In de Franse Alpen lichte regen of sneeuw

Vandaag schampt een vrij zwak koufront het noordwestelijk Alpengebied. De condities zijn daardoor bewolkt met af en toe wat lichte neerslag. De sneeuwvalgrens ligt in de Franse Alpen ergens rond de 1600 à 1800 meter. Met maximaal 10 centimeter sneeuw blijft de verwachting tamelijk bescheiden. Tussen Aosta en de Wallischer Alpen blijft het waarschijnlijk overwegend droog. Hier kan de zon zelfs af en toe nog even te zien zijn. De Zwitserse noordzijde krijgt eveneens te maken met wat lichte buien, maar verder oostwaarts wordt de neerslagactiviteit snel minder. Misschien dat de Arlberg regio hogerop (boven ongeveer 1900 meter) ook nog wat sneeuw meepakt, maar veel zal het waarschijnlijk niet zijn. In het oosten van Oostenrijk en de Dolomieten blijft het grotendeels droog, met een mix van zon en wolkenvelden. De zuidwestelijke wind is matig en hogerop vrij krachtig en ruimt achter het front naar westelijke richtingen.

Maandag zorgt een zwakke rug van hoge luchtdruk voor een weersverbetering. Het blijft dan ook droog met aardig wat ruimte voor de zon. De vorstgrens loopt wel wat op naar ongeveer 2400 à 2700 meter. Dinsdag valt er in de Franse Alpen lokaal een losse regen of sneeuwbui. In de rest van het Alpengebied blijft het gewoon droog. Het weerbeeld is dan prima met zon, afgewisseld door overtrekkende wolkenvelden. Woensdag verandert er nog niet veel in het vrij stabiele weertype. De omstandigheden zijn prima, met vooral in de ochtend de beste piste condities. De zuidhellingen krijgen het met de steeds sterker wordende zon wel steeds moeilijker.


Engelberg @Live Updates


Een zwak koufront met wat lichte neerslag schampt vandaag het noordwestelijk Alpengebied. @KNMI


Mooie panorama vanuit Tux / Hintertux. @LIve Updates

Wisselvalliger
Rond donderdag gaat er het een en ander veranderen. Een polaire trog kiest een wat meer zuidelijke positie boven het Verenigd Koninkrijk. Aan de zuidflank van dit systeem komt een westelijke stroming op gang die ook van invloed wordt op het Alpengebied. Het weerbeeld wordt daardoor een stuk wisselvalliger, met meer wind en periodieke neerslag. Ik zeg bewust neerslag, omdat de sneeuwvalgrens tegen die tijd nog erg onzeker is. De neerslag richt zijn pijlen tijdens deze westcirculatie duidelijk op de Franse Alpen/ Inner Alpine en noordzijde. Ik verwacht in ieder geval geen compleet verregende dagen, alhoewel de lager gelegen pistes rond deze tijd natuurlijk wel steeds kwetsbaarder worden.


Vanaf donderdag duidelijk wisselvalliger met vanuit het westen regelmatig doorkomende fronten. #ECMWF

Een fijne zondag en graag tot morgen!

Met vriendelijke groet,

Michael van der Poel, weerman Sneeuwhoogte.NL
Twitter: @WeermanMichael

We zijn altijd erg blij zijn met de vele reacties van iedereen. Als jullie tevreden zijn over onze app, dan zouden we een review in de App- of Play Store zeer waarderen.

» iPhone
» Android

Het weerbericht beter interpreteren?

Maak dan een account aan en voeg je favoriete bestemmingen toe. Deze worden dan op onderstaande kaart weergegeven. Met het menu onder de kaart kun je exact zien tot welke gebieden jouw favorieten behoren.

Reacties

Dennis Dolomieten

Goedemorgen, en welkom thuis in ons mooie Arabba. Het weer oogt rustig met temperaturen nu rond nul in het dorp. Beneden zien de pistes er ijzig uit en je ziet dat er al veel sneeuw gesmolten is in deze tijd. Vandaag skies en pas halen en de hoogte in. Ben benieuwd hoe het is.

Foto bij weerbericht reactie 118827

Dennis Dolomieten | 19-03-2023 - 07:07

Sigrid Ribbers

Fijne vakantie Dennis.

