

HARRY K

@Mike R ook wij teleurgesteld over de nu voorspelde minimale hoeveelheden sneeuw voor Ehrwald op deze site. Gelukkig biedt Wetter.at nog wel hoop...... 🤞

HARRY K | 31-01-2023 - 08:50

Monique Bockhoudt

Super!! Wij gaan zaterdag naar Kirchberg voor het eerst.

Monique Bockhoudt | 31-01-2023 - 10:20

Sjaak W

Tja Mike, ik zag het ook al gisteren.
Hefhoogte is net te sterk waardoor alles oostwaarts geduwd word helaas.
Het is niet de eerste x in de laatste weken dat het op het laatste moment steeds minder is terwijl het zo hard nodig is daar

Sjaak W | 31-01-2023 - 10:29

Mike

Ach 20 cm is ook leuk…. Af en toe paar cm erbij blijft het ook goed…Hopelijk blijft de temp nog langere tijd gunstig zodat alles mooi blijft liggen. Website Bergfex is nog wel wat minder conservatief en daar staat nogsteeds cm of 40 opgeteld voor b.v. Ehrwald
Alm en Wetterstein.

Mike | 31-01-2023 - 10:42

Rita

Monique, veel plezier in Kirchberg!
De pistes liggen er over het algemeen goed bij en zijn uitstekend geprepareerd!!
Mooi weer zou de kers op de taart zijn! 😎⛷️🎿

Rita | 31-01-2023 - 11:36

Sara van Grootel

Dank voor de geruststelling Rita!

Sara van Grootel | 31-01-2023 - 12:12

Dries V

Hoi, ik volg dit forum nu al jaren en weet dus dat er hier heel wat kenners zijn…
Vraagje; wat is jullie favoriete winterwandelgebied in de Oostenrijkse Noordalpen (of inner-Alpien) enerzijds en/of in de Dolomieten anderzijds?
(liefst hoog genoeg zodat er later op het seizoen ook nog wat deftig te skiën valt 😉).
Alvast bedankt voor de tips!

Dries V | 31-01-2023 - 08:21

Sieds Van der Veen (Ramosch)

wellicht lastige vraag op dit skigerichte forum. mijns inziens kun je op diverse plekken winter- en sneeuwschoenwandelen. dit laatste komt op en is geliefd bij locals. Liefst met gids! kies voor goede zonligging en hoogte zo rond de 2000 meter. Kom zelf veel in het Engadin, mooi zonnig dal met fijne ZO helling op hoogte.

Sieds Van der Veen (Ramosch) | 31-01-2023 - 09:25

Dries V

Dank je! Engadin… Nog niet bij stilgestaan. Is dat noord of zuid?

Dries V | 31-01-2023 - 10:51

Marcel W

wij waren 2 weken terug in Folgaria in de Dolomieten en daar heb je prachtige wandel en langlauf routes!

Marcel W | 31-01-2023 - 10:59

Clemens Gjertsen

Wij zelf zijn niet van die wandelaars maar mijn ouders waren dat wel. Daar was inderdaad het Engadin (Sils/Pontresina/St.Moritz) zwaar favoriet. En die konden echt dagen wandelen...
Overigens: de klassieke Zwitserse skiplaatsen, zoals Arosa, Davos, Laax etc. hebben zeer goed wandelnet, ook in de winter. Overigens letten zij altijd op de mogelijkheden om met treintjes en cabines, als voetganger, ook omhoog te kunnen.
Mooie is dat je als wandelaar niet altijd dichtbij liften hoeft te zitten en het budget dus wat flexibeler is.

Clemens Gjertsen | 31-01-2023 - 11:24

Hanneke Jalink

Dag, De jungfrauregion heeft 80 km. winterwandelpaden, waarvan veel op hoogte, rond de 2000m . Je hebt dan wel een wandelpas nodig. Zie mijn reactie gisteren.

Hanneke Jalink | 31-01-2023 - 12:43

Marja  Skiër

Ik weet dat in het Zillertal (Fügen, Mayrhofen en andere plaatsen in het dal )veel winter-wandelwegen zijn. Ze moeten nl wel geprepareerd zijn in de winter. Wij wandelden vorige week een route in Italië maar die hield na 1km gewoon op, niet geprepareerd dus dan kom je er niet.

Marja Skiër | 31-01-2023 - 13:02

Steph Priem

Marja, je zat dan ook aan de verkeerde kant van de Matterhorn, om te wandelen verblijf je beter in Zermatt die hebben exclusieve winterwandelwegen 😉.

