Reviews Werfenweng (902m - 1800m)

Schrijf review

6.3

12-01-2023
Skigebied: 8 Après-ski: 3 Restaurants: 8

Mooi skigebied maar bijna geen Apres ski

8.3

11-01-2023
Skigebied: 8 Après-ski: 8 Restaurants: 9

Wat een prachtig skiresort ik verblijf bij travelcharme en het is fantastisch je kan vanaf je hotel makkelijk via de lift naar het skigebied

9.3

06-09-2019
Skigebied: 10 Après-ski: 10 Restaurants: 8

Wij gaan al 30 keer naar werfenweng vinden het top daar eerst bij hochhausel fam huber gelogeerd en dan bij zaglau bij sepp en katharina direct aan de piste het is daar zeeer fijn om te verblijven ik noem da mijne 2 de thuis zowel zomer als winter is het daar leuk en een uitstap naar Salzburg is ongeveer 50 km moetje gedaan hebben en ook ne uitstap naar Karinthië is te doen voor 1 dag velden en klagenfurt is ook ne leuke uitstap kort gezegd een top verblijf

9.0

05-01-2017
Skigebied: 10 Après-ski: 7 Restaurants: 10

Wij komen hier al 14 jaar en ik kijk er nog steeds elk jaar naar uit om weer te gaan. Een leuk gebied om te skiën/snowboarden en ook om te wandelen.
Het is er wel aardig klein maar dat is voor ons juist ideaal omdat niet het hele gezin skiët en zo kan je elkaar tussen de middag toch zien bij het eten.

Wij slapen zelf al die jaren al bij strassreith.
Het is een heel leuk hotel/restaurant waar alles is wat je nodig hebt. En als je na het ontbijt op je ski's/ snowboard stapt kan je zo naar de baby lift om zo bij de rest van de pistes te komen.

Helemaal top dus

9.7

29-02-2016
Skigebied: 9 Après-ski: 10 Restaurants: 10

Jaar op jaar komen we terug naar hotel schontal

7.0

24-02-2016
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Fijn en knus skigebied voor het hele gezin waar men elkaar altijd weer treft onderaan de piste. Dit in tegenstelling tot de grote gebieden waar men elkaar snel kwijtraakt. Hierdoor kan ervaren en onervaren een fijne vakantie beleven.

7.0

31-12-2013
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Op aanraden van een collega zijn we met het gezin met kerst naar Werfenweng afgereisd. Afgaande op de verhalen van mijn collega zou dit een heel fijn skigebied zijn. Zoals overal in Oostenrijk de afgelopen weken waren de sneeuwcondities niet optimaal. Hierdoor was een aantal pistes jammer genoeg gesloten. De pistes die wel open waren zijn zeker niet de gemakkelijkste voor iemand die nog niet zo heel lang skiet. Desondanks kan ik zeggen dat het een klein maar zeker ook een mooi gebied is dat genoeg uitdaging biedt aan elk niveau. Helaas is het wel een gebied waar veel skiërs op af komen en weinig snowboardenden kinderen. Voor onze jongste was het heel moeilijk om les in een snowboardklasje te krijgen op haar niveau. Er waren maar enkele kinderen die vooral beginners waren en het volgende niveau was meteen gevorderd of meer die al steilere rode pisten konden varen. Terwijl beide skischolen van te voren telefonisch aangaven dat in er in de vakantieperiode normaal gesproken genoeg kinderen zijn om een cursus te laten starten. Dat was dus niet het geval waardoor we uiteindelijk (dure) privéles hebben genomen. Het dorp heeft 2 skischolen sinds dit jaar. Ik denk dat 1 school meer dan genoeg is waardoor er ook veel makkelijker de juiste skiklasjes gevormd kunnen worden. Jammer, deze concurrentie, op dit moment komt het de klanten niet ten goede. Persoonlijk hebben wij de beste ervaring (professioneler) met skischule Pro.
Al met al een klein maar uitdagend gebied in een zeer mooie omgeving.

7.0

27-02-2013
Skigebied: 7 Après-ski: 7 Restaurants: 7

Leuke ervaring met Nieuwjaar in een klein gebiedje , meestal zijn we daar met de Paasvakantie en dan is er nog weinig kans op voldoende sneeuw , nu een volledig andere sfeer maar wel tof.

Om Sneeuwhoogte.nl goed te laten functioneren worden cookies gebruikt. Bekijk hier ons privacy- & cookiebeleid. akkoord