Sigrid Ribbers | 19-03-2023 - 07:58

Anita ❤ snow

Veel plezier Dennis!
En @ Gerda: als je aan de Seiseralm denkt om nog te gaan, er is idd al veel sneeuw weg en en is vrijwel niets bijgevallen. Het was afgelopen week nog best te doen maar als ik kijk naar de temperaturen aankomende week denk ik dat het hard gaat met de sneeuw. Die thriller moet dus wel echt uit uitkomen...
Gun het je natuurlijk van harte!

Anita ❤ snow | 19-03-2023 - 08:55

Koos Beijer

Heel veel plezier,Dennis!!!En geniet ervan dat je er zo ie zo weer bent!!!❄️🌨🥰

Koos Beijer | 19-03-2023 - 09:29

Peter N

Nou Dennis ik wens jullie ook een mooie skivakantie toe en zal duimen voor een vers laagje sneeuw 🌨️ man. 👉🌨️🏔⛷️😄🌞👍

Peter N | 19-03-2023 - 09:42

Gerda Hensen

Dennis, veel plezier. Ik hoop dat de condities nog goed zijn en blijven⛷

Gerda Hensen | 19-03-2023 - 09:47

Gerda Hensen

Anita, ik houd de weerberichten goed in de gaten. Als er niets meer bijvalt, dan houdt het op. Jammer, maar het is een luxe probleem.

Gerda Hensen | 19-03-2023 - 09:49

Anita ❤ snow

Dat is waar, het is een luxe probleem!
Maar wie weet heb je geluk!
Wat jammer van je treinreis!

Anita ❤ snow | 19-03-2023 - 10:01

Dennis Dolomieten

Dank jullie Hartelijk!

Dennis Dolomieten | 19-03-2023 - 10:42

Dennis Dolomieten

Boven prachtig hier, pistes zijn goed!

Foto bij weerbericht reactie 118845

Dennis Dolomieten | 19-03-2023 - 10:45

Bertil Blaas

Fijne vakantie Dennis !! 👍⛷👍

Bertil Blaas | 19-03-2023 - 11:20

Gerda Hensen

Marja, ik zou idd gaan treinen. Jammer genoeg is de reis geannuleerd. De vervoersmaatschappij van oa de Glacier Express heeft alle reserveringen ingetrokken (kwestie van meer plaats verkopen, dan er beschikbaar is). Het programma werd daarna zodanig aangepast dat het niet meer was waarvoor we wilden gaan. Wellicht volgend jaar nog eens proberen.

Gerda Hensen | 19-03-2023 - 09:52

Koos Beijer

Dat meen je niet,Gerda dat de treinreis niet doorgaat!😔🌨❄️🚞🇨🇭

Koos Beijer | 19-03-2023 - 10:13

Koos Beijer

Had ik nog niet gelezen van je!!!😊🇨🇭❄️🌨🥰🥰

Koos Beijer | 19-03-2023 - 10:14

Gerda Hensen

Klopt hoor Koos, ik heb het niet wereldkundig gemaakt. Uiteraard heel jammer (en ik heb best ook wel even stevig gebaald). We hebben nog even met de gedachten gespeeld om nog een weekje te gaan skiën, maar ik vind het toch te onzeker wat de omstandigheden betreft. We gaan nu misschien toch voor een weekje zon. Joh, we zien wel. Als pensionado’s hebben we iedere dag vakantie😉

Gerda Hensen | 19-03-2023 - 11:07

Peter N

Hallo Gerda en koos ik lees natuurlijk ook alle reacties hier op de site , en wat mij ; of eigenlijk ons altijd nieuwsgierig maakt zijn de mooie treinreizen in Zwitserland waar jullie het vaak over hebben en ook op Rail Away zijn die treinreizen heel mooi om te zien . Dus hebben wij besloten om eind september want dan staan wij met de caravan in Zwitserland in het gebied Interlaken, om zo een treinreis naar zerrmat en omstreken te gaan maken misschien ligt er dan al weer wat sneeuw 🌨️ in het hoog gebergte? het is nog natuurlijk nog ver weg maar voor goeie en leuke tips houden wij ons aanbevolen . Bij voorbaat alvast bedankt groetjes Peter en Greet . 👉🚞🌨️🏔⛷️😄🌞👍

Peter N | 19-03-2023 - 11:42

Gerda Hensen

Hoi Peter, ik kan je helaas niet verder op weg helpen. Dit zou nl onze eerste treinreis worden. Maar Koos zal vast wel tips voor je hebben.