Steph Priem | 31-01-2023 - 13:52

Dries V

Bedankt voor alle tips… Zwitserland lijkt er toch wat uit te springen… mss toch eens nader bekijken. Van die geprepareerde wandelwegen; dat is maar al te waar. Het kan ronduit gevaarlijk zijn op niet of slecht onderhouden paadjes vol (half smeltend) ijs… vandaar mijn vraag.
Nog suggesties? Hou jullie vooral niet in 😉

Dries V | 31-01-2023 - 16:03

Koos Beijer

Ik zou voor de Jungfrau region kiezen!😍🥰🌨❄️🇨🇭Zo dichtbij de bergen,geweldige omgeving!En wat Hanneke al zei,meeste routes liggen vrij hoog!❄️🌨🥰😍🇨🇭🛷🚞

Koos Beijer | 31-01-2023 - 17:40

Koos Beijer

En dan met aanschaf van de schlitteln en wandelpas voor 58 chf voor 1 dag!altijd geprepareerde routes!😍🥰🌨❄️🇨🇭🛷🚞

Koos Beijer | 31-01-2023 - 17:44

Marco Snowboarder

Je zal maar wonen in het Hohe Tauern gebied Salzburgerland 😍🥰🗻❄️🌨️🏂.. mn splitboard staat al klaar met een nieuw laagje wax .. let it snow ❄️🌨️🌨️🌨️🌨️🌨️🌨️🌨️🌨️🌨️

Marco Snowboarder | 31-01-2023 - 08:33

Denny Blokland

🙌🏻

Denny Blokland | 31-01-2023 - 23:31

Remco Jouta

De echte sneeuwjackpot lijkt vanaf vandaag weg te blijven. Voralberg zou volgens diverse bronnen zware sneeuwval en zeker een meter erbij te krijgen, nu moeten we denk ik blij zijn met 30 cm. Zijn het ecmwf en gfs te rooskleurig geweest en valt de korte termijn tegen?

Remco Jouta | 31-01-2023 - 08:35

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Stuwing is minder intens geworden en bijgevolg ook de sneeuwhoeveelheden :)

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 31-01-2023 - 08:47

Tim de Jong

Ik zag het al gebeuren op straalstroom julianadorp. . Daar kan je precies zien hoe de straal stroom loopt . Zaterdag nog beukte er een vet rode lijn van noord naar zuid over de Alpen. Das nu ook minimaal. Helaas. Hogedruk ligt niet goed genoeg. Voor veel sneeuw

Tim de Jong | 31-01-2023 - 10:51

Susan van Boxtel

Het is hier geweldig hoor, in Voralberg. Mooie pistes, zo’n & gisteravond wat sneeuw.

Foto bij weerbericht reactie 115240

Susan van Boxtel | 31-01-2023 - 18:34

Dieter D🇦🇹

De zon schijnt hier al in Kreischberg (Steiermark) na sneeuwval deze nacht. 🌞⛷

Dieter D🇦🇹 | 31-01-2023 - 08:36

marc van de poel

Update uit Valloire.
De sneeuw is rijkelijk aanwezig, net zoals de zon en de pistes zijn perfect, enkele harde plekken niet te na genomen.
'T is genieten.
De knalblauwe lucht lokt ons zodadelijk weer richting pisten.

Foto bij weerbericht reactie 115155

marc van de poel | 31-01-2023 - 08:38

Steph Priem

Valloire een zalig skidorp, kom hier al vele jaren, meestal met de paasvakantie. Amuseer je en ski ze 😉.

Steph Priem | 31-01-2023 - 08:58

Harry Verduin

Geniet ervan!

Harry Verduin | 31-01-2023 - 10:44

Greet ☀️

Enjoy Marc!

Greet ☀️ | 31-01-2023 - 17:24

Vincent Holleman

Pakt Winterberg de komende dagen vooral regen, of ook nog sneeuw?

Vincent Holleman | 31-01-2023 - 08:52

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Regen helaas. Boven 800 m wel nog sneeuw mogelijk!

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 31-01-2023 - 08:55

Gijs X

Die stau voor volgende week mag wegblijven 😉

Gijs X | 31-01-2023 - 08:58

Thim  Koemans

Hou op hoor! Eindelijk sneeuw!! #%$&$ Winter tot nu toe..

Thim Koemans | 31-01-2023 - 09:15

Sjaak W

Het zal toch wel een keertje kassa zijn en dat de voorspelling naar boven bijgesteld zal worden? Let's hope🌨🌨

Sjaak W | 31-01-2023 - 10:32

Robin Vissers

Goedemorgen! Wat verwacht je voor de zugspitze arena? Vertrekken vrijdag op zaterdag nacht.

Robin Vissers | 31-01-2023 - 09:05

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

30-50 cm sneeuw. Begin volgende week weer sneeuwkansen

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 31-01-2023 - 09:20

Sjaak W

👍🌨👍

Sjaak W | 31-01-2023 - 10:33

🇦🇹Steven Vancanverberghe🇮🇹

Zoals te verwachten viel blijken anno 2023 weersverwachtingen nog steeds moeilijk te voorspellen. Alleen het weer zelf beslist wat er gebeurt en waar het gebeurt. Nu, een sneeuw'dump' is echt geen cadeau, laat het maar rustig aan sneeuwen. Alle gebieden hebben ondertussen voldoende sneeuw ontvangen en er is af en toe eens een streepje zon te zien, en zo hoort het. Niemand klaagt, iedereen is blij en zo hebben we het graag! Toch even een dankjewel aan de mensen van sneeuwhoogte.nl voor de gedetailleerde informatie en mooie foto's! Wij belgen hadden het zelf niet beter gekund 😉 meer van dat!

🇦🇹Steven Vancanverberghe🇮🇹 | 31-01-2023 - 09:32

Denny Blokland

Double that!! Niets te klagen hier. En precies, geweldige info mannen! 👏🏻👏🏻

Denny Blokland | 31-01-2023 - 23:34

Dylan Stoffelen

Al enig idee wat de vooruitzichten zijn voor volgende week? Vertrek maandag naar zillertal tot zaterdag?

Dylan Stoffelen | 31-01-2023 - 09:32

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Zie weerbericht. Begin van de week mogelijk weer sneeuw ❄️☃️🌨️

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 31-01-2023 - 09:43

Roy Schoen

De sneeuwverwachting voor montafon is helemaal verdwenen, eerst nog rond de 90cm en nu bijna niks... duimen dat de weermodellen meer voorspellen

Roy Schoen | 31-01-2023 - 09:32

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Sneeuwgrens ligt ook iets hoger

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 31-01-2023 - 09:43

linda g

Lander kan je wat zeggen over de wind in regio Zillertal🥴

linda g | 31-01-2023 - 09:41

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Aanspannende wind de komende dagen (zeker donderdag krachtige wind)

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 31-01-2023 - 09:42

linda g

Dank je wij komen vrijdag aan🙏

linda g | 31-01-2023 - 09:48

Joeri Dk

Ik zie dat voor de regio Mayrhofen redelijk goed weerbeeld voorspeld wordt voor het weekend met minimale neerslag? Zelfs met redelijk veel Zon. Echter lees ik in de voorspellingen dat er redelijk wat sneeuw gaat vallen. Wat moet ik nu aanhouden?

Joeri Dk | 31-01-2023 - 10:41

Sneeuwhoogte.nl

Zie het laatste gedeelte van het weerbericht:

"Op zaterdag liggen de Alpen voor 90% onder de dominantie van een hogedrukgebied met kern over het zuidwesten van Europa. Ten oosten van Salzburg blijft er echter ruimte voor wat stuwing, op basis van de huidige weerkaarten, met daardoor bewolking en kans op sneeuw in deze hoek van de Alpen. Zondag is de kans op sneeuw langs de hele noordkant (ten oosten van Berner Oberland) weer wat groter. De temperaturen als ook de sneeuwgrens blijven gelijkaardig."

Sneeuwhoogte.nl | 31-01-2023 - 10:47

Sneeuwhoogte.nl

Mayrhofen ligt ruim 100km ten westen van Salzburg

Sneeuwhoogte.nl | 31-01-2023 - 10:47

Bertil Blaas

Weer waarschuwing Duitse wetterdienst

Foto bij weerbericht reactie 115190

Bertil Blaas | 31-01-2023 - 10:58

Sjaak W

Tja, laten we het hopen hahha

Sjaak W | 31-01-2023 - 15:05

Paul 67

Groeten uit Westendorf , 11.00 uur lokaal.

Foto bij weerbericht reactie 115192

Paul 67 | 31-01-2023 - 11:11

Dieter D🇦🇹

Winderige op de Kreischberg (Steiermark).