Gerda Hensen | 19-03-2023 - 12:03

Peter N

Ja dat denk ik ook Gerda als Koos dit dan ook leest natuurlijk maar dat zal vast wel , 😄😄 👍👉🚞👍

Peter N | 19-03-2023 - 12:25

Hanneke Jalink

Hallo Peter,
Wij hebben ooit een reis met de Bernina express gemaakt vanuit st. Moritz. Niet in de buurt van Interlaken maar wel geweldig. Ook de Furka bahn in Wallis met de stoomloc kan ik je aanraden. Maar Koos is de superdeskundige.

Hanneke Jalink | 19-03-2023 - 12:57

Alexandra S

Hallo Peter
Ik kan je een paar persoonlijke ervaringen aanraden :
-Vanuit Interlaken trein nemen naar Wilderswil vanuit daar een trein nemen naar Schynige Platte wondermooie trip,daarboven kan je mooie wandelingen maken
-Vanuit Brienz trein trip naar Brienz Rothorn,even mooi als Schynige Platte
- Indien ben je nooit geweest in Grinderwald trein trip naar Jungfraujoch
Van Interlaken naar Zermatt vind ik zelf te ver met de trein,het is beste paar dagen in Interlaken en daarna via pas doorrijden naar Wallis
-Vanuit Tasch trein nemen naar Zermatt en vanuit daar trein naar Gornergrat
Wij hebben ook een trein gedaan met Bernina Express,maar deze vertrek vanuit St Moritz
Wij zij een echte liefhebbers van Zwitserland, daar zijn zoooveeeel mooie plaatsten om te bezoeken succes met je zoektocht

Alexandra S | 19-03-2023 - 13:23

Sigrid Ribbers

Jee Gerda wat een verhaal...triest ook...alles voor het geld🙈 jammer maar hopelijk volgend jaar in de herkansing💪. Misschien dan ergens anders boeken?

Sigrid Ribbers | 19-03-2023 - 14:47

Sigrid Ribbers

Peter wat een mooi vooruitzicht..
Wij staan begin juli in Grindelwald op de camping en willen ook gaan treinen... Synigi Platte en nog wat mee dingen. Wat ons afgelopen herfst opviel was toen we in Wengen een wandelvakantie hadden dat de treinen in 🇨🇭echt bizar optijd gaan.
De stations schoon en overzichtelijk.
Ik ga later dit jaar vliegen naar Zurich en dan met de trein naar Locarno.. mooie verbinding.. komt vast goed. Misschien vast speuren op internet..🙏😊

Sigrid Ribbers | 19-03-2023 - 14:52

Sigrid Ribbers

Bedankt voor de info Alexandra..wij idd ook vanuit de camping in Visp naar Zermatt geweest met de trein..
En leuke tips voor aankomende zomer.. eerst nog naar Wengen🛷🎿 vrijdag..

Sigrid Ribbers | 19-03-2023 - 14:55

Greet ☀️

Gerda, wat lees ik nu? Zo jammer!

Greet ☀️ | 19-03-2023 - 14:59

Mireille B.

Jammer Gerda! Maar wat in het vat zit verzuurt niet. Ik snap je wens om nog even te gaan skiën. Volg zelf ook nog steeds de berichten rondom Val Gardena in de hoop dat we nog een keer in maart konden gaan. Maar het is mij toch te lente achtig en ben meer een koud weer skiër. We hebben in januari 10 perfecte dagen gehad, zo heerlijk zal het niet snel meer worden. Daar komt bij een lange reis en het is toch ook niet goedkoop. Dus nu maar weer uitkijken naar januari 2024⛷️❄️!

Mireille B. | 19-03-2023 - 15:21

Alexandra S

Fijne vakantie Sigrid ,geniet van een wondermooie landschappen en sneeuw is nog genoeg.
Wij zijn in Jungfrau regio 6 keer geweest en nog niet alles gezien en inderdaad daar is een wandel en trein paradijs.Als ik kan en tip geven indien je zeker bent van een mooie weer neem wandel pass inclusief jungfraujoch min 3 dagen( veel voordelen en als je jungfraujoch wil bezoeken betaal je 65 euro ipv.260 euro.En natuurlijk heb je plan B nodig😁bij slechte weer Thun of Bern bezoeken,Aareschlucht in Meiringen,naast de camping in Grindelwald heb je ook een mooie schlucht 15 min te voet,en trummelbach fallus in Lauterbrunnen
Ik kan nog lang schrijven zo mooi is jungfrau regio eerste geniet van je ski vakantie wij hebben alvast goed gehad

Alexandra S | 19-03-2023 - 16:30

Peter N

Bedankt voor alle leuke reacties en we gaan er zeker wat mee doen 👍👍 en het ski en trein gebeuren in Zwitserland leeft toch wel onder de meeste mensen op de site hier , geweldig is dat . 👉🏔⛷️🚞😄🌞👍

Peter N | 19-03-2023 - 16:49

Sigrid Ribbers

Ooo dank je wel Alexandra voor de tips. Vorig jaar maart de Jungfrau bezocht... zou in de zomer graag eens naar de Mönchhutte lopen.. ja er is echt veel te zien he.. we zullen ons niet vervelen..
Idd eerst naar Wengen. Hoop op beetje zon🙈🤷‍♀️

Sigrid Ribbers | 19-03-2023 - 19:38

Marcel W

Skiën kan toch nog prima in hoger gelegen gebieden, er is mee dan Seiseralm hè Gerda 🥴 zien jullie ook eens (weer) wat anders zeg maar😊 gletsjer gebieden genoeg toch

Marcel W | 19-03-2023 - 19:48

Marja Skiër

Gerda ik doe ook nog maar een duit in het zakje. Wat jammer zeg dat je slachtoffer bent van een overboeking door het reisbureau. Sh😖t…zou ik denken! Gelukkig heb je weer nieuwe plannen en deze komt dan op een ander moment wel weer maar het blijft natuurlijk jammer!
En Peter, ik heb ook wel eens in Interlaken gekampeerd, buiten dat het een echt regengat is (de buien en het onweer leken daar allemaal samen te komen) vond ik het verkennen van Zwitserland met de trein geweldig. Let op dat je in de goede coupé zit anders wordt je zomaar ergens afgekoppeld en ga je een verkeerde kant op. Ze rijden daar met Zwitserse precisie en dus op tijd! Geweldig en je komt overal met de trein. Zoals je weet was ik vaker in Zermatt en dat ligt toch een hoofdkammetje hoge Alpen verderop. Maar je komt er wel met behulp van prachtige treintochten. De tocht naar Domodossola was ook zo prachtig! Ik kom van de zomer hier wel kijken of je foto’s hebt gepost😉
Gerda waar gaan jullie van de zon genieten??

Marja Skiër | 20-03-2023 - 12:40

Alberto Tomba2000

Hallo Michael, staat dit nog steeds in de weerkaarten waar je gisteren over sprak:"ECMWF berekent namelijk een opbouwend IJsland hoog met aan de oostflank het op gang komen van een koude noordwest / noord-stroming inclusief een flinke portie met sneeuw!"

Alberto Tomba2000 | 19-03-2023 - 10:08

Sneeuwhoogte.nl | Michael

Nee. De scherpe koude kantjes zijn er bij ECMWF vanaf.

Sneeuwhoogte.nl | Michael | 19-03-2023 - 10:33

Alberto Tomba2000

Maar nog wel de noord noord west wind??

Alberto Tomba2000 | 19-03-2023 - 10:35

Eef Evers

Hallo Michael, vanaf as. dinsdag zit ik in Ischgl. Hoge temperaturen en later in de week neerslag (regen) en wind. Klopt dit beeld ?

Eef Evers | 19-03-2023 - 10:26

Sneeuwhoogte.nl | Michael

Klopt, alhoewel de sneeuwvalgrens onzeker blijft. De trend is wel zachter in vergelijking tot de voorgaande runs🙄

Sneeuwhoogte.nl | Michael | 19-03-2023 - 10:35

Eef Evers

Dan overweeg ik maar niet te gaan. Een korte trip di-za met hoge temperatuur en regen is zonde …

Eef Evers | 19-03-2023 - 10:54

Michael Gerritsjans

Ik ben heel erg benieuwd hoe het later deze week (vanaf donderdag) in Lech en Sankt Anton en omgeving zal zijn.