Foto bij weerbericht reactie 115194

Dieter D🇦🇹 | 31-01-2023 - 11:16

 Sneeuwhoogte.nl | Lander

Hoeveelheden kunnen in de gunstige stau oplopen tot lokaal 1 m, maar op de meeste plaatsen zal het minder zijn. Kwestie van niet tegen te vallen als er "maar" 30 cm sneeuw valt. "1 meter sneeuw" in de titel van een weerbericht klinkt nu eenmaal beter ... ;)

Foto bij weerbericht reactie 115195

Sneeuwhoogte.nl | Lander | 31-01-2023 - 11:18

Dennis Arabba ⛷️

Nog steeds een mooi pak sneeuw toch.👍

Dennis Arabba ⛷️ | 31-01-2023 - 12:49

Joeri Snowboard

Idd ruim voldoende. En bij zulke hoeveelheden sneeuw 1mtr is de kans groot dat er pistes gesloten zijn omdat ze niet optijd geprepareerd krijgen ect

Joeri Snowboard | 31-01-2023 - 16:19

marc van de poel

Combe orcieres Valloire, Valmeinier

Foto bij weerbericht reactie 115200

marc van de poel | 31-01-2023 - 12:21

marc van de poel

Combe orcieres Valloire, Valmeinier

Foto bij weerbericht reactie 115201

marc van de poel | 31-01-2023 - 12:21

Greet ☀️

Lunchtime @ La Plagne, en vandaag eentje met een prachtig zicht! Hoeft het nog gezegd: we genieten ☀️❄️⛷️

Foto bij weerbericht reactie 115202

Greet ☀️ | 31-01-2023 - 12:23

Marja  Skiër

Greet ga maar lekker genieten en tel je zegeningen! Goed gebied, goede sneeuw, goede vent, misschien wat zon erbij, wat wil je nog meer hè!

Marja Skiër | 31-01-2023 - 13:07

Bertil Blaas

Perfect 👌👌

Bertil Blaas | 31-01-2023 - 13:20

Gerda Hensen

Een topdag Greet. Enjoy!

Gerda Hensen | 31-01-2023 - 16:52

Greet ☀️

We hadden een top-knal-dag: Strava gaf 101km aan bij aankomst, ik heb genoten en grenzen verlegd. En die knieën houden zich voorlopig goed.
Hier zit een blije meid 🤩❄️⛷️🍀☀️

Greet ☀️ | 31-01-2023 - 17:27

Koos Beijer

Daar heb je blije Greet!😊🤣Geweldig genieten daar denk,hè!!!❄️🌨🥰

Koos Beijer | 31-01-2023 - 17:45

Koos Beijer

101 km?!!!pfff...knap gedaan,Greet!🌨☀️❄️🥰Geniet er samen van!!!💪

Koos Beijer | 31-01-2023 - 17:46

Greet ☀️

Merci @Koos

Greet ☀️ | 31-01-2023 - 20:20

Denny Blokland

101 ja??? 😂👏🏻. Btw, absolute aanrader voor tracking: Slopes (gratis), ook ideaal om je mede-wintersporters op locatie te volgen!

Denny Blokland | 31-01-2023 - 23:39

pieter van moorsel

Laat die stau volgende week ook maar komen..11 februari naar galtür..paar dagen zo'n en hopelijk ook nog verse sneeuw..maar vooruitzichten zijn goed..we houden het in de gaten

pieter van moorsel | 31-01-2023 - 12:39

H Ver

Volgende week ga ik naar Reutte. Kan ik daar goed langlaufen?

H Ver | 31-01-2023 - 14:08

H Ver

Hoe zijn de weersvooruitzichten …

H Ver | 31-01-2023 - 14:09

Joeri Snowboard

Door het weerbericht te lezen kom je je antwoordt tegen

Joeri Snowboard | 31-01-2023 - 16:18

Sjaak W

🤷‍♂️

Sjaak W | 31-01-2023 - 19:05

Laurrra L

Update vanuit Dolomiti Superski -Alta Badia. Vandaag naar Armentarola, de skitour Lagazuoi gedaan. Fantastisch weer, wel koude wind. Prachtige uitzichten!

Foto bij weerbericht reactie 115212

Laurrra L | 31-01-2023 - 14:21

Joeri Snowboard

Is dit de Panorama tour??

Joeri Snowboard | 31-01-2023 - 16:17

pieter van moorsel

Laguzoi is de mooiste op piste afdaling die ik ooit heb gedaan

pieter van moorsel | 31-01-2023 - 17:18

Laurrra L

Nee het is de Lagazoui skitour. De tour waarbij je eerst met een taxibusje vanuit Armentarolla gaat, dan doe je die lange piste, en daarna achter de paardenslee terug naar Armentarola.

Laurrra L | 31-01-2023 - 17:27

ron braams

Wij hebben ook nog uitstapje gedaan naar cinque torri. Een fantastische tocht. Moesten wel heel erg door skiën, vanaf 13.15 vanaf cinque torri, om op tijd te zijn in Selva voor de laatste lift van de Ciampinoi. Maar het was fantastisch

ron braams | 31-01-2023 - 19:19

R. Frans

Hoeveel sneeuw kunnen we verwachten in Solden de komende dagen?

R. Frans | 31-01-2023 - 14:42

Joeri Snowboard

Ff kijken onder je favorieten en huppa daar vind je je antwoord. Maar wat ik kan zien 120cm verse sneeuw🤪🤪

Joeri Snowboard | 31-01-2023 - 16:17

Margo T

Kaprun, prima pistes !

Foto bij weerbericht reactie 115216

Margo T | 31-01-2023 - 16:12

Carolien v V

Ik zie vooral een prachtig terras 😇

Carolien v V | 31-01-2023 - 19:57

Gerda van de Sande

Vandaag 🏂⛷ in het gebied Carezza
Heerlijk rustig gebied top pistes en geweldige zwarte afdalingen die heel goed te doen waren
Lekker gegeten op de piste

Foto bij weerbericht reactie 115222

Gerda van de Sande | 31-01-2023 - 17:03

Jeannette B

Klopt Gerda. Hier waren wij zondagen toen zelfs niet druk. Echt leuk gebied zelfs ondanks de hele lange sleeplift😉

Jeannette B | 31-01-2023 - 17:19

Gerda van de Sande

Foto bij weerbericht reactie 115223

Gerda van de Sande | 31-01-2023 - 17:04

Gerda van de Sande

Foto bij weerbericht reactie 115224

Gerda van de Sande | 31-01-2023 - 17:05

Michael Gerritsjans

Afgelopen 4 dagen in SHLF geweest. Laat ik voorop stellen dat het heel mooi was. Maar, ik ben niet zo te spreken over de kwaliteit van het prepareren daar. Zijn er meer lezers met die ervaring?
Voor de mensen die nog gaan: er ligt sneeuw zat : - )

Michael Gerritsjans | 31-01-2023 - 17:19

Jeannette B

Vandaag via Campitello naar Plan de Gralba geskied. De wind was bij Campitello wel een zogenaamd aandachts puntje. De sneeuw incl jezelf werden bijna van de piste geblazen🙃. Plan de Gralba ligt meer in de luwte. Maar de zon scheen weer volop

Foto bij weerbericht reactie 115228

Jeannette B | 31-01-2023 - 17:23

Jeannette B

Daarna nog naar skigebied bij Vigo di Fassa geweest. Niet groot maar het ligt er geweldig tegen het Rosengarten gebergte aan.

Foto bij weerbericht reactie 115230

Jeannette B | 31-01-2023 - 17:25

Gerda van de Sande

Leuk daar he zijn wij afgelopen zaterdag geweest

Gerda van de Sande | 31-01-2023 - 18:54

Jeannette B

Er kwamen wat wolkjes binnen drijven maar zelfs de wolkjes zijn mooi in de Dolomieten😃

Foto bij weerbericht reactie 115233

Jeannette B | 31-01-2023 - 17:27

Michael Gerritsjans

De Dolomieten zijn inderdaad geweldig! Geniet er van!

Michael Gerritsjans | 31-01-2023 - 17:48

Jes H

Topdagen in Gerlos, mooi weer, mooie pistes, nog wat verse sneeuw meegepikt en na 2 maanden weer even ons gezin compleet! Wat wil een moeder nog meer 🤩

Foto bij weerbericht reactie 115239

Jes H | 31-01-2023 - 17:54

Kit B-R

Jes H heerlijk snap je volkomen wij ook bij onze dochter in Fiss heerlijk paar dagen genieten, vanavond naar de show, waar ze in mee doet! Denk iets met héél trots🙂

Kit B-R | 31-01-2023 - 18:48

Gert-Jan C.

De Mont Blanc. Weer een zon overgoten dag gehad hier in les deux alpes

Foto bij weerbericht reactie 115247

Gert-Jan C. | 31-01-2023 - 23:20

Denny Blokland

Groetjes uit het zonnige Paradiski — les Arcs 🤍💙

Foto bij weerbericht reactie 115252

Denny Blokland | 31-01-2023 - 23:45

naar boven

Reageren

Wil je reageren, dan dien je eerst in te loggen of te registreren.