Michael Gerritsjans | 19-03-2023 - 10:41

Marijke Dericks

Ik ook! Ziet er nog niet zo positief uit op dit moment…🌧️

Marijke Dericks | 19-03-2023 - 11:46

Patrick Vierwind

Kan meevallen met het weer, afwachten maar

Patrick Vierwind | 19-03-2023 - 12:49

Michael Gerritsjans

Volgens mij zijn 2 sneeuwhoogte-lezers nu ter plekke, een van hen gaat vast wat updates plaatsen.

Michael Gerritsjans | 19-03-2023 - 13:15

Steph Priem

Marijke, ik zal het laten weten. Vandaag aangekomen en tot woensdag ça va... en dan zien we wel 🤞😉.

Steph Priem | 19-03-2023 - 15:12

Marijke Dericks

Veel plezier!⛷️

Marijke Dericks | 19-03-2023 - 16:00

Alexandra S

Gisteren terug van Grindelwald, zaterdag en dinsdag hebben wij verse sneeuw gehad ( ong.40cm) de rest van de week mooie weer,zeer rustig op de pistes en in de dorp,wij hebben echt genoten

Foto bij weerbericht reactie 118846

Alexandra S | 19-03-2023 - 10:48

Isis van G

Wat een topweek hebben jullie gehad! ❄️☀️

Isis van G | 19-03-2023 - 10:57

Alexandra S

Foto bij weerbericht reactie 118868

Alexandra S | 19-03-2023 - 11:08

Sigrid Ribbers

Ooooo dat ziet er mooi uit! Alexandra... nog 4 nachtjes slapen...en dan naar Wengen..hopelijk ook nog dat uitzicht..

Sigrid Ribbers | 19-03-2023 - 14:56

Alexandra S

Foto bij weerbericht reactie 118848

Alexandra S | 19-03-2023 - 10:49

Alexandra S

Foto bij weerbericht reactie 118849

Alexandra S | 19-03-2023 - 10:50

Alexandra S

Foto bij weerbericht reactie 118856

Alexandra S | 19-03-2023 - 10:56

Alexandra S

Foto bij weerbericht reactie 118858

Alexandra S | 19-03-2023 - 10:57

Alexandra S

Foto bij weerbericht reactie 118859

Alexandra S | 19-03-2023 - 11:00

Alexandra S

Foto bij weerbericht reactie 118863

Alexandra S | 19-03-2023 - 11:05

Alexandra S

Foto bij weerbericht reactie 118872

Alexandra S | 19-03-2023 - 11:28

Sigrid Ribbers

💜

Sigrid Ribbers | 19-03-2023 - 14:58

Marcel W

Prachtig hoor!

Marcel W | 19-03-2023 - 19:50

Marja Skiër

Alexandra, wat een geweldige week had je en wat een geluk dat je met je mooie hond kon wandelen in dat prachtige weer!

Marja Skiër | 20-03-2023 - 12:43

Alexandra S

Koos dat is voor u

Foto bij weerbericht reactie 118850

Alexandra S | 19-03-2023 - 10:52

Alexandra S

Foto bij weerbericht reactie 118871

Alexandra S | 19-03-2023 - 11:28

Hanneke Jalink

Alexandra, heerlijke zonnige foto's. Kan wel zien, dat jullie genoten hebben en de hond ook. Zelfs de pistes zien er goed uit.

Hanneke Jalink | 19-03-2023 - 11:58

Alexandra S

Foto bij weerbericht reactie 118851

Alexandra S | 19-03-2023 - 10:53

Alexandra S

Trein foto's voor Koos,geniet ervan 😁🇨🇭

Alexandra S | 19-03-2023 - 12:52

Alexandra S

Foto bij weerbericht reactie 118852

Alexandra S | 19-03-2023 - 10:53

Isis van G

Aftellen! Donderdag t/m maandag Cervinia. 🇮🇹 ⛷️ 🏔️ ☕️ 🍷
Hopelijk niet te hoge vorstgrens, de omstandigheden waren/zijn nu perfect, ❄️☀️ hoop dat dat zo blijft! Zin in!

Isis van G | 19-03-2023 - 10:55

Mandy Betro

Veel plezier Isis!
Wij zijn weer thuis en kijken terug op een hele fijne week skiën en hoarden in Breuill en Valtourneche. De pistes waren perfect en volgens mij gaat dat nog wel even zo blijven.
En op de berg in de zon zitten op een terras is echt heerlijk.
Alleen de dalafdaling in Valtourneche werd aan het eind van de dag zwaar, maar dat mocht de pret niet drukken. 😉
Geniet ervan!!!

Foto bij weerbericht reactie 118918

Mandy Betro | 19-03-2023 - 22:11

Ate N

Er zijn zeker niet al teveel foto's meer die ingezonden worden als een foto met vinger voor de lens uitgekozen wordt voor in het weerbericht🤣

Mooie foto's in de reacties, ziet eruit alsof iedereen nog heerlijk geniet van de sneeuw!

Ate N | 19-03-2023 - 12:15

Mike

Vanmorgen top weer in Ischgl. Nu mager zonnetje af en toe. De hoogste pistes zijn ok. Lager slush puppie. Al met al nogsteeds prima genieten 👍🏻

Foto bij weerbericht reactie 118886

Mike | 19-03-2023 - 14:07

Sneeuw Pret

In de ochtend nog prima pistes in hochkrimml, konigsleiten en gerlos. Sommige plekken wordt het minder maar het was nog een prima skidag.

Foto bij weerbericht reactie 118896

Sneeuw Pret | 19-03-2023 - 16:00

Dennis Dolomieten

Foto bij weerbericht reactie 118898

Dennis Dolomieten | 19-03-2023 - 16:37

Dennis Dolomieten

Prima pistes boven de 2000mtr.

Foto bij weerbericht reactie 118899

Dennis Dolomieten | 19-03-2023 - 16:38

Peter N

Ziet er inderdaad nog goed uit Dennis met al het warme weer van de afgelopen tijd had ik niet verwacht 👍 ook wij hebben daar twee weken geleden alweer heerlijk kunnen skiën ⛷️. 👉🏔⛷️😄👍

Peter N | 19-03-2023 - 17:12

Dennis Dolomieten

Tijd gaat snel idd Peter!

Dennis Dolomieten | 19-03-2023 - 19:00

frans nijhuis

Top dag arabba vroeg naar de marmolada tot 14. 00 pistes goed daarna pap. Nog een paar van die dagen .

Foto bij weerbericht reactie 118904

frans nijhuis | 19-03-2023 - 18:33

Marja Skiër

Frans ze zullen thuis goed moeten kijken of jij het bent…je wordt vast hartstikke bruin in de voorjaarszon

Marja Skiër | 20-03-2023 - 12:45

frans nijhuis

Foto bij weerbericht reactie 118905

frans nijhuis | 19-03-2023 - 18:33

Sigrid Ribbers

Wouw Frans.. mooi.

Sigrid Ribbers | 19-03-2023 - 19:39

frans nijhuis

Foto bij weerbericht reactie 118906

frans nijhuis | 19-03-2023 - 18:34

frans nijhuis

Foto bij weerbericht reactie 118907

frans nijhuis | 19-03-2023 - 18:35

Dennis Dolomieten

Mooi hoor Frans! Lekker genieten hier.😎

Dennis Dolomieten | 19-03-2023 - 19:03

frans nijhuis

Inderdaad Peter onder 2000 meter slechter

frans nijhuis | 19-03-2023 - 18:37

Harry Verduin

Nog goede sneeuw te vinden in 3 vallées maar zicht bij momenten wel beperkt in de namiddag. Let it snow let it snow!

Harry Verduin | 19-03-2023 - 20:01

Anne Cents

De situatie momenteel in Sankt Anton. Het komt met bakken uit de lucht, helaas in vloeibare vorm. Hopen op een mooie laag sneeuw op de berg

Foto bij weerbericht reactie 118917

Anne Cents | 19-03-2023 - 20:33

Esther ❄️

In ischgl ook

Esther ❄️ | 19-03-2023 - 22:21

Harry Verduin

Vollen bak aan het sneeuwen in Meribel ❤️❤️

Harry Verduin | 19-03-2023 - 22:54

Marja Skiër

Ik zei het toch al Harry😅

Marja Skiër | 20-03-2023 - 12:46

Dennis Dolomieten

Wat jammer Gerda van je treinreis! 😔

Dennis Dolomieten | 20-03-2023 - 07:11

naar boven

Reageren

Wil je reageren, dan dien je eerst in te loggen of te registreren.


Